RMAH = kötelező authenticator

Dyingsoul . Hírek 811

Úgy látszik a Blizzard komolyan veszi a biztonsági kérdéseket, ezért frissítette az EULA-t, miszerint az RMAH használatához kötelező lesz az authenticator használata.

In preparation for the upcoming launch of the real-money auction house, we will be making some key changes related to the account-security measures required to use Battle.net Balance. Later today, the following updates will be made to the Terms of Use available on our website, and when the real-money auction house goes live, all players will be asked to re-read and accept these changes the next time they play Diablo III.

Battle.net Balance and Authenticator Update
With the introduction of the real-money auction house, account security will become more important than ever. To help ensure that players have a positive experience when using the real-money auction house, we’ve made some adjustments to how players can use and access their Battle.net Balance.

Starting today, in order to add to your Battle.net Balance, players will be required to have a Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator attached to their Battle.net account. For clarity, this means you’ll need to have an Authenticator to add to your balance via Battle.net Account Management or to send the proceeds of your real-money auction house sales to your Battle.net Balance.

Please note that players who previously added Battle.net Balance to their account prior to this change will be able to use it to make eligible purchases on Battle.net and in the auction house without attaching an Authenticator. However, an Authenticator will be required to add to your balance in the future, as explained above.

While we understand that this creates an extra step for players during the login process, we believe this added layer of account protection will help foster a safer auction house environment for all of our players.

You can learn more about the Battle.net Authenticator, Battle.net Mobile Authenticator, and other account security information by clicking here.

Az US régión is hasonló bejelentés várható hamarosan.

forrás: incgames, battle.net

Comments (88)

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@CyberPunk (#47):[/reply]Azok pedig vannak. Feltörhetetlen rendszer nincs és egy rendszerbe nem csak úgy lehet bejutni, hogy napokat/heteket/hónapokat dolgozik rajta valaki hogy feltörje, ott vannak az olyan csalók akiknek te magad adod át dalolva a kért információkat úgy, hogy nem is sejtesz belőle semmit.

  Direkt meg akartam keresni egy Kevin D. Mitnick által írt történetet azoknak, akik szerint tökéletesen jó a jelszavuk, és sosem látogatnak meg semmilyen oldalt, ahonnan feltörhetik az accountjukat, de a könyvét kétszer átnyálazva sem találtam meg (pedig tudom, hogy abban olvastam :D).
  A történet egy informatikus konferenciáról szólt, ahol a kolléga elmesélte, hogy az ő rendszerük olyan biztonságos, hogy senki sem töri fel. A lényeget gondolom kitaláljátok, pár nappal később fel is törték, de a csavar csak hónapok múlva jött, amikor ismét találkozott az emberrel és ismét megkérdezte ugyanazt, majd ismét azt válaszolta, hogy soha senki sem törte fel az oldalt.

  Tanulságként valami olyasmit mondott, hogy sosem szabad elbizakodni, mert aki azt állítja, hogy sosem törték fel, vagy próbálták meg feltörni a rendszerüket, az hazudik, vagy annyira nem ért hozzá, hogy még észre sem tudja venni.

  Reply

 • avatar

  Daylin

  |

  [reply]@CyberPunk (#47):[/reply]Már végiggondoltam és ki is töröltem azt a részt a hozzászólásomból. Amúgy nekem is hasonló módon törték fel az accom. Folyamatosan frissítettem a vírusirtómat, naponta vagy kétnaponta végigpásztáztam a gépemet nehogy legyen rajta valami. A tűzfalam is folyamatosan megy. Ennél többet nem tudtam megtenni, hogy elkerüljem a keyloggert. Én nem érzem magam hülyének. (tudom Authenticator, Authenticator és Authenticator…. úton van már) Ha ezen felül tudsz még ajánlani valamit akkor azt megköszönném. Tudom az Authenticator megoldja a blizes dolgokat de azért van még egy két olyan oldal, vagy fiókom aminek nem örülnék ha rajtam kívül bejutna:D
  Ja és eastady:
  Elmondok valamit. Nem mi magyarok fogunk ezzel meggazdagodni. Hanem az ázsiai farmerek. Egyszerűen nem fogsz tudni annyit farmolni, hogy érdemi mennyiséget össze tudj szedni. Talán havonta kétszer ehetsz egy pizzát valahol:D

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Sírjatok csak sírjatok! Keressetek magatoknak másik játékot! Állandóan ez megy ezen az oldalon. Ez sem tetszik, az sem tetszik, köcsög blizz, köcsög pénz lehúzók!
  Rinya, rinya, rinya! Mint sok hülye kis picsa! Viccesek vagytok!
  Nekem van ilyen kütyüm, nekem lesz real money! He!

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Daylin (#46):[/reply]Az authenticátor nem törhető, csak a blizz szervereinek a törésével kerülhető meg.

  Nagyon sok adatot kéne gyűjtenie, hogy megfejtse az álvéletlenszám generátort….

  Egyszerűen irreálisan sok munka egyetlen generátor megfejtése is, és mindegyiket egyenként kellene…

  A keyloggeres módszer lényege, hogy csak várni kell a hülyéket, és “magától” jön az adat.

  Reply

 • avatar

  Daylin

  |

  [reply]@pocokman (#44):[/reply]Hát be kell látnom tényleg kötelező lesz ez a Authenticator. De nem csak annak aki a RMAH-t használja (legalább is szerintem). Mivel már most rengeteg accot törtek fel. Képzeljétek mi lesz itt ha bejön ez a szutyok is (hozzáteszem én amikor már meghallotam ezt az RMAH-t már akkor féltem tőle kicsit). Eleinte én is nagy ellensége voltam az Authenticatornak de hát ez van. Be kell látni ha az ember tévedett. Hiába van a legjobb vírusirtód nem sokat fogsz érni vele. Én az informatikához nem igazán értek (szerencsére az élet más irányba sodort:D), de van pár ismerősöm aki igen mélyen benne van ebbe a témába. Elmondásaik szerint a vírusirtók mindig le lesznek maradva egy lépéssel a vírusokkal szemben és ebbe van is logika.

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  aki szerint egy erős jelszó elég (mert azt hiszi, a jelszó kitalációjával törik fel az accokat), az hülye.

  aki azt hiszi, hogy ha csak szerinte biztonságos oldalakat látogat akkor nem törhetik fel az se normális.

  aki szerint egy vírusirtó mindig mindent megfog az nem komplett.

  Szoktak feltörni biztonságos oldalakat, amire kártékony kódot helyeznek el, így juttatva keyloggert a gépre. Ha mindenre megoldás lenne a vírusirtó, akkor nem kéne frissíteni. Amikor valaki talál egy rést, amit még senki más nem ismer és nem fedezik fel akkor nincs rá folt sem, és a vírusirtó sem ismeri fel, akkor simán észrevétlenül lelophatja a jelszavad.

  Nem kell ide semmilyen hülyeség. Persze azoknak lényegesen egyszerűbb ellopni az accját, de közel sem csak ők vannak veszélyben. Egy authenticator gyakorlatilag annyira megnehezíti a lopást, hogy nem éri meg vele vesződni.

  Reply

 • avatar

  pocokman

  |

  Egyáltalán nem hiszem, hogy a Blizzard pénz éhsége az oka az authenticator használatának. Egyrészt a telefonos verzió ingyen letölthető. Ha ebből pénzt szeretnének, akkor valószínűleg fizetni kéne ennek a letöltéséért is.
  A másik meg a kütyü ára, ha nem letöltöd: 3k. Ez az ár szerintem teljesen lefedi az anyagköltséget + szállítást, valamint egyéb járulékos költségeket. Nem fognak ezen nagyon gazdagodni. A sok negatív hozzászólás szerintem nagyrészt amolyan gyerekes makacsságból fakad. Ha én lennék a blizzard helyében, az RMAH-hoz én is kötelezővé tenném. Jönnek a hozzászólások, hogy “de az én gépem ilyen-olyan biztonságos, ilyen szuper jelszavaim vannak” stb. A blizzard csak az ő kedvükért nem mondja azt hogy jó, akkor nem kell. Mert sajnos ott van a rengeteg olyan ember, akinek foggalma sincs a biztonságos jelszó, szoftver környezet miben létéről. A Blizzardnál globálisan tekintenek az egész közösségre, és ehhez mérten hoztak egy döntést.
  Na meg, hogy kicsit igazad adjak a “mocskos burzsuj Blizzard” pártiaknak: Ha sok ember accját törik fel, és ellopják a valódi pénzüket, akkor a Blizzard is elesik a licitálásoknál levont tranzakciós díjak egy részéről… De amúgy is: Aki kiad ezért 3k-t, az szerintem előbb-utóbb visszaszerzi ezt a pénzt az RMAH-ban, akár a többszörösét is.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [author]Nekemtene (#37):[/author][quote]@Lacibetyar (#32): …akkor szerintem a pokeroldalakon is ilyet használnának, hiszen ott is igen sok pénz van egyes emberek számláján[/quote]

  Aki komolyan pókerezik (életvitelszerűen) annak kivétel nélkül van is, nekem is van mindhárom teremhez ahol komolyan játszottam valaha. Rengeteg pókeres accountot hekkeltek már meg, nemhiába javasolják ott is a használatát. Annyi a difi hogy pókeres oldalaknál (ahol tisztességesebb a support) ott azért van rá esély hogy visszaszerezd a pénzed ha feltörték, mivel hozzá van rendelve a saját bankszámládhoz /moneybookers accountodhoz. Tehát ha feltörik akkor is csak neked tudják kiutalni. Ezt szokták úgy megkerülni hogy átjátszák egy másik accra (a csaló tényleges accountjára) aki nagyon gyorsan le is szedi a lóvédat.

  Reply

 • avatar

  Zehratul

  |

  Igazábol 2 oka van ennek a cuccnak:
  1 Hogy az agyhalott gyökerek akik kiadják az Email címüket másoknak netán még a jelszavukat is (mert ennyire szellemi fogyatékosok) … biztonságba legyenek.
  2.Tovább dagad a pénzéhes Blizzard gyomra.

  Nekem ebből csak az jön le hogy fölöslegesen kényszerítenek rám egy oan opciót ami bonyolítja a bejelentkezést…
  max napi 1-2 órát farmolgatok este :D számomra felesleges ez a szar.

  Reply

 • avatar

  R3LaX

  |

  Sokan sírnak,hogy venni kell ezt a cuccot.Na már most ezt rohadtul nem kötelező megvenni,mivel van a telefonos verzió is,illetve van 134141412414 emulátor gépre illetve telóra is.Szóval full ingyen is megoldható.Másik,hogy megnézném azok árcát akiknek az accjáról mondjuk 50k-t lehúznak,mert nem volt egyik változata sem ennek a kütyünek.
  Másik mint már előttem írták,simán elég egy értelmes jelszó is,nem kell semmi más(mármint annak aki nem RMAH-zik).Én is pókerezek,több mint 6 éve,és soha nem törték fel az accom,pedig nem egyszer volt ott egy szép kis összeg.(arról nem beszélve,hogy van,nem is egy,akinek milliók vannak ott).

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Biztos örülnek neki, ha sokan vesznek autentikátort, mert ha csak 2.000.000 játékos vesz, az is kb 60.000.000 Ft (bármennyi is jusson ebből el hozzájuk), de ugyanakkor az is tény, hogy ha valaki igazi pénzzel akar bármit is csinálni az interneten, annak alapvető szükséglete egy ilyen eszköz. Enélkül kb olyan a neten vásárolni, mintha egy nyitott kiskocsiban húznád magad után a boltokban komplett vagyonodat minden bevásárláskor. Csak az nem lop belőle, aki nem akar. Ki lehet próbálni, de fájni fog.

  Szerintem abszolút ésszerű lépés, és azoknak is csak ajánlani tudom az autentikátor beszerzését, akik sosem fogják használni az igazi pénzes AH-t.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Nekemtene (#37):[/reply]nah akkor izzítom a haxet XD

  Reply

 • avatar

  Lacibetyar

  |

  [reply]@Nekemtene (#37):[/reply]Jó igen, ez te vagy!
  De akinek annyi a jelszava, hogy “password123″ ? Már peddig vannak ilyenek, már csak a nagy számok törvénye miatt is. És én gyanítom, hogy több battle.net account van, mint az általad említett poker oldalon regisztráció.

  Én személy szerint, még a google fiókomhoz is használok authenticátort. Mert ahhoz is létezik okostelefonokra való.

  Reply

 • avatar

  Nekemtene

  |

  [reply]@Lacibetyar (#32):[/reply]gyönyörű a monológod, kár hogy bakfittyet nem ér :) teljesen biztonságban van normális jelszóval :) ha csak authenticatorral lenne biztonságba, akkor szerintem a pokeroldalakon is ilyet használnának, hiszen ott is igen sok pénz van egyes emberek számláján, ahogy az enyémen is szokott lenni néha pl. egy minimálbér összeg mégse féltem, pedig ott nincs ilyen biztonsági dolog és elhiheted hogyha simán fellehetne törni akkor a pokeroldalak accountjait törnék, nem pedig a blizzardét :) és ha már a mi biztonságunk, akkor eldönthetnénk mi is, hogy mennyire akarunk biztonságba lenni, mert nekem ez tökéletesen megfelel, mert ha külön jelszavad van az email címedre és az accountra és ezek 10 körüli karakterből állnak számokkal kombinálva akkor tuti nem törik fel ahogy a poker accountjaimat se törték fel, pedig sok éve megvannak :)

  Reply

 • avatar

  lopottkolbass

  |

  [reply]@Hamu (#33):[/reply]köszi köszi

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Lacibetyar (#32):[/reply]Köszi, ezt sokkal jobb volt elolvasni, mint az előzőt törölni.

  Reply

 • avatar

  Jack

  |

  [author]gehenas (#27):[/author][quote]Csak az a fura, hogy 30 ezer forint kifizetése után még mindig nem vagyok jogosult a játék minden funkcióját használni. Az meg lehet meglep egyeseket, de az iOS és az Android nem az egyedüli telefonplatformok, még ráfizetni a játékra meg nagyon nem akarok… és mégis muszáj ahhoz hogy értelmesen tudjam játszani. Ha ez nem pénzlehúzás, hozzávágok valakihez egy magyar értelmező kéziszótárat
  +1[/quote]
  Igazad van, az kicsit gáz, hogy egy prémiumárú játékhoz nem adnak egy s**r kicsi authenticatort… az meg mégjobb, hogy a collector editionhoz sem jár……

  Reply

 • avatar

  Lacibetyar

  |

  Nah jó, most leírom szépen:

  Itt igazi pénz sorsa forog kockán. És így minden battle.net account potencionális célpont a hackereknek! Eddig is az volt a WoW miatt, hiszen ott rengeteg goldot el lehetett kopozni. Most még itt a D3 sokmillió goldja, és még valódi pénz is!
  ha nem lenne kötelező az authenticator, én még akkor is beszereznék egyet ez miatt. Nem mernék lefeküdni esténként, mert azon pörögne az agyam, hogy vajon nem-e rabolnak ki reggelre.
  Olyan mintha lenne egy fasza kerékpárod, ami sokba került, szívedhez nőtt, szereted, és veszel rá egy zárat, nehogy ellopják. Nem kötelező zárat venni igaz, de maga az érzés, hogy biztonságosabban hagyod kint valahol, már megnyugtató.

  Blizz sem lehúzásért teszi kötelezővé, hanem hogy minden játékos vagyona a lehető legnagyobb biztonságban legyen. Akkora lenne csak igazán nagy a felháborodás, ha authenticátor nélküli accountokról tűnnének el a pénzek.

  Gondoljatok bele mi a rosszabb? Venni, vagy ingyen letölteni egy authenticátort, vagy elveszteni több ezert Ft-ot egy nap az accotokról?

  A mai világban semmi nincs biztonságban, akár hogy is vigyáztok! Van ismerősöm aki nagyon figyelt a biztonságos netezésre, meg minden, mégis feltörték a battle.net accját. Azóta authenticatorozik Ő is.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@gehenas (#27):[/reply]Lehet jelentkezni azért a szótárért? Az enyém már isten tudja mikori és egy újabb változatért simán bevállalom, hogy hozzám vágd. :D

  De viccet félre térve, talán az lett volna a legmegfelelőbb, hogy a Blizz hozzácsatol egyet minden eladott játékhoz, vagy pl. a Ce-khez.

  Reply

 • avatar

  lopottkolbass

  |

  kérdés, most mifene ez a authenticator és rmah dolog? ha jól értelmezem akkor az accomat tudom “megvédeni” vele? de nyilván tudok enélkül is játszani.. csak félő h ellopják az accomat és utána be sem tudok lépni ?
  gyáá :)

  Reply

 • avatar

  Pite

  |

  [reply]@Jonas (#28):[/reply]Visszakérdezek. Elolvastad, a korábbi hsz-emet? Leírtam, hogy tudom:)

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@Pite (#24):[/reply]Jogos amit írsz, de inkább csak jogos lenne mivel nem kell a játékhoz (lást 2. pont az eredeti hsz-ben). Egyébként elolvastad a 15. hsz-t?

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  Csak az a fura, hogy 30 ezer forint kifizetése után még mindig nem vagyok jogosult a játék minden funkcióját használni. Az meg lehet meglep egyeseket, de az iOS és az Android nem az egyedüli telefonplatformok, még ráfizetni a játékra meg nagyon nem akarok… és mégis muszáj ahhoz hogy értelmesen tudjam játszani. Ha ez nem pénzlehúzás, hozzávágok valakihez egy magyar értelmező kéziszótárat :)

  Reply

 • avatar

  Rakamaz

  |

  Oké, jó dolog ez a authentikátor, mégiscsak biztonságosabb.
  De azt tudjátok-e, hogy a battle.net jelszónál nem számít a kisbetű-nagybetű? (Nem “case sensitive”!!!)
  Ezen én is ledöbbentem :OOOO

  Reply

 • avatar

  Pite

  |

  [reply]@CyberPunk (#23):[/reply]Ezt a részét tudtam, nem igazából a magam nevében próbáltam írni:)

  Reply

 • avatar

  Pite

  |

  [reply]@Jonas (#19):[/reply]Neked lehet, hogy szánalmas, hogy nem mindenki tudja megvenni, vagy nerm akarja. Én veszek, de nem találom szánalmasnak.
  Az, hogy mondták fél éve. Én sem láttam. Üsd be a gugliba, hogy diablo 3 ár. bejön egy csomó oldal. Milyen érdekes, hogy sehol sem találod meg, hogy kell token a RMAH-hoz. Tudom mélyebben kellett volna utánanézni.
  Gondolom amikor veszel egy műszaki cikket, betéve átnézed a leírását előtte, talán a kedvéért még beiratkozol egy műszerész iskolába, ne hogy valamit ne érts!
  Egyszerűen egy gamét akartam venni, és játszani. Nem tudtam, hogy ennyire le kellene káderozni előtte.

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Pite (#21):[/reply]De nem kötelező, ugyanúgy tudsz játszani tovább, csak az rmah használatához kell.

  Ha nincs authenticatorod akkor még játszhatsz ugyanúgy.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Tulajdonképpen logikus lépés, nem kell sírni miatta. Eddig is úgy volt, hogy 2 feltörés után nem használhatod az RMAH-t. Gondolom sok feltört ember sírt volna, hogy ne csak a karaktere cuccait, hanem az elvesztett x eurot is adják vissza. Innentől kezdve meg még aját maga is megérte volna feltörni nemhogy másokat.
  Szerintem még ezzel is lesz gond. Ha valahogy valaki kijátsza az authenticatort, akkor tuti mindenkit feltörnek.

  Reply

 • avatar

  Pite

  |

  Ugyanaz mint egy autó esetében. Elég cinkes ma már autót tartani riasztó nélkül. Amit persze a legtöbb esetben külön kell megvenni!
  Ez igaz, csak nem ebben a formában. A hasonlatoddal élve, megveszed a kocsit, és nincs választásod. Azt mondják, nem kell bele risztó, de ha nem veszed meg akkor többé nem megy az autód. Tudom fél éve kint volt vhol, hogy kell majd a token. De nem a diabló 3 ára mellé.
  És most nem a token létjogosultságát vitatom, és nem akarom anyagi síkra terelni a szót. Egyszerűen gusztustalan a blizz.

  Reply

 • avatar

  CraB

  |

  ok, invalid volt amit írtam, és törölte valaki, vagy csak bebugzott a motor és eltüntette? =/

  Én töröltem, mert ezt már nem forgalmazzák, és nem frissítik, nem is hivatalos, akit érdekel osszátok meg privátban, de nem itt!
  Üdv, Hamu

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Nem a blizzard a szánalmas hanem a commentek egy része (akinek nem inge…).

  1. Fél éve megmondták
  2. A játék simán játszható RMAH nélkül is
  3. Aki RMAH-t akar használni az vagy eladni akar (ergo majd idővel talán kitermeli) vagy venni akar, akkor meg van pénze rá
  4. A blizzard a kedves userek helyett gondolkodik ezzel a lépéssel.

  Aki ezek után is nyenyereg az meg olvassa el a 15. hsz-t…
  Aki még utána is az menthetetlen :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Rune11 (#14):[/reply]Nincs pc–re authenticator, ami volt az is illegális volt, de a Blizz már rég megszüntette, ezt a verziót, azzal hogy egy account 1 serialos authenticator.

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Jack (#16):[/reply]Nagyjából 4-7 év az élettartama, nem a gomb fog tönkremenni, csak lemerül majd az elem.
  Ezt a szöveget az amcsik miatt teszik rá, tudok 5+ éves authenticatorokat amik még mennek…

  Reply

 • avatar

  Jack

  |

  Az authenticator csak valahányszor használható? Nem örökre?
  “Fontos tudni: Az Authenticatort ne szedje szét. Csak bizonyos számú megnyomásra használható. További információkkal a Blizzard tud szolgálni, angol nyelven.”
  Ezt a CDGalaxis oldalán találtam.

  Reply

 • avatar

  VampireLord

  |

  Én személy szerint mobilon használom, de van kismillió Android emuláló alkalmazás PC-re.
  Rengetegen használják már most is így az authenticator-t. Kütyü se kell és okostelefon sem.

  Reply

 • avatar

  Rune11

  |

  Am meg elvileg PC-re is lehet szerválni authenticatort…

  Reply

 • avatar

  Flamer

  |

  [reply]@Zoro (#11):[/reply]Azért hívtam fel még egyszer a figyelmét, mert ha nem muszáj ne vegyen 3-4kért “tokent”…

  Reply

 • avatar

  Flamer

  |

  [reply]@vadonka (#10):[/reply]Nekem is van:) csupán odaírtam, hogy annak érdekes aki rendelkezik ilyennel. Máj. 15. óta használom már, több szempontból is. Főleg, hogy idővel én is szeretnék RMAH-ban némi pénzt összevakarni :D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@Flamer (#8):[/reply]Ezt mindenki tudja. Ő mást kérdezett, arra válaszoltam.

  Reply

 • avatar

  vadonka

  |

  [reply]@Flamer (#8):[/reply]manapság már egy sör áráért hozzád vágnak egy okostelót :)
  egyszer nem issza magát atom részegre az ember hétvégén és megvan az okosteló ára, ami nem mellesleg nem csak a bnet authentikátor app futtatására jó.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Hirdetéseket bannolással jutalmazzuk, offolást pedig hsz törléssel -ahogy eddig is.

  Reply

 • avatar

  Flamer

  |

  [reply]@Zoro (#9):[/reply]Ingyenesen letölthető az összes “okostelefonra”. (már ha rendelkezik az ember ilyennel…)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@AmyVendetta (#6):[/reply]Itt tudsz venni:
  http://cdgalaxis.hu/PC/19306/battlenet-authenticator-blizzard.html

  Ettől még gusztustalan dolog. Aki tudja, hogy hogyan működik az azt is tudja, hogyha a géped és accountjaidat maximálisan védted eddig is, akkor ezután sem lesz ilyenre szükség.

  Újabb gusztustalan pénzlehúzás…

  Reply

 • avatar

  AmyVendetta

  |

  Én vennék ilyen kütyüt, de nem jöttem még rá, hogy hol lehet szerezni és mennyiért. Tudom, nézzek be fórumra…
  Amúgy meg nem hülyeség szerintem, főleg, ha a saját pénzedből élsz és nem anyuékból :D

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Arreat (#1):[/reply]Nem kell ipodot venned, az egy zenelejátszó.

  Van iOS és andoridos verzió, ami ingyenes.

  A fizikai pedig 3k huf.

  A játék megjelenése előtt közölték, hogy az RMAH-hoz kelleni fog (több, mint fél éve közöl info)

  Nem ahhoz kell, hogy játssz, csak az rmah használatához.

  Symbianos nincs.

  Reply

 • avatar

  Lacibetyar

  |

  [reply]@Arreat (#1):[/reply]Ez a te érdekeidet szolgálja! Vagy jobb lenne ha feltörnék az accodat és ellopnák a feltöltött/megkeresett pénzedet?
  Ugyanaz mint egy autó esetében. Elég cinkes ma már autót tartani riasztó nélkül. Amit persze a legtöbb esetben külön kell megvenni!

  Inkább az a szánalmas, aki feleslegesnek gondolja az authenticatort, aztán picsog hogy feltörték az accját!

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  szánalmas blizzard…

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Ahogy a másik topicban -amit csöppet szétoffoltunk egy életre, bocs ezért- is jeleztem: gusztustalan.

  Reply

 • avatar

  Arreat

  |

  Na most akkor tisztázzuk, hiába vettem meg a játékot , még vennem is kell egy Ipodot vagy egy 4000 forintos kis sza…., hogy játszani tudjak?

  Nokia N8-ra lehet tenni ilyen bizbasz authenzicator progit?!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.