Kezdőlap Leírás Adjunk a számoknak

Adjunk a számoknak

63
0
MEGOSZTÁS

A mai napom egy része azzal telt el, hogy mit és hogyan kéne fejleszteni, az “ultimate” karakteremhez (Persze a terv már megvan és már elkezdtem a lépéseket a világuralom felé is, de ez titkos.). Ennek folyományaként jó pár kalkulatoron átrágtam magam és kerestem még pár másikat is a ti kedvetekért.

Kezdésnek egy amolyan mindenes kalkulátor, ami elméletileg az összes karakterre alkalmazható, eléggé megbízhatónak mondják, bár mint minden kalkulátor esetében itt is lehetséges minimális eltérés. Egy igazi hardcore játékos nemcsak saját magát, de a Followerjét is rendesen felöltözteti és erre ideális a következő google docs-ban lévő kalkulátor. A Demon Huntereké a következő igen részletes kalkulátor, ami nem mellesleg eléggé pontos is, szintén google docs-ban. Wizardok erre tessék, Barbárok pedig erre.

A Monkoktól, és a Witch Doctoroktól elnézést kérek, de semmi használható specifikus kalkulátort nem találtam a számukra.

Zárásként pedig kettő Damage Reduction (elsőmásodik) és egy EHP kalkulátor. Hozzá egy nagyon jó leírás.

A kalkulátorok közül egyik sem 100%-ig pontos, így minimális eltérések lehetnek azon amit a karakterednél látsz és azon, amit ez mutatni fog. Ha ezeken kívül tudsz egy jobbat, vagy a hiányzó classoknak valami kalkulátort, akkor hozzászólásban várjuk őket.

Akronomusnak hála, kaptunk még néhány kalkulátort, köztük a Monkhoz és a Witch Doctorhoz is egyet-egyet.

Forrás: diablofans, incgamers, forcestrategybattle.net