Darkness Falls, Heroes Rise: Witch Doctor

Professor J . Hírek, Videó 686

Megérkezett a Darkness Falls, Heroes Rise sorozat újabb karaktere, ezúttal a Witch Doctor kerül bemutatásra:

 

 

Forrás:

Comments (52)

 • avatar

  Bello

  |

  Igen, amiket írtok azok mind jók!

  Egyelőre még nagyon elméleti a dolog és nagyon sok mindent kell majd élőben kipróbálnom ahhoz hogy összeálljon mit, hogyan. Egyelőre úgy vélem hogy egy keményet sebző, dmg bonusokra ráfekvő WD ideális lehet. Bár adott esetben kevesebb CC-vel rendelkezik, de mégis nehéz megközelíteni, mert aki jön az erőset kap a nyakába és minél közelebb van, annál inkább így van ez. (Persze első sorban a meelekre gondolok itt). Ha pedig CC kell akkor azért akad rá lehetőség.
  Kiderül majd hogy melyik style lesz számomra a legkedvezőbb, de ez egy hoooossszúú folyamat. Sohasem szoktam hinni a “best build” elképzeléseknek.

  Reply

 • avatar

  pisti90

  |

  [reply]@Bello (#38):[/reply]Wd: Hex, horrify, gargantuan 1,5 sec stun, poison dart stun, haunt lassítás, spirit walk, plusz a kutyák feláldozásával is tudjuk magunkat healelni.
  ezekkel a skillekkel mind az időt tudja húzni a Wd

  Wizard: ray of frost runából 0 költség, frost nova 9sec cd vel, slow time, teleport, plusz a diamon skin és akkor még lehet h nyom egy mirror image-t és lövöd a semmit.

  maradjunk annyiba hogy van itt lehetőség bőven:D már a skillekből is, nemhogy még a rakat rúnavariációból:D

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@pisti90 (#47):[/reply]A többi kaszt sincs jobb helyzetben (Pl.a WIzard 16 sec Cd-s teleporttal).Szóval nem csak a WD-nek vannak nagy CD-jei,ergo ugyan ott tartunk szinte mintha semmin sem lenne CD. Minden azon múlik ki milyen ügyesen használja a skilljeit

  Reply

 • avatar

  pisti90

  |

  [reply]@Bello (#45):[/reply]Egy horrify nem fogja megoldni 4 secig fearel abból ha lejön 1-2 sec máris para van és van rajta 20 sec cd. Kutyák mellett meg ugye el lehet futni meleeként.
  2-3 def skillnek lennie kell sztem.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Bello (#41):[/reply]Igen tudom hogy erre gondoltál,ezért is örülök neki hogy a sajátommal azonos gondolkodású ember hozzászólását olvasom :D

  Az biztos hogy annyi barbár és wizard lesz hogy Dunát lehet majd vele rekeszteni,viszont ahogy néztem külföldi fórumokat,a monk egyre népszerűbb lesz.Egyelőre WD az utolsó helyen áll,ami nekem(nekünk) csak jó :D

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@pisti90 (#43):[/reply]Egyszerre robbannak.

  Amit én mondok az az hogy egy folyamatos DOT fenntartással, horrifyal, dire battel és és kutyákkal a WD nehezen lesz megközelíthető és gyakorlatilag folyamatosan tud sebezni.
  A kutyákat leverni nem lesz egy annyira egyszerű meló. Amíg őket ütik addig engem nem, éppen ezért én szabadon tudok sebezni. Egy adott ponton pedig DURR.

  Persze ez mind fikció és nem tudjuk milyen lesz a pvp rendszer, de szerintem sokat ki lehet hozni a WD-ből. Itt is be kell áldozni dolgokat a “skill-oltáron”, de hát ez más karakternél sincs másképp.

  Reply

 • avatar

  pisti90

  |

  Ohyner egyre jár az agyunk :D

  Reply

 • avatar

  pisti90

  |

  Mind szép és jó amit elmondunk róla, rengeteg jó skillje van! DE! ha már a zombi dögökről beszélünk! Ahhoz, hogy sacrificeozni tudd: 2 skill-t ki kell rakni!
  Ha robban a kutya, az ad egy hirtelen burstöt, amit talán nem a fight elején (mikor még minden cd je megvan az ellenfélnek) kéne ellőni. ha ellövöd akkor valahogy kibekkelik, és várhatsz 60secet, ha nem lövöd el az elején, akkor meg akinek van esze leüti, mindezt 2 skill slotért! Remek dolog a mass conf is de kéremszépen 12 secig tart, mivel cc képességnek minősül, (gondolom én) ebből még néhány classnak passive skillből stb-ből lejön pár sec, és akkor van rajta 45 sec cd:D 2 embernél a mass conf nem fun szerintem. Remek dolog ezekről az egyedi látványos és némelyik még hasznos skillről beszélni de ezekből összeválogatni 6 aktív+3 passzív skillt ami életképes már mindjárt nem olyan egyszerü feladat.
  Kérdés: a kutyákat egyesével robbantja, vagy ha sacrificeolod akkor egyszerre robban a három?

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Ohyner (#40):[/reply]Totally agreed!

  Nekem a WD spellslotjaival csak egy sérelmem van. Hogy a kutya feltámasztása és a robbantás külön-külön slotba kell kerüljenek. Bárcsak egybe lennének…..
  Az én elképzelésem szerint éppen ezért alig fogok kutyát használni. Magában talán kevésbé éri meg és robbantással megérné, de úgy meg sokat foglal.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@chasy (#39):[/reply]Persze!

  Én is ezt mondtam, de én most egy esetleges pvp harcban gondolkodtam.
  Egyébként én csak örülök ha sokan nem veszik észre. Mindig azzal szeretek a leginkább menni ami a legkevésbé népszerű.

  Szerintem barbár és wizard temérdek lesz. DH úgyszintén nagyon sok, hiszen egy remek karakter lett belőle. Monkra kíváncsi vagyok, mert nehezen tudom megítélni, csakúgy mint a WD-t.

  Én magam WD-vel fogok menni és mivel inkább egy main-es, maxolós típus vagyok ezért egy jó darabig nem is csinálok másik karaktert.
  Ha mégis az biztosan egy DH lesz.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  Amúgy nem tudom ki és hol írta, de annyira igaz, hogy a WD-nél látszik meg igazán, hogy milyen kevés a spellslot. Mindig amikor megyek, eszembe jut, hogy de jól néz ki amit épp nem használok, és lecserélem egy 10 percre.
  Amúgy azt gondolom, aki játszott a bétával, az tudja, hogy bár lebutításnak tűnik az új rendszer, de a Blizz ezt nagyon okosan és tudatosan lépte meg. Nem hogy butította volna a játékot, de színesebb lett tőle.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Bello (#38):[/reply]Az igaz,hogy talán a legkevésbé mobilis karakter ,nem lesznek kiugrálásai mint DH-nak. De az ő menekülése a támadás ,körbevesznek Horrify és mindenki szétszalad,vagy Mass Confusion és egymást ölik le körülötted,vagy messziről kicsit lassítod őket Grasp of Dead-del.Annyi taktika és potencia van ebben a kariban (amit sajnos sokan nem vesznek észre),ami talán a többiben nincs is.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@pisti90 (#37):[/reply]Szerintem a vélemény is jó és a kérdésfelvetésed is.

  PvP-n már én is gondolkodtam a WD szempontjából. Szerintem nála elsődlegesen olyan skill-buildet kell összerakni, hogy megközelíthetetlen legyen és erre látok esélyt is. Egy hármas kutyarobbantásba senki sem szeretne beleállni, a Dire Bats flamethowerként használva brutál közelre és a DOT-ok is hasítanak.

  Alapvetően kevesebb a védekező képessége, mint a wizardnak és összehasonlíthatatlanul kevés a szökős skillje a demon hunterhez képest. Viszont úgy gondolom, hogy míg az előbbi kettőt nagyon komolyan fogják üldözni, addig a witch doctortól lesz egyfajta tartás. Figyelni kell hol bóklásznak a kutyik, ha közel mész dire bateket kapsz, DOT mindig van rajtad….

  Egy ügyes WD sokra viheti pvp-ben is, nem beszélve arról, hogy mennyire hasznos képességei vannak pve-re.

  Amit mondtál, a petdoctor. Hm… Nem hiszem, hogy a WD-t pusztán egy dologra kellene kihegyezni, mint régen a necro-t. Szerintem ebben az esetben a helyes balance és a logikusan felépített taktika lesz a nyerő.

  Reply

 • avatar

  pisti90

  |

  Open béta alatt szerencsére tudtam magamnak szabad 26 órát csinálni, hogy kitapasztaljam kicsit a dolgokat. Véleményem szerint a WD volt a legdurvább bétában. !!!Figyelem!!! De csak akkor, ha valaki volt annyira skilles, hogy bepipálta azt a funkciót hogy a skilleket szabadon rendezhesse! Aki idáig nem jutott el, az azt mondhatta a Wd-ra hogy egy szar class. Biztos sokan voltak így, illetve akik gyengének vallják annak a 95%-a ezt a pontot biztosan nem pipálta be, a maradék 5% meg valószínűleg a pass-t se tudta beírni. Haunt + Grasp of the Dead + rúna nélküli Dire bat + kutyák! ha nincs mana, akkor ott a poison dart és akkor még Soul harvestről nem beszéltünk. Ennél durvább skilleket és ezeknek a skilleknek a kombinációiból durvább dps-t kihozni egyik class se tud a bétába:D Sztem a pvm ről kár beszélni! Aki rászánja az időt, az úgy is megcsinálja infernot is. Ami érdekesebb pvm-be az a gear és az acsik, legalábbis én ezt vallom. Amiről érdemes beszélni az inkább a pvp. Ki milyen buildet rakna össze? illetve, hogy mennyire lesz életképes a petdoctor… mennyire lehet érdemes védekező spellekkel balanszolni és tolni a kiteolást, vagy rámenni a rusholásra petdoctorral? stb…

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@bicikli (#35):[/reply]én 261-et 11-esen.Soul harvest 5 stack + dire bat. erre azért nem mondanám hogy gyenge… :D

  Reply

 • avatar

  bicikli

  |

  [reply]@MirmiX (#8):[/reply]205-t criteltem wd-vel 13ason, csakhogy mennyire nincs benne erő. 5ös soulharvest -> dire bats.

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@ (#4):[/reply]lenyeli, de ilyenkor csak sebez neki masodpercenkent, nem oli meg azonnal

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Beer (#5):[/reply]Ilyet csak az mond, aki nem tudja hogyan kell vele játszani.. :)

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  [reply]@Hamu (#21):[/reply]én inkább erre a háromra gondolok:
  http://eu.battle.net/d3/en/class/witch-doctor/passive/fierce-loyalty
  http://eu.battle.net/d3/en/class/witch-doctor/passive/zombie-handler
  http://eu.battle.net/d3/en/class/witch-doctor/passive/jungle-fortitude
  bár a beta alapján maga a pethasználat nem elég szerintem muszály lesz kiegészíteni egyéb
  summon skillekkel is bár én azért örülök hogy nem passzív summoner a karakter. Bár csak spellekkel is rohadt jól bont. Mellesleg eddig ezzel a akriva tudtam a legnagyobb dps-t tolni a
  http://eu.battle.net/d3/en/class/witch-doctor/active/soul-harvest buffja miatt!

  Reply

 • avatar

  Bubi

  |

  Ezt a videot vártam már hetek óta! Eddig is a WD volt a kedvencem és ez a video hatására sem változott. A bétát direkt nem próbáltam. Jelenleg elég nehezen tudom elképzelni, hogy ne vele “szenvedjem” végig először a játékot.
  A Gargantuan brutálisan jó lett látványra, a többit nagyjából eddig is ismertük.
  Az én fejemben egy DoT WD létezik. Remélem, hogy megüti majd a mércét.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@piromaca (#29):[/reply]Nem értem a wizardos aggályaitokat. Én nem szeretem a wizt mert nem áll hozzám közel, de ettől még kb. a legerősebb karakter ha szabad ilyet mondani és bétában ugye még csak alig láttunk valamit.

  Ami a WD-t illeti ez egyszerűen király. Már egy hete eldöntöttem, hogy a DH és WD közül mégis inkább WD-vel kezdek. Ez a videó csak még több viaszt nyomott a pecsétemre.

  A barbárral sem értek egyet teljesen, mert én nagyon élveztem vele az aprítást. Monk is király gyerek kivéve azt a fegyverelrakós-öklözős dolgot.

  DH egyértelműen FUN.

  Most akkor mi van itt?! Minden kari istencsászárimperátor?!:D
  Jólvan Blizz a végén nem is lesz ez a D3 olyan “rossz” game!

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  [reply]@chasy (#27):[/reply]Wizarddal nekem is szivas volt 4-5. szint környékén. Utána viszont rájöttem, hogy ha kap a vacak töre helyett egy bazi nagy baltát a kazebe, akkor jobban varázsol :) Kicsit fura, de biztos így volt könyebb balanszolni.
  Persze még ezután sem ment olyan jól, mint a többivel.
  WD-t nagyon megkedveltem, kiváncsian várom a többi képességenek a kipróbálását is.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Amennyire sz*rnak tartottam witch doctort bétában, annyira jónak tűnik. Nagyon fasza, ha már nem csak 13as szintig tudod tesztelni, sok nagyon király képessége van. Én azt hittem, soha nem fogok játszani vele.
  De ez a vidi most meggyőzött :)

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Venom (#26):[/reply]Dettó.Wizarddal sem volt számora sokkal jobb a helyzet.Vele az a baj hogy kb level4-en jön egy nagyobb mobcsoport és a futkározáson kívül sokat nem tud.Néha eltolsz egy frost novát ami pár secig jó de kínkeserves volt . Rá is hagytam

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@chasy (#25):[/reply]Potter gyereken kívül mindet kipróbáltam, de csak a barbival sikerült azt elérnem, hogy még 1 ütés és meghaljak. Szóval 4 helyre avanzsált nálam.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Venom (#24):[/reply]Nekem is a Barbár elég nagy csalódás volt,nem olyan látványos mint képzeltem.Nem is érzem hogy fúúú most olyan erős vagyok mindent szétcsapok ami elém megy,nekem a monk jobban bejött így első pillantásra.Nem tűnik a dual wielder barbár túl életképesnek nekem infernon,már bétában is volt halál közeli élményem,pedig a barbárnak aztán az lenne a lényege hogy durr bele a tömegbe és aztán repüljenek a húscafatok :D Aztán lehet megváltozik a véleményem.

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  Még béta előtt gondolkodtam, hogy barbi vagy doki lesz a fő karim. Béta után nem is volt kérdés.
  Doki, a szép lassú, nem rohangálok ész nélkül előre karakter lesz. Pipa.
  Barbiban meg csalódtam, csak nem tudom még miért, valahogy nem így képzeltem el, csak ennyi, még nem szoktam meg.
  A video nagyon jó, de innentől kerülni fogom ezeket a videokat, mert jobb az ha magam próbálom ki a skillt, és akkor dobok egy hátast az effekten.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Hamu (#21):[/reply]Valószínűleg igen,vagy igyekeznek extrémsok intit stackelni,tekintve milyen kevés %-ot kapnak a kutyák a sebzésedből (azt hiszem 9% :( ).Bár sztem a kutyák bossok ellen később se lesznek olyan hasznosak,inkább robbantgatni őket :D.Majd kiderül.
  Gargantuanra kíváncsi vagyok.

  Minionos bossok ellen viszont vicces lehet a Mass Confusion,a saját minionjaival ölöd meg SK-t például :D

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Majin (#16):[/reply]Persze, hogy úgy megállja a helyét a necro is, ha agyon van run-olva meg tele jó cuccal de én arra írtam, hogy normálon elkezdesz vele elindulni minden jobb cucc nélkül akkor diablo igencsak nagy feladat egy csak csontikat élesztő necronak.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@chasy (#20):[/reply]Szerintem a petes Wd, egyik ismérve lesz a magas vitality, mert sz’tem ebből profitálnak az ebek is :D

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Jonas (#14):[/reply]A béta alatt megfelelő skillek hiányában életképtelen,de a későbbiekben biztos használható lesz ( bár sztem egy pure summoner WD lesz olyan extrém build mint egy melee wizard :D ).Bétában SK azért igencsak oneshotolja a kutyákat. Oda azért kell majd ügyesség rendesen.

  Minden esetre nekem nagyon élvezetes vele a játék,elég durvákat sebez ( aki azt mondja hogy a Soul Harvest OP,az gondoljon bele hogy ki akar majd infernon a tömegbe futni :D ).

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Egy hete még nem gondoltam, hogy WD-vel fogok játszani, de béta alatt nagyon megtetszett. Nem mondom, hogy ez lesz a fő kakraterem, de valószinúleg 2. igen. Az biztos, hogy nagyon egyedi képességei vannak. Talán bossok ellen nehezen boldogul majd, de idővel ez is kiderül. Nekem bejött.

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Jay Wilson a tavalyi BlizzConon elmondta, hogy támogatják az extrém buildeket, mint pl. a pet nélküli Witch Doctort! :)

  Tehát egy átlagos Witch Doki szerintük tart valami háziállatot maga körül… ;)

  Az más kérdés, hogy csak idézett lényekkel nem mehet, hiszen ez csak 4 skill /zombi kutyák + feláldozás, gargantuan, fetish army/ a Hex pedig inkább Pvp skill szerintem. Ha idézésnek vesszük az állatos varázslatait, akkor persze van választék bőven.
  Megjegyzem valszeg építhető egy durván kutya robbantós WD is, hiszen van passzív ami 5 százalékot ad minden robbantás után újabb kutya születésére, magában a robbantás skillben van rúna ami 35% eséllyel újabbat idéz végül a Big Bad Voodoo egyik rúnájával 50% eséllyel a hatókörben megölt ellenfél helyére zombi kutyát idéz. A robbantáson pedig nincs cooldown, csak az idézésen… :D Tiszta tüzijáték!

  A petek életképességét nagyban növeli két passzív, itt főleg a Fierce Loyaltyra gondolok, mikor a petek teljes egészében megkapják a te Thorns és élet regenerációs tulajdonságaidat. Namost egy 14-es topáz drágakő ha fegyverbe rakod 1800-at sebez a közelharci támadóra /Thorns/, és ahogy láttam a barbáros videóban egy fegyverben lehet akár 2 drágakő is és ki mondta, hogy a witch dokinak muszáj mojot fogni off-handbe? Merjünk nagyot álmodni, tehát legyen akkor 7200 thorns a witch dokin és így minden zombi kutyán, gargantuanon, és kis fétis rohadékon… XD Szerintem életképesek!

  Amúgy én még nem döntöttem el, hogy Witch Doki vagy Wizard, mindkettő ugyanúgy tetszik. Mindenesetre az én Witch Dokim nem igazán fog idézgetni, bár ki tudja, egy thorns-os fetish army birizgálja a fantáziámat…

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Nagyszerű videó, sztem a doki a legmókásabb :) A zombik amikor egymásra álltak majd eldöltek vagy a békaeső meg a nagy béka nyeli a mobot nagyon ott van. :)

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#15):[/reply]Egy megfelelően gearelt summoner necroval Über Tristamot lehetett írtani. Maxos revivekkel és csotikkal, azzal a kikötéssel, hogy Enigma kellet, hogy legyen mert a teleporttal tudtad pozicionálni az addokat. Szerintem egy full summoner WD nagyon sokáig megfelelően fog tudni haladni.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Jonas (#14):[/reply]Tuti nem lesz életképes boss-ok és nehezebb szinten csak ezzel , ha vissza emlékszel a nekro se volt valami jó hacsak csontikat élesztett, menetelni jó volt, de Diablo egyből lesöpörte a csontikat a tűzgyűrűjével onnan pedig vége a mókának.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Nekem a beta alatt tetszett meg nagyon a class, ez a videó viszont nekem picit túl spoileres lett. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok hogy életképes lesz e egy kvázi summoner build (dogs+breki+gargantuan+???)

  Reply

 • avatar

  future

  |

  a videók alapján őt akartam első karakternek, de amikor kipróbáltam vele a bétát, akkor hatalmas csalódás volt, egyszerűen dögunalom volt vele a játék, egyáltalán nem élveztem, végig motoszkált bennem egy érzés, hogy lépjek ki és hagyjam abba mert unalmas. -.-
  wizard, barbár, monk, demon hunter, nálam ez lesz a végigjátszási sorrend. a doki meg valószínű teljesen ki is marad nekem.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Túl hamar leszarozta mindenki a csóresz dokit pedig elég jó kis dolgokat tud jó lett a videó sőt nem jó hanem eddig a 4 közül a legjobb, persze nem ez lesz a húzó karakterem, de sokan kifogják tuti próbálni ezek miatt amit most a videóban látott, fasza az óriás béka a béka eső, a szörny amit megidéz és ha megnézitek még barna macik is elóbújnak a földből vagy 4 és át fut a képernyőn.

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  Nagyon fasza a Witch doki és a videó is ! A Barbár után a Witch Doki a 2. kedvenc karim !

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Beer (#5):[/reply]Azért ezt a hasonlatot élőben vagy videón szívesen megnézném! :D

  Egyébként a videó nagyon zúzósra sikerült. Hozzám nem áll közel a witch doki karaktere, de ennek ellenére elképzelhető, hogy húzok egyet majd a játékban. :) A spelljei tetszenek, bár jobban szeretem az egyszerűbb mágiát mint az effélét.

  Reply

 • avatar

  Tacytus

  |

  Ez most letaglozott bár a betaban annyira nem indult be nekem a kari, hogy egy nem is igazán izgatott. De ez a Óriás breki ez naon vaooooooooo :D

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@Beer (#5):[/reply]Majd erről is egy videót ha kérhetnénk :D

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Beer (#5):[/reply]Erőtlen? Szerintem te nem játszottál bétával. Legnagyobb dps-t vele lehet kitolni bétában soul harvesttel.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  Eszméletlen jó ez a videó :D eddig is WD-t akartam kezdeni ,ennél nagyobb megerősítés nem is kell :D Az a békaeső nagyon látványos,meg a méregdenevérek.. :D

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  A WD szerintem lassú, erőtlen és unalmas. Nálam még mindig az utolsó utáni helyen van a listámon. Inkább játszom végig bekötött szemmel a Diablo I-et háttal a gépnek a lábaimmal, mintsem hogy a WD-vel toljam még egyszer.

  Reply

 • avatar

  butcher

  |

  Kíváncsi leszek a 60as wd-nél ez a béka normalon benyeli-e egybe a diablót :D

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  EDDIG nem tetszett a WD hangsúlyozom EDDIG!!!! :D Most 1-2 helyezést előre lépet a ranglistámon. :)

  Reply

 • avatar

  Tron

  |

  Az Óriás béka a legkomolyabb,amelyik be kapkodja az ellenfelet :D :D

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  Áhhhhhhhhhhh! Ez hatalmas videó volt, pont ilyet vártam. Hullottak a békák, dőltek és rohamoztak a zombik. Hihetetlenül látványos és egyedi ez a kaszt. Annyira jól össze lett rakva a Witch Doktor, teljesen egyedülálló hangulata van. Fel kell kötnie a Blizznek a gatyáját, ha a kiegészítőben olyan kasztot akar behozni, ami megüti a WD színvonalát.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.