Kezdőlap Fun Fake tárgyak

Fake tárgyak

54
0
MEGOSZTÁS

Mostanában egyre elterjedtebb, hogy a General Chat-en mindenféle szupererős tárgyakat linkelgetnek. Az olyan itemek, mint a Diablo’s Claw  vagy a Diablo’s Cock Ring a chaten rózsaszín vagy piros színekkel jelennek meg. Ne higgyünk a szemünknek, ezeket a tárgyakat igazából csak külső adatbázisokat felhasználva szerkesztették, igazából nem léteznek és azoknak sincs tulajdonában, akik ezeket mutogatják a chatben.

Kaptunk egy screenshotot a Savage Heaven Hand of Conflagration nevű tárgyról is, ami a chatben rózsaszín szinnel [8===D] -ként jelenik meg. Ennek a tárgynak a statjai körülbelül 25-szöröse a játékban elérhető legjobb statoknak -egyértelműen hamisítvány.

Fake tárgy.
Fake tárgy.

A hivatalos magyarázat szerint csupán egy kódot kell szerkeszteni majd beilleszteni a chatbe, ezeknek megtekintése pedig semmilyen negatív hatása nincs a játékunkra. A Blizzard már dolgozik az efféle tárgyak linkelgetésének megnehezítésén.

Thanks for this report! We’re already working to resolve this crash (as well as make it more difficult for players to create “fake” item links) and have a fix planned for an upcoming patch.

Please note that this crash does not pose a security risk. It’s simply a technical glitch.

forrás: incgamers