UPDATE: Diablo 3 megjelenés – szavazás

Dyingsoul . Hírek, Szavazás 1143

Egy újabb hírrel szolgálhatunk a Diablo 3 megjelenését illetően. Az www.mmorpgitalia.com olasz weboldal kiszivárogtatta a Diablo 3 megjelenési dátumát és annak várható bolti árát. Azt nem említették, hogy a hivatalos bejelentés mikorra várható, de ha ők valóban tudják a helyes dátumot, akkor nagy az esély arra, hogy hétfőn ez hivatalossá is válik (amiről már egy korábbi hírben is tájékoztattunk titeket). Soulbringernek köszönhetően egy helyes olasz-angol fordítást is megoszthatunk veletek:

“Activision Italy has revealed to Italy’s biggest retailers Diablo III release date, yet to be officially confirmed worldwide by Blizzard but solid enough to be trusted. It’ll be on 17 April and the prices are fixed at 54,90€ for the standard edition and 89,90€ for the CE.

I would add that, for what it’s worth, yesterday I went to Mediaworld here in Italy and for the first time I saw the preorder box for Diablo III that on the rear side had written: “For sale in April”.

Tehát ha minden igaz, április 17-én megjelenik a Diablo 3 teljes játék 15900HUF-os áron, 26000HUF-os áron pedig a gyűjtői változat. Ezt persze lehet szkeptikusan fogadni, hiszen még mindig nem erősítette meg hivatalosan a Blizzard, de egyelőre nem is cáfolta. Annyi biztos, hogy ez a dátum egyre több helyen bukkan fel az interneten és egyre nagyobb visszhangja van. Mielőtt ez a hír felröppent volna, Jay Wilsont megkérték, hogy egy egytől tízes skálán értékelje, hogy mennyire vagyunk közel a megjelenés bejelentéséhez:

On a scale of 1 to 10, (1=not even close, 10=imminent,) how close are we to that all important #D3 announcement? :)

Jay Wilson – 9

Azt hiszem, ha ezeket összegezzük, mindenképp lehetünk bizakodóak. Éppen ezért, mint ahogy azt már korábban is tettük, ismét szavazásra szeretnénk invitálni titeket, melyben megoszthatjátok velünk, hogy szerintetek mikorra várható a Diablo 3 megjelenése.

Szerinted mikorra várható a Diablo 3?

 • Március végére. (0%, 0 szavazat)
 • Április elejére. (3%, 4 szavazat)
 • Április 17-re. (28%, 44 szavazat)
 • Májusra. (38%, 59 szavazat)
 • Nyárra. (18%, 29 szavazat)
 • Szeptember után. (6%, 9 szavazat)
 • Nem tudom, de a CEBIT-en biztosan bejelentik. (7%, 12 szavazat)

 • Összes szavazó: 157

  Szavazás

  Loading ... Loading ...

  UPDATE 1: Decemberben az Amazon.com levette az eladási listájáról a gyűjtői változatot, de most ismét előrendelhető.

  UPDATE 2: Az Activision Blizzard olasz leányvállalatától kiszivárogtatott aprilis 17-i dátumot Jay Wilson nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

  can you debunk the rumor of april 17th or confirm?

  I cannot debunk or confirm.

  Ez akár jelenthet is valamit, hisz nem a szokásos “ez csak pletyka” szöveget hallhattuk tőle.

  UPDATE 3: Mikor egy pletyka felröppen interneten a kiadási dátumról, egyre több online bolt követi az eseményeket. Az angol GameStop is így tett és április 17-ét jelölte meg megjelenési dátumául a teljes és a gyűjtői változatnak is. Az olasz Amazon is frissítette oldalát.

  forrás: incgamers, mmorpgitalia

  Comments (143)

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   [reply]@Benny (#49):[/reply]A média is állandóan félrevezeti a népet, még sincs megtorlás. :)

   Reply

  • avatar

   Benny

   |

   Nyilván nem látok teljesen bele de azért is valószínű a 2 hónap bejelentés után, mivel ha jól tudom mindenhol ugyanakkor fog megjelenni a játék. Gondolom nem 1-2 nap amíg a világ minden tájára megérkezik az áldás. Olyan nagyon messze már csak nem lehet. Nekem különben kicsit fura, h bármelyik bolt hasra ütés szerűen benyöghet egy kamu dátumot. Nincs erre semmi törvény? Vásárlók félretájékoztatása vagy ilyesmi.

   Reply

  • avatar

   mymosa

   |

   Örülnék ha áprilisban jönne ki a game, de kötve hiszem, hogy valóban akkor fog a boltokba kerülni. Azért azt nem gondolnám, hogy ha jövőhéten be is jelentik, akkor egy hónapra (+/- pár nap) rá, már megvásárolható lenne. Szerintem tartják azt, ami szerint a bejelentést követően, 2 hónapra rá lehet majd megvételezni. Az árát egy pöppet sokallom, de hát ez van, ár = minőség.

   Reply

  • avatar

   Requiem

   |

   Lehet h kamu a dátum de Incgamersen nagyon rá pörögtek a 17-ére: ugyebár olasz amazon (plusz ujra lett CE Amazonon), 1 angol bolt is letolta 17-ére a realeset, JAy wilson pedig annyit mondott, h sem nem cáfolhat, nem is erősitheti meg.

   http://diablo.incgamers.com/

   legfelső 3 hír

   Reply

  • avatar

   Ray

   |

   Kétlem, hogy igaz lenne, a Blizz ha tartja magát ahhoz amit mondott, akkor senki nem kap előbb dátumot és mindenki egyszerre fogja megtudni, még a viszonteladóik is. Plusz az lehet, hogy a bejelentéshez nagyon közel vagyunk de szerintem a bejelentés és a megjelenés között minimum 2 hónap fog eltelni, szóval ha április 17. lenne a megjelenés már bejelentették volna.

   Reply

  • avatar

   Hamu

   |

   [reply]@D3Egon (#44):[/reply]Nem rossz, van a grafikájának egy különös hangulata, bár annyira nem fogott meg, kicsit kiforratlan még szerintem az a trailer. Amíg nincs dio addig is kell valami az embernek az tény, nálam most holtversenyben, az örök klasszikus Tf2, meg néhány indie játék van, amikkel játszom.

   Reply

  • avatar

   D3Egon

   |

   Kicsit Off, talán belefér mivel már volt 1 tartalmasabb hsz.-em ezelőtt:D Szal a baj az, hogy nincs ebben a stílusban most semmi amivel D3-ig eltudnák lenni H&S/ARPG terén, Se Torchlight 2, se Path Of Exile ( bétakulcsot se 1xrű szerezni, h rohadjanak meg :D ) se Grim Dawn, ( Ex TQ-sok új játéka, ha kijön majd, nem most lesz mert kevesen vannak és mind1ik melózik a játék fejlesztése mellett ezért lassabban haladnak vele, de ütni fog ha kijön az tuti :DD, bár ha már mondják, hogy Alfa fázisban járnak, lehet berántok egy Legendary key-t és már tesztelhetem, v inkább majdan Bétára és ahhoz elég az Epic key-t megvásárolni, majd meglátjuk:D ) se RAW ( Realms Of Ancient War ) ezutóbbit is elvileg 2012 elejére mondják, 3 kaszt lesz ebben, mágus-rugó-harcos(elég Barbár-szerű főleg jó:D) de sajnos ebben csak max. 2 fős Co-op, de jópofának ígérkezik számomra legalábbis. Nyilván D3 lesz a Top, de én a felsoroltakat is tolni fogom, mert számomra azért nem az van, hogy D3 és nem létezik más jó a műfajban, jó lesz ez mind, igaz kinek mi jön be.:D Nekem mind1ik :D Remélem jó a link. http://www.youtube.com/watch?v=0x1meiYdTDY

   Reply

  • avatar

   Necro_Ramone

   |

   Mivel tudjuk hogy másfél-két hónappal előre jelentik be, és hogy kedden fog megjelenni, nabadzmeg hány lehetőség van az aheti bejelentésnél? Három?

   Reply

  • avatar

   AIRMAN83

   |

   Tényleg az is igaz, hogy a Blizz adja a lovat alánk, mi meg mint a rajongó tábor generáljuk a hype-ot a game köré. Ha korrektek lesznek akkor a jövő héten mondanak egy megjelenést, és nem csak húzzák az agyunkat a soon, meg a very soon, és a többi hülyeséggel.

   Reply

  • avatar

   AIRMAN83

   |

   Én is a CE-t rendeltem elő még anno tavaly Októberben a CD Galaxisnál, még (24.990-ért) . Ami most 29.990 éppen. Ha tényleg 25 k lenne a game- én is örülnék neki! :)

   Reply

  • avatar

   AIRMAN83

   |

   Azt is mondták még anno régebben, hogy nem biztos a bejelentés, és a megjelenés közt a 2 hónap sem. Nincs semmi sem kőbe vésve, föleg a Blizzard-náll. El tudom képzelni az Április 17.-ét is ha holnap bejelentik. Bizzunk benne, hogy nemsokára kitárul a Sanctuary ajtajai a hőseink elött! :)

   Reply

  • avatar

   Djinny

   |

   Régebben írtak már olyat, hogy a bejelentés és a megjelenés közt 2 hónap lesz.
   Ha GDC-n bejelentik akkor a május eleje pont reális.
   Persze volt már, hogy valami (semmi?) nem úgy történt, ahogy mondták.
   Május7. nem tipp ;)

   Reply

  • avatar

   Radoxx

   |

   Alakulnak a dolgok, kezdd bugyogni a leves a tálban :)
   Jó lenne nagyon egy áprilisi megjelenés. Az árak meg: nos sejtettük, hogy nem lesz olcsó, így ha tényleg ennyibe fog kerülni, azon sem fogok meglepődni. Mindenesetre CE változat kinézve, remélem nem maradok le róla :)

   Reply

  • avatar

   D3Egon

   |

   Remélem valóban bejelentik jövőhéten a megjelenés dátumát, már ideje lenne. ( Már jó ideje az lenne XD ) Sok SOON-al már a f@sz kivolt, ( Ne jöjjön senki se most azzal, hogy sose mondtak megjelenést, konkrétat valóban nem, tudom jól ezt mint sokunk) És én is kedvelem a játékaikat meg elismerem őket, hogy jó munkához idő kell, de ez a D3-al finoman szólva is a legundorítóbb amit ők elkövetnek jó ideje.( A cég történetében ez a leggázabb “akciójuk”. Nyilván másképp alakult volna, ha pl. a régi Blizzes arcok álltak volna hozzá kedvenc játékunk fejlesztéséhez, de ebbe tényleg nem megyek bele, említés szinten csak azt csá.) A voksomat mindenesetre én Május-ra dobtam, szerintem az a reális, mivel ha emlékezetem nem csal akkor többször is elmondták, hogy bejelentéstől 2 hónap múlva jelenik meg a játék, ezért nem értem, hogy itt Áprilisi megjelenést várnak többen is, az csak 1 hónap a bejelentéstől. Egyértelmű, hogy fasza lenne ha mielőbb jönne, de mostmár tök mindegy ez a 2 hónap :D amit kikell várnunk. Bár elég karaj lenne a részükről, ha most mondanak majd dátumot, és ne adj Isten eltérnek tőle, képesek rá. Meglátjuk mennyire lesz ez “Set in stone” szituáció a részükről. Mindenesetre előrendelést a CE-re már elég rég leadtam én ( Off: Bioshock Infinite-re is :D ) csak jöjjön. Árról meg annyit, h nem kell csodálkozni SC2 is 13500Ft és 15ezer Ft között jött ki, miért lenne D3 más árfekvésben ( Acti marketing ugyebár :S ) SC2 még most is 10ezer Ft( az 1ik boltban) és mikor jött ki? Ez a gáz az árral részükről. Lényeg, hogy jön ez mostmár és remélem nem fogunk csalódni benne/bennük, amit eddig láttam a játékból nekem bejött, nagyrésze mármint, de ez van el kell fogadni. És Barbár FTW OFC :DDD

   Reply

  • avatar

   FanTom

   |

   Ha azt nézem, hogy még dolgoznak a kódon akkor fura lenne ha most kapnánk egy 2 hónappal korábbi megjelenési dátumot. Szvsz kamu, de lepjenek meg.
   Az ár viszont reálisnak tűnik nekem.

   Reply

  • avatar

   SlipKnoTiaN666

   |

   Nem lenne rossz az április 17.-e, de kétlem h akk jelenne meg (ez pusztán sejtés, ne kérdezzétek h miért gondolom így).
   Én májusra szavaztam, az tűnik reálisnak, de ne legyen igazam és téll április 17.-én jelenjen meg. :)

   Reply

  • avatar

   MirmiX

   |

   [reply]@Lord Azmodan (#28):[/reply]Nah dobj egy kis morzsát:)

   Reply

  • avatar

   murdock

   |

   remélem holnap tényleg mondanak majd valamit

   Reply

  • avatar

   Macir

   |

   Bejelentik hogy azért sem április 17. jelenik meg… nehogymár igaza lgaz legyen a pletyka…:)
   Helyette a 18. pont megfelelő
   Viccet félretéve szerintem május a legreálisabb

   Reply

  • avatar

   Nabunaid

   |

   Még aranylemez sincs, ezért nem nagyon hiszek az április 17-ben. Elméletileg világpremier lenne, szóval pár millió példányt legyártani, csomagolni, kiszállítani. Eh, a szívem ujjong, viszont az eszem óva int a túlzott reményektől… :(

   Reply

  • avatar

   Akra

   |

   Jay Wilson’s reply on Twitter.
   can you debunk the rumor of april 17th or confirm?
   I cannot debunk or confirm.

   Igen, ez ​​határozottan igen. “ha nem, egyszerű nemleges választ adott volna” holnap kiderül…

   Reply

  • avatar

   Necro_Ramone

   |

   Haha, egy éve berendeltem négyet 25 fontos darabáron! Éjjen a zavvi!

   Reply

  • avatar

   Lord Azmodan

   |

   Úgy 1.5 hónapja írtam egy dátumot március 5. és, hogy figyeljetek nagyon erre a dátumra nem tudom akkor ki mennyire siklott el felette, de én tudok valamit csak nem árulhatom el :)

   Reply

  • avatar

   Resouler

   |

   [reply]@sEKTOrHUN (#24):[/reply]ez beteg :XDDDASF:SADGSD

   Reply

  • avatar

   Resouler

   |

   am szerintem olyan 12900 körül lesz a sima és 25 körül a ce…

   Reply

  • avatar

   MirmiX

   |

   Nem lepődnék meg ha ez a mostani már tényleg telibetalálta volna,ugyanis nefelejtsuk el hogy 600 embert elbocsájtottak,és mint már irtam egyik hsz-emben azok kozul sokan tudhattak sokmindent.Az már máskérdés hogy ennek/nemennek hatására még most is változtathat a blizzard a release daten.

   Reply

  • avatar

   Gaboka

   |

   sztem junius 28án:D

   Reply

  • avatar

   Requiem

   |

   Kb 2 honapot mérve ha bejelentik jövöhéten, még ápr 17 is megvan kicsit eleresztve, de május eleje sztem

   Reply

  • avatar

   chaoslord3

   |

   Szerintem nyáron hogy mikor az rejtély. Hát nekem így diploma után a nagy munkanélküliségemben jött nyugodtan a game :D

   Reply

  • avatar

   Vikarius

   |

   [reply]@Zoro (#16):[/reply]soooooooooooooooooooooooooooooooooon ;)

   Reply

  • avatar

   Rici

   |

   [reply]@SaltyDaveIV (#17):[/reply]igen en is…
   nem hittem, hogy valaha ezt mondom, de mostmar egy juniusnak jobban orulnek, mint egy aprilisnak
   majusra szavaztam btw

   Reply

  • avatar

   Fieldy

   |

   És én még azt hittem optimista vagyok 2012 nyarával. :D

   Reply

  • avatar

   SaltyDaveIV

   |

   Kövezzetek meg, de legyen május vége. Vizsgán át kéne menni.

   Reply

  • avatar

   Zoro

   |

   [reply]@potilaszlo (#14):[/reply]Még jó, hogy köv félévre halasztottam az államvizsgát. :P Bibibíííí’. :P
   De azért van 5 tárgyam, meg egy szakdoga. :) Nekem se jönne jól akkor.

   Reply

  • avatar

   Delonius

   |

   április vége kimaradt :D

   Reply

  • avatar

   potilaszlo

   |

   Vizsgaidőszak-államvizsga első napja. Remek :/ Akkor már jöjjön egy hónappal később :D

   Reply

  • avatar

   Resouler

   |

   szavaztam 1 ápr 17 et de nekem amúgy mindegy … reménykedek mint mindenki ;>

   Reply

  • avatar

   Nagart

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#11):[/reply]Reménykedjünk… :)
   Én bízom benne, hogy megerősítik április 17-ét, vagy legalább májust… annak nagyon örülnék. :)

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   Volt már eddig vagy 10 kamu dátum, amit “biztos forrásból” tudtak meg nagy cégek, szóval nem hiszem hogy ez bármivel is több lenne egy egyszerű parasztvakításnál, abban viszont egészen biztos vagyok, hogy a jövő héten be fogják jelenteni az igazi dátumot, szóval nem kell már sokáig találgatni.

   Reply

  • avatar

   Nagart

   |

   [reply]@fulibacsi (#9):[/reply]Neked is boldog születésnapot :D

   Reply

  • avatar

   fulibacsi

   |

   [reply]@bigoli8 (#1):[/reply]Ehh, nekem is akkor van a születésnapom! :D

   Reply

  • avatar

   Nagart

   |

   [reply]@TriStaN (#6):[/reply]Én a sima verziót eddig 15000-ért (576Kbyte), 12500-ért (Meexgames) meg 10000-ért láttam (ez utóbbi elég nóném oldalnak tűnt és semmi nem volt feltöltve a játékról)
   6000 Forinttal szerintem csak fél év/egy év után fog lejjebb menni… :)

   Reply

  • avatar

   eky

   |

   soha :D

   Reply

  • avatar

   TriStaN

   |

   Ez megint vakítás, a 15900 Ft.-ot meg sokallom. Az a biztos ami már elmúlt, majd meglátjuk, az ára meg remélem 6000.-rel lejebb megy.

   Reply

  • avatar

   bigoli8

   |

   KÖSZ!:)

   De mekkora lenne, ha tényleg akkor jönne ki, mert az már csak 1,5 hónap:) Áhh ez képtelenségel határos:)

   Reply

  • avatar

   Nagart

   |

   Véééégre eljutottunk idáig is…, 4 éve jelentették be, és most már csak 1 vagy 2 hónap a megjelenésig… Jeee, wazze. Április 17-e nagyon jó lenne, hisz kicsit több, mint egy hónap és nagyon közel van már. :) De ha már ezt a négy évet kivártuk, azt az 1-2 hónapot biztos kibírjuk. :)

   [reply]@bigoli8 (#1):[/reply]Isten éltessen, Diablo legyen veled. :D

   Reply

  • avatar

   Zoro

   |

   Május előtt úgysem. :P

   Reply

  • avatar

   Benny

   |

   Hétfőn remélem tényleg történik vmi és kapunk egy konkrét infót és nem ködösítenek tovább.

   Reply

  • avatar

   bigoli8

   |

   LOL az születésnapomon lenneXD

   Reply

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.