Kezdőlap Béta Diablo 3 béta kulcs nyereményjáték – Élő kvíz

Diablo 3 béta kulcs nyereményjáték – Élő kvíz

30
0
MEGOSZTÁS

Élő kvízjáték – 3-3-3 kulcs

Gratulálunk az előző két adás nyerteseinek, akik: Zalajinn 8 pont, Jurma89 5 pont, Mascron 4 pont; Barbardavid 6 pont, Shanckhow 5 pont, Anuwen 4 pont.

A harmadik és egyben utolsó élő kvízjáték ma hétfőn délután 18:00-kor kezdődik!

Ezen a versenyen ki fog derülni kik a legnagyobb Diablo rajongók, illetve kik jeleskednek lexikális tudás terén, ugyan is élő stream adásban (stream csatornánk itt) akár több órán át tartó kvízjátékra invitálunk titeket, ahol alkalmanként a 3 legjobban teljesített rajongó részesül majd kulcsban! Erre összesen három alkalom lesz, ami február 28., március 2 és 5-én, azaz kedden, pénteken és jövőhét hétfőn, mindegyik adás 18:00 kezdéssel.

UPDATE: A kérdésekre a #diablo3hu QuakeNet-et IRC csatornán, ezen a linken keresztül vagy a hírbe beépített chat mezőben (a tovább után) válaszolhattok majd (mind a három ugyan az, remélem gond nélkül sikerül valamelyik módszerrel belépnie mindenkinek) és a leggyorsabb helyes válasz számít. (kérdéseket a oldalunk szerkesztői tehetnek fel, amit a chaten egy @ jelöl a nevük előtt, pl. “<@ProfessorJ> Mi a kérdés?”

A nyertesekkel csak a chaten belül tudjuk majd felvenni a kapcsolatot, tehát az eredmények kihirdetése után ők még maradjanak egy kis időre, hogy elkérhessük a szükséges adatokat.

Tehát mostantól nem a Twitch.tv chatjét használjuk, a visszajelzéseitek alapján, amiket nagyon köszönünk.

A helyes válaszolókat folyamatosan nyilván tartjuk és számoljuk a pontjaikat, majd az adás végén összesítjük az eredményeket és ezek szerint választjuk ki az 3 legjobbat. A kérdések inkább nehezek, mint könnyűek lesznek, érdemes lesz felkészülni a magyar Wikipédiából,  de jó lesz kézben tartani még külföldi forrásokat is, a keményebb lore kérdések érdekében.

Az adást a tovább után lehet majd figyelemmel követni, kezdés a fent említett időpontokban: