Kezdőlap Béta Inferno balansz

Inferno balansz

50
0
MEGOSZTÁS

Egy rajongó Bashioktól kérdezte a következőket.

[Quote]How many ppl are testing Inferno? I mean, after few days/weeks like 60+% of ppl will do inferno only. How u know its balanced enuf? — xorp89

I doubt that many will hit it that quick. But we have a big and talented QA department. It’ll be fine. –Bashiok[/Quote]

A kérdés az Inferno nehézségre vonatkozott, miszerint a játékosok 60%-a,  néhány hét után már ott szeretne majd játszani, és hogy áll az Inferno balanszolása, nos amit ebből leszűrhetünk a következő, egyhamar nem érjük majd el az Inferno fokozatot, és minden rendben lesz a balansz terén.

Csak egy kis emlékeztető a fokozatokról. A játékban 4 nehézségi fokozat fog elénk tárulni sorrendben a következőek: Normal, Nightmare, Hell és Inferno.
Minden nehézségi szint egymás után fog következni, így nem lehet átugorni egyiket sem. Természetesen minél erősebb nehézségi fokra jutunk, a kihívás annál keményebb lesz. A fejlesztők ígérete szerint, vért is fogunk könnyezni akár egy-egy Inferno-n történő csata során.

Jelenlegi állás szerint, ahhoz hogy Hardcore karaktert hozz létre, teljesíteni kell softcore Normál nehézségi fokozatát. Ezen kívül egyenlőre egy biztos korlátozás ismert, miszerint az Inferno-ra való belépéshez két szükséges feltételt kell teljesítened, végig kell játszanod a játékot Hell nehézségen, és el kell érned a 60.-adik szintet, ezen kívül még egy elégséges feltétel van, miszerint olyan gear-t kell összeraknod, ami életképes lesz Infernón. Az ígéretek szerint Hellről frissen szabadulva, esélyed sem lesz Infernón.

Egy kis étvágygerjesztő. Egy régebbi videó, ami az Infernó nehézséget mutatja be, a fejlesztők kommentálásával.

update:

Kössz Jason a videót, a következő videó Inferno nehézségeit taglalja, és a videó is az amit a neve sugall. A kód: frk872