Új könyv: The Art of Blizzard

Dyingsoul . Hírek 818

Októberben érkezik egy újabb könyv a Blizzard színeiben, ami ezúttal egy artbook. A “The Art of Blizzard” címet viselő, Amazonon már előjegyezhető 75 dolláros listaár helyett  45.88 dolláros (jelenlegi árfolyamon 10552 HUF) áron az október 10-én megjelenő könyv. A Diablo III gyűjtői kiadásához járó 207 oldalas artbookot sem lehetett könyvecskének  becézni, de ebben a könyvben 352 oldalon keresztül lapozgathatunk és bámulhatjuk a Blizzard termékek concept artjait, szkeccseit, festményeit. Az oldalszám mellett nem  elhanyagolható a súly sem: 2.27 kg-ot nyom, ez alapján valószínűsíthető, hogy jó minőségű, fényes lapokat találhatunk majd benne.

Sajnos egyelőre nincs lehetőség betekinteni a tartalomba, de a borító alapján nyilvánvaló, hogy megtalálhatunk benne Starcraft, Warcraft és Diablo elemeket egyaránt, azt viszont  nem tudni, hogy ezek milyen eloszlásban szerepelnek majd. A későbbiekben azért reméljük többet is megtudhatunk a tartalomról, ezért nem árt figyelemmel kísérni.

forrás: incgamers

Comments (4)

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Ha van öniróniájuk, akkor az egyik oldalon egy nagyon szépen megrajzolt 37-es szám is lesz. :D

  Reply

 • avatar

  Delebriel

  |

  Hmm pont a napokban terveztem könyveket rendelni amazonról… szálítás miatt mindig egyszerre rendelek sokat… lehet eggyel megnőtt a rendelések száma ezután a hír után. :D (Diablo 3-as art könyvem sajnos nincs, de az StarCraft 2-es megvan)

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Az átszámított ár reális, a képanyagok mindig megnövelik a nyomtatási költségeket, így a könyv piaci árát is, de vajon megérné a legelvakultabbaknak, akik minden komolyabb Blizzard terméket CE-ben vásárolt meg? Sajnos én egyáltalán nem tartozok e kétségtelenül szűk körbe, de ha nincs benne olyan kép, amely ne jelent meg volna külön artbook-okba illetve a hivatalos oldalon, akkor a válaszom az, hogy nem.

  Persze ettől még szép dolog, hiszen engem is jobban érdekel a művészi világ, mint az, hogy egy újabb regénybe vagy rosszabb esetben “mangában” (mert ugye az a manga, amit Japánban adnak ki, és nem az, amit csak stílusba követi) bontanák ki egy súlytalan vagy addig nem is létező személyt vagy eseményt, még ha utólag a játék folytatásában viszontlátjuk azt.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  Need!!! Alig várom! Jól fog mutatni a polcon! :-)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.