Patch 1.0.1 – tervezet

Hamu . Fun, Patch 1541

Még, a kezünkben sincs a játék, de már kikerült az első nagyobb hibalista, ami a játék indításakor megkeseríti az életünket.
Vasadan, volt olyan jó, hogy készített egy listát az első helyen szereplő hibákról. Ezekre a hibákra a megjelenést követő 1-2 napban jönni fog a javítócsomag.
A lista előtt, még megkér mindenkit, hogy az itt felsorolt hibákat nem kell jelenteni, mert ismerik, és dolgoznak a hibák elhárításán már. A hibalistát eredetiben, itt megtaláljátok. a Tovább után következzen ennek a fordítása.

Achievements

 • Az “One of the Chosen”  Feat of Strength achievments leírása hibás, “Closed Beta players” -re lesz javítva az “all Beta players”.
 • A “Why’d It Have To Be Snakes?” achievement leírása félrevezető.
 • A “Crispy Critters” achievement leírása félrevezető.
Auction House

 • Nem lehet listázni a vendortól vásárolt equipped tárgyakat.
Battle.net

 • Be-logoláskor ha ERROR 37–es üzenetet kapsz (A szerverek elfoglaltak, próbálkozz később), várj egy kicsit, mert a szerverek erős terhelés alatt vannak, néhány perc múlva próbálkozz újból.
 • A többszöri nagyon gyors, ki-be lépések és a chat csatornák közötti váltogatás, a csatornából történő kizárást eredményezhet egyes játékosoknak.
 • Lehetséges, hogy egy barátod név nélkül látszódik a friend listádon, ha rendelkezik battleTaggel, de még sosem jelentkezett be a Diablo III-ba, és offline.
 • Ha a szülői felügyeletet változtatják, meg az accountodon, mialatt  a Diablo III-mal játszol, le fog dobni a játék.
  Megoldás: Lépj ki a Diablo III-ból, mielőtt változik a szülői felügyelet beálltása.

Combat

 • A DOT (Damage over time) debuffok nem kapják meg a tárgyakon lévő “crit change” értékét.
 • A resurrection (feltámasztás) animációja hibásan számítódik, mert beleszámít a karakter attack speed értéke. Ennek egy beállított értéknek, kellene lennie.
Environment

 • Act 2 – Játékosok, akik használják a Town Portal képességet, mialatt egy “tar pit”-ben (szurokcsapda) állnak, a csapda lassító hatása nem fog elmúlni a karakterről mindaddig, míg a karakter ki nem lép a játékból, vagy manuálisan be, majd ki megy egy szurokcsapdából.
Monsters

 • A Treasure Goblinok, elhullajtott Gold mennyiségét minden játékos feltudja venni egy partiban. Az elejtett tárgyak, még mindig személyre szabottan esnek.
 • Lehetséges, hogy a Waller affixal rendelkező Champion szörnyek, a falat a saját helyük köré rakják, a játékos pozíciója helyett.
Followers

 • A Followerek teljes életerejének kijelzése hibás, és pontatlan.
Starter Edition

 • Amikor egy Starter Edition accountal játszó karakter eléri a 13.-as szintet, az xp csík tovább számolja a kapott xp-t, de szintlépéskor visszaugrik a 13. szintre 0/0 xp-re.
Tools

 • Előfordulhat, hogy a Cinematics videók szaggatnak, és nem játszódnak le jól, ha akkor kezdesz el játszani a Diablo III-mal mikor még a játék teljességét jelentő csík sárga.
  Megoldás: Lépj ki a játékból, és várd meg amíg a telepítő teljesen végez a telepítéssel.
 • Ha a felhasználó hálózati beállításain be van konfigurálva bármilyen “Dial-up, és Virtual Private Network” beállítás és tárcsáz, amikor a hálózati kapcsolat megszakad, akkor a telepítő 10%-nál nem fog továbbmenni.
Compatibility

 • A Diablo III alatt futó más alkalmazások (mint a Mumble, Xfire, és MSI Afterburner) a játék crashelését okozhatja. Csak saját felelősségre ajánlják ezeknek a használatát.
Mac

 • A “Restore Hero” gomb inaktív lesz, miután töröltél egy hőst, mindaddig amíg el nem hagyod, és vissza nem térsz a  “Select Hero” (hősválasztó) képernyőre.
 • A játék kliens nem fog reagálni, amikor a háttérben, egy dialog box nyílik meg.
Forrás: battle.net

Comments (65)

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Szykla (#48):[/reply]Ezen az ötleten butaság továbblovagolni, mert tök mindegy hogy Ce, normál, digitális, vagy anyámkínja verziód lesz, akkor is ugyanúgy ki kell várnod a sorodat, mint bárki másnak.

  Ugyanazt a játékot vette meg mindegyik verzió, így igazságtalan lenne előnyöket biztosítani másoknak, és nem is fognak.

  /off
  Látom szépen lassan, visszatérnek startra a régi olvasóink is.:D
  Welcome back srácok!

  Reply

 • avatar

  Alexander30

  |

  [reply]@Khan (#47):[/reply]Megint csak egyet tudok veled érteni, és természetesen én is tudom, vagy gondolom inkább, hogy nem lesz probléma.

  csak tudod hiába vagyok 30 éves van, amikor az ember úgy vár valamit mint egy gyerek és amikor már az idegsejtjeid a maximumom vannak, diablóval álmodsz, diablóval kelsz, a diablo3.hu forumán kezdesz, hogy addig amig aludtál toltak-e fel újabb hírt, akkor az ilyen post egy kicsit megijeszt és feldühít.

  Keddre szabit vettem ki, hogy rohanhassak a gamert reggel 6kor, de emellett lehet, hogy be is kell mennem a melóhelyemre egy megbeszélésre, akkor aztán elkeseredik az ember….

  Reply

 • avatar

  Szykla

  |

  Nos, ezen a gondolat meneten végighaladva… hogy a CE-t rendelőknek legyen kis plusz előnyük, akkor én a digitális változat vásárlásával (nem érdekelnek a fizikális dolgok) miért ne legyek hátrányba? Mondjuk akkor én csak 2 kasztot tudjak választani, vagy csak max 30. szintig juthatnak el azok, akik digitálissan vásárolták meg a játékot…? Ugyan már… Aki CE-t vett, azt tudja, hogy miért fizetett többet, de a játékban mindenki egyenlő lesz, nem kellenek kiskirályok ,)

  Reply

 • avatar

  Khan

  |

  [reply]@xXaby (#38):[/reply]Nem azt mondtam, hogy száz kapjon privát helyet, de régiónként 100 tartalék helyet kialakítani nem nagy dolog. Fogd fel úgy, hogy egy szerver alapból nem szokott 100% kihasználtságon futni, hanem belövik 80%-ra, hogy legyen benne tartalék. De mondjuk ha jön pár CE-s, akkor őket beengedi addig, hogy 90%ra pöröghet a rendszer (ettől persze lesznek még használati tüskék, ahol 100%ra pöröghet a CPU, de ettől senkit sem fog kivágni, és valószínűleg meg sem érzed. Azt én sem mondtam, hogy legyen velünk kivételezve, hogy mindenkinek bérelt hely, stb, de pár fő, ami úgyis eloszlik az időzónák/munkahely/iskola/stb miatt, simán jó és kivitelezhető. Amúgy értem én, hogy a nem CE-sek miért vannak ez ellen, ez kb olyan, mint a zárt bétázok bónusza, hogy ők miért kapnak valamit, olyanok is, akik semmit nem csináltak. Nekem is csak open béta volt, én is picit igazságtalannak tartom, de nem érdekel. A lényeg hogy az ismerőseimmel jót fogok játszani. (Vagy akár majd bármelyikőtökkel)

  #44 | artruder:
  Kicsit álomvilágban élsz : ) Nem úgy működik ez, hogy néha laggol a játék valakinél, akkor most veszünk gyorsba egy új szervert. Egyrészt millió forintos tétel egy ilyen vas, másrészt azt be kell építeni az infrastruktúrába, a szoftvereket rátenni, beilleszteni a biztonsági mentés és terhelés elosztó rendszerbe, tesztelni hetekig, mert ha az új szerver miatt megborul az egész, akkor te akadsz majd ki legjobban, hogy fúj blizzard sz@r bénák nem működik nem tudok játszani. Na meg nem csak számítógépekből áll az egész, hanem routerek, switchek százaiból, amiket szintén precíz odafigyeléssel kell konfigolni, mert ha nem repül az adat, akkor hiába van sok jó szerver, és ezeket sem két perc berakni és felkonfigolni egy már kiépített hálózatba.
  Kérlek ne vedd személyeskedésnek, és lényegében mindenkinek szól,amit írok. Azt szeretném, hogy mögé lássatok a rendszernek, lássátok mennyire komplex, bonyolult és mennyi munka van vele, hogy mi szórakozhassunk.

  #46 | Alexander30
  Én sem szeretnék majd a bejelentkezésre várni, de ilyen gondokra max az első napokban számítok, amikor mindenki egyszerre esik rá, aztán majd beáll. Továbbá ne feledd, hogy a béta csak egy szerverparkon futott, és rengeteg embert kiszolgált, most meg több régió lesz, és a sajátod, mivel közel van hozzád, maximális élményt nyújthat. Az, hogy most írták, hogy dolgoznak a 37-es hibán, nem azt jelenti, hogy világvége és senki nem tud majd játszani, hanem azt, hogy valami gubanc van, ami javítható, és meg is oldják pár napon belül. Általános emberi mentalitás sajnos, hogy mindent félre tudnak érteni, és az egérbe elefántot magyarázni, ha valami rosszról van szó.

  Reply

 • avatar

  Alexander30

  |

  [reply]@Khan (#26):[/reply]Szia!

  Köszi szépen ezt a szép hosszú leírást és azt hogy megosztottad velünk a gondolataidat és a tapasztalataidat.

  Tudod egyet értek azzal amit írtál és persze igazad is van részben, de mint tudod emberek vagyunk, gamerek vagyunk, és ha fizetünk valamiért azért várunk is valamit.

  Igazad van, hogy szép és jó játékot kapunk, még jó, csak ép azt nem szeretném, hogy miután feltettem ott üljek és arra várjak, hogy a szerver beengedjen. a többi nem érdekel, ami játékon belül hiba, ilyen minden játékban van, volt és lesz, De egy eleve internetes játéknál, ami nem két fillér ne írja ki azt nekem, hogy a szerver így a szerver úgy.

  Milliárdos bevételre számíthatnak, akkor igen is legyen egy olyan szerverpark felállítva, aki elvisz 1 és elvisz 1 milliárd játékost. A pénzéért mindenki elvárhatja, hogy egy működő, normálisan futó gémet vagy akármit kapjon. Ha erre képtelenek, akkor hírdessék úgy a játékot, vagy adják olcsóbban.

  Reply

 • avatar

  Resouler

  |

  [reply]@Blint (#39):[/reply]énis Ce s vagyok de ez nem lenne jo … nemmondom hogy nem gondoltam erre de gazdasági szempontból felháborító lenne :)

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@Blint (#39):[/reply]mivel én digital preordert vettem és nem kaptam semitsehozzá és ígyis doboz nélkül guest pass nélkül – minden nélkül XDD többe került mint a standard szép dobozos házhozszállítással.. akkor most panaszkodjak ?XD hagyjukmár
  itt nincs vip rendszer, többet fizettél, de többet is kapsz.

  Gondolom nem azért vettél CE-t h a többiekhezképest órákban mérhető előnyökhöz juttassanak. A várólista.. már ha lesz. Amit kétlek :’D Mer ha kevés az infrastruktúra úgyis beruháznak újabbakba, csak ne legyen veszteséges nekik, szal pörögnie kell az rmah-nak is évekre a kiadás után is. De D2-ből kiindulva – látod még mindíg supported maradt, pedig ott semmilyen bevételt nem remélhetnek.. örüljünk neki h blizz megteheti h 10en akárhány évig is lazán tartja a kiadott játék mögött a supportot.

  Éppezért nem tartom reálisnak h majd D3 nál több hosszú percet kellene várnunk,szerintem ha elérjük a limitet és várakoztatásra kér minket a login szerver onnantól bővíteni fogják az infrastruktúrát. Van elég pénz és szerver gép mögöttük^^

  Reply

 • avatar

  xXaby

  |

  [reply]@Blint (#39):[/reply]Tudod mi a CE rövidítése, Collector Edition na most ez nem azt jelenti hogy egyben akkor már V.I.P vagy. Te megkaptad azt a pluszt a csomagba amit kifizettél, és gondolom pont ezért is rendelted meg azt. Most gondolj bele mekkora lenne, ha Blizz a rendelések után jelentené csak be, hogy akkor a CE sek előrébb kerülnek mint a SE-sek. Mintha zsákba macskát árultak volna.

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#40):[/reply]Nekem is CE lesz, de egyet kell értsek. Ne tegyenek különbséget a sima és a ce között. A ce nem más, mint plusz támogatás a fejlesztőknek, egy visszajelzés. Ezért mi kapunk sok kézzel fogható dolgot, de ne járjon előnyökkel. Meg se vettem volna akkor.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Blint (#39):[/reply]A CE-s a + pénzével nem a belogolási előjogot vette meg,hanem a szárnyat,a + dvdket és az artbookot. Semmi ilyen nemű kivételezésnek helye itt nincs

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@Blint (#39):[/reply]Ezt szerintem még te se gondoltad komolyan ugye? Ki nem szarja le, hogy a CE-sek többet adtak érte szerinted ? nevetséges felfogás ilyen játékosoktól kíméljen meg mindenkit a bnet majd aki multizni akar :)

  Reply

 • avatar

  Blint

  |

  Egyszerű a belogolási sort megoldani: Akinek CE van az mindenképp logolhasson be, a simákat pedig tegye sorba. A CE-sek mégis csak 2x annyi pénzt adtak ki érte, megérdemlik, hogy egyből bejúthasnak!
  Szerk.: Látom sokan kiborultak, nyugi, nem gondoltam komolyan :P

  Reply

 • avatar

  xXaby

  |

  [reply]@Ifrit (#35):[/reply]A DLC nem a Blizz módszere, egyszer sem esett ilyenről szó részükről. A tele hibáról meg csak annyit hogy az első pár pont ahogy olvasod csak szöveges elírás, de ha szerettetek volna ilyen miatt várni még 10-15 napot, hát akkor ne rakjátok addig fel, és várjatok meg azt a 10- 15 napot, tuti ki lesz majd javítva. A másik meg hogy ezek minimális problémák a ts-től meg szerintem nem kell félni, mert a beta alatt sem okozott galibát.

  @Khan (#36): Ez azért nem így meg hogy +100 hely a CEseknek, mert gondolj bele van 10000 CE-s és ezzel nagyon keveset mondtam szerintem. most ebből 100 kap privát helyet, és ezt mi alapján döntöd el melyik 100 kapja meg? Kb ezt a 100 helyet meg se éreznéd ugyanis valszeg már az első percben betelne utána már te is csak mezeiként kerülnél oda.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@fenky (#10):[/reply]2 millió játékos próbálta ki a FREE TO PLAY verziót és azt hiszem a kezdeti nehézségek után egész problémamenetesen lehetett bétát játszani. Na már most, mindez amerikai szerveren volt, és a távolságból adódó ~200-240-es ping amit a béta alatt tapasztaltam, plusz a hihetetlenül leterhelt szerverek ellenére gond nélkül tudtam játszani.

  Lesz külön amerikai, európai és ázsiai szerver is. Szerinted lesz valami gondod? Kétlem. De azért jó elküldeni őket az anyjukba meg sárral dobálózni így előre, látatlanban, az nekünk magyaroknak mindig nagyon ment.

  Reply

 • avatar

  Khan

  |

  [reply]@Jones (#31):[/reply]Konkrétan dupla annyit fizettünk. Nem azt mondom, hogy diszkrimináció legyen, hanem hogy ha futnak a szerverek, akkor legyen némi fenntartott bónusz hely (mondjuk +100 játékos) annak, aki ezt a sok pénzt kiadta. Egyébként a játékon belül nem tudok semmi extra előnyről, amit kapunk. Tévednék? (Nem kinézetet módosító, hanem “erősítő” eszközre gondolok).

  #33 | MirmiX:
  Köszönöm : )) Ha kapnék lehetőséget, hogy Blizzard rendszerét megismerjem, akkor szívesen írnék róla valami hasonló olvasmányosan. : )

  Reply

 • avatar

  Ifrit

  |

  Ez azért érdekes lesz, megveszed a játékot rendben, fel is pakolod rendben, de tele hibával és buggal…
  Érdekelne hogy az ilyen hibákat hova fogják feltölteni, vagy a serverről lehet majd ingyenesen leszedni?

  Illetve érdekelne hogy ha adnak ki hozzá DLCket, (már ha adnak) akkor azokat meg kell venni, vagy szintén frissítéssel fogjuk megkaparintani? :D

  Reply

 • avatar

  uatu

  |

  [reply]@baresz (#29):[/reply]szuper próbáld telepíteni meg regeld be hamar a kulcsot hozzá és ……….. egy életre bannolnak a Battle Netről! XD

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@Khan (#26):[/reply]Király lett a Pilot. :D
  Főleg Dóra karaktere fogott meg,de a rész végén az ismeretlenség homályából betoppanó pultos Anita is szimpatikus kiváncsian várom az első szezont ! :) :D

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@ozotya94 (#27):[/reply]ezeket javítani fogják – amúgymeg csak akkor crashelhet ha transparency ottvan a diablo 3 ablakában, ha jólrémlik – tegnap olvastam

  szal kétlem h egy ts kliens crasheltetné xD nem kell parázni, dolgoznak rajta tuti
  és mivelh másoknak is fontos meg fogják oldani :’D

  Reply

 • avatar

  Jones

  |

  [reply]@Khan (#26):[/reply]A CE-sek fizettek azért h kapjanak egy csomó extra tárgyat. Nem lenne fair ha előbb kerülhetnének be a játékba mint azok akik csak “mezei” Diablo III-at vettek.
  Az már tényleg negatív diszkrimináció lenne azokkal szemben akik így is teljes árat fizetnek a játékért

  Reply

 • avatar

  fenky

  |

  [reply]@icekrisz (#18):[/reply]A gond azzal van, hogy akkor is sanszos a szopás, ha az ember csak soloban szeretne egyet kikapcsolódni, és mivel jobban szeretek egyedül játszani, vagy ismerősökkel ezért nem tartok attól, hogy valaki cheat-el! egyébként sem szoktam magam ilyeneken felrántani, a virtuális pénisz növelést rájukhagyom :D

  Reply

 • avatar

  baresz

  |

  megjot sracok itt van a kezemben AAAAHHHHHHH,na mostmar en is teljesen kivok :D

  Reply

 • avatar

  baresz

  |

  szepen leszeditek a gamebooster-t es szepen atvalt game-modra ha jatszol es kikapcsol minden folosleges alkalmazast igy lecsokkentve minden cras meg egyebb zavaro tenyezok elofordulasi %-at :)

  Reply

 • avatar

  ozotya94

  |

  A Diablo III alatt futó más alkalmazások (mint a Mumble, Xfire, és MSI Afterburner) a játék crashelését okozhatja. Csak saját felelősségre ajánlják ezeknek a használatát.

  MI A SZAR?

  TS3,Vent,Mumble nélkül hogy játszol egy coop játékot? skype meg egy öröm mivel ott nincs normális push to talk , ennyire ki akarják venni a kompetitív játék lehetőségét?

  Reply

 • avatar

  Khan

  |

  Az a baj, hogy látszik, hogy nem értetek sem a szoftver fejlesztéshez, sem a rendszer üzemeltetéshez. Illetve persze nem baj, csak gondoljatok bele az ő szemszögükből. Egy ekkora program megírása nem annyiból áll, mint írni egy levelet egy ismerősödnek, vagy mint írni egy regényt. Most képzeljetek magatok elé egy nagyon nagy számot. Aki tanul/t analízist annak úgy is fogalmazhatnék, hogy az lim n -> 00 (n tart a végtelenhez). Szóval ennyi sorból áll. Temérdek objektum (lásd mondjuk wikipédia objektum orientált programozás), rengeteg metódus, amik mind mind összekapcsolódnak, ezek meg ugye a géped memóriájában futnak, na meg a gépeden futnak, tehát nem árt olyan kódot írni, amit nem tudnak rossz indulatú emberek megpiszkálni. Itt nem csak a tört szerver indítás a probléma, hanem mondjuk átveszik az irányítást a géped felett, és lőttek mindenednek amit rajta tárolsz. Igen, ezt nem csak a filmekben lehet, bár a valóságban általában nehezebb. Na meg a programozók örök érvényű mondása: Tökéletes kód nincs! Mindig mindent lehet javítani és optimalizálni. Örüljetek, hogy kapunk javításokat!
  A másik szempont még közelebb áll hozzám, ugyanis én is üzemeltető vagyok. Igaz én nem játékot, hanem egyéb infrastruktúrát, de az most mindegy. Képzeljetek magatok elé egy számítógépet, benne 4db 4-6 magos processzorral és 128GB memóriával. Nem egy asztali kis pc… Egy normális szerver simán lehet 80kg is (most nem beszélünk a pengékről). Na most egy ilyen vason mondok egy random számot: 5000 játékos tud kényelmesen játszani. Mi meg mennyien leszünk? 10 millió? És ez még csak a játék. Ez most vicces lesz, de a bejelentkezés fájóbb lehet a szervernek. Ugye milyen jó érzés neked, amikor 3-4 ember egyszerre kezd el beszélni hozzád, és mindegyik b@szogat hogy figyelj rá és reagálj is? Na most Pityu a szerver egyszerre a maga 5000 emberétől kapja ezt meg egy picike kis lyukon (hálókártya). Következő lépés, hogy Pityut kinevezzük login szervernek, és ő nem fog játszani, csak azonosít és megmondja mit csinálhatsz és mik az eddigi adataid. Pityu egyedül kevés, ezért jön Béla a második szerver segíteni loginelni. Ahhoz hogy ők tudjanak egymás adatairól, és ne összevissza beszélj velük, kell egy szép kis elosztó rendszer, egy belső hálózat. (Lásd iskoládban vagy munkahelyeden). Csak épp itt Pityu Amerikában van, Béla meg Ázsiában, és mégsem az interneten kommunikálnak. Vagyis de, de nem ;) Na most sok Béla és sok Pityu csücsülnek egy (több) szobában és bejelentkeztetnek téged, fut rajtuk a Margit, aki a szoftver és amit lényegében látsz te magad. Aztán még játszani is kéne. Nevezzük ki Dórát, hogy na ő lesz a gamergirl. Ő egy jóféle kislány, megáldották minden földi jóval, 8 processzor, 6 maggal, 512GB memória és szép kis RAID HDD alrendszer. Dórából még több van mint Pityuékból, aztán ott van Anita, aki mondjuk kezelje az AH-t. Anita picit egyszerűbb, de nem elhanyagolható teremtés. És közben még nem beszéltünk arról a sok km kábelről és pár ezer hálózati eszközről, amik még dolgoznak, hogy te mindebből csak két kattintást láss míg bejelentkezel és játsz.
  Ez most egy nagyon sarkított és nagyon leegyszerűsített, inkább elgondolkodtató jellegű leírás volt. Kérdezgessetek szakmában dolgozó ismerősötöket, hogy mi is történik egy ilyen rendszeren a háttérben amit nem láttok. Nagyon érdekes téma. Ettől még persze rossz dolog várni, és rossz, hogy ki adtunk egy rakat pénzt (nekem CE innen, és ha párom megtudná az árát, lehet nem tudnék többet játszani vele:D), és talán tényleg lehetne loginnél nagyobb pritoritás a CE-seknek, de egyelőre örüljünk, hogy egy nagy valószínűséggel remek játékot kapunk, amin folyamatosan dolgoznak, hogy még jobb legyen, és a háttér infrastruktúrát is folyamatosan fejlesztik, hogy ne legyen semmi gubanc, csak élvezzük a játékot (ők meg a profitot).
  Első hozzászólásomat olvashattátok, szép napot! : )
  (Most megyek szépen ZH-kra tanulni)

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@PeTiLoRd (#22):[/reply]Ne aggódj nem crashel fixen afterburner alatt. Csak bizonyos esetekben, ha overlay funkciókat is használsz. (az meg default off, ha jól tudom).

  Kevesen tudnak angolul na.

  Reply

 • avatar

  Alexander30

  |

  Nem az első és nem az utolsó-
  A 2 ha jól emlékszem 13-nál állt meg.
  Ez sem fog szerintem 20-ig.

  Nem a hibajavítással van baj és még csak azzal sem, hogy alig feltelepíted már megy is rá az első patch. Gondolom a nyomdák már rég kinyomták a dvd-ket és ott állnak felsorakozva valahol egy raktárban, így nehéz lenne az azóta felfedezett és javított dolgokat belerakni.

  De azért a túlterhelt szerver jelenség ha megjelenik és ott fogok ülni mint egy f*** a gép előtt és arra várok, hogy jointolni tudjak 15000 ft-ért akkor nagyon nagyon bosszús leszek azt hiszem, és nagyon csúnyát fogok írni a blizznek….

  Reply

 • avatar

  V4lleyJoE

  |

  Vajon ebben jön az optimalizálás is?

  Reply

 • avatar

  PeTiLoRd

  |

  Azért ennek nagyon tudok örülni, hogy MSI afterburner alatt crashel a játék… 260GTX-em van(ami opcionálisnak írt VGA) és már open béta alatt is túlmelegedett a vidkarim akkor ledobott az nvidia mode kernel hiba üzenettel az asztalra és amíg vissza nem hűtötte magát addig nem jött fel a kép. Ezért Afterburnerben 80%-os ventillátor pörgésre állítottam a játék alatt, hogy ne legyen “képbeállás”,de ezekszerint most ez nem lesz megoldás. nVidianak kéne már erre a problémára Win7 alatt kitalálnia valamit, mert elég idegesítő , hogy mindig nekem kell játszani a hűtéssel, hogy élvezni tudjam a játékot. (Ha esetleg valakinek még volt hasonló problémája és tud rá orvoslást az írjon rám ty )

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#20):[/reply]Egy darabig pedig biztos számíthatunk erre, amennyien rákattanunk világszerte.
  Mondjuk szerencsére nekem a bétában sem volt hasonló esetem (tucatszámra), remélem élesben sem lesz.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Ez mind szép és jó és nem is nagy hibák, de azért az Error37-el elmennek a …-ba mondjuk én úgy számolom, hogy szerver nyitáskor lesz nagy tülekedés és előfordulhat ilyen (ebből legalább kimaradok) majd egy olyan reggel 9-10 felé eu idő szerint amikor mindenki megfordul az üzletből a maga kis példányával és egy még lehet este felé mert akkor meg már boldog boldogtalan tolni fogja remélem azért hamar megoldják ezt az Error37-et , mert ha megkapja az ember és ezt tolja a pofájába akkor nagyon is jogos lesz az illető felháborodása!

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  [reply]@Majin (#16):[/reply]Hát, miután kiderült, hogy a cég valaha(!) legnagyobb számban előrendelt terméke lett a Diablo III, érthető, hogy több millió játékosnak nem akarják elrontani az “első éjszaka” élményét. Ritka előrelátásról tesznek tanúbizonyságot, sokszor, például a WoW esetében ez a fajta hozzáállás teljes egészében hiányzik tőlük. Igaz, az más tészta.

  Amúgy meg ki lesz az az agyhalott, aki játék alatt mindenféle egyéb alkalmazást fog futtatni? A küldetésrendszer olyan szájbarágós, hogy nincs miért a Wiki-ket bújni leírást keresve, a képességek és egyéb karaktertulajdonságok szintén, egyedül csak a TS vagy más aktív kommunikációs szoftvert lehet érdemes használni, ha van értelme.

  Reply

 • avatar

  icekrisz

  |

  [reply]@fenky (#10):[/reply]Hát nem tudom. Végülis megértem a te nézőpontodat is, de ha azt veszed figyelmbe, hogy mennyire sokan próbálnak majd belogolni a játék indulásakor, akkor az is teljesen érthető. És próbáld a másik oldalról nézni az egészet. Lehet, hogy net kell hozzá, és most nem tetszik, hogy lehet hogy nem tudsz rögtön belépni az első pár napban (vagy hétben), hanem csak 3-4. próbálkozásra, viszont mennyivel jobb lesz 2-3 hónap múlva, hogy nem kell amiatt sírni, hogy más azért “jobb” nálad, mert agyon cheat-eli a játékot.

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@jocc (#13):[/reply]”Closed Beta players”-re lesz javítva. Hogy kerülnének oda az open betázók?

  A kis csomag teljesen korrekt. Ráadásul már a kiadás előtt tudjuk, hogy tudják, dolgoznak rajta, 1-2 nap és jön a javítás. Nekem ez tetszik. Persze most biztosannagyon sokat foglalkoznak a dologgal, szerintem jelenleg nincs fontosabb projekt a blizzard háza táján (Titán ide, pandaria oda), de remélem a későbbiekben is hasonlóan előrelátóak lesznek. Lassan elmondhatnák azt is, mi lesz a kiegben:)

  Reply

 • avatar

  icekrisz

  |

  [reply]@jocc (#13):[/reply]Sajnos nincsenek. Pont emiatt változtatják meg a leírást.

  Reply

 • avatar

  Macros

  |

  Nem hiszem el mit össze tudtok problémázni ezen. Sok játékban nem szólnak előre, de még csak ki sem javítják a hibát soha. Kijön a játék, veddmegnesze, és utána viszlát.

  Aki ezekkel a fergeteges problémákkal nem tud játszani 1 napig (mert ugye 1-2 napon belül jön a javítócsomag), az nem érdemli meg a játékot :D tizen x év után nem tudunk várni 1 napot? :) nemár…

  Reply

 • avatar

  jocc

  |

  [quote]•Az “One of the Chosen” Feat of Strength achievments leírása hibás, “Closed Beta players” -re lesz javítva az “all Beta players”.[/quote]

  Ebben az open bétázók is benne vannak? :O

  Reply

 • avatar

  Diablo20

  |

  Azért 1 ilyen globális dolognál
  nem ilyen egyszerű és ez tényleg nem is olyan sok hiba

  szerintem elnézhető a dolog és ráadásul gyorsan javítva lesz

  az elmúlt években szépen fejlesztgették csinálgatták
  azért nem 1 szerű össze hangolni mindent

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@fenky (#10):[/reply]na ezzel a ponttal egyet értek ráadásul van aki a CE-t vette meg(30k ugye) és azoknál is fent állhat ez nem csak a simával.

  Reply

 • avatar

  fenky

  |

  Engem legjobban az zavar, ha tele van a szerver próbáljam később! ez mi?! menjenek a p.csába a folyamatos internet igényükkel együtt, vagy oldják meg, hogy ne legyenek fennakadások ilyen téren, mert azért mégiscsak kiadok közel 15ezret rá, és akkor szeretném használni amikor nekem jól esik!
  Na, kidühöngtem magam, jöhet 15-e :D

  Reply

 • avatar

  Zalajinn

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#7):[/reply]Most komolyan? Ez az egyik legszegényebb első patch note amit valaha láttam játéknál megjelenni. Más játékoknál ennél lényegesen komolyabb és nagyobb mennyiségű bug kerül javításra az első patchben. Arról nem is beszélve, hogy már rögtön javítják is őket, szerintem ez inkább dícséretes.

  Reply

 • avatar

  fenky

  |

  [reply]@MephistoiX (#4):[/reply]A starter edition olyan mint egy demo, ingyen kipróbálhatod és ha tetszik megveszed amikor seretnéd! amire te gondolsz az a standard. a standard és collectors edition között játékmenetben nem lehet és nem is lesz semmi különbség!

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  mondjuk ez a szint lépéses dolog nem tetszik, és sok más egyéb pont is amit felsoroltak. Gáz hogy ki sem jött a játék és máris ezekre kell számítani. Mi a fenét csinált eddig akkor a blizzard?

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@theoriginalnixit (#5):[/reply]Tényleg.. igazad van! Már kezdek begolyózni, teljesen félreértelmeztem a dolgot, az alapjátékra gondoltam. Ez a várakozás kikészít.. :)

  Reply

 • avatar

  theoriginalnixit

  |

  Starter edition az szerintem ingyenes account lesz és ugye 13 ig tudsz játszani mint a bétában, de lehet rosszul tudom.

  Lassan telik az idő skacok:(

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Engem ez a starter edition-ös hiba zavar, mert eszerint lehet valami eltérés az SE és CE játékosok között, ami a játékmenetre is hatással van. (remélem nincs)

  szerk.: erősen félreértelmeztem a starter edition fogalmát, de már leesett. :D

  Reply

 • avatar

  Dzsi24

  |

  Starter Edition

  Amikor egy Starter Edition accountal játszó karakter eléri a 13.-as szintet, az xp csík tovább számolja a kapott xp-t, de szintlépéskor visszaugrik a 13. szintre 0/0 xp-re.
  tehát 13 szintnél magasabbra nem lehet menni?javitsatok ki ha tévedek :S

  Reply

 • avatar

  Laxus

  |

  Én még észre sem vettem őket…. :PP

  Reply

 • avatar

  Bobdrood

  |

  Annyira nem tragikus problémák:)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.