Újabb Skill videók a hivatalos site-n

Professor J . Hírek, Videó 702

Újabb Skill videók érkeztek a hivatalos site-ra, ezúttal az alábbi Skillek kerültek fel az oldalra:

 

Barbarian:
Hammer of the Ancients
War Cry
Wrath of the Berserker

Demon Hunter:
Chakram
Strafe

Monk:
Seven-Sided Strike
Sweeping Wind

Witch Doctor:
Soul Harvest
Gargantuan

Wizard:
Arcane Torrent
Slow Time
Teleport

 

 
Forrás:

 

Comments (32)

 • avatar

  Gibkey

  |

  Hát a Monk az továbbra is “über”. A wizardtól viszont nem láttunk újat :(

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  Hála az égnek, hogy a Diablo 3-ban a fegyver sebzésétől függ minden skill sebzése!
  Diablo 3-ben ha kimaxoltad a Frozen Orbot vagy más csúcs varázslatot, a sebzésed már nem nőtt tovább, imádkozhattál valami +skilles cuccért és az is minimálisat emelt rajta miközben a barbár újabb és újabb, egyre erősebb fegyvereket kapott fel amivel sokkal nagyobbakat sebzett.
  Ez az egyik része, amiért örülök a változtatásnak. A másik meg, hogy a drop sokkal nagyobb hányada jöhet számításba mint hasznos holmi és nem egy bizonyos dolgot – pl. wand – várok epekedve. Most a legrosszabb a démon vadásznak hiszen csak íj, számszeríj és egykezes számszeríjat tud használni, minden más mehet a kukába! A többi karakterrel meg akkor is üvölteni fogunk örömünkben, ha egy Windforce-ot találunk, hiszen mind tudja majd használni! ;)

  Az ilyen elméleti dolgok amúgy nem hatnak meg, hogy milyen már egy varázsló karddal, mikor maga az egész játék egy kitaláció, jó hogy nem azon vitázunk, hogy miért támadhat fel egy már halott lény zombiként… :) És ha én battlemage-t akarok?

  A cast speed fegyver támadó sebességéhez való igazítása már nekem sem tetszik amúgy, de így a legjobban a witch doki járt, hiszen az áldozati tőröknek asszem 1.4 vagy 1.5-ös attack speedje van! :)

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Alexander30 (#29):[/reply]Értem én hogy mit mondtok és persze ezen az analógián egyet is értek. Persze hogy furán veszi ki magát, ha egy kardtól erősebb lesz egy varázsló.

  DE

  Megint csak ismételni tudom magam. Ez feltehetően csak a játék elején lesz így, mert már a bétában is esett olyan cucc, ami meglehetős intellectet adott nekünk. Na most ha pár lvl-el később már 15-20 intellectet adó wand-ek, staff-ek lesznek, akkor nem fogod lecserélni egy kardra. Tehát ez teljesen kiveszik nagyon rövid időn belül.
  Egyébként nekem már a béta végére is kialakult minden karakteremnél, hogy a “neki való” fegyverrel menjen, mert egyszerűen összességében nagyobb volt a sebzés (és még a bonusok is kicsik voltak).

  ÁM

  Amit el kell fogadni pl. hogy a witch doctor-nál maradni fog a “kés” mint elsődleges weapon. Én itt simán elhiszem, hogy egy valamilyen képességgel bíró tőr adhat mágikus erőt, ha egy woodoo baba adhat.

  Mondjuk abban reménykedem csak és nem vagyok biztos, hogy a monknak is érdemes lesz rászokni a fist wepekre illetve a daibora……
  Viszont ez felveti a kérdést, hogy minek akkor az a rengetegféle balta, kard, fejsze, kasza, stb. stb. Csak a barbárnak?? :O

  Reply

 • avatar

  Alexander30

  |

  [reply]@Bello (#27):[/reply]Szia!

  Azzal nincs semmi baj, hogy a fegyver sebzésből és sebességből jön össze a skillek sebzése, még külön szuper is, mert minnél több és jobb fegyvert használsz annál jobbak lesznek a skillek, de azért Harry Potter ne már egy kardból varázsoljon….

  Kapjon wandot és anélkül legyen suta, mint a filmben. A botokban legyen a varázserő és nem már az ijjakban meg a kardokban….

  Én lekorlátoztam volna a skillek sebzését ha nem wand vagy valamilyen varázscumó van a kezében.

  Ugyan ez érvényes a witch doktorra is. 1 db fuvócső van a kezében, de az sokkal erősebben sebez, ha egyébként a kezében egy kétkezes balta van, mintha egy kés (megjegyzem ő is elpakolja a fegyver ilyenkor)
  legyen akkor 100 fajta köpőcső is, amivel ez a skill erősödik, tegye az övére és onnan húzza elő, ha épp nem zombikat varázsol elő a földből.

  Szerintem a fejlesztők abba az irányba próbáltak elmenni, hogy egy kicsit mindenki legyen barbár, hogy mindent a kezébe adhatsz és minden után sebzés bonuszt kapsz….

  Reply

 • avatar

  Alexander30

  |

  [reply]@Venom (#19):[/reply]Hy!

  Megmondom őszintén nekem sem tetszik a monk fegyver eltétele, ezt mindig hangoztatom mindenhol, mert hát nem értem, miért ilyen, de egyébként mikor játszottam vele, ez a karakter volt az egyetlen, amit miután kijátszottam a bétát, újra kezdtem vele. Nagyon jó lett és tényleg nem figyelsz arra, hogy elrakja a fegyvereket, de azért ha nem játszok vele, csak izgat, hogy miért ilyen lett.

  Simán leanimálhatták volna, vagy lehetnének vegyes skillek, egyik a közelharcra fegyver nélkül vagy fistweaponnal, a másik a fegyveres harcra vagy a botos harcra.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Kilwog (#26):[/reply]Nem azt mondtam, hogy az elv nem néz ki bután bizonyos helyzetekben. Viszont funkcionálisabb ha az alapsebzésed nem skill vagy stat pontok alapján nő és mint mondtam csak a legelején fogunk más fegyvereket használni. Az intellecttel többre mész egy Wizardnál, mint egy-két sebzéspont különbséggel, így wand-et vagy staff-et fogsz használni.

  Vannak fura skillek, de mindre van magyarázat. Érdekes, hogy a barbárból super saiyan lesz, vagy hogy lezúg egy hatalmas harang az égből, de biztos nem véletlenül kerültek bele.

  Valaki pl. a haranggal kapcsolatban azt írta, hogy ez a keleti harcművészetben nagy jelentőséggel bír vagy mi. Persze nekem erről lövésem sincs, de “Ill go with the flow”

  Reply

 • avatar

  Kilwog

  |

  [author]Bello (#25):[/author][quote]@BBShockwave (#24): 1. A monk fegyverelrakása szerintem is gáz. A bokszert is elrakja, csak az még kevésbé látszik. Elvileg a kiadáskor már a kezén marad, ezt most olvastam valahol.
  2. Csak a játék legelején használsz nem a karaktereknek való fegyvereket. (pl.: kardot a wizard vagy hasonlók) Később áttérsz a neki való fegyverekre, mert azok fognak neked kellő bónuszokat adni. Szerintem már kb. a 2. act-tól érvényesülni fog ez a tendencia. Egyébként nem tudom ki hogy volt vele, de Diablo 2-ben az első két act-ban anno Sorcererrel, Necroval én még használtam kardot, vagy baltát, mert kevés volt a manám és a sebzésben sem volt nagy különbség…..
  3. Hogy a képességek fegyversebzés alapúak (megjegyzem: részben!) szerintem az egyik legjobb dolog, ami a Diabloval történhetett. Nem akarnék most belemenni, hogy miért is, de röviden annyi, hogy így nem kell egy-egy skillre szorítkoznunk. Tovább növeli a variabilitást.
  0[/quote]
  Azért az vicces, hogy az embereket az zavarja, hogy a barbárnak megnő a haja az egyik skillje alatt, de az nem, hogy a wizard nagyobbat sebez a varázslataival, ha egy baszott nagy kard van a kezében ez tényleg vicces :).

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@BBShockwave (#24):[/reply]1. A monk fegyverelrakása szerintem is gáz. A bokszert is elrakja, csak az még kevésbé látszik. Elvileg a kiadáskor már a kezén marad, ezt most olvastam valahol.

  2. Csak a játék legelején használsz nem a karaktereknek való fegyvereket. (pl.: kardot a wizard vagy hasonlók) Később áttérsz a neki való fegyverekre, mert azok fognak neked kellő bónuszokat adni. Szerintem már kb. a 2. act-tól érvényesülni fog ez a tendencia. Egyébként nem tudom ki hogy volt vele, de Diablo 2-ben az első két act-ban anno Sorcererrel, Necroval én még használtam kardot, vagy baltát, mert kevés volt a manám és a sebzésben sem volt nagy különbség…..

  3. Hogy a képességek fegyversebzés alapúak (megjegyzem: részben!) szerintem az egyik legjobb dolog, ami a Diabloval történhetett. Nem akarnék most belemenni, hogy miért is, de röviden annyi, hogy így nem kell egy-egy skillre szorítkoznunk. Tovább növeli a variabilitást.

  Reply

 • avatar

  BBShockwave

  |

  [reply]@Venom (#19):[/reply]Engem roppantul idegesített hogy a villámgyors támadásoknál a szerzetes tizedmásoperc alatt elrakja a fegyvereit. MInek neki fegyver egyáltalán akkor? A végén inkább bokszert használtam csak vele, azt legalább mindig a kezén hordja.

  Ez az egész ökörség hogy a fegyver sebessége és sebzése határozza meg a varázslatok sebességét sebzését is, nem fekszik nagyon nekem… röhejes volt a varázslóm amint egy nagy baltával a kezében rohangál, mert annak volt a legjobb a DPS-e.

  A videókról amúgy – jó látni hogy lesz jeges helyszín is, kicsit a D2 V. felvonás jégalagútjaira emlékeztet. És úgy tűnik a lacuni-k későbbi verzióival ott is találkozhatunk. A pókok is olyan ellenfelek voltak amiket még nem láttam eddig videóban, a D2s lassító háló képességük itt is megvan, plusz kispókokat fialnak.

  Reply

 • avatar

  Kilwog

  |

  [author]VampireLord (#22):[/author][quote]Én abban bízok, hogy a WotB különböző rúnákkal más más kinézetet ad a barbárnak, és lesz köztük legalább 1 normális, mert ez nekem sem fekszik igazán
  0[/quote]
  Abban ne bízz öreg szerintem, de nem is értem mi baja ezzel, átalakul az arc naná, hogy máshogy nézz ki majd, meg egy hack and slash játékban aztán tényleg nem számít sokat, ha egy jó rpg lenne akkor esetleg, de itt mész előre aztán zúzol ész nélkül, mind1 akinek nem tetszik majd nem használja a skillt, de szerintem jó lesz így muszáj lesz használni vagy lezúznak :).

  Reply

 • avatar

  VampireLord

  |

  Én abban bízok, hogy a WotB különböző rúnákkal más más kinézetet ad a barbárnak, és lesz köztük legalább 1 normális, mert ez nekem sem fekszik igazán

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Mellesleg kíváncsi lennék hogy női barb mit fog növeszteni a Wrath of the Berserker skillnél szakáll helyett :)

  Reply

 • avatar

  Carter

  |

  [reply]@Venom (#19):[/reply]Amíg nem olvastam róla itt az oldalon addig én sem vettem észre egyáltalán :D

  Amúgy meg a teljes verzióban majd javítva lesz, szóval erről ennyit.

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Venom (#17):[/reply]Ja még 1.
  Sok hozzászólásban volt már szó a monk fegyvereltételről.
  Nos úgy álltam neki, hogy biztos zavarni fog engem is, aztán open béta… és láss csodát. Nem hogy nem zavart, de ha nem figyeltem oda, észre sem vettem! Ez az egész egy szőrszálhasogatás, így jó ahogy van :D

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@MephistoiX (#15):[/reply]Merem remélni hogy majd egy patch-ben lecserélik az animációt. Példaként valaki már említette a Colossus skill-t a Titan Quest-ből, valami hasonló szerintem nagyon látványos lenne és relatíve kevés melót kívánna a fejlesztőktől (gyakorlatilag megnő a karakter).

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@MephistoiX (#15):[/reply]Lehet azért nő meg a haja, mert hajnövesztő rúnát használ.
  Egyébként a monk miért lenne bugos? Jelenleg ez van, nem hiba, legalábbis a fejlesztőknek nem. És nem a monk miatt lesz eladható szerintem, mert pont a keletiek felé baszomnagy fegyverek vannak mindig a főhősök kezeibe. pl.:
  (Csak egy ismert darab) http://images.wikia.com/finalfantasy/images/d/d3/Cloud_Alt_UT.png

  Egyébként lehet sok embert zavar a blizzardnál, de lehet nem ők vannak a táplálkozási lánc csúcsán.

  Reply

 • avatar

  Kilwog

  |

  [author]MephistoiX (#15):[/author][quote]@Orpheus (#14): Komolyan nem bírom elhinni, hogy “Super Sayajin” (berserker skill) meg weapon bug-os monk kell a Diablo 3-ba ahhoz, hogy a keletieknek is tetsszen..Pont az lenne a lényeg, hogy akárki leül a játék elé, az másra se tudjon gondolni, mert az EGYEDI atmoszféra magába szippantja.
  A videóknál a hozzászólások között ott a “Super Sayajin” állandóan.. és ebből már ELEGEM van!!
  Úgy ahogy van igénytelen megoldás ez a hajnövekedés a sisakon keresztül. Nem bírom elhinni hogy a Blizzard-nál ennyi tehetséges embert ez ne zavarjon. Ráadásul még unalmas is lesz, mert mindig ugyanúgy fog kinézni, mindegy, milyen cuccaid vannak..
  Én a magam részéről nem veszek tudomást erről és nem is fogom használni még akkor sem, ha nagyon jól jönne.
  A monknál a seved-sided strike is igénytelen számomra, egész más lenne, ha normálisan le lenne animálva, nem így. A varázslónőnél némelyik arkános spell elég gyenge, egy fireball-nak jobban tudnék örülni. Nagyobb élvezet szétégetni mindent, mint ilyen erőtlen kék bigyókat lövöldözni. Amiket érdemes kiemelni, a DH strafe-je, meg a varázsló(nő) slow time-ja, ezek elég jók lettek.
  @Jonas: én konkrétan majdnem szívrohamot kaptam (egy kis túlzással) amikor még először megláttam, bármely más játékban elviselném, de ide nagyon nem illik.
  0[/quote]
  Használni fogod azt te öreg, ha jó lesz és kit izgat, hogy megnő a haja mi a francért ne nőhetne meg, ez egy varázslat ami ezt tudja valamiben változnia kell a skillnél, az jobb lenne, ha mondjuk vörösen világítana alatta, tök mind1, pláne egy ilyen darálós ész nélkül megyek előre játéknál, akinek mangás az így járt…nincs ezzel semmi baj, pláne játék közben…

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Orpheus (#14):[/reply]Komolyan nem bírom elhinni, hogy “Super Sayajin” (berserker skill) meg weapon bug-os monk kell a Diablo 3-ba ahhoz, hogy a keletieknek is tetsszen..Pont az lenne a lényeg, hogy akárki leül a játék elé, az másra se tudjon gondolni, mert az EGYEDI atmoszféra magába szippantja.

  A videóknál a hozzászólások között ott a “Super Sayajin” állandóan.. és ebből már ELEGEM van!!
  Úgy ahogy van igénytelen megoldás ez a hajnövekedés a sisakon keresztül. Nem bírom elhinni hogy a Blizzard-nál ennyi tehetséges embert ez ne zavarjon. Ráadásul még unalmas is lesz, mert mindig ugyanúgy fog kinézni, mindegy, milyen cuccaid vannak..
  Én a magam részéről nem veszek tudomást erről és nem is fogom használni még akkor sem, ha nagyon jól jönne.

  A monknál a seved-sided strike is igénytelen számomra, egész más lenne, ha normálisan le lenne animálva, nem így. A varázslónőnél némelyik arkános spell elég gyenge, egy fireball-nak jobban tudnék örülni. Nagyobb élvezet szétégetni mindent, mint ilyen erőtlen kék bigyókat lövöldözni. Amiket érdemes kiemelni, a DH strafe-je, meg a varázsló(nő) slow time-ja, ezek elég jók lettek.

  @Jonas: én konkrétan majdnem szívrohamot kaptam (egy kis túlzással) amikor még először megláttam, bármely más játékban elviselném, de ide nagyon nem illik.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Jonas (#13):[/reply]Én is valami Songoku féleséget látok még mindig benne.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@Nekemtene (#12):[/reply]Az egy fa :)

  Ettől a manga-barbártól engem meg a hideg ráz, eddig ez az egyetlen dolog amivel nem tudok megbékélni.

  Reply

 • avatar

  Nekemtene

  |

  a video legvégén valami nagy fekete megy le a lépcsőn huhuuu :D

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Nekem a monk skilljei nagyon bejönnek :P

  Reply

 • avatar

  Chrose

  |

  a strafe meg a seven sided strike igazi hardcore cuccok :) nagyon odabasz mind a kettő :)

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  Démonkillaz meg a Reuma Doktor da best of minidiszk.

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  [reply]@rubicoin (#7):[/reply]már miért kellene vele spórolni? 10 hatred-be kerül tizenakármennyit ellőhetsz mire kifogy a hatred-ed. inkább az vele a proléma hogy nehéz vele célozni mint a plague of toads-al.

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@Venom (#5):[/reply]ok, tényleg a videó béna, ezért is szóltam hozzá. pl. senki nem mondta hogy ennyire spórolósan kell használni és nem lehet másodpercenként új tárcsát kilőni. úgy meg tömött helyen 150% dmg-el azért daráló :)

  Reply

 • avatar

  Nabunaid

  |

  A wizard arcane torrentjét nagyon szerettem a bétában, igaz lassan indul be a zuhatag és nem is arra való, hogy közelre sebezzünk vele, de ha egyszer elkezdenek zuhogni a lila villámok, kő kövön nem marad! Leginkább arra lesz majd jó, hogy egy területet uraljunk vele, pl. ajtó bejárót, egyéb szűkületet, mert bár nem nagyon látszik, tulajdonképpen területi sebzése van minden egyes lövedéknek. Lesz majd rúna amivel minden villámbecsapódás újat generál és a közeli lényekbe csapódik, szóval csúnya tüzijátékot lehet vele csinálni. Eleinte amúgy az egyik legmagasabb szintű skill volt, csak mostanában hozták le a 12-es szintre… ;)

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@rubicoin (#4):[/reply]Azért írtam, hogy a videó alapján.
  DH-val lv5-ig jutottam csak :)

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@Venom (#2):[/reply]micsodaaa? a chakram nekem beta-ban alap volt, szinte csak azt használtam, annyira jól darált. persze nem mindegy milyen rúnával nézzük, de ezt szerintem rosszul ítéled meg a video alapján.

  a strafe meg engem nagyon meglepett, leírás alapján csicskábbnak képzeltem, itt mégis durván bitangnak látszik.

  Reply

 • avatar

  Carter

  |

  Omg a Strafe nagyon király! :D A Chakram az nekem sem jön be.

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Varian (#1):[/reply]Berserk skill jó, csak az a fránya hajnövekedés :(
  A Hunter skillek teljesen elvették a kedvemet a class-tól.
  A Potter első skillje az Arcane Torrent, hááát, így elsőre annyira használhatónak tűnt, mint a Hunternek a Chakram skillje. Persze majd játék közben dől el mennyire hasznosak, de videó alapján felejtős.

  Az egész pakkban talán a monk tetszett a legjobban.

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Na igen a barbár wrath of the berserker skillje meghozza a hangulatot az apritáshoz. :)
  A starfe is jóóó =)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.