Kezdőlap Hírek Az aukciós ház nélkülözhetetlen a sikerhez?

Az aukciós ház nélkülözhetetlen a sikerhez?

53
0
MEGOSZTÁS

Többen is megjegyezték az itteni, de a hivatalos fórumokon is, hogy vannak alkalmak a játékban, amikor egyszer csak megtorpanunk és azt vesszük észre, hogy nagyon nehezen tudunk előre haladni. Legfőképpen az olyan játékosok veszik ezt észre, akik egyedül játszanak, maguknak farmolják a saját felszerelésüket vagy netán csak saját maguk által craftolt tárgyakat hordanak.

Ezt a nehézségbeli növekedést legfőképpen Inferno fokozaton Act 1-en tapasztalja a játékosok zöme, de lehet, hogy még jobban megtorpanhatunk Inferno Act 2-n. Ilyenkor sokkal egyszerűbb benézni a Gold AH-ba (továbbiakban GAH) és némi pénz elköltésével hozzájárulni karakterünk egészséges felszereléséhez, mint hogy szenvedjük a legkeményebb szörnyek egymás utáni eredménytelen küzdelmével. Állítólag ahhoz, hogy Act2 Inferno-n eredményesek legyünk, olyan felszerelésre lenne szükségünk, mint amik általában Act 3-ban esnek. Ez kicsit hasonlít arra, mint amikor az ember munkát keres: ahhoz, hogy felvegyenek referenciára, munkatapasztalatra van szükség, de ahhoz, hogy tapasztalatot szerezhess, előbb egy munka kell.

I appreciate there are still a lot of questions, but the post on Monday has quite a bit of info and is coordinated to be posted in about a dozen languages. I really can’t get into too many specifics without ruining the efforts that have gone into ensuring a simultaneous release. I do hope it’s informative, though.

 

Have a good weekend!

This is a bit frustrating as answers go. So, is it your intent that people gear through Auction House? It seems you’re saying “yes” but it isn’t clear.

I’ve been farming Inferno Act I quite a bit, rolling 5 Valor stacks at various times, and I have to play for a very long time to see anything that passes as an upgrade. In fact, I think almost every piece I am using is from AH, and I run with people that share all of our drops. It doesn’t feel like AH is part of gearing, it feels like it is the only source of gear. I’m sure it is possible to gear without it, but I can’t imagine the time investment required to do so.
This isn’t a new concept. In Diablo II gear was randomized and so absolutely ridiculously rare that you could almost be guaranteed to never find the exact item you were looking for just by farming for it yourself. To be the best you had to trade items with others, as you might find an extremely rare item, they may be willing to trade for yours. If you wanted to get ahead within any reasonable amount of time you had to trade. Now, Diablo II had one thing going for it which was the mass proliferation of dupes for the rarest items, which completely tanked its economy and quickly allowed anyone to gear themselves in the best possible items for nearly nothing. In Diablo III you don’t have that luxury, you need to actually find the rare items, or trade for them.

Now, you have a couple options, you can jump into our Trading Forum, post up your item/s and then meet someone in-game and barter a trade. You can also use the in-game Trade channel, and again barter trades. Or you can use the auction house system. How you trade items is up to you, bartering out of game, bartering in-game, the AH for gold, or real money once it launches. We’re not forcing anyone to do anything, and if you don’t ever want to trade with other players that’s your choice as well, but due to the nature of drops in Diablo games, if you want to be the best you need to trade.

The difference in Diablo 2 was that you could solo act 4 and 5 with gear you farmed yourself.

In Diablo 3 you have no chance in act 2 and onward unless you buy gear from the auction house. The best gear drops in the later acts (Jay said there was one tier of drops in each Act), so there will be a looooong while until I even have a chance at starting farming the best gear.

Basically I have to gear up so I have a chance at gearing up so I have a chance at getting the good loot.

In D2, I could start farming the best loot the game had to offer by myself.
Good point! Yes, Diablo III has an additional difficulty level, Inferno, with a very steep difficulty curve. One bit of misinformation is that loot is static in where it drops, but in fact the loot table bands are quite large. For example the “Inferno Act I loot” has a chance to drop in Hell Act IV as much as it does Inferno Act II. You will need to farm Inferno Act I to get a shot at those higher level items to drop so you can continue progressing.

Azt hiszem, hogy Infernora és az itemizációra még mindig ráfér némi finomhangolás, de egyre inkább úgy tűnik, hogy a játékosok irreális követelésekkel állnak elő. Ha könnyedén találhatnánk vagy craftolhatnánk a legeslegjobb tárgyakat, akkor nem lenne túl könnyű a játék? Lenne értelme egy nehezen átvihető pályarésznek, ha néhány könnyedén talált tárggyal már nem okoznának gondot? Nem követelhetjük azt, hogy Inferno egy hatalmas kihívás legyen, ha már két héttel a játék megjelenése után azzal dobálózunk, hogy nem találunk magunknak megfelelő felszerelést. Honnan tudhatná a játék, hogy te vagy az a különleges ember, akinek bizony nagyon jó tárgyat kell adnia egy-egy szörny megölésekor vagy ha kicsit tovább megyünk: mindenki másnak szuper ritka cuccok esnek, csak nekem nem?

Ha ez így lenne, akkor a GAH tele lenne mindenféle ritkasággal, ez pedig az árakon is meglátszódna, és a problémát sem oldaná meg, sőt. Sokszor feljön témaként az oldalon a nagy előd, a Diablo 2 is. Nos igen, a Diablo 2-ben is volt esély a legjobb felszerelés megtalálására… de nem két héttel a játék kiadása után. Már a Diablo 3 GAH-jában is lehet találkozni nagyszerű tárgyakkal, de a beszerzésükhöz éppen úgy, mint az előd esetében: szerencse vagy idő, esetleg mindkettő szükséges.

A klaszikus Diablo 2-ben rettenetesen nehéz volt a legjobb tárgyakat megszerezni. Ez könnyebbé vált a kiegészítő megjelenésével, hiszen bejöttek a rúnaszavak és rengeteg elit tárgyat lehetett készíteni, de még így is voltak játékosok, akik még ÉVEK elteltével sem találkoztak Vex vagy magasabb rúnával és még lehetne sorolni. Persze ahhoz, hogy annak idején megtaláljuk a legjobb cuccokat, szintén nagy MF-re volt szükségünk, aminek segítségével is hónapokba telt, mire megkaparintottuk azt, amire vágytunk. Eddig még senki nem fektetett bele ennyi energiát a D3-ba. Egyelőre.

A Diablo 3 gazdasága SOKKAL másabb lesz, júliusban vagy augusztusban, mint amilyen jelenleg. Mit gondoltok, azok az emberek, akik most azon vitáznak, hogy miért nem esik ki nekik a legjobb, .0001% eséllyel található cucc, három hónap múlva nem fognak-e arra panaszkodni, hogy Inferno túl könnyű?

forrás: incgamers