Kezdőlap Hírek Diablo3.hu exkluzív előrendelői akció

Diablo3.hu exkluzív előrendelői akció

94
0
MEGOSZTÁS

Diablo3.hu exkluzív Collector’s Edition előrendelői akció!

 

Diablo 3 előrendelés

Csak nálunk! Ha most rendelsz elő a Diablo III Hungary oldaláról a gyűjtői változatra, azt a 150. darabszámig biztosan a megjelenés napján garantáltan kézhez kapod és ez még csak a kezdet!

A Collector’s Edition mellé garantáltan kapsz egy ajándékcsomagot a diablo3.hu közreműködésével és ajánlásával, mely a következőket tartalmazza:

  • Diablo III Collector’s Edition előrendelői kártya
  • Diablo III Launch Party meghívó
  • Emléklap a diablo3.hu szerkesztők aláírásával, hálánk jeléül
  • és még sokminden egyéb ajándék, amit később fedünk fel

Az ára pedig? Változatlanul 29.990 Ft, ráadásul a kiszállítás is teljesen ingyenes (Magyarország egész területére)!

Ez az akció csak a Collector’s Edition-re vonatkozik, ezzel a rendeléssel a diablo3.hu-t is támogatod és biztosítod magadnak a CE példányt, melyből elenyésző mennyiség érkezik csak Magyarországra, ezért segítünk biztosra menni.

A rendelés és az ajándékcsomag átvételének menete tömören:
A limitált elérhetőségű darabszám miatt, minden előrendelőtől előleget kérünk be, melynek összege 5000 forint. Az előleg megfizetése után tudunk garanciát vállalni a Diablo 3 Collector’s Edition biztosítására (természetesen a példányra a foglalást fenntartjuk, így nem veszik el a megrendelt példány!). Hogy a befizetést megkönnyítsük, a megrendelést követően – de leghamarabb Április 2-án – egy speciális előrendelői csomagot küldünk ki futárral a mindenkinek, melyért 5000 forintot fog kérni a futár. Ezt követően már csak meg kell várni a megjelenés napját, május 15-ét, ekkor vagy a Launch Party-n vagy a futárnál vagy személyes átvételkor kell kifizetni a maradék összeget, 24.990 Ft-ot.

Megjegyzés: Ez a weboldal csupán előrendeléseket vesz fel, melyekről utólagosan minden esetben telefonon egyeztetünk. A megkeresés során a megrendelést minden neműen módosítani lehet. Akit telefonon nem sikerül 3 egymást követő munkanapon elérnünk, annak a megrendelését töröljük.

Kérlek olvassátok el a megrendelői oldalon található részleteket figyelmesen, hogy elkerüljük a fölösleges kérdéseket. Ha bármi jellegű kérdés ezzel kapcsolatban mégis felmerülne benned, bátran írj ehhez a hírhez hozzászólást vagy küldj e-mailt az info[kukac]diablo3[pont]hu címre.

UPDATE: Sok e-mailt kaptunk adatváltoztatás céljából, erre a telefonos egyeztetés során lesz lehetősége mindenkinek!