Új játék létrehozási limit

Hamu . Hírek 633

Lylirra nyilatkozott a fórumon, mikor azt kérdezték, miért nem működik rendesen a játék sokszor, amikor új játékot akarnak létrehozni.
Egy limit került az idő alatt létrehozható játékok számára, aki ezt a limitet túllépi a következő hibaüzenet fogja fogadni:  “Input limit reached. Please wait to perform more actions.” A hiba után 10-15 percet kell várni, mielött új játékot tudnál létrehozni.
Ennek a bevezetése segít csökkenteni a szerver terhelését, növeli a stabilitást. A fejlesztők tovább folytatják a szerverek monitorozását, hogy az olyan játékosok akik normális keretek között játszanak ebből a korlátozásból semmit se vegyenek észre.

[Quote]

10:00 PM PDT- After looking into some reports from players it seems the limit may have not been working exactly as intended. Working properly you really shouldn’t see it, even in fairly normal ‘farming’ conditions, or reasonable amounts of character swapping. We’re shutting off the limitations off until we can take a better look at it tomorrow.

———————————————————————————————–

We’ve recently added a limit to the number of games a player can create within a certain amount of time. Players who hit this limit will see the error: “Input limit reached. Please wait to perform more actions.” After receiving this error, you will need to wait approximately 10 to 15 minutes before creating any additional games. 

This change was made to help reduce server strain and improve overall game stability, and we’ll continue to monitor the situation and make additional improvements as necessary. We’re currently working to find a solution that allows most players who are playing normally to create games without encountering this error, but will still limit some of the more extreme cases of rapid game creation. We appreciate your patience as we make these adjustments.

Thank you!

[/Quote]

Forrás: battle.net

Comments (103)

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@Hamu (#48):[/reply]jah akkor sry:P:)

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [author]Majin (#45):[/author][quote]@ (#42):a botozást illetve az egyéb EULA ellenes tevékenységet úgy kéne korlátozni, hogy a hús-vér playereke annak ne lássák kárát.[/quote]
  Ez a döntés nem csak a botozók ellen hozatott, hanem azok ellen is, akik maguk is botok. A Blizzard azt szeretné, hogy játssz. Ez nem baj. Az sem baj, hogy te egyetlen mobot szeretnél ölni naphosszat. Csak most nem lesz rá lehetőséged. :-)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@balikabo (#47):[/reply]Azt vedd számításba, hogy Majin Hc-ben nyomja.

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@Majin (#45):[/reply]1,5 millábol olyan build-ot lehet összerakni inferno act 1 re hogy röhögvevégigmész. Én is úgy voltam mint te, és szitkozódtam hogy ez képtelenség, és össz 600k-t költöttem gear-re, most van hogy csak az egeret használom annyira könnyű már inf act 1, ehhez az kellett hogy megfogadtam a tanácsát egyik kommentelőnek és 2,5 órám arra ment hogy leírtam az adatokat hasonlítgattam stb és ah-ból megvettem poton pénzért azokat amik kellettek. most simán megy Inf act1.

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  Ajj csak ne kellene melózniXD Olyan jó ötletek vannak mindíg amiket már úgy kipróbálnék, felcsigáz de mire hazaérek olyan fáradt leszek hogy elmegy a kedvem a játéktól:PXD és inkább alszom

  Reply

 • avatar

  Majin

  |

  [reply]@ (#42):[/reply]Nem értem mi indokolja a stílusodat meg a hangvételedet, de megpróbálhatnád leírni normális keretek között, hogy konkrétan mi a bajod azzal, ha valaki nem az általad felállított standardek alapján játszik. Szerintem ugyanis ez a limit hatalmas faszság a Blizzard részéről, és úgy gondolom a botozást illetve az egyéb EULA ellenes tevékenységet úgy kéne korlátozni, hogy a hús-vér playereke annak ne lássák kárát. Persze örülünk, hogy neked személy szerint nem származik ebből károd, és jól tudjuk, hogy az ilyen “fajtának” általában akkor nem is jár a szája, ha őt nem érinti a dolog, engem viszont valószínűleg érinteni fog és egyáltalán nem örülök. Ha nem spawnol a cellar akkor 10, ha spawnol akkor 15 másodpercenként kreálok új játékot Infernon. Ha van gondlin akkor a takarítás, salvage és egyéb folyamatokkal lehet, hogy akár 3 perce is felmegyek, de kétlem, hogy ez 15-20 játék folyamán megmentene a limittől. Inferno Act I-re gyenge vagyok, Hell-en nem hullanak olyan cuccok, amik upgradet jelentenének, egészen pontsan másfél millió goldom van, amiből maximum 1 cuccot tudok venni magamnak. Neked személy szerint miért fáj, hogy számomra a goblin famolása az egyetlen racionális játékfolyamat ahhoz, hogy fejlődjek?

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Raadon (#43):[/reply]Nem hiszem, hogy euroban vásárolnak.

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  kicsit off: állítólag úgy veszik RMAHban az amcsik a cuccokat 250 euróért, mint a cukrot:)

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [reply]@Papi (#36):[/reply]Hát ha a “valami” csak többszázezres cucc lehet, akkor igazad van. :-) Folyamatosan költök AH-ra, szakmákra is van lé, néha még cuccot gyártani is. Dőzsölés persze nincs, de a haladáshoz elég.

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  Blizz olyan mint Matyas kiraly.. adok is valamit meg nem is..
  – nem nem lehet actet skippelni.. meg mindig lehet skippelni
  – limitaljuk az uj jatek kesziteset.. oupsz.. ezt is elcsesztuk.. mert megsem mukodik :)

  “10:00 PM PDT- After looking into some reports from players it seems the limit may have not been working exactly as intended. Working properly you really shouldn’t see it, even in fairly normal ‘farming’ conditions, or reasonable amounts of character swapping. We’re shutting off the limitations off until we can take a better look at it tomorrow”

  Reply

 • avatar

  Paleszisz

  |

  Helló látom gold problémákkal küzdötök. Van 1-2 tűrhető farm én mindig youtubot lesem. Jó is volt goblin farm act II őn meg act 4 ben is van jó farm (Inferno csak máshol nem játszom) A gondot ott érzem hogy a Blizzard is lesi ezeket és nerfel de keményen. Goblin farm is jó volt 10 körből esett 2 item ami 400-600k ért elment. Alap gold is jól esett plusz van ott láda is mindig. Act 4 meg eszméletlen jó volt de azt is nerfelték az tuti 160% os MF el nem esik rare magic meg lvl 54 esek is… Act 4 ben 54 es item? :D Hellen jobb cucok estek. Most a legjobb szerintem ha 5 ös valorral ütitek act I et végig 160-220 as MF el minden dob raret kis mákkal esik olyan item amit el tudsz adni. Csak tud hogy minek van értéke. Sokszor eladtam én is olyan itemet ami sokat ért volna csak miután másik karit csináltam akkor láttam hogy ja az ilyen sokat ér? :) Act 2 es goblin farm még mindig nem rossz de az se az igazi…. Ami még nem árt ha találtok valamit ami jól droppol (goblin nagy láda) hívjatok be még 3 embert mindenki MF re 4 es slot 4x es eséj hogy kiesik sokat érő item ami hihetetlenül soakt számít!! De lényegében nem nagyon szabad hangoztatni ha jó farmot talál az ember mert sokan elkezdik csinálni az hamar nerfelve van elég undorító de ez biztos. Act 1-4 ben a váza farm miatt nem nerfeltek hanem konkrétan nem dob goldot most ahogy néztem farmoltam ugyan azt 20% al kevesebb gold esik mindenből patch ota. Egyre nehezebb bármit is össze dobni egyre vergődősebb. Most ott tartok hogy nincs értelme farmolni nem kell MF mázli faktor kell menj ölj próbáld élvezni és bízz a szerencsédben :D Ez van ezt kell szeretni :)

  Reply

 • avatar

  xuntez

  |

  [reply]@ (#34):[/reply]Sajnos nagyot tévedsz! Pont ő az aki mindig meg fogja találni az új farm spotokat és azonnal vevő az új ötletekre ( ami elengedhetetlnen, hogy elég pénze legyen inf gearre és javításra)

  1) Soha nem csalt és nem is fog
  2) Nem adja fel egy apró kis Blizz módosítás miatt

  3) 4. Napon infernot farmolta és valószínűleg mindig 2 lépéssel előtted és a hasonlóan szűk látásmódú játékostársaid előtt fog járni :)

  Amint látod most sem itt vitatkozik, egyszer leírta a véleményét, hogy ez nem a legjobb megoldás és már valószínűleg az első kommentje óta töb pénzt szedett össze mint az átlag játékos 2 nap alatt

  Reply

 • avatar

  mrlevy

  |

  [reply]@balikabo (#27):[/reply]Igazából ha goldot akar farmolni az ember akkor nem kell semmilyen “run”.
  Nekiállsz játszani hellen vagy infernon ha megy. 5 ös buffba már potyoghat sima mobból is 1000+ gold.

  Viszont ez csak akkor éri meg ha egész nap tolja az ember.
  Aki pár órát tolja csak naponta annak mindenképp jobb ha butchert vagy goblin (act2) öl.

  Butcher egyszerű és még valamennyi játékélmény is van benne.
  A probléma ezzel hogy nem eshet igazán jó cucc amit el lehetne AH-zni.(1.0.3 -ba már ezt javítják és elég kicsi az esély , de legalább nem reménytelen :) )
  Butcher + 5 rare/champ pack jó ha 2 lvl 60 as cuccot dob és azok is a gyengébbik fajtából vannak.Esetleg ha esik gyűrű vagy amu az eladható kisebb szinten is.

  Act II Goblin viszont mf nélkül is dobálja a lvl 60 cuccokat.Itt már akár eladható rare* is eshet.arról már nem is beszélve hogy mivel itt csak egy Goblint ölsz vagy estleg 1 normal mob csoportot , lehet mf-be is öltözni. Ugye 5 stack hephalem valor az 75mf , ezt simán össze lehet hozni cuccokból is , jelentős stat vesztés nélkül.

  Az én javaslatom , hogy ha még nem tartasz ott vidd el act II quest 8 ig.
  Aztan told azt a Goblint Ancient Path-on.

  Jah és persze kell hozzá 2-3 haver is mert nyilván egyedül a 3. kör után megunnám , de ha közben megy az ökörködés egész elviselhető :)

  * eladható magicre (kék) gondoltam. pl 800-900 dps 1 kezes fegyó akár statokkal is.

  Reply

 • avatar

  xRosex

  |

  Nekem nem azért van ezzel gondom, mert AHzok sokat, hanem mert néha sz*rakszik a netem.
  Hopp elmegy a net, kidob a játék és nem tudok visszamenni… Faja lesz így.
  A másik dolog, hogy jönn 4 champion meg 1 boss és annyi is, naná hogy kilépek, de utánna mit csináljak 15 percig?? AH-zak addig? Még jó hogy nincs pénzem rá, mert 3x levernek és a cuccaimnak annyi. Ja a javítás 8-9000 … nem tudok annyit összeszedni a halálok között…
  Na majd meglátjuk milyen így…

  Reply

 • avatar

  Papi

  |

  [reply]@ (#34):[/reply]Érdekesnek tartom a meglátásodat, de én más véleményen vagyok. Több évnyi Diablo 2-zés után még mindíg merőben lealacsonyítónak találom a botozást, viszont élvezem Diablo 3mat annyira hogy ne hagyjam abba, hiszen én is mint nagyon sokan hihetetlenül vártak erre a játékra. Ha rám úgy hivatkozol hogy “fajta” akkor énis hasonlóképpen járok el, és én nem szeretnék a Te “fajta” ember lenni aki a normális játékhoz híven új karaktert kezdek és végigjátszom az egész játékot, hogy meg tudjak venni valamit AHban.

  Reply

 • avatar

  crazyline

  |

  Nem tudom én ACT3at szoktam hellen farmolgatni A machines of war questtől Azmodánig az gyorsan megy mert mindenki egy ütés jó cuccok is esnek 1óra alatt 100k minimum úgy, hogy mindent merchantolsz a múltkor 2 legendary esett 5perc alatt 25%mf +5ösvalorral :D

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [reply]@Papi (#21):[/reply]Szerintem a Te fajtád már középtávon sem marad meg a jelenlegi állapotban és két lehetséges irányba fog elmenni:
  1. Ehh, faxom –> starting bot
  2. Ehh, faxom –> leaving Diablo 3

  Ráadásul ilyen ember mint Te, szerintem nem sok van és egy ilyen döntésnél mindig azt kell nézni, hogy mi a jó az olyan playernek, aki normálisan játszik. Félperces, vagy akár ötperces famokat nem tartok normálisnak és hál’ Istennek a Blizzard sem. :-)

  Reply

 • avatar

  Mr.Seraph

  |

  Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel a Stashhal, de én egy oldalt vettem tele és kreáltam új karaktereket amiknél tárolhatok cuccokat, ha kell a hely az újabb karaktereknek, akkor majd bővítem a ládát.

  Reply

 • avatar

  MarecZ

  |

  Sztem az egy elég hatásos ha csak a chamber of suffering q t nyomogatjatok kb 20 perc 1 run és ha a kékeket merchantnak adjátok azzal együtt 40-50k gold ami oránként 120-150k ami szerintem nem rossz azért:D Nekem semmi Mf em és Gf em nincsen csak annyira szoktam figyelni, hogy mire butcherhez érek 5 stack meglegyen a 2 sárga miatt. Ritkán esnek jo cuccok is pl multkor is droppolt 1 pajzs amit 360k ba el tudtam sózni.(Az ilyen 20-30k t érö cuccokbol naponta tuti esik 5-10 db.)Remélem nektek is jo lesz :D

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Lacibetyar (#22):[/reply]A kettőben is csak óránként 20 gamet csinálhattál…

  Amúgy nem kell belépni, az ahnak van egy olyan füle ahol meg tudod nézni a karatereidnél lévő cuccokat, és amik rajta vannak.
  ehhez minek új game?

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#29):[/reply]Hát énis így próbálom, csak nekem sajna nemjönnek olyanok amiket AH-ba feltehetnék, így csak a 100k/nap az amit sikerül összeszednem+arany, ami azért szintén max egy 100 as, most hozzáveszem a repairt, ami kb 7-8k/alkalom és most ugyebár emelkedik is akkor elég csekélyke az összeg, úgy hogy nemárt fejleszteni a stash-t, yevelert, kovácsot.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@fekete123 (#24):[/reply]Csak valor, warden elött kezdek, 5ös buff fel warden és bucser. Minden kéket felveszek ezeket merchannak adom el (100k/nap kb), a jó cuccok ah (ez kb 200k/nap) a többi meg a felszedett goldok, 3-4 kört futok énis egy nap.

  Reply

 • avatar

  Papi

  |

  [reply]@balikabo (#26):[/reply]A szerencse forgandó. Sokan összetévesztik a Magic Find értelmét. A Magic Find nem azt határozza meg hogy mennyire jó a lootban lévő stat vagy property kombinációja, hanem hogy mennyi mágikus tárgy esik. Ha egyszerűen használhatalan a tárgy akkor nem lehet eladni csak merchantnak. Vannak akik nagyon szerencsések és sokat érő dolgokat találnak. Én például aligha találok olyat amit el lehet adni. Ezért pénzem nagyrész abból van hogy mindent eladok merchantnak amit ő meg is vesz 600-1200 pénzért.

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@balikabo (#26):[/reply]És ami méginkább zavar hogy voltak itt olyanok akik verték a nyáluk hogy hude 30 milla fölött van a pénzem, de ha egy kis segítséget is kérsz tőle hogy na és ugyan hogy csináltad akkro “titok”…. Értem hogy nemszívesen mondja el, de legalább egymásközt, magyarok közt ne legyünk már ilyenek..

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#23):[/reply]Én bocsánat de ezeket sosem értettem, tudom, nem játszok sokat, nem farmolok sokat, de volt olyan napom hogy azt mondtam most húdeodateszem magam, 4,5 órát farmoltam 168% os gf és 123% os mf-el erre jött rá az 5 ös stack, nem viccelek összesen 250k-t tudtam összeszedni, ez volt a max, Nem tudom sokan hogy csinálják hogy sok pénzük legyen, több millió, valszeg én vagyok béna sőt biztos merthát nekik sikerül, de én akármennyire próbálkozok mindenfélével, még azokkal is amiket ide leírtak 800K goldnál több pénzem még nemvolt. Ha valami cuccot találok amit el lehetne adni hát megpróbálom, volt amint 5!!!k ért adtam úgy hogy átlagosan 45k ért láttam fenn és nemveszik meg, akkor miarákot csináljak? SEMMIT nemtudtam még eladni a talált tárgyaim közül, végre esett egy legendary shield, egész jó, megnéztem a legolcsóbb is 120k volt, feltettem 85k kezdővel és 125k kivásárlással, 3. alkalommal teszem vissza mert nemviszik el. Szóval lehet itt papolni, meg valszeg sokaknak megy a dolog, lehet csak én vagyok ennyire peches nemtudom, de elég frusztráló így a cucc.

  Reply

 • avatar

  Papi

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#23):[/reply]A lényeg nem az összegen van, hanem magán a módszeren. Warden/Butcher run sem “rendes játék”. Igazából nem tudom hogy kéne definiálni a “rendes játékot”.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#23):[/reply]És ehhez mennyi gold find van? vagy csak simán a valor? Én butchert ölöm 5-ös nv-vel, runoknak nem nevezném, mert sokat nem csinálok belőle, max 3-4 egy nap. Nekem is kb 1 milla jön össze hetente.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@Papi (#21):[/reply]Ha egy hét alatt 1 millát szedtél össze akkor sürgősen hagyd abba a goblinozást és csinálj vmi mást, rendes játékkal (warden_bucser run) napi fél-1 millió bejön, pedig nem sokat játszom.

  Reply

 • avatar

  Lacibetyar

  |

  Jó dolog lehet, de azért remélem nem lesz vele szívás.

  Simán volt már olyan helyzet, hogy beléptem, hopp ez a champion pack durva, nem megyek neki, új játék! Hopp már megint ugyanitt egy chapa pack, na jó, új játék.
  Szóval ha már a random mob generátor megszívat, akkor a rendszer már ne szívasson a próbálkozások számával. Kicsit gáz lenne azért 15 perceket várni, mert nem tetszenek a legenerált mobok.

  A másik, hogy én elég sűrűn lépek ki-be ha AH-zok. Mivel a drága AH van olyan szar, hogy nem mutatja a megvett tárgy és a saját cucc közti különbséget. Ehhez folyamatosan be kell lépkedni, hogy lássam mennyire fasza, vagy gagyi cuccot vettem.

  Meg az érzés maga sz**r, hogy vettem egy játékot 30K-ért és nem léphetek be olyan sűrűn ahogy nekem tetszik. Mintha vennék egy lakást és nem járkálhatnék ki-be percente, mert nekem épp az esik jól.

  Na jó, még nem tudom hány ki-be lépés után aktiválódik a kizárás, de remélem 10 után lép érvénybe, különben k***va világ lesz!

  Reply

 • avatar

  Papi

  |

  [reply]@ (#13):[/reply]Srácok.. itt valami félreértés van. Azt látom hogy mindenki sír hogy ő bezzeg becsületesen megy végig a játékon és nincs pénze, és jajj szopassák meg a botozókat meg farmolókat. Igen ám csak van egy nagy különbség a kettő között. Aki botozik (és lehet a bot nem kreálja újra a játékot folyton) az elindítja a botot sok accounton és elmegy csinál mást. De aki farmol (goblint, vázát, bármit) az ott ül és saját idejéből farmol magának pénzt hogy vegyen bármit. Én is goblint farmolok és ujracsinálom a játékot akár 5ször is percenként. Mégsem látsz hirdetni hogy “vegyed meg a goldomat”, mert 1 hét alatt sikerült összesen 1 milliót összeszedni. Ha sajnálod tőlem azt a pénzt azért mert amíg te játszol, én ujrakreálom a játékomat folyamatosan, és a saját időmet ölöm bele abba hogy vegyek mástól (lehet botozó kínaitól) egy páncélt AHban, akkor az a te bajod. Ugyanúgy ahogy a drágább javítás (tervbe van véve), ez az újítás is csak azokkal való kitolás aki tisztességesen önerőböl szedi magának a pénzt. Aki botozik, az úgyis kitalál új lehetőséget, és úgyis van pénze javítani.

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  [reply]@ (#18):[/reply]Nem mindneki költ milliókat rá, nekem nem telik hogy minden stash kilegyen unlockolva bocsánat érte, nincs időm annyi hogy ennyi pénzt összefarmoljak..

  Reply

 • avatar

  InsolentD

  |

  Mivel nem tudjuk, hogy mennyi a limit, így igazából simán elképzelhető, hogy a “normálisan” goblin runolókat, tehát nem botokat, nem is fogja érinteni a dolog. Kungenék streamjét néztem, ők ugye általában bevárják egymást, így simán 3-4 perc egy run. Ha őket is kidobálja majd a rendszer, akkor tényleg para.

  Szerintem sokkal gázabb a power levelingelők, akik ki-be jelentkeznek a egy-egy questet le-fel adni. Oké, hogy a Kulle Q javítva lett, de mondjuk, ha valaki leöli Belialt, akkor simán elég belogolni, és felvenni a soulstone-t, és lehet leadni a questet, plus a Iron Wolf szabadítós Q is elég egyszerű. Nekem ez a fajta power lvl nem tetszik, még HC-ban sem. HC hellre simán van cucca a proknak, így eléggé gáznak érzem, hogy így szinteznek.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [author]balikabo (#14):[/author][quote]…megtelik a stash…[/quote]
  Ez egy jó poén volt, esetleg nyisd meg a második tabot. :-)

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@mitsurugi (#9):[/reply]én is eddig cellar farmoltam hogy legalább pénzem legyen

  jelenleg az tartja életben számomra a játékot hogy a wd meg monk mellé most kihúzom a dh-t is hatvanasra aztán a maradékot

  talán mire mindegyik kari 60 as lesz , lesz értelme játszani végre :D

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  Am, a farmolásra kicsit, először énis “nyavajogtam” de ahogy többen is írták, ha act 1 et(inferno) végigtolod mondjuk skelta kingtől a végéiga akkor azért nagyon szépen esik 5 ös stack el a pénz és a cucc, bár inkább a pénz mert használható cucc nemsok esett, nemsok időm van játszani max napi 1,5 óra de ez idő alatt is elég szép aranyra lehet szert tenni, szal így utólag azt mondom nem kell itt kétségbe esni. Viszont azt tartom hogy még mindíg baromira unalmas a játék ígyis hogy végigtolom x akányhányszor mindent megnézve, szerintem tulságosan rövid lett. ACT IV barátok közt is max 1,5 óra úgy hogy bejársz mindent. Ez nagyon kevés, én a blizz helyébe minden act-ot a legHC-bb karaktereknek is min 4-5 órára csináltam volna, történettel mindennel. Na mind 1 remélem a kieg nem lesz rövid.

  Reply

 • avatar

  mitsurugi

  |

  [reply]@Kr3Nos)Bright (#11):[/reply]Ez így igaz. Van hogy elindulok act1-ben és megyek végig amíg az időm engedi. Érdekesebb többször teljesen végigjátszani a játékot úgy hogy minden kis zugba bemegyek az utolsó szörnyig kipucolva a játékot, mint egy kis pályaszakaszt futkározni esetenként több százszor mire talál az ember valami használhatót. Gold mindenhol esik, teljesen mindegy hol játszom, abból meg lehet venni holmit. Én nem vagyok az a fajta akinek kötelező szinten az uber cucc kell. 100k-nál többet nem adtam még ki semmiért .

  Reply

 • avatar

  balikabo

  |

  Én csak attól félek hogy mostantól akkor ha játszani akarok nem elég hogy várni kell a belépésnél, most már majd itt is egy 15 percet, mert mégis honnan fogja tudni a rendszer hogy te most csak belépsz hogy játszhass vagy azért hogy megint kigyere és vissza. Nekem van olyan hogy sokszor lépek be és ki, mert material-okkal is szoktam kereskedni és amikor megtelik a stash muszáj belépnem áttenni char invertoriba, ki ah-ba megint vásárolni, feltenni a megvettet, megint vásárolni, belépni, áttenni stb. ehhez igenis sokat kell ki be lépkedni. Am meg megintcsak azokat szivatják ezzel akik egyedül szeretnének játszani, dott esetben megvan ez a limit és nemcsak te vársz hogy indíthass hanem másik 15 ezer ember is, gondold el ha épp te vagy az utolsó a sorba, 15 percen keresztül nyomkodod mint az őrült hogy bemehess, aztán arra sincs semmi garancia hogy ha addig elmész mást csinálni akkor tuti beenged… Van értelme, meg értem mit szeretnének ezzel, de sajna szerintem így kivitelezhetetlen, mindenesetre majd meglátjuk mi sül ki belőle.

  Egyébk egyfajta limit edig is volt ,mert nekünk volt már hogy kiírta hogy nem tud létrehozni játékot mert fullon van a szerver, ha most ezt redukálják, akkor lehet lesz aki órákig nemfog tudni majd belépni csak akkor ha folyamatosan nyomkodja hogy legyen épp szabat slot.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  Én csak helyeselni tudom ezt a döntést! Szopatás botolóknak, agyatlan farmolóknak.

  Respect Blizzard!

  Reply

 • avatar

  Holi75

  |

  [author]Kr3Nos)Bright (#10):[/author][quote]@Holi75 (#7): Én ah-ban megnézem mi kell elvagyok fél-egy órát és döntök mi kell. a végén egybe felteszem. én sem értem miért kell 10x ki be menni miatta!!??
  0[/quote]

  Azt, hogy nem érted azt kérdezed, vagy mondod?
  De nem az a lényeg, hogy hányszor nézek meg valamit, az, hogy írtam egy példát 5x,10x, mind1. Én szeretek szöszmötölni. Ennyi.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@mitsurugi (#9):[/reply]én soha nem használtam ezeket, bucser runozok, elötte kinget runoltam, valorral amúgy is többre mész, sokkal jobban dob ha van rajtad mint ki be ugrálva.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@Holi75 (#7):[/reply]Én ah-ban megnézem mi kell elvagyok fél-egy órát és döntök mi kell. a végén egybe felteszem. én sem értem miért kell 10x ki be menni miatta!!??

  Reply

 • avatar

  mitsurugi

  |

  Meglátásom szerint ez azért kerül bevezetésre, hogy ezzel is jól megszivassák azokat, akik úgy farmolnak, hogy max 2-3 percet vannak bent egy game-ben. Pl: The Old Ruins Goblin farmolása, ami tényleg nem tart 1-2 percnél tovább, utána kilép, új játék. Így lehet ellehetetleníteni a legegyszerűbben azoknak a farmolási lehetőségét, akiknek még elég gyenge cuccuk van, ( mint nekem is ) és örültek hogy pl. Inferno act1-ben tudnak futni néhány helyre ahol peregnek cuccok. Ez van :D Ez is kilőve. De mindegy is. Infernohoz nincs cuccom, nem is kínlódok, elkezdtem egy WD-t, ez lesz a második karim. Egyelőre poén, igaz még csak lvl32 Nightmare-en tart. Kipróbálgatom a karaktereket, ugyanis addig, amíg minden karival rongyá nem játszom a játékot, addig még van újdonság. Infernoval meg nem kinlódok még egy darabig.

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@beltazor88 (#5):[/reply]amit ugye főleg botok csinálnak, tehát aki rendesen játszik nem gond, aki botozik meg szopta, és meg is érdemli (bannt nekik)

  Reply

 • avatar

  Holi75

  |

  [author]Hamu (#4):[/author][quote]@Holi75 (#1): Ha 10-szer kell neked egy cuccot felpróbálni, hogy lásd, hogy kell-e és ehhez mindig új játékot kell csinálnod, akkor meg is érdemled.
  0[/quote]

  Remélem ez komoly, mert viccnek elég durva. :).
  Gondoltam át megy, hogy nem egy cuccot nézek meg 10x hanem 10 cuccot 1x .:)
  De amugy tuti a farmolók ellen van, csak ki találtak valami terkót hozzá.

  Reply

 • avatar

  csibuk

  |

  [reply]@beltazor88 (#5):[/reply]Szerintem is kb ez lehet a lényeg.A szerver terheléses szöveg a szokásos kamu :)

  Reply

 • avatar

  beltazor88

  |

  nem ertitek a lenyeget volt nincs goblin lada vaza run (mobilon nincs ekezet)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Holi75 (#1):[/reply]Ha 10-szer kell neked egy cuccot felpróbálni, hogy lásd, hogy kell-e és ehhez mindig új játékot kell csinálnod, akkor meg is érdemled. :D

  Reply

 • avatar

  rockefeller

  |

  [reply]@Holi75 (#1):[/reply]Reménykedj hogy akkor ne legyenek tele a szerverek.

  Reply

 • avatar

  rockefeller

  |

  Szerintem jó ötlet.

  Reply

 • avatar

  Holi75

  |

  Nem tudom, jól értelmezem e, DE nem én csináltam meg úgy a játékot, hogy ha AH-ni szeretnék akkor 10x keljen ki-be lépnem. Ha sikerült megvennem 1 cuccot akkor el megyek fel próbálom. Most meg arra hivatkoznak, hogy ezzel akarják tehermentesíteni a servereket..

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.