Kezdőlap Béta Diablo 3 bétakulcs nyereményjáték – Találd meg magad!

Diablo 3 bétakulcs nyereményjáték – Találd meg magad!

57
0
MEGOSZTÁS

Ez gyors volt, még is csak számítottatok a fórumra és a wikire is :). A nyertesek hamarosan válaszlevelet kapnak.

Példaként, az első így nézett ki:

Egy kis keresgélésre hívunk titeket, ugyan is gonosz Pygmy manók elloptak 7 darab béta kulcsot és mától kezdve minden nap elejtenek egyet, valahol bárhol a diablo3.hu oldalain/aloldalain. Ezek kicsi kép formájában fognak megjelenni (megsúgom, úgy néz ki mint Diablo). Tehát a szabály az, hogy aki először találja meg ezt a képet ami bármelyik aloldalunkon megjelenhet, rákattintva egy kódot fog találni, amit az adataival együtt be kell küldenie majd az info[kukac]diablo3[pont]hu e-mail címre. Aki először küldi be ezt a bizonyos kódot, az nyer béta kulcsot, ezek után egy másik helyen fog megjelenni a képecske, amit megint csak lehet majd keresgélni.

Tehát mától kezdődően minden napra jutni fog egy kép, ha esetleg nem találtátok meg az egyiket egy nap alatt, akkor az nem is fog eltűnni addig, amíg meg nem találják vagy le nem jár a határidő.

Tipp: Érdemes lesz végigböngészni a ritkábban használt aloldalainkat is, főleg ehhez az elsőhöz, amint megtaláltátok az elsőt, mutatunk is belőle egy példát eben a hírben hogy hol volt és hogyan nézett ki, akkor tisztább lesz mindenkinek :).