Hardcore és Softcore bannerek

Hamu . Hírek 797

Gondolom feltűnt sokaknak, hogy a régebben beígért bannerek kinézete nem olyan, mint amit megkaptunk. Sajnos el kell szomorítsak mindenkit, Jay Wilson nyilatkozott twitteren, hogy a régebbi ötletet elvágták, mert a main menün kívül, sehol sem látszana rendesen a régebbi banner tervezet. Emlékeztetőül, valahogyan így festett volna, ha marad minden a régiben.
Azért én, elnézegettem volna a koponyákat a hardcore karakteremnél és szöszöltem is volna a bannerrel jó sokat, és ti?

[Quote]
Can’t get a reply from Jay. Where are the hardcore banner customizations that have been shown for years?

They were cut. We didn’t like the look of them in main menus and couldn’t see them well in the game.
[/Quote]


Forrás: incgamers

Comments (54)

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@TrollBalint (#49):[/reply]Ez érdekes amúgy, mert én eddig csak koop-ban toltam, fix emberekkel. Barbár-monk odamentünk ütöttük nem az hogy nem haltunk meg, de még csak nem is csinált semmi, tehát se varázslat se semmi más, tényleg nevetséges volt. 2. alkalomra WD-Wizard kb 5x haltunk meg mert minden létező varázslatát bevetette ellenünk. Szintén normal.

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  [reply]@Ohyner (#43):[/reply]”Viszont ami zavar: Néhány boss nevetségesen gyenge bármely fokozaton pl. Azmodan. Nevetséges a boss, pedig alig vártam vele az összecsapást. Kissé trükkösebb harcokra gondoltam. Nem hiszem, hogy ebbe belenyúlnak, pedig jó lenne.”

  Én még normal Act 4-en tartok, de eddig egy boss volt, akinél meghaltam, és az pont Azmodan volt :) Első 3-4 halálnál nem is tudtam, hogy fogom lenyomni, és még most se vagyok benne biztos, hogy a következő nehézségen menni fog :)

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@CyberPunk (#46):[/reply]Hát most nem tetszik neki ez van. Nekem is sok minden szúrja a szemem, mondjuk pont nem ezek amiket felsorolt de van pár hibája az tény.

  Például senkit se zavar hogy ha megüt egy szörnyet akkor az villan egyet? Belial olyan volt mint egy stroboszkóp a maga full képernyős testével. :) Így hogy nincs AR minek villan fel? Úgyis mindig eltalálom…

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@CyberPunk (#46):[/reply]lol

  mekkora szánalom XD

  annyi fáradtságot nem tud venni hogy kétszer megfogalmazza a problémát XD

  vágólaphuszár

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@Ohyner (#43):[/reply]Egyébként az akt4-et hogyan lehetne húzni? Milyen küldetésekkel? Mert ugye az már a “elszámolás”. 2-őben is csak 3 küldi volt, abból az egyik a “Kill Diablo”.

  Én is nagyon bízom a kiegekben, hogy még tökéletesebbre csiszolják ezt a gyöngyszemet. Reméljük a visszajelzéseket is figyelembe veszik. Főbossokkal nekem eddig nincs gondom (mondjuk én csak úgy tekintek rájuk, mint egy záró akord az akt végén, a kötelező BOSS fight), lehetne nehezebb, de nekem nem szoroz.

  Még egy, amit az előbb kihagytam.
  Banner: én spec leszarom, akár csak az acsikat. Tökre nem emiatt tolom a gammát. Sosem értettem ezeket. Szerintem valami alap zászlóm van, ha az asszonyka nem variált vele, bár ahogy ismerem kizárt. :)

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Remélem majd csinálnak később valamit a zászlóval, mert a mostani tényleg kb. semmit sem ér. Egy-egy nehéz achiev után kapott minta annyira semmitmondó, hogy ha látna is valaki, akkor sem tudná, hogy mi az. Az eredeti ötlet tényleg kicsit túlzsúfolt volt, de valaki itt írt pár javaslatot, ami tényleg jó ütletnek tűnik. A zászló tövében pl jól mutatna a legyikolt bossok feje :)

  Skillek: nekem is fura, hogy a varázsló nagyobb baltával nagyobb villámot lő, de ha ez van, akkor ez van. A skill rúnák sem rosszak, bár véleményem szerint túl sok van belűlük és kb fele szinte semmire sem jó (max akkor teszi be az ember, ha épp nincs jobb). Szerintem max 3 rúna skillenként bőven elég lett volna.

  Amúgy meg kár a D1 vagy D2-höz hasonlítani. Nem lenne jó, ha túl sokban hasonlítana azokra. Itt úgyan tényleg sok javítani való lenne, de majd időval jól be lesz lőve.

  Nekem tetszik a játék, bár normál végigvitele után a dropok szintje nagyon az AH fele kényszeríti az embert és ez annyira nem tetszik. Van pár átgondolatlanság is, és néha van egy olyan érzésem, hogy nem akkor lett kiadva, amikor “done”, hanem jóval előbb.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@Venom (#41):[/reply]Sokakat láttam panaszkodni a 4. act hosszára, amit nem értek. A D2-ben is marha rövid volt az act 4. Mondjuk én bíztam benne, hogy talán a D3-ban teljes értékű akt lesz. (kihasználva a démoninváziót, és az angyalok közötti ellentétet is.)

  Az eddigi kimaradt dolgokat nem raknám a negatívumok közé. Ahogy írták is majd kiforrja magát és amúgy is mondták, hogy több dolog visszajön majd. HA két olyan telített kieget kapunk mint amilyen a LOD volt, akkor bőven túlteljesítik az elvárásokat.

  Viszont ami zavar: Néhány boss nevetségesen gyenge bármely fokozaton pl. Azmodan. Nevetséges a boss, pedig alig vártam vele az összecsapást. Kissé trükkösebb harcokra gondoltam. Nem hiszem, hogy ebbe belenyúlnak, pedig jó lenne.

  Amúgy meg nem kell csodálkozni a sok negatív és logikátlan kritikán. Pl. hogy a skillrendszer szürkítette a játékot. Sajnos annyian idealizálják a kettőt, hogy nem ismerik el a hibáit, és minden ami új rossz. De ha ugyanaz lenne a három mint a kettő, akkor az miatt lázadnának.
  Ezek nem is kritikák, csak rinyálások.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  A sok crysis fannak és D3 graf. szidalmazónak el kellene mondani, hogy a D3 látványvilága művészi, eléggé jellemző rá az impresszionizmus. Már-már olyan néhány helyen(kis túlzással), mint egy Monet festmény. A crysis pedig olyan, mint egy noname festő élethű tájképe. Van akinek ez, van akinek az jön be, de azt nem lehet mondani, hogy a D3-nak nem szép a grafikája/látványvilága. Ennyi erővel mi is szidhatnánk sok játékot, mert a látványban nincs művészet, csak magas poligonszám, hdr, stb..

  Reply

 • avatar

  Venom

  |

  [reply]@MephistoiX (#39):[/reply]Teljesen egyet kell értsek.

  Skill megoldás – pipa (végre nem kell állandóan azt a rohadt unalamas, első pályát csinálni újra meg újra, mert nem lett jó az elosztásod)
  Nehézség – pipa (még csak normálom vagyok, de találkoztam 1-2 eléggé szopatós jelenttel, ami halál közeli élményt nyújtott)
  Cuccok – szokni kell, de nem vészes
  AH – nagyon jó ötlet. Bár az elején féltem, hogy nem tudom majd mire költsem a pénzem, hát… most már tudom.
  Hosszúság – megfelelő. Bár az akt 3 vége és a 4 eleje (itt tartok) kicsit kapkodósnak, összecsapottnak tűnik.
  Küldetések – Ha valaki azt mondja, nem unta meg azt az aktonként 6 küldetést, a dio2 -ben… hát az kicsit érdekes. Itt vannak eventek, random küldik, amik baromira feldobják a játékmenetet.

  Szóval nálam veri a 2-est orrhosszal.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@MephistoiX (#39):[/reply]nekem is nagyon tetszett hogy gyakorlatilag egy csomó szituációra más buildet tudtam össze rakni ami hatékony volt

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@bturbo (#30):[/reply]Pont hogy a Diablo 2-ben nem volt választásod, ha hellen is ütőképes karaktert akartál, egy az egyben követned kellett egy adott build-et, másképp elcseszted és kezdhetted újra. Ha meg még jobb buildet találtál, akkor is kezdhetted újra, teljesen értelmetlen volt ez is.(1.13 előtt..) A D2-ben sok haszontalan tárgyat találhattál, amikkel nem lehetett mit kezdeni. Itt ha sikerül összeszedned elég pénzt, akkor tudod menedzselni magadat és az AH-ban bóklászás is tud szórakoztató lenni. A D2-ben a pénznek sem volt semmi értelme.

  Itt sokkal változatosabb az egész, arról nem is beszélve, hogy rengeteg hatékony skill kombináció van és ráadásul helyzettől is függ mikor mi a jobb. A Diablo 2-ben 30-tól a 99-es szintig ugyanazzal a taktikával és skillekkel kellett játszani. Minden karakterre volt kb. 2-3 jó build és ennyi. Rengeteg felesleges képesség volt, itt mindegyik jól használható.

  Ha nem a fegyvered sebzéséből sebezne minden skill-ed, akkor elég unalmas lenne, hogy mindig ugyanannyit sebezne. Eleinte én is furcsállottam ezt, de rájöttem, hogy az optimális gear-ben olyan cuccok lesznek, amik a karakteremnek valók! pl. WD-nek a ceremonial knife-ok(egykezesben láttam 1100dps körülit is és a mojo még növeli is a dps-t..) és woodoo mask-ok, moko-k adhatnak +mana regent és +max manna-t.

  Nekem csak azzal van bajom, hogy túl hamar el lehet érni a 60-as szintet és semmi értelme a + exp.-es tárgyaknak.
  Az egész játék hellen kezd csak beindulni, egyáltalán nem ovisoknak való. A Diablo 2 sokkal könnyebb volt ennél még anno hellen.

  Lehet szidni a játékot, de sokszor úgy tűnik, sokan nem értitek miért jók az újítások. 30 óra játék alatt ne akarj mindent tudni róla. Van még ideje a Diablo3-nak kiforrottá válni, jön egy kieg, módosítások, stb. Annak idején a D2-őt is a LOD dobta fel, nem is kicsit és ez a játék már önmagában is nagyon jó.

  Ha valaki végigvitte inferno-n és azt mondja, hogy gyenge ez a játék és a D2 sokkal jobb volt, akkor annak a véleménye ér is valamit, mert már látta az “end game”-et, tudja, miből áll a teljes játék és annak tartalma játékélményben. Metacrtitic-en is “mindenki tud mindent”, olyanok írkáltak ott, akik szerintem még a normált sem vitték végig és lehúzták a kedvenc játékomat..

  Reply

 • avatar

  starlike

  |

  [reply]@zoba (#37):[/reply]Én értem, mit akart. Nem lesztek egyenlőek, mert a spell sebzését nem csak a fegyver határozza meg hanem a spell szintje is. És bár azt nem írja ki a játék h melyik spell hányas szintu, de valójában ahogy fejlodsz nő a varázslat szintje is.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [author]bturbo (#30):[/author][quote]
  a masik amint butautest kaptam , hogy ha nincs fegyver a kezembe ” wizard ” 9.2dmg van . Szoval ha en lealok fightolni egy 10lvl masik wizarddal akkor tok egyeloek leszunk ha nincs fegyverunk ( en meg 60lvl ) ? most ez komoly
  [/quote]

  már ne haragudj de ezt én kurvára nem értettem meg

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  [reply]@bturbo (#30):[/reply]A mondandód első felével (skillek) nem igazán értek egyet. Nekem a skill rendszer pont olyannak tűnik, mint a Diablo 2-ben. Mivel a rúnákat nem találni kell, hanem úgy kapjuk szintenként, olyan, mintha egy másik skillt kapnánk. A diablo 2-ben meg volt poison nova, frost nova, lingthing nova… kb. annyi különbség volt köztük, mint itt egy skill többféle rúnával.
  Egyébként ahogy a D2-be itt is te választod meg milyen skilleket használsz. Csak itt annyi a különbség, hogy mindenki ugyanazokból a skillekből választhat, nem pedig csak azokból amikre pontot rakott.
  Nekem ez a rendszer valahol jobban tetszik, de talán jobban tetszene, ha a rúnákat találni kellene :)

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  A wowban mountokat és hasznos címeket kaphatsz a neved elé 1-1 öcsi elérése után,amit akár több 10ezer játékos is láthat, és 1-1 cím ott tényleg tiszteletet parncsoló,megvan a funkciója.
  A diabloban meg 1-1 non-figurativ tetkót kapunk a zászlóra, amit senki sem lát, kb mind egyforma, és ha látnák sem tűnne fel senkinek, hogy amit lát, az most jó?
  Furcsa, hogy mind2 verziót ugyan az készítette. 1x jól alkalmazza, másik esetben meg furcsán senki sem érti, hogy jó az ötlet, tetszene a játékosoknak és mégis kiveszik.
  Ebből arra követeztetek, hogy a blizzard inkább zsidó, mint hülye, és a kiegészítőre tartogatja felturbózva.

  Reply

 • avatar

  beltazor88

  |

  hát meg van a véleményem a dologról hadd ne káromkodjak
  DE én nem néztem a híreket nap mint nap mert nem akartam túl sok infót tudni előre ezt a zászlósat pont láttam és én teljesen abban a tudatban fogtam bele a játékba hogy ez milyen jó lesz alig vártam hogy szerezzek acsikat minél királyabb dolgokat pakolhassak ki a hc karakter egyik legjobb motiváló erejének tartottam a kihívás mellett természetesen.
  tehát megvettem a játékot eme info birtokában 30 óra egyhuzamban eltöltött játék után(igen szabi kávé energiatal minden volt) haver ugyanígy mint én kilépünk hogy na akkor most….
  és erre ez az óvodások szintjére lebutított hányadék fogad hát KÖSZÖNÖM JAY

  Reply

 • avatar

  artruder

  |

  [reply]@bturbo (#30):[/reply]igazából ha nem tetszenek a változások azt megírhattad volna a blizzardnak még a béta ideje alatt :D De ha nem tetszik szimplán add el.. ott a jó öreg D2

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Fea (#25):[/reply]ha ekkora nagy a hiány chanel után akkor simán be lehetne menni bármelyik kari public chanelébe mert az emberek nagyrészt csak a general chatba vannak :D

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  Majd ha megjelent a 2 db kiegészítő és kiadták az x. számú patch-et is,azután majd beszélhetünk végleges változatról.A diablo 3 egy nagyon jó játék,de teljesen kiforrni, csak a kiegészítőkkel és a kivett dolgokkal fog és ezt a Blizzard is nagyon jól tudja.

  Reply

 • avatar

  bturbo

  |

  MOST KOVEZZETEK MEG DE A DIABLO2 SOKKAL JOBB VOLT ILYEN TEREN –>

  Szamomra egy nagy bukas eddig ez a diablo3 mivel a masodik resz sokkal de sokkal jobban kialja az ido vas fogat mint ez . kezdve a stat es a skillpontok kihuzasaval . Igy nem en donthetem el , hogy milyen legyen hanem amit ok kitalaltak olyan lehetek ( jo persze ott a runa de megsem ugyan az )

  ami szamomra meg egy nagy csunya folt , hogy a fegyverem sebzesebol kapom a varazslatom sebzeset . MI A FENE ? egy magus vagyok ” wizard ” es egy axe vagy egy sword legyen a kezembe mert annak nagy a dps-e es akkor majd jol fogok sebezni ? Ki az az idiota gyoker aki kitalalta ezt ?

  a masik amit meg nagy hulyesegnek tartok benne , hogy egy RARE item ( sarga ) ad mondjuk 2 + dolgot a statra most mindegy , hogy dex / str / intel / vitality de ott nagyabol kitudod szurni , hogy neked mi kell . de egy legendary item mindenre ad es az a legdragabb . de pl egy wizardnak minek ero ? vagy dexterity ? semmit nem kap belole SEMMIT ! Nem ugy mint regen a diablo2ben , hogy egy bizonyos erokelett , hogy hasznalhass valamit . itt meg az sem kell . akkor minek ? inkabb felhasznalok egy olyan fegyvert ami csak arra ad ami nekem kell .

  a masik amint butautest kaptam , hogy ha nincs fegyver a kezembe ” wizard ” 9.2dmg van . Szoval ha en lealok fightolni egy 10lvl masik wizarddal akkor tok egyeloek leszunk ha nincs fegyverunk ( en meg 60lvl ) ? most ez komoly

  Szamomra igy a jatek tovabbjatszasa szinte lehetetlen lett es a lootrendszerrol nem is beszelve , hogy barmi jo cuccot csak AH ba lehet szerezni mert nem esik semmi pedig 66%MF em van … Elegge gaz

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  [reply]@zoba (#28):[/reply]Kösz, így már működik :)
  De én úgy gondoltam, hogy a főmenübe, mikor nyomok a friendlist-en valakire egy view hero/profile-t ott látni, és akkorába, mint amekkorába az enyémet is látom a hősválasztásnál.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@TrollBalint (#27):[/reply]a g megnyomására ledobja a saját zászlódat a kurzor helyére játékba

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  [reply]@Cori91 (#23):[/reply]Hát hallod, én nyomkodhatom bárhol a G-t. Nem látom :( (neki ugye ehhez nem kell onlinenak lennie? Illetve az számíthat, hogy ő starter editionnel játszik?)

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  D2-höz hasonló channel kéne ide is, ahol tudnak beszélgetni az emberek és onnan nekivágva a darálásnak, illetve ott jókat lehet egyeztetni, dumálni..
  (legalábbis régen lehetett, manapság kihalt D2 hun channel is, max 10 ember volt Diablo 3 előtt, most talán van 2 :D)

  Reply

 • avatar

  Fea

  |

  [reply]@Cori91 (#20):[/reply]igazából, ha már lehetne custom chanellt létrehozni nem lenne gáz, mert akkor lenne hun csati, és lehetne csapatni. De ahogy a wow df-jében, itt is ritka mint a fehér holló, hogy egy jó csapat alakuljon ki, aki beszélget, vagy legalább köszön.

  Reply

 • avatar

  Cori91

  |

  [reply]@Orpheus (#21):[/reply]erről beszélek… :(

  Reply

 • avatar

  Cori91

  |

  [reply]@TrollBalint (#22):[/reply]megnyomod a “G”-t és tádám látod :D

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  Én még csak single-be toltam, így nem tudom a játékban mekkora egy ilyen banner, de azt hiányolom, hogy ha a listáról egy haveromra ránézek, nem látom a bannerét (vagy csak én vagyok vak? ) Mert ha ott látszodna nagyba, akkor máris lenne értelme ezeknek a lógó szir-sz@roknak

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Fea (#19):[/reply]Na ja, egy “Hi”-ra már válasz sem jön mostanság sajnos, de azért előfordul, hogy igen.

  Reply

 • avatar

  Cori91

  |

  [reply]@Fea (#19):[/reply]azért a szerver kreálás lehetőségét kivenni szerintem óriási érvágás. az más kérdés, h más módon nem lehetett volna megoldani a történet miatt (instancokra osztás miatt, amit WoWban is megfigyelhetünk)

  bár a mai fiatalság is elég idióta ezt meg kell hagyni.

  Reply

 • avatar

  Fea

  |

  [reply]@Cori91 (#17):[/reply]nem gondolom, hogy a Blizz ölt meg bármilyen community-t. Ilyenek az emberek manapság… A mostani fiatal gamer generáció ilyen.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Cori91 (#17):[/reply]Nem tudunk csatornát létrehozni a játékon belül, remélem ez hamarosan megoldódik, addig is hun csati biztosan nem lesz a játékban.
  Használjátok a Ts-t, ideiglenes megoldásként jó az is.

  Reply

 • avatar

  Cori91

  |

  [reply]@fekete123 (#11):[/reply]felesleges hasonlítgatni a D2-vel, sajnos nem sok mindent hagytak meg a jó öreg játékból. a játékmenet nagyon fasza, de a többi része szentségtörés a szériára nézve. teljesen kiölték a cmmunityt a játékból… belépek valahova még köszönni sem képesek az emberek, anno meg beléptél egy gamebe, beszélgettél vele egy kicsit és már szereztél is egy online havert, annyira jó volt a régi közösség.

  a hun csatis dolgot jó lenne tudni, h van-e.

  Reply

 • avatar

  Andrei

  |

  Valamit hagyni kell a kieg(ek)re is. :D

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@csibuk (#14):[/reply]Ez a kép kb ősrégi lehet, itt még más a gui is :)

  Reply

 • avatar

  csibuk

  |

  “Jay Wilson nyilatkozott twitteren, hogy a régebbi ötletet elvágták, mert…”
  Van olyan régebbi ötlet ami ki is jött live-ra? Se PvP se RMAH se banner se kutyaf@sza : /

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Sztem is tök jó ötlet lett volna, ha nem csak a képek változnak rajta. Nem is lett volna nagy meló szóval nem értem miért vették ki.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@fekete123 (#11):[/reply]Én végig úgy képzeltem el, hogy minden karakternek külön zászlója van, szerintem csak úgy lenne értelme ennyi féle mintának, meg kis ábrának, ahogy mondtad is, nekem pl egy kesztyű van pár nyílvesszővel, mert DH a főkarakterem, de más karakternél elég furcsán fest..

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Ha valami már benne van miért veszik ki? Oké nem látszik és? Attól még jó lehetőség lenne.

  Én azt hiányolom legjobban, hogy miért nincs minden emberemnek külön zászlója. A WD-nek csináltam egy békás sáskás mintázatút, de a barbáromnak már nem ezt szeretném :)

  Meg amúgy is hiányzik a régi rendszer. Pl a D2-es chat amikor láttam alul mindenkinek a karakterét, meg az is marhaság pl hogy nem a karakterem neve látszik a játékban, hanem a battletagom…

  Amúgy magyar chat van egyáltalán mint d2-ben?

  Reply

 • avatar

  jadi.richard

  |

  [reply]@Majin (#4):[/reply]Nem tudom a Blizzard miért dob mindent egyből a kukába pedig ez tökre jó lett volna ! Miért nem kérdik meg a játékosokat hogy kell e vagy nem ? A Te verziód és ötleteid nagyon tetszenek ! Amúgy kíváncsi leszek a kis állatkák vissza térnek e vagy sem.

  Reply

 • avatar

  Cartman

  |

  A mostani tényleg egy kalap sz*r nem is foglalkozok a bannerrel egyszer meg probáltam egyáltalan csak megkeresni melyik az a rész amit mondjuk nm hc dio ért kaptam és meg se találtam-.-

  Reply

 • avatar

  butcher

  |

  [reply]@Majin (#4):[/reply]Jól mondod, csak én fordítva közelíteném meg. Alapból 4-5 színt, 1 mintát , 1-2 jelet engedtem volna, így aki normal nightmare hell -en nyomul alig van különbség a flag-jeik között, így egyből kiemelkednének a mostani rewardok

  Reply

 • avatar

  brianaspirin

  |

  [reply]@Majin (#4):[/reply]én is valami ilyesmire gondolok. az enyémről csöpöghetne valami jó kis savas méreg. az is adná az ívet :)

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Kár érte…

  Reply

 • avatar

  Shael

  |

  [reply]@Majin (#4):[/reply]Akartam írni hogy hiányzik ez a több plusz… de a Te verziód jobban hangzik. :D

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  Nem tetszik a mostani rendszer. A rewardok lényegében értéktelenek, hiszen olyan formázási opciókat nyújtanak, amelyek
  1, nem jobbak az előzőeknél
  2, teljesen szubjektívek mindenki számára
  3, egyáltalán nem közvetítenek semmit

  Ha HC-n Infernon kinyírom egyszerre Diablot, Azmodant és Belialt, miközben Arcane enchanted jailer waller illusionist pakkok kergetnek, és kapok utána egy sigilt, amit senki sem lát, ráadásul még nem is tetszik, akkor az nem jutalom. Persze értem én, hogy adja magát a dolog, hogy a formázási opciókat ilyen szinten bővíthessük, de az alapokból összerakta mindenki magának a tetszetős bannerét, ha meg nem hát az első normal vagy nightmare végigjátszás után már volt annyi lehetőség, amiből mindenki megtalálta magának a megfelelőket. Nem azt mondom, hogy fontos, hogy minden aspektusát megjelenítsük a játékunknak a banneren, csak azt, hogy ami most van az nem motiváló, inkább csak amolyan jelképes.

  Amit én el tudnék képzelni, hogy az elért eredmények, vagy acsik következtében egyedi módon lehessen formálni a bannert. Inferno Diablo kill után lehessen választani, hogy ég a zászló, vagy mondjuk azt, hogy fényt áraszt. Bizonyos komolyabb acsik következtében lehetne egy felette köröző keselyű benne, vagy néhány elveszett lélek bolyonghatna körötte. Fújhatná durvábban a szél néha, vagy mondjuk egy 60-as HC kari halála után lehetne törött a tartó oszlop, vagy lyukas a zászló, szóval akármi, ami téyleg egyedivé teszi a bannert. Nem kéne ebből sok, 10-20 lehetőség bőven megfelelne. De a leglényegtelenebb aspektusa ez a játéknak:)

  Reply

 • avatar

  Father

  |

  Hat szivesebben fogadtam volna ha meg gyurmaznak vele es belerakjak :(

  A mostaniak nagyon hasonlok, nem latszik ha tobbet elertel mondjuk mint a masik gyakorta semmi kulonmbseg

  Reply

 • avatar

  blintux

  |

  Hát én az elért eredményeim után szívesen pakoltam volna rá minden félét amit lehetett volna.
  A mostani olyan snassz…

  Reply

 • avatar

  butcher

  |

  Ez valami isszonyat giccses jó ez így ahogy most van, ez tipikusan a kevesebb több esete

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.