Diablo III értékelések

Dyingsoul . Egyéb, Hírek 961

Itt az ideje, hogy ne csak egyes felhasználók, hanem a játékok értékelésével hivatásosan foglalkozó oldalak véleményét is megtudhatjuk a várva várt játékunkról. Bár a Diablo III már megjelent, de még nem érhető el benne a PvP és RMAH sem. Ez nem tántorítja el a különböző siteokat attól, hogy értékelést készítsenek. Következzen azon oldalak listája, ahol már megjelent valamiféle kritika a játékról:

Magyar oldalakról egyelőre nem érkezett játékteszt, de azoknak akik a játék vásárlásán gondolkoznak, mindenképp érdemes körülnézni ezeken az oldalakon, hogy megtudhassa hogyan is értékelik a játékot.

 

 

Comments (11)

 • avatar

  liquidmind

  |

  én nem vagyok annyira fanatikus de hell act 2ben vagyok. De itt már úgy elverik a seggem hogy nem merek belegondolni az infernoba

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Nekem a videok tetszenek és a rajzolt részek is. Most actIII közepén vagyok. Csomo mellékküldetésem volt, és milyen meglepő ezek mindegyike távol a fű útvonaltól. Az első ilyenbe 5. szint környékén botlottam bele.
  Lineáris? Igen. De kit érdekel? Ha mindenfele lehetne menni, de balra 20. jobbra 30. közepen meg 1. szintű lények lennének, akkor kezdőként mindenképp középre kell menni, mégha a látszat szerint lehetne másfele is haladni.
  A 3. pálya eleje szerintem nagyon állat. Nekem már nagyon nagyon régóta semmi sem volt ennyire hangulatos.
  Nekem a sztori is tetszik. Dropok kicsit idegesítőek, de ez ilyen játék. Eddig nem esett túl sok rare, de ami igen, annak fele olyan, hogy a karakteren nem használhatja (maradék nagyrésze meg nem túl jó). Persze majd később biztos jobb lesz.

  Egyelőre annyit tudok felróni a játék hibájának, hogy néha nagyon elragad a hangulata és olyan helyerke berohanok, illetve beugrok a barbárral, ahova nem kellene ajtóstul berontani. Normálban még nem gáz, de később az lesz. Ennél jobb kritikát meg nehéz lenne írni szerintem.

  (szerverekkel való tökölés szívás volt, de remélem, hogy nagíjából megoldódott minden)

  ui.: ha valaki nem 100% teljesítmény orientált, akkor érdemes egyszer normálban végigvinni egyedül mindent felderítve, minden párbeszédet végighallgatva. Szerintem megéri.

  Reply

 • avatar

  Sharky

  |

  [reply]@fekete123 (#8):[/reply]hát igen az AH sokat fog számítani, bár azt azért figyelembe kell venni, hogy most még minden olcsó.

  A fanatikusok ugye mondjuk nightmare-hell környékén vannak, a mezei user pedig normal-nightmare között, vagy még most fogja elkezdeni.

  Ergó az kerül ki AH-ba, amire most a legtöbb embernek szüksége van, ezért az árverseny miatt minden lefele megy.

  Ha már beállt a dolog ,akkor szerintem azért drágább lesz az AH.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Sharky (#6):[/reply]Gondolom. Jelenleg 16-os vagyok, és csak az tünt fel, hogy kb 5000 arannyal kimentem az aukciós házba, öcsémmel gyakorlatilag versenyeztünk ki tud több életet illetve sebzést összeszedni, ő monk én barbár, a végére 4x annyi életem lett és a sebzésem is dupla akkorára nőtt mint tegnap volt :D. Arra például kíváncsi vagyok, hogy a kovácsnak hányas szinttől lesz értelme, mert eddig sokkal rosszabb cuccokat csinálok vele mint amit venni tudok.

  De a wowos ismerősök szerint (tudom hogy az más meg semmi köze hozzá de más alapom nincs) az aukciós ház miatt sok mindent nincs értelme gyűjtögetni mert nagyon olcsón megkapod.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Majd én is írok egy részletes értékelést, ha végig toltam normálon.

  Egyenlőre Act 3-ban tartok a Battlefield-en. 29es barbár vagyok eddig csak egyedül játszottam és mindent bejártam amit csak lehetett , semmit se toltam 2szer se fő ellenséget szóval semmi farmolás és így 29es a karakter ebből azt szűröm le, hogy valószínű tényleg végig lehet vinni a játékot single-be is minden fokozaton csak jó cucc kell hozzá.

  A Barbár brutálisan aprít jók a skilljei nagyon. Aukciós házba még be se néztem nem is érdekel, public game-t se nyomtam.

  Act 1 tetszett, de Act 2 nagyon überelete néha baldurs gate feeling-em támad act 2 néháány részétől, Belial meg elöször jó átb@ssza az embert azt hittem ennyi lesz leütni aztán…. :D brutális!
  Act 3 meg icewind dale feeling! nekem eddig ottvan a szeren!

  Reply

 • avatar

  Sharky

  |

  [reply]@fekete123 (#5):[/reply]7 óra játék után max a grafikáról tudsz objektív véleményt mondani, de a játékélményről, nehézségről, skill rendszerről nem.

  DH-val 19-es szintig tiszta gyenge voltam, aztán hirtelen a 20-as szintre lépve, új skill kombót összerakva nagyon erős lett a karakterem.

  Most azt mondom 20-tól indul a játék, de igazából gyanítom hogy ténylegesen majd a 2. karakterrel inferno-tól…..

  Ez a kettőben is így volt mondjuk, be kell állnia a piacnak, a cuccoknak, mindennek.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  A skill rendszer az első pár szinten dög unalom de később beindul.

  7 óra játék után valahol act1-ben tartok, igaz volt egy kis farmolás is, mert az aukciós házban elköltöttem minden pénzem :D A Játék maga fantasztikus, sokkal jobban tetszik, mint annó a diablo2. Egyedül a multi része más. Valahogy nem tudom elképzelni hogy más játékba csatlakozzak, főleg így hogy még azt se látom kik vannak a játékban. Amúgy 2-en visszük, annyi a baj vele eddig, hogy kicsit túl egyszerű, főleg az aukciós ház miatt.

  A rajzos videók jók, amit hiányolok az a régi beszélgetős videó ami az első videóba volt sok éve.

  Reply

 • avatar

  Sharky

  |

  [reply]@Unikron89 (#3):[/reply]az új skill rendszer 18-20-tól állat.

  a rajzos videók nekem se jöttek be, de kinek a pap kinek a papné.

  Reply

 • avatar

  Unikron89

  |

  576-os cikkhez:

  Nekem személy szerint nagyon tetszettek az “animált ceruzarajzok” is. Egyáltalán nem okoztak csalódást, tök hangulatosak.

  A sztori és a térkép nem lineáris, csak segítségképpen van benne az iránymutató nyíl és a küldetésmutató O. Nekem személy szerint fontos volt, mert könnyen eltévedős fajta vagyok :$ Vannak mellékküldetések, legfeljebb a szerkesztő nem találta meg. Én 7,5 óra játék alatt találtam hármat is.

  Mondjuk ha ő 12 óra alatt az ACT 2 végén jár, akkor nem csodálom, hogy nem talált mellékküldetést, valószínűleg kihagyta… Én ennyi játék után csak az ACT2 Q1-ben vagyok…

  Az új skill rendszer amúgy nekem nagyon bejött.

  Reply

 • avatar

  Stranger

  |

  Kivéve a metacriticet ahol a userscoret, minden nagyobb játéknál figyelmen kívül kell hagyni..

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.