Diablo 3 konzol előrendelési fantom

Dyingsoul . Egyéb, Hírek 792

Bizonyára mindannyian emlékeztek azokra az időkre, mikor még nem volt megjelenési dátum és felmerült a konzolra Diablo 3 téma. Sokan azt gondolták, hogy a konzolos fejlesztés miatt késik ennyit hőn áhított játékunk megjelenése PC-re.

A mai napon kikerült egy lengyel webshopba a Diablo 3 konzol PS3 verziójának előrendelhetősége, de nagyon gyorsan el is távolították. Megjelenési dátumnak 2013 Július 1 volt feltüntetve. Egy PS3 játékokkal foglalkozó oldal, a ps3site érdeklődött ennél a webshopnál és azt mondták, hogy nemsokára bővebb információval tudnak majd szolgálni a játékról.

Diablo 3 PS3 verzió

Diablo 3 PS3 verzió

forrás: incgamers

Comments (12)

 • avatar

  SERES18

  |

  [reply]@tokicsek (#1):[/reply]http://www.youtube.com/watch?v=YOsVlfzl4kA
  igy tudunk majd jatszani konzolon :))
  a kerdesedre meg ott a valasz a video alatt :D

  Reply

 • avatar

  Sipi

  |

  Sziasztok,

  az irányításról annyit, hogy mind PC-n, mind PS3-on tolom a Sacred 2-őt. És simán jobb az irányítás PS-en. Az egyedüli probléma a varázslónő jégjüskéjénél van, mert PC-n ha távolabbra kattintasz, akkor a jégtüskék kilövési szöge kisebb, így egy főmonszta bekapott sebzése nagyságrendileg több. PS3-on ez a “kilövési szög” állandó.
  Minden egyéb, (irányítás, spellválasztás stb) sokkal kézenfekvőbb a PS kontrollerjén! Ja, és hülyét kapok, ha 1-2 hónapnál többet kéne várni a konzolos verzióra… Akkor automatikusan megveszem PC-re is.

  Reply

 • avatar

  Tanikakid

  |

  Most úgy beszéltek,mintha a konzolosoknak nem lenne pc-je xDDD
  Nekem ps3-am is van és egy középkategóriás gépem amin elfut minden game közepesen vagy maxon…

  Egyébként azért fejlesztenek konzolra mert 100x jobban megéri…

  Reply

 • avatar

  Fecniii

  |

  [reply]@lamademon (#8):[/reply]NE kezdjük már el a PC vs Consol vitát ezeregyedjére is. Mindkettőnek vannak előnyei hátrányai, 100szor 100000 fórumon ki lett ez már tárgyalva, nem kell egyik félnek sem védenie-támadnia a másik felet csak mert neki az van.

  Inkább örüljünk neki hogy a Blizzard PC exklúzív fejlesztő, talán a többi cég is rájön a Diablo sikeréből, hogy nem a warezra kéne fogni a rossz PC eladásokat hanem rendes játékot kellene csinálni.

  Reply

 • avatar

  lamademon

  |

  Engem meg az “háborít fel”, hogy csak saját magadra gondolsz. A konzolok nem kib.-tul drágák. Lehet, hogy Magyarországon igen, az ottani fizetésekhez képest, de arról a a játék és konzolcégek nem tehetnek. Én Írországban élek, tudom, hogy itt kb. 3-4 napi fizetésből megvan a nemalapszar gép, és az eredeti játékok is pár órás munkával megszerezhetőek. Ezt nem nevezném “rablásnak”. Az meg megint csak a te választásod, hogy a sokkal gazdaságosabb – játék szempontból – konzolokról lemondasz az ördögi körként is értelmezhető pc felújítások mellett teszed le a voksod. Régen sok ilyen tapasztalatom volt, csak azért kellett venni új videókártyát, meg mééég egy és utána csak mééég egy ramot, hogy egy újonnan kijövő játék mehessen megaultrahipersuperüber felbontáson. Képzeld, az egyszer megvásárolt konzolon (az pár évente) nincsenek is ilyen grafikai beállítások, mert ugyan minek, minden megy maxon. És nem, a konzol új/aktuális generációjának megvásárlása abszolut nem kerül többe, mint egy pc totális felújítása. Értem, hogy fáj, nekem is fájt anno, csak nem magyaráztam meg fórumokon, hogy nekem a legszarabb. Nem 50,000 magyar meg 257.691 kelet-európai a célpiaca ezeknek, hanem a 10-25 euró órabéres nyugatiaké. Ennyi.

  Reply

 • avatar

  Nekemtene

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#6):[/reply]Adom a véleményedet! Engem is nagyon felháborít már évek óta, hogy istenkirály játékok az egyik vagy másik konzol exclusive-ai lesznek…. pedig toltam volna pcn a god of wart, az új halo részeknek is szerintem sikerük lett volna és lenne is PC-n és még sorolhatnám… és mindezekről azért maradok le, mert nemveszek egy számomra kib. drága konzolt, hanem ha van egy kis pénzem tápolom a pc-m.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@WayneGace (#2):[/reply]Nem is közöltek semmit ;).

  Engem igazából azért bánt a dolog, mert a Diablo a StarCraft és WoW mellet a PC zászlóshajójának számít, húzóágnak. A platformexkluzivitás adja a platform erejét, és mivel a PC nem éppen a legelkényeztetettebb platform mióta kijött a jelenlegi konzolgeneráció, a Diablo lehetett volna az a játék ami megmutatja, hogy ide igen, erős platform, sok vevővel, kimeríthetetlen lehetőségekkel. Ha kijön konzolra, ugyan miért vegye PC-re bárki is, aki eddig konzolon játszott?

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@vestificus (#4):[/reply]Az igaz, hogy ps-en volt az első rész bár nem próbáltam, hogy vajon konzolon milyen lehet az irányítása a játéknak, de valahogy nekem biztos idegen lenne az egész, ha konzolon kéne játszani… Egy a lényeg távoli tervek ezek azért valljuk be és mi meg már holnap nyomhatjuk :D

  Reply

 • avatar

  vestificus

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#3):[/reply]Ha nem csal az emlékezetem, a Diablo 1. része playstationon volt elérhető.
  Nem lennék meglepve, ha ismét őket választanák…

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Szerintem ha valós lenne akkor is korainak tartanám a megjelenési dátumot én úgy 2014-re eltudom képzelni a dolgot , de valószínű akkor sem ps-re hanem xbox-ra fog kijönni…
  Amúgy meg geci sz@r vagyok szopjanak a konzolosok és ne is legyen nekik :D

  Reply

 • avatar

  WayneGace

  |

  Nem tartom valószínűnek, hogy a Blizzard több, mint egy évre előre megjelenési dátumot közölne.
  Ki tudja mi lesz belőle H&S van konzolra is, szóval megoldható szerintem. Kérdés az: a Blizzard meg tudja, meg akarja-e oldani és mennyi idő alatt sikerül?

  Reply

 • avatar

  tokicsek

  |

  Ha jól emlékszem mindig az volt a legnagyobb kifogás, hogy nem tudják megoldani az irányítást úgy, hogy az jól visszaadja a játékélményt. Amit meg is értek mert kontrollerrel pl hogy csinálsz egy távoli AoE robbantást?
  Szóval szerintem vagy még mindig csak játszanak ezzel a gondolattal, vagy kitaláltak valami igencsak alternatív irányítási sémát, ami viszont nem biztos hogy kedvére lesz mindenkinek.
  Azért én kíváncsian várom lesz-e valami ebből.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.