Diablo 3 béta kulcs nyereményjáték – Élő kvíz

Darc1n . Béta 567

Élő kvízjáték – 3-3-3 kulcs

Gratulálunk az előző két adás nyerteseinek, akik: Zalajinn 8 pont, Jurma89 5 pont, Mascron 4 pont; Barbardavid 6 pont, Shanckhow 5 pont, Anuwen 4 pont.

A harmadik és egyben utolsó élő kvízjáték ma hétfőn délután 18:00-kor kezdődik!

Ezen a versenyen ki fog derülni kik a legnagyobb Diablo rajongók, illetve kik jeleskednek lexikális tudás terén, ugyan is élő stream adásban (stream csatornánk itt) akár több órán át tartó kvízjátékra invitálunk titeket, ahol alkalmanként a 3 legjobban teljesített rajongó részesül majd kulcsban! Erre összesen három alkalom lesz, ami február 28., március 2 és 5-én, azaz kedden, pénteken és jövőhét hétfőn, mindegyik adás 18:00 kezdéssel.

UPDATE: A kérdésekre a #diablo3hu QuakeNet-et IRC csatornán, ezen a linken keresztül vagy a hírbe beépített chat mezőben (a tovább után) válaszolhattok majd (mind a három ugyan az, remélem gond nélkül sikerül valamelyik módszerrel belépnie mindenkinek) és a leggyorsabb helyes válasz számít. (kérdéseket a oldalunk szerkesztői tehetnek fel, amit a chaten egy @ jelöl a nevük előtt, pl. “<@ProfessorJ> Mi a kérdés?”

A nyertesekkel csak a chaten belül tudjuk majd felvenni a kapcsolatot, tehát az eredmények kihirdetése után ők még maradjanak egy kis időre, hogy elkérhessük a szükséges adatokat.

Tehát mostantól nem a Twitch.tv chatjét használjuk, a visszajelzéseitek alapján, amiket nagyon köszönünk.

A helyes válaszolókat folyamatosan nyilván tartjuk és számoljuk a pontjaikat, majd az adás végén összesítjük az eredményeket és ezek szerint választjuk ki az 3 legjobbat. A kérdések inkább nehezek, mint könnyűek lesznek, érdemes lesz felkészülni a magyar Wikipédiából,  de jó lesz kézben tartani még külföldi forrásokat is, a keményebb lore kérdések érdekében.

Az adást a tovább után lehet majd figyelemmel követni, kezdés a fent említett időpontokban:

Comments (90)

 • avatar

  xRand0mH3rox

  |

  Bár meg leszek valószínűleg kövezve, de (és ezt őszintén nem bántáskánt írom) szerintem a legjobb az lett volna ha a Blizzard kihagyja a fansite-okat és a saját opt-in rendszerén keresztül oszt ki kulcsokat. Úgy minden regisztrált account csak egy kucsra tehetett volna szert és nem lenne folyamatos anarchia az összes oldalon. Objektíven igazságos egy ilyen típusú kulcsosztás sem lehet azért valljuk be őszintén.

  Mellesleg az oldal szerkesztőinek és a jelenlegi/jövőbeli nyerteseknek is gratulálok. Előbbieknek azért, mert legalább a kulcsok zömét kreatív feladatokon keresztjül osztják ki, amelyek építik és nem pedig leépítik a közösséget (nem utolsó sorban pedig viccesek), utóbbiaknak pedig érthető okokból… :)

  Reply

 • avatar

  Peppino

  |

  Kérdés miért akartok olyat kérdezni amit senki sem tud ugyis az kap pontot aki a leggyorsabb.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@ (#46):[/reply]Hamu! Cheers men!
  Nem kell szabadkoznotok, mert ez ígyis idegőrlő meló. Tanultatok belőle és a következőkben majd hasznosítjátok a tapasztalatokat.
  Aki nem érti meg, hogy bizonyos tényezőket nem lehet kiküszöbölni, azzal ne foglalkozzatok….
  Amit esetleg tehettek a net-gyorsaság különbségek kiküszöbölése érdekében az, hogy nehéz kérdéseket tesztek fel. Ha így egy pár másodperccel később is jön meg valakinek akkor sem lesz olyan gigászi hátrányban (hiszen vagy agyat kell törni, vagy keresgélni kell), mintha egy számmal, vagy igen-nemmel lehet válaszolni.
  Ezeket a kulcsokat nyerjék meg azok, akik vágják a Diablot töviről hegyire és kész. Jól is van ez így, sok idejük van benne. Könyvek, utána olvasás, stb.
  Én nem sajnálom tőlük egyáltalán, ezekben az időkben én sok más dolgot tanultam, amiért bétakulcs nem jár, de ösztöndíj remélem igen vagy éppen a barátnőmmel…..értitek.:P

  So keep up the good work!…

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Nekem semmi problémám nem volt a dologgal ugyanis nem voltam jelen :D De mindegy is, mert ha tökéletes lett volna akkor is aki nagyon akart nyerni és nem nyert az úgyis talált volna benne hibát.

  A lagg-ról meg annyit, hogy aki sokat bnet-ezett a kezdeti időkbe az már hozzászokhatott volna :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Rayzen (#44):[/reply]Értjük a problémákat, és sokat tanultunk ebből az estéből, de vannak olyan dolgok amin nem tudunk változtatni egy élő kulcskiosztáson.
  ad1: Lagg, 150 embernél tök mindegy hova mennénk az laggolna, sajnos olyan szervert nemtudunk ehhez a 3 alkalomhoz szerezni ami ingyenesen elbírna ekkora terhelést lagg nélkül. Másodsorban a lagg sajnos kétélű fegyver, lehet nekünk is és lehet nektek is.

  ad2: Kérdések, igen tény, hibáztunk ennél a pontnál, főleg az elején amikor nem voltunk kiemelve, abban is hibáztunk hogy nem egységes volt a forma a kérdéseknél. Őszintén szólok engem is nagyon meglepett hogy amit beszéltünk néha fél perc után érkezett el hozzátok, és sajnos így kellett kifejmatekoznunk hogy kb. egyforma időben lássátok, és halljátok is a kérdést. Én a végére már feladtam és inkább írtam hogy kérdés jön, talán ez volt a legtisztább módszer, de ez sem 100%-os sajnos.

  ad3. Flood kérdése,ha ilyen rendszert vezetnénk be, az nagyon lassítani a rendszert, mert sajnos manuális az egész, nekünk kéne vezérelni, ki mikor szólalhasson meg, az ez idő után érkezett válaszokat kézzel kéne engedélyezni, vagy törölni. Próbálunk valamit kitalálni ez ügyben, de eddig a kiemelés amit kaptunk névnél tűnik a legjobbnak. Ennél a rendszernél amin most voltunk.

  Illetve még egy gondolat a hozzászólások leállításához, most sem egyszer fordult elő hogy hirtelen lelkesedésből, láttunk egy majdnem jó választ és már mondtuk is, ha ilyenkor leállítottuk volna a hozzászólásokat, akkor a tényleges helyes válaszok nem érkeztek volna meg, ami talán még rosszabb lett volna a mostani flood-nál.

  Végszóként pedig én személy szerint nagyon sajnálom azokat akik a netjük miatt hátránnyal indultak ebben a játékban, és azokat is akik igazságtalannak tartották a rendszert, mert jogos az ő érvelésük is, de egy ilyen játékot a mi infrastruktúránkkal lehetetlen igazságosan lebonyolítani, de szerintem még tökéletes feltételekkel is adódhatnak ilyen sérelmek, teljesen jogosan.

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  [reply]@Rayzen (#44):[/reply]Egy dologgal nem értek egyet…Csak akinek hasít a nete?
  100/40-es netem van…de öcsém szobájából hamarabb hallottam a kérdéseket mint én, meg hamarabb a válaszokat mint a kérdést…
  És elhiheted,a gépem is bivaly…szóval senki ne fogja arra, hogy a net miatt laggolt…

  Reply

 • avatar

  Rayzen

  |

  Csak az a probléma srácok, hogy ezt már alapból így kellett volna csinálni, mint ahogy azt az előző bejegyzésekben leírták. Így a dolog több sebből vérzik, és egy ilyen kis hiba miatt (lagg mondjuk) valakinek máris semmi esélye. Így máris egy alkalom el is ment. Tudom hogy nehéz a jó megoldás, de ez így nem fair play sok emberrel (pl akinek nem hasít a nete)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Bello (#42):[/reply]Köszönjük az észrevételeket. Igyekszünk fejlődni a következő alkalomhoz.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  T. Szerk. Srácok!

  Ha követtétek a kommenteimet amiket egy jó fél éve írok, akkor tudjátok, hogy nem akarok offenzív lenni. Most sem, de leírnám a tapasztalataimat a fenti játékkal kapcsolatban és tennék javaslatot a két következőre.

  Szóval a kezdeményezés nagyon jó. Azért vettem részt, mert kíváncsi voltam, hogy milyen lesz. Tisztában voltam vele, hogy esélyem az nincs, hiszen ennyire nem látom át a Diablo világát, lore-bookokra nincs pénzem és időm. Mivel én játékosként vettem részt, de objektíven néztem, ezért tudok nektek segíteni, hogy mi volt jó és mi nem.

  1. kérdések:
  Srácok szerintem sokkal jobban járnátok ha előre egyeztetnétek a kérdéseket és a válaszokat. Sorrendben mennétek. Ilyenkor felül tudnátok vizsgálni egymás hibáit (pl.: a keresztlány, amin elvágódtam a nevetéstől…..nekem le sem esett, mert sejtettem mire gondoltok, de tök igaz….a hugom például egy olyan embernek a keresztlánya, akivel nagyon távoli rokoni kapcsolatban állnak….leggyakrabban a szülők a testvéreik közül választják ki, de ez egyáltalán nem biztos. Aki pl egyke, az általában a közeli barátját választja a gyereke keresztapjának. Szóval lehet mondani, hogy sírás meg ilyenek, de a két személy /keresztapa, nagybácsi/ bár egyezhet, mégsem ugyanaz)
  Ezen a ponton gondoljatok bele, hogy ennek a jó sok résztvevőnek milyen visszásan jön le, ha egyes kérdéseken ti is vitatkoztok, vagy rosszul teszitek fel őket.(pl.: 9 vagy 5 arkangyal)
  Ebben tényleg nincs támadás, de azért ha őszinték vagytok magatokkal, akkor belátjátok, hogy nagyon felkészületlenek voltatok.

  2. módszer:
  Az első 6-8 kérdést teljesen összekutyultátok, mivel egyikőtök így csinálta, másik úgy….vártuk a leírt kérdést és erre mondtátok. Vagy vártuk hogy mondjátok és leírtátok. Ekkor ha szólás nélkül írtátok, azt mi a rengeteg spam között nem láttuk egyáltalán! Nagyon jól tettétek, hogy megszületett mellettetek az a zöld villám! Onnantól kezdve tök kivehető volt és feleslegessé vált, hogy mondjátok is. Viszont még ekkor is össze-vissza csináltátok. Egyikőtök szólt, hogy írja, másik sokkal később, harmadik figyelmeztetést írt, de nem szólt…..szóval full káosz.
  Tudom, hogy nektek ez magától értetődőnek tűnt ott, de a gép másik végén ez egészen más. Mi nem tudtuk követni, főleg a rengeteg spam között.

  Szerintem Hamu csinálta a legjobban….írásban láttuk a villámot azzal hogy: kérdés jön! Mindjárt odafigyeltünk és aztán kaptuk a kérdést. Tök tiszta volt, nem is kellett mondani. Utána ha akarjátok beolvashatjátok, de a kutya nem fog már rá figyelni (csak az elején akartuk, mert nem láttuk amikor írtatok)
  Én Hamu módszerét tovább fejlesztve így csinálnám:
  1.üzenet: kérdés jön
  2. üzenet: 3.
  3. üzenet: 2.
  4. üzenet: 1.
  5. üzenet: a valódi kérdés….
  Így lenne egy várakozás, nem lenne ilyenkor spammelés és egyértelmű lenne.

  Képzeljétek olyan is volt ám, amikor azon vitáztatok, hogy az a Decard Cain kapjon pontot, aki már a leírt kérdés előtt postolt, vagy az aki közvetlen utána. Én akkor próbáltam írni (persze nem láthattátok a spamben), hogy most egyáltalán NEM olvastátok be a kérdést, hanem csak írtátok, így az lehetetlen, hogy aki a leírt kérdés előtt válaszolt, az ERRE a kérdésre válaszolt volna. Csak úgy spammelt és szórakozott. Ha jól emlékszem neki adtátok a pontot XD–> ezekre a szitukra is megoldás lenne az egységesítés a módszerek terén.

  Egy olyan is volt amikor az invertory méretére kérdeztetek. Ha arra megyünk, h ki a gyorsabb akkor jogosan nyert a srác…..de ő spammelt mint a mocsok és legalább 6-7 választ írt minél gyorsabban. Na most én mire átgondoltam és válaszoltam már csak utána tudtam beírni a 60-at. Addigra ő már beírt egy valamit meg 90-et meg 60-at. Mondjuk ez rajtatok múlik, de szerintem aki spammel, annak ne fogadjátok el a válaszát. Nem arról van szó, hogy módosítja magát, de spamet mindenki megismeri.

  Az utolsó pedig egy észrevétel, főleg ProfessorJ-nek. Én kedvellek téged, szerettem a postjaidat meg a kommenteidet az elmúlt fél évben. De egyáltalán nem tetszett, hogy miután többször kutyultál a felolvasás-leírás dologgal cinikus kezdtél lenni, plussz azt mondtad többször is, hogy mindenki sír.
  Én vágom, hogy nektek ez némileg egy buli, mert jó lehet ilyet vezetni, de akik játszottak mind nagyon szerették volna megkapni a régóta várva-várt, szeretett játékuk bétáját. Mind megérdemlik a kitartásukért és idejükért, amit bele feccöltek.

  Egyébként magát a célt talán elérte az esemény, hiszen többen egészen elképesztő dolgokat tudtak. Ügyesek voltak! Gratulálok! (Én szinte semmit sem tudtam)

  Nektek kitartást és ha végül egyik contesten sem jutok bétához, akkor is köszönöm a munkát és minden továbbit!

  Bello voltam

  Reply

 • avatar

  gabor9001

  |

  Kedves szervezők!
  Először is köszönet, hogy ezzel töltitek az időtöket, és csináljátok ezt az oldalt, illetve a nyereményjátékot. Gratula a mai nyerteseknek!

  Szeretnék viszont konstruktív javaslatokkal élni a köv. 2 kvízhez, mert ez így nem volt jó. Annyira nem, hogy a kezdeti 500 körüli nézőből az első 5 perc után kb. 100 maradt csak itt.

  Mit kellene szerintem mindenképpen változtatni:
  1) Lag mentes felület, nem ez a borzalmas webes-chat dolog. Ezzel a gond, hogy sok embernek előbb jelennek meg mások válaszai mint maga a kérdés, más sorrendben jelennek meg a válaszok, stb. De ha ezen nem tudtok vagy nem akartok változtatni, akkor sokkal nehezebb kérdések és legalább a 2) pont!

  2)
  – A kérdés feltevés előtti 30 másodpercben ne írhasson senki más semmit. Aki irkál, kidobni.
  – mindenki csak 1x válaszolhasson, mert ez, hogy elkezdenek beírni mindent aztán hátha sikerül ez gáz, ráadásul flood-ol.
  – amikor helyes választ láttok, akkor LEÁLLNI és senki ne irogasson már semmit, ti pedig jelentsétek be a helyes választ, és az első válaszolót.
  a kérdés-válasz felületen innentől mással kapcsolatban ne menjenek szövegelések.
  – ezek után hallgassátok meg az esetleges ellentmondásokat a helyesnek vélt válasszal kapcsolatban, mert most is volt sok olyan kérdés, amire nem a helyes választ fogadtátok el. (És itt most nem az elírásokra és kötözködésekre gondolok, hanem a valódi hibákra!)
  – ezek után lehet elkezdeni feltenni a köv. kérdést.

  Szerintem ezek lennének nagyon fontos pontok, a többi dolog ha nem is optimális, de azokkal szerintem együtt lehet élni.

  És köszi még egyszer a munkátokat, csak légyszíves a következő két alkalommal javítsátok ezeket a problémákat.

  Reply

 • avatar

  Lamek

  |

  [reply]@Chrysamere (#38):[/reply]Szerintem akkor azok nyerjenek diablo 2 kulcsot :)

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@Nagart (#37):[/reply]
  <3
  kösz
  nyerek a következőn is
  e. ha lehet még :D

  Reply

 • avatar

  Chrysamere

  |

  Köszönjük a kvízt:)

  Az ötlet jó, mondjuk sajnos ennél jobban ilyen körülmények között nem lehet kivitelezni. viszont a többség aki tüntetett mert lagg volt, kb egy kérdésre sem tudta volna a választ, inkább ezért volt ideges.

  Ha lesz következő kvíz, szerintem legyen egy olyan is aminek csak diablo2 a témája, mivel a többség lehúzott 2-5 évet vele, és nincs kedve olvasgatni a diablo3 wikipediáját meg stb mikor még meg sem jelent. Kb 50 playerből egy annyira elvetemült, hogy önszántából utána olvas a játék történetének ami benne sincs a játékban kb.

  Reply

 • avatar

  Nagart

  |

  Még egyszer szívből gratulálok Zalajinnek, Jurmanak és Mascronnak :)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@hum4n (#35):[/reply]Hát igen, nekem is elment a kedvem. Pedig benne voltam a 2 jó válaszos mezőnyben, sőt 1 kivételével mindre jó választ adtam, csak a többi válaszom nem lett első. :)

  Azért kössz srácok. Jó játékot mindenkinek!

  Reply

 • avatar

  hum4n

  |

  gratulálok a 3 nyertesnek, nagyon megérdemeltétek.

  5 évet d2-ztem de mindig beelőzött mindenki….úgy érzem én le is teszek ezekről a kulcsokról, blizzard meg szakadjon meg hogy ilyen irigy hogy csak ennyi kulcsot lehet nyerni, pedig ide nem 3-3-3 key kellene, hanem 333…

  Reply

 • avatar

  Chrysamere

  |

  Kérném szépen a szerkesztőket, hogy akik beküldtek képet fanartról/ketchupról stb, azoknak küldjetek egy rövid visszaigazolást, hogy megfelel-e a kép, és hogy megkaptátok-e.

  Köszönöm.

  Reply

 • avatar

  relixo

  |

  [reply]@ady04 (#32):[/reply]Próbálkozz te is a “Fan art” vagy a “diablo mindenhol” nyereményjátékon, illetve a youtube vagy a facebook-os játékkal ott csak like -olni kell és máris van esélyed.

  Hidd el én is rengeteg helyen próbálkozom jelenleg is, nem csak itt, a kezdetek óta mióta elindult a béta kulcs osztás az officialon, eddig 0 sikerrel. De mindig úgy vagyok vele hátha majd végre most :) nem hiszem el, hogyha mindent a lehetőségeimhez mérten és a legjobb tudásom szerint megteszek ennyi helyen ennyiszer és ennyit kínlódok akkor nem sikerül… annyi embernek sikerült kevesebb erőfeszítéssel(sajnos sokszor láttam más oldalakon pl olyan játékon,hogy ki szól hozzá hamarabb az adott témához), csak sorra kerülünk mi is akik vért izzadnak majd egyszer..

  Reply

 • avatar

  ady04

  |

  Szerintem ez így alapból egy nagy marhaság. így se jó, úgy se jó. ennyi

  Reply

 • avatar

  relixo

  |

  Nálam totál csúszott a hang, a válaszokat előbb láttam mint a kérdést hallottam :( illetve ha beírva volt a kérdés akkor meg giga lagg miatt nem tudtam semmit tenni(pedig nem kicsi a netem és a gépem is jó). Nah mindegy, sok sikert aki folytatja csak elmondtam a tapasztalatom, sajnos én megszívtam, de hátha majd egy másik versenyen sikerül nekem is, ezzel vígasztalom most magam….

  Reply

 • avatar

  Nomad

  |

  Na én nem tudok itt lenni. Jó szórakozást hozzá, és sok szerencsét mindenkinek!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Bello (#28):[/reply]Dicsértessék, ennél jobban ezt nem kell elmagyarázni.
  Amúgy jahh kérdés pl: Garden of Hope, mi lengi körül azon angyalokat akik arra a helyre tévednek.

  Ha ilyen kérdéseket adunk, akkor higgyétek el, hogy nemfogtok kulcsot nyerni, őszintén ki tudja a választ erre elsőre?

  Nem kell aggódni, a kérdések 90%-a olyan kérdés amit itt az oldalon is posztoltunk, elérhető a wikipediánkon, 3-4 kérdés várható, a keményebb lore fanoknak.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Szerintem vér felesleges itt mindenféléről beszélni, hogy mi nem tetszik a kulcsosztással kapcsolatban.
  Van egy Site, ami kapott kulcsokat. Ő osztja ki. És úgy teszi, ahogy akarja. Itt nyer majd az, aki mindent vág a Diabloval kapcsolatban. A másikon nyer aki szeret pancsolni a ketchuppal és van művészi érzéke. A harmadikon az aki kreatív, humora van és szeret fényképezni. Pár szerencsés flótás is kulcsot kap és a rajzosok is kapnak.

  Most tessék végiggondolni, hogy lehetne igazságosabban elosztani?

  Én nem olvastam agyon magam Diabloból, úgy rajzolok, mint egy tehetségtelen óvodás, ketchuppal nem fogok pancsolni, szerencsém ilyenekben sosincs, a képszerkesztéshez és a fényképezéshez nem értek. Ez nem az osztogató srácok hibája, hanem az enyém.
  Ezer éve nézegetem az oldalt, száz éve kommentelek. Egy csomót toltam Blizzard játékokkal. Nagyon várom a játékot már hosszú évek óta. Már előszedtem a D2-t és játszottam sokat, de megint várakozom és nincs kedvem semmi mással játszani. Nagyon szeretnék bétázni, ha valahol nyerek egyet akkor megosztom 3 barátommal. Mit tudok tenni? Összeálltam a srácokkal és csinálunk valamit, nem is akármit…..a többin próbálkozom, de nem sok esélyem van.

  Szóval chill, don’t cry, nem csak te akarod tolni! Itt vannak a feltételek, tessék játszani, nyerni vagy méltósággal veszteni!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Scrancler (#26):[/reply]Akkor alkoss valami rendhagyót, úgy 100% biztos lehetsz abban hogy nyersz.

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  [reply]@stone (#24):[/reply]Az jó, sokat nézegetted az oldalt. Ezt vagy elhiszi valaki vagy nem. Akkor ha nem volt kedved regelni, miért pont most tetted meg? Ennyi.
  És egyet értek azzal, hogy nem a könyvből kéne kérdezni…nem mindenki világtalan kocka, hogy mindent elolvasson. Facebook…szólok az összes ismerősömnek, hogy likeolják és annyi…1000ből csak nyerek -1et akkor.

  Reply

 • avatar

  Zalajinn

  |

  Én végigolvastam a Book of Cain-t, és azt kell hogy mondjam, hogy nagyon keveset lehet belőle olyat kérdezni, ami nem található meg különböző wikipediákon. Illetve emlékeim szerint még ezen az oldalon is ki volt rakva egy youtube videó sorozat, ami röviden elmondja az egész történetét a book of cain-nek. Egyszóval, ha valaki tájékozott akar lenni Diablo 3-nál lore terén, annak nem kell megvennie a Book of Caint, rengeteg más hely is van információ gyűjtésre.

  Reply

 • avatar

  stone

  |

  [reply]@ (#23):[/reply]Most ha egy új vinné el a kulcsot miért lenne baj ? Még ha szerencsével is mint pl fb vagy utub … én pl csak most regeltem és az nem azt jelenti hogy még sosem jártam az oldalon (mellesleg elég sokat nézegettem ) csak sosem akartam regelni.
  Szerintem fair, mindenki megtalálja a neki kedvezőt.

  Reply

 • avatar

  Resouler

  |

  [reply]@Darc1n (#13):[/reply]hallod ez már akkor nemlesz igazságos ha a book of cain-ből lesz benne kérdés:D:D csakmert sokaknak nemtelikrá és nem fogja elolvasni neten mert hátha megveszi és akkor úgy lelövi az egészet a szemében szóval ez az 1 ik…

  a 2. hogy egyáltalán nem értek 1 et az ilyenekkel tiszta hülyeségek ezek persze résztveszek rajta nemarról van szó csak nemszámít hogy milyen régi tag vagy hanem jönnek az újak és akkor ennyi tuti 1 kulcsot sem fogok látni az 1x biztos xD de azért szar érzés ha 1 újfiú viszi el előlem aki még azt sem tudja hogy mi az a diablo most pl nem a kvízre gondolok hanem pl a facebookos meg ytubeos-ra xD na m1 én nem ülök le kecsappancsikolni … me drága xD all in all szomifej xD

  Reply

 • avatar

  Resouler

  |

  ÚGY LENNE FAIR HA NEM A BOOK OF CAIN BŐL LENNÉNEK A KÉRDÉSEK SRÁCOK

  <— NEMTELIKRÁ IGEN:D

  Reply

 • avatar

  bogec

  |

  Minden indulónak sok szerencsét :)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Rudi (#19):[/reply]Olvasd át a hírt. :P Ott van benne.

  Reply

 • avatar

  Rudi

  |

  [reply]@Requiem (#18):[/reply]A számból vetted ki a kérdést… Még annyi, hogy esetleg a pontozásról lehet tudni valamit? Csak az első kap pontot, vagy az első három, 3-2-1 pontot?

  Reply

 • avatar

  Requiem

  |

  Azt lehet tudni h kb hány kérdés lesz v mennyi ideig fog tartani?

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@Scrancler (#16):[/reply]jah… engem is ez erdekelne :D
  konyveket mar nagyon regen olvastam, de d2vel meg sokat jatszottam

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  [reply]@Darc1n (#13):[/reply]Igazságosan? És mondjuk mi van az olyan emberrel, aki már rég megrendelte, de nem olvasta el a könyveket, hanem mondjuk 10× végigvitte a Diablo 2őt?:D Habár mindegy, csak pár ismerősöm csak a Ketchuposat tudta megcsinálni.xD
  Jó kérdések legyenek, feltétlen nézem. Darcin, Streamelni fogod majd az újításokat?

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@JSaN (#14):[/reply]Pirííííííííííííítós kérdés, válasz nélkül. :)
  Megy a matek mi? xD
  Én már rögtön Riemann integráltam és nem jött ki úgysem. Jajj ez a mai kalkulus2 előadás. :)

  Reply

 • avatar

  JSaN

  |

  Es a maradek 6 kulcs milyen formaban lesz ki osztva?

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@Zoro (#12):[/reply]Fogunk, de nem sokat. Próbáljuk majd valamilyen szinten igazságosan kialakítani a kérdéseket.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Darc1n (#10):[/reply]Book of Cain-ből is kérdeztek? :D Még nem olvastam ki. A fene enné meg. :P

  Reply

 • avatar

  jeneas

  |

  Challenge accepted!

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@eky (#6):[/reply]Kiírod a saját e-mail címedet úgy, hogy minden spambot el tudja olvasni, de te fenyegetőzöl levél bombával :D. Na ez az epic fail :P.

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  Na am elintéztem Bruno, és Max ot elástam őket a kertben máskor hamu ne ilyen kövéreket küldjél mert nagy gödör kellet nekik….

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  FAIL :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@eky (#6):[/reply]Tisztelt Eky,

  Ez kétélű fegyver. tudjuk hol laksz, tudjuk ki vagy, tudjuk a nevedet is. Ha nem lenne elég, tekints ki az ablakon, és ha látod azt a fekete furgont, akkor szólj nekik hogy nincs ma fizetés, mert bénán bújtak el. Ha nem akkor.. tudod nem?
  Jahh, és a nevük, nehogy illetlen légy, Bruno, és Max, csak ennyi.

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  Tisztelet szerkesztő urak a kérdések és a válaszokat az eky@gmail.com ra kérném elküldeni mert megy a levélbomba :D a fanször artist :D

  Reply

 • avatar

  Tvelvet

  |

  Reméljük izzasztó lesz. ( :

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  mindenkit lenyomok _D mint a bélyeget :D a torkomon :D

  Reply

 • avatar

  shael

  |

  GL HF mindenkinek! :) Tuti megpróbálom. Nincs mit veszíteni. :)

  Reply

 • avatar

  Resouler

  |

  asszem ez nekem felejtős xD néznifogom de tudom milyen vagy darcin xD szóval ez nekem felejtős xDDd

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.