Kezdőlap Hírek PvP információmorzsák

PvP információmorzsák

19
0
MEGOSZTÁS

Mint azt tudjátok, a megjelenéskor nem lesz jelen elérhető opcióként a PvP. Legalábbis egyelőre ez a Blizzard terve a Diablo 3-al kapcsolatban. Ezért is kevés információnk van a PvP részleteiről, ám pár perce az US fórumokon Zarhym, a Blizzard egyik Community Managere egy rövid szösszenetet osztott meg velünk, amelyben kiderül, hogy mi a Blizzard álláspontja, milyennek akarják beállítani a Diablo 3-ban a PvP-t:

We want PvP to be incredibly challenging and fun, but we want to avoid turning it into a truly competitive leagues/ladders eSport. We just don’t think Diablo gameplay is very conducive for that type of controlled environment where balance is paramount.

That said, we want to develop PvP as an engaging and rewarding system. What we don’t want to do is take a traditional eSports approach to PvP, where balance will become so important to a competitive ranking system that solo and cooperative gameplay feel a bit neutered as a result.

We want your characters to feel totally imba. Then we want you to enter some Arenas, send the scorched remains of other players’ corpses flying, and let the satisfaction wash over you — until your opponents take similar care of your hero, that is. 😉

Ezek szerint nem akarnak versenyjátékot fejleszteni a Diablo 3-ból, azt szeretnék, ha a játékosok egyfajta jutalomnak és szórakozásnak fognák fel a játékostársaik elleni harcot. Attól tartanak, hogy a játék PvP-re való kihegyezése a szóló és a kooperatív mód hanyatlásához vezetne, de az állandó balanszolás is biztosan elégedetlenségbe torkollhatna, mint ahogy az már a Blizzard egy korábbi játékában is tapasztalható.

forrás:  us.battle.net