Kezdőlap Hírek Diablo 3 és az E-Sport

Diablo 3 és az E-Sport

67
0
MEGOSZTÁS

Az eddigi állítások alapján, a Blizzard nem tervez E-Sportot csinálni a Diablo 3-ból, de és itt mostantól nagyon sok spekuláció fog jönni.

Miért is gondolom, hogy az E-Sport mint olyan, igenis eléggé aktív része lesz/lehet, majd a Diablo 3-nak?
– Nézzük az alap spellek felépítését. Akik régebb óta figyelik a patch-note-okat azok biztosan észrevették már, hogy több spell is teljesen átalakult, vegyük például a Frost Nova-t. Régebben még a fegyvered 65%-át sebezte, most már csupán fagyaszt, de ha végignézzük a spelleket elég sok olyan is található amik tökéletesek pvp-re, de a magas cooldown, vagy más miatt elképzelhetetlennek tűnnek a pvm/pve környezet számára.

– Blizzard bejelentése a PvP rendszer kivétele: Nagyobb port kavart ez a bejelentés, amikor a Blizzard úgy döntött, hogy a startnál még nem lesz elérhető a PvP rendszer, aminek az indoklása az volt, hogy még nem felel meg az általuk elvárt színvonalnak. 2008-as videók is vannak már a Diablo 3 PvP rendszeréről, és újabbak is. Láttunk már a videókon 2v2, 4v4-es aréna harcokat, többszereplős Death Match típusú küzdelmeket, ahol a játék pontokra zajlott, és respawn idő alatt feléledt a játékos.
Nem hiszem, hogy egy-egy ilyen pálya kialakítása olyan eget verő idő lenne hacsak…

– A legutóbbi láncszem a képletben egy videó amit az MLG ről, (Major League Gaming ) a nekünk érdekes rész 1:15:30-tól kezdődik. Ahol egy a közeljövőben jövő nagy névről beszél az MLG igazgatója, Sundance Di Giovanni. Persze konkrét nevet nem mond, de aki ért a virágnyelvhez, az elkezdhet elméleteket gyártani.



… hacsak, a Blizzard a nagy tervezgetésben, még ott tart, hogy a PvP Aréna pályákon kívül, egy olyan rendszert építget ami tökéletesen használható lesz E-Sportként. Gondolok itt többfajta játékmódra. PvP szezonokra, eltérő jutalmakra, és ami talán a legfontosabb, hosszú és bőséges figyelemre, és karbantartásra, Content patchekre, amit a nem PvP-ző játékosok, és az GAH/RMAH zsonglőrök is élvezni fognak.

Forrás: incgamer