Kezdőlap Béta Diablo 3 béta kulcs nyereményjáték – Diablo mindenhol!

Diablo 3 béta kulcs nyereményjáték – Diablo mindenhol!

17
0
MEGOSZTÁS

Diablo mindenütt! – 10 béta kulcs

Előfordult már veled, hogy otthon a kiskertedben egy Tyrael formájú répát találtál? Esetleg egy felhő pont úgy nézett ki, mint mikor egy amazon küzd Diabloval? Netán vagy annyira kreatív, hogy a való világban is el tudod képzelni a Diablo univerzumot? Ha igen, akkor nem kell mást tenned, mint fényképezőgépet ragadnod és megörökítened ötletedet! Készíts képet, mely a való világban mutat be bármit, ami a Diablo univerzumban jelen van. Lehet ez akár egy graffiti, egy jól elkapott szituáció vagy akár egy jelmez amiben a főtéren feszítesz. A lehetőségek száma majdhogynem végtelen, a lényeg, hogy látni szeretnénk, mennyire vagytok kreatívak!

1920*1200 -as felbontásnál ne küldjetek nagyobb képet, férjen be a kép 5 MB-ba, és png, jpg, jpeg formátumban küldjétek el nekünk csatolmányként vagy linkként, az info[kukac]diablo3[pont]hu címre. Ezen a versenyen nem fogadunk el Photoshop vagy egyéb programmal manipulált képet, igazi fényképnek kell lennie.
A verseny mostantól március 6., kedd éjfélig tart. A levélben szerepeljen tárgyként “diablo mindenhol”, a tartalomban pedig a Battle.net-es e-mail címed és hozzá tartozó teljes neved!

A zsűri által megválasztott 10 legjobb képet béta kulccsal jutalmazzuk, személyenként több képet is be lehet küldeni, de egy versenyen belül kétszer nem kaphat ugyan az kulcsot.