Kezdőlap Hírek Nagyon vegyes, nagyon kék

Nagyon vegyes, nagyon kék

39
0
MEGOSZTÁS

A most következő összeállítás elég vegyesre sikeredett.

Kezdésnek néhány dolog a pénteken elstartoló RMAH-ról.
Csak nagy vonalakban most, ahhoz hogy hagsználhasd az RMAH-t szükséged lesz kötelezően authenticatorra. Ahhoz hogy használhasd a PayPal szolgáltatást az RMAH-n, szükséged lesz kötelezően a Mobile Alerts szolgáltatásra.
(szerkesztői megjegyzés: ennek a részletes beállításáról a napokban fog érkezni egy átfogó hír)

Diablo Armory:
Lylirra nyilatkozott, hogy előreláthatólag a hónap végén, vagy a következő hónap elején fog érkezni, de ez az időpont még nincs kőbe vésve.

Enrage timerek:
Bashiok szerint az enrage timerek eltávolítása lehetséges lesz később, de biztosa nem az 1.0.3-as patchben. Abban azt szeretnék vizsgálni, hogy az új drop rendszer mennyire válik be, ha el fog tűnni az enrage timer, az biztosan csak, valamikor később.

Beígért bannerek/achivement-ek:
Lylirra nyilatkozott, hogy erről sajnos még nincs friss információ, ha tudnak róla valamit, akkor közölni fogják.

Korea után Francia országban is vizsgálják a Blizzardot:
Nemrégiben Koreában vizsgálat indult a Blizzard ellen a Diablo 3 miatt, hogy nem voltak hajlandóak visszaadni a játékosoknak a pénzüket, most Franciaországban is vizsgálatot indítottak ez ügyben. Az incgamers szerint hasonló okok miatt indították ott is a vizsgálatot, mint Koreában.
(szerkesztői megjegyzés: Ha lenne valaki olyan kedves és letudná fordítani a cikket, vagy csak a lényegét leírni, nagyon hálásak lennénk.)
szerk2: kaptunk egy átfogó leírást a francia cikkről, amit le is lektoráltak nekünk. Köszönjük Yaqsy-nak a fordítást, a 18. hozzászólásban megtaláljátok a leírást.

Végül egy kicsit a Demon Hunterekről:
A Sharpshooter passzív skill resetelődése bugos, mivel akkor is reseteli magát, ha az inventorinkban valami tárgyat cserélünk, vagy teleportálódunk.

Forrás: d3sanc blue tracker, battle.net, incgamers,