10 dolog, amitől menőbb lenne a játék

Hamu . Hírek 1136

Találtam egy összeállítást a diablo3x.com-on, ahol leírnak 10 dolgot amiről szó volt de még nem érkezett meg a játékba. Talán apránként content patchekben fogjuk kapni ezeket, vagy majd valamelyik kiegészítőben láthatjuk őket. A 10-ből 1 dolog, a pvp valamikor idén még érkezni fog, a többiről egyenlőre nagy a hallgatás.

1. Talizmánok, charmok

2. Rúnák, rúnaszavak

3. Több gem

Mystic

5. Followerek 3. skill fája

6.  Páncélok, és fegyverek fejlesztése

7.  Amulettek és ringek gyártása a Jewelernél

8. Halál animációk

9. Véletlen dungeonok, eventek és küldetések.

10. PVP

Forrás: diablo3x

Comments (44)

 • avatar

  VeoS

  |

  Én annak örülnék bazira, ha a kereskedő csak egy picivel többért venné a cuccokat. Egy rakás MAJDNEM jó cucc esik, amit nagyon nem lehet már az AH-n eladni, mert a legtöbben perfekt cumót akarnak venni ingyen, vagy az áráért nem veszik meg.

  Amíg ez nincs addig marad a GF gear. :)

  Reply

 • avatar

  brianaspirin

  |

  a halál animok nincsenek a játékban?
  de méregtől most is szétploccsannak
  villámtól szétlightingolódnak
  barbár is pukkasztja őket

  egyedül a játékos halálanimok hiányoznak. mint egy régi videón amikor a siegebreaker lerágja a barbi fejét.
  szerintem ezek a ress timer idejére bőven beférnének, ahelyett, hogy a visszaszámlálót kéne bámulnánk.
  pl. lehetne hosszabb haláltusa is, szerintem sokat dobna a hangulaton

  Reply

 • avatar

  Akronomus

  |

  Amúgy itt egy Jay Wilson interjú még a 2011 Gamescon-ról, amibe van 1-2 infó, meg ingame videó. Itt még benne volt csomó minden a játékban, ami a véglegesből kimaradt, vagy átalakult…

  Nem értem 3/4 év alatt, hogy egyszerűsíthették ( szerintem butították ) le a játék, csomó jó dolog nem látott napvilágot..

  Személyes kedvencem az AH-ban egyszerre 6 affixot lehet keresni, mert szerintem a 3 kevés, mert néha több konkrét affixű cuccra van szükségünk, de ehelyett 3 kiválasztható, aztán lehet mazsolázni a 46 oldalból, hátha van benne olyan, ami nekünk kellene.

  / de pl az hogy a kovács nem tud javítani, még mindig nem tudtam túltenni magam rajta, hülyeségnek tartom… /

  Video here: http://youtu.be/ZBYVpfte6UE

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@reconka (#39):[/reply]”-orulnek ha javitasi fulre megyek a vendornal ott is jobb egergombal el tudjak adni cuccot, es ne irja hogy hulye vagyok

  – orulnek ha gemeket gyartok lenne egy olyan gomb hogy create all, ne kelljen nyomogatni a gombot, hogy gyartson”

  Ezen a kettőn majd’ minden nap fel tudom húzni magam….

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@Mr.Seraph (#38):[/reply]Ez szép és jó, csak a blizznek ebből nincs pénze.

  Valószínűbbnek tartom, hogy AH/RMAHból kell majd beszerezni a pvp geareket a pve gear mellé. Így folynak majd be az egy eurok blizzékhez. Emellé a pontrendszer, ami alapján összesorsol a game és kész.

  Nem lesz e-sport, nem lesznek egyforma gearek. Farmolni kell majd, vagy RMAHban bevásárolni.

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  -en mar annak orulnek ha /p -t nyomnek atvaltana partyra .. vagy /w whispelne..

  -gyakran mikor ahazok akkor sem tudom megnyitni a csetet mert ralog az ah, sot, ha kis bubibol kivalasztod hogy valakinek akarsz uzenetet kuldeni gyakran nem is csinal semmit.

  -Orulnek ha recent listat ugy ahogy van megszuntetnek, vagy eldugnak, ez zavar a chat mellett, illetve a friendlist-nel is

  -orulnek ha javitasi fulre megyek a vendornal ott is jobb egergombal el tudjak adni cuccot, es ne irja hogy hulye vagyok

  – orulnek ha gemeket gyartok lenne egy olyan gomb hogy create all, ne kelljen nyomogatni a gombot, hogy gyartson

  ezek apro pici hibak, de kenyelmesebbe teszi a jatekot

  Reply

 • avatar

  Mr.Seraph

  |

  A PvP-t én is nagyon várom, minden játékban az volt a kedvencem, de én is félek a karakterek közötti nagy szakadéktól ami csak a geartól függ és semmi köze a skillek kombinációjához és azok használatához. Ezt szerintem könnyen lehetne úgy orvosolni (ami már más játékban bevált), hogy PvP-re mindenki ugyanabban a cuccban küzd és akkor csak a skillek és játéktudás számít. Szerintem ez megoldaná a dolgot, vagy esetleg mindenki választhatna magának már eleve meglévő settekből (pontom pénzért) és azt használná, cserélgethetné vagy harmadiknak: szintén maradnának az azonos cuccok, de akik jobb élővel rendelkeznek azok jobb cuccot kapnának és ők meg a saját szintjükön küzdenének, és akkor lenne miért PvP-zni, lenne mit elérni ott is.

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  [reply]@Hamu (#6):[/reply]Aham, köszi. :)

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@l33tus (#34):[/reply]Itt kasztonként van 2-3 build, amik kiemelkednek a többi közül, jobban lehet velük haladni. (És így is vannak fix skillek, melyek minden variációban “kötelezőek”)

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  Nekem ami hiányzik, az csetből a csoportos whisp és hunszoba, többi szép és jó, és kiegre is tartogatni kellett valamit :) szerintem kapunk tartalmat még rendesen.

  Reply

 • avatar

  l33tus

  |

  [author]Bruhihi (#14):[/author][quote]Én amit még belevennék,hogy változtassanak jó sok skillen. Kialakult az a gamereknél ami érthető, hogy kialakult pár skill combo a kariknál és mindenki azt tolja,mert az az op. Tényleg op,de diablo2-ben is volt hammer pala, charge pala, fire sorci blizes sorci…..javazon,meg bowazon és stb aki játszott vele tudja. Most a D3-ban minden kari egyforma. Azonos cuccokra gyúr mindenki,mert aza stats kell és azonos skillekkel tolja, ha nem akkor csak azért,mert még nem ismeri és nem jött rá,hogy a másik combo erősebb.[/quote]

  Ekkora baromságot hogy lehet leírni? :O
  Talán épp a skillrendszer a legjobban sikerült része a D3-nak. Nagyon ritka a két teljesen egyforma skilleket használó karakter. Természetesen vannak gyakran használt skillek, mert jók. De két egyforma build mondhatni nincs.

  Míg D2-ben minden blizzsorc pontosan ugyan azokat a skilleket használta. És volt három ilyen séma: cold-fire-light, és adott skilltípuson belül mind pontosan ugyan olyan volt.

  Itt mutass már két ugyan olyan buildet kérlek.

  Egyébként nekem tetszik ez a tízes lista. Habár a rúnaszó részénél inkább a D2-es 33 rúnát hoznám vissza, de ez én vagyok :)

  Reply

 • avatar

  Holi75

  |

  Mint ahogy piromaca is írta, jó lenne valami reforge rendszer, vagy mint a Runes of Magic- ben van ha jól emlékszem, hogy le lehet venni a statokat 1 itemről, és azt át lehet tenni egy másikra. Ezzel megnőne a sima “kék” cuccok kereslete is ha van rajta 1-2 jó stat.

  Az meg, hogy mindig, minden, mindenkinek jó legyen…. Nem gondoltátok komolyan szerintem….. Mindig lesznek Op-ok, noobok, kezdők akik profinak érzik magukat, és mégsem értik nekik miért nem megy úgy, mint annak a noob kis f…nak.

  Nekem mind1 mit tesznek be a játékba, azzal is csak + lesz, az már rajtam múlik, hogy mennyire tudok élni a lehetőséggel, és mennyire felel meg ez az igényemnek.
  Ilyenkor ha valami olyan változtatás történik ami “nem tetszik” akkor úgy gondolom “remélem” hogy az majd valami nagyobb célt, közösséget szolgál.

  Amik szerintem most javíthatóak lehetnének már most minimális ráfordításnál.
  Amiket én szeretnék a jelenlegi verzió szerint.:
  – Az Ah-ban a szűrők számának megnövelését.
  – A kovácsnál szeretnék javítani és NEM az árusnál. (bár ennek csak optikai jelentősége van számomra.
  – Egy picikét hiányzik a Hun chat.

  Nekem tetszik a játék amúgy a hibáival együtt, meg kell szokni, ennyi.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  [reply]@ProdMiror (#30):[/reply]Azt mondjuk én is hiányoltam, nem is a nagy összegű eladásaimnál, mert azokat ugyse felejti el az ember, ha végre használható dolgot tud elpasszolni, viszont a kisebb értékű tárgyakról nekem se volt már másnap fogalmam, hogy vajon mi is lehetett valójában..szóval jó ez, hogy orvosolják, a másik viszont a kereső nem értem miért nem lehet még 1 szűrőt berakni semeddig nem tartana nekik.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@ProdMiror (#30):[/reply]1.0.4-be ezt megoldják

  Reply

 • avatar

  ProdMiror

  |

  Napokban adtam el AH-ban 1.975.000-ért valamit, amiért a seggem csapkodtam a földhöz örömömbe.Viszont fingom sincs,hogy mit passzoltam el ennyiért.Csak a nevét tudom.Tehát 11: jó lenne látni az eladott tárgy képét!

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Beer (#3):[/reply]Hát az tuti hogy kiakasztó lenne várni 1-1 skill utolsó rúnájára, és aztán rájönni hogy használhatatlan :D

  Igazából a 10-es listából nekem a pvp hiányzik csak de az lesz, A chat-et nem írják de az tényleg lehetne jobb. Illetve tök jó így, csak lehessen saját csatornát létrehozni nagyobb csoportok részére. HUN-1 HUN-2 -őt a népnek

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@Beer (#3):[/reply]Ezen mennyit nevettem, nagyon igazad van, és ez nem a játékot hanem a játékosokat minősíti sajnos…

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  [author]zotyy (#8):[/author][quote]@Beer (#3): Játszottál D2 LoD -al bneten???[/quote]

  Igen, mintegy 7 évig játszottam Diablo II-vel Battle.neten, de nem értem, hogy ennek mi köze van bármihez is.

  @#9 | Narvenar: Jelenlegi állapotában a Diablo III-nak mely mechanizmusa az, ami miatt nem folyik patakokban az állítólagos hardcore rajongók és gamerek könnye? Túl nehéz Act 2-3-4, a Blizz könnyített rajta, most az a baj. Szar az AH, mert csak 3 statra lehet keresni, ha 6-ra lehetne az lenne baj. Szar, hogy nincs PvP, de amint lesz, a nyakam merném rátenni, hogy mindenki csak ekézni fogja a Blizzt, mert csak néhány arénával szállítják és nem lesz kiegyensúlyozva. Sokak szerint úgy szar a chat rendszer ahogy van. Nincs end game tartalom, szar a friend rendszer is. Nem is tudom, hogy van-e olyan aspektusa a Diablo III-nak, amit a közösség egyöntetűen megelégedéssel fogadott – szerintem nincs.

  Reply

 • avatar

  Animebj

  |

  Nincs szükség fejleszthető rúnákra vagy rúnaszavakra, sem pedig charmokra. maradjanak azok a felpatchelt Diablo II tartalmának, a drágakövek esetén pedig maximum a Diamond hiányzik, ami adhatna “Other” esetben all resist-tet, fegyverbe meg elitek elleni bónuszsebzést.

  A “Mystic” akkor lenne jó, ha ő tudná a fegyvereket és páncélokat fejleszteni. Nem érdekelne, hogy ez újabb több tízezer aranyat emésztene fel, és meghatároznák a fejleszthetőség maximális szintjét, ha cserébe a legendary-k és a set-ek elnyernék méltó helyüket a játékban, nem kényszerítenék ekkora nyomás alá a játékosokat az elit-vadászatra, a rare-k miatt. A 9. pont viszont furcsa, a dungeon-ok így is véletlenek, a fő küldetésszáltól pedig nem térhetünk le, ám az igaz, hogy minimum kétszer annyi véletlen event ráférne a játékra, hiszen minden fejezetben, de főleg a negyedikben bőven van még potenciál.

  Reply

 • avatar

  vadonka

  |

  a pvp érdekes lesz amikor a farmerek meg hc gamerek sokmillás gear-be bejönnek majd. kissé kiegyensúlyozatlan lesz az egész.
  már a 2-be is ez volt a rákfenéje, hogy aki éveket gyúrt egy jó gearre azt senki nem ölte le pvp-n, aztán már tudták kik ezek és eleve senki ki sem állt velük, azt sírtak, hogy nincs méltó ellenfél. de vetkőzni bezzeg nem vetkőztek, hogy fair legyen a játék.
  a 3-ba a karakterek közti szakadék miatt ez még rosszabb lesz.

  a többi dolog okosság, a pvp hidegen hagy, sosem fogom használni.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  11. Csináljanak offlinet hozzá mert ez így kibírhatatlan, hogy fojtón eu szív és usa és asia mindig megy és nincsenek semmilyen problémák. (gyűlnek rendesen e végett a petíciók úgy is XD)

  Reply

 • avatar

  Tanikakid

  |

  [reply]@hum4n (#20):[/reply]De belépni se tudok battle.net-re mert ott is kéri:S

  Reply

 • avatar

  BenJoe72

  |

  Az utolsó hármat nem értem:
  A death aminations az benne van a játékban critical deatnél…
  Véletlen dungeonok vannak néha, habár kicsik és lényegtelenek, de vannak…
  Eventtel eddig kb minden egyes mapon találkoztam, ahova bementem…
  A pvp meg majd év végén jön…

  Reply

 • avatar

  utao

  |

  És 11: nincs több error 37 :)

  Reply

 • avatar

  hum4n

  |

  [reply]@Tanikakid (#19):[/reply]A régi auth kódodat töröld ki az accountodból, utána majd tudsz aktiválni új authenticatort, csak a régit meg kell szüntetni.

  Reply

 • avatar

  Tanikakid

  |

  OFF: Nem tudok belépni a Diablo III-as acc-ommal,mivel kéri az autenticator kódot…namármost nekem ez a kód a mobilomon volt,amit elloptak…segítsetek kérlek…

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Szerintem ezek jórész jön majd a kieg(ek)ben. A valódi rúnák meg tényleg hiányoznak. Illetve nekem az is, hogy lehessen néhány féle tárgyba +1 socketet tenni (pl azokba, amibe eleve tobb lehet mint egy).

  Skillek: a mostani rendszer szerintem csak papiron nézett ki jól. Alapvetően hiába van nagyon sokféle lehetőség tényleg csak keveset használ a legtöbb játékos (az, hogy op gearben kipróbálunk olyat, amit amúgy nem használnánk én nem számítom használható skillnek). A mostani rendszer előnye a nagyfokú variálhatóság. Sajnos ezt a játék kétfélekétt is “gátolja”:
  – ha nincs jó cuccod, és nem tartozol a legjobb 1% játékosok közé, akkor van egy “kötelező” skill kombó, amit használnod kell.
  – valor buff: ezt ugye nem kell magyazárni: valor buff nélkül gyakorlatilag lehetetlen tárgyakat találni viszont elveszted ha kihasználod a játék által annyira beharangozott szabadságot s killhasználat terén.
  A másik meg az, hogy a jelenlegi rendszer olyan oszonyatos nagy különbségeket generál játékosok között, hogy ezt kb. képtelenség balanszolni. A pontokból növelhető skill rendszer sokkal kiszámíthatóbb lenne, és nem lennének ekkora különbségek. Tuti, hogy nem úgy akarták tervezni az inferno bossokat, hogy 1-2 héttel a játék kezdete után 10-15 másodperc alatt lehessen leölni őket. Szerintem ilyennek sohasem lett volna szabad megtörténnie.

  Gemek: kár, hogy itt is “kötelező” egy-két gemet használni. Én jobban örültem volna ha a gemek kevésbé fontos részei a felszerelésnek és több variációs lehetőség lenne.

  Achiv-ok: ide meg egyértelműen “hasznos” jutalmakat kellett volna betenni: sokkal kevesebb és látványosabb banner sigil, ritka receptek, stb…

  Jó volna egy wow reforge-hoz hasonló képesség is (egy stat valamennyi%-ának csökkentése és helyette egy másiknak a növelése. pl: 100-100 str/dext cuccból lehetne csinálni 100 str, 60 dext, 40 vit tárgyat)

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  [reply]@Bruhihi (#14):[/reply]Ez azért nem így van a skillekkel. Az viszont tagadhatatlan, hogy a spellek nagyjából fele meglátásom szerint pl wizardnál teljesen haszontalan, rúnákból meg alig akad használható.

  Ami engem érdekel az a PvP megoldása lesz, elvégre ez a 700k+ damage-es agyatlan baromság a pve-t is megöli nemhogy a pvp-t. Talán valami damage cap? Akkor meg a 30millió goldos gear kb annyit érne pvpben mint a 200millió goldos, az meg megint nem jó. Valaki tud erről valamit?

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Bruhihi (#14):[/reply]Ez a skilles rész baromság. Nagyon ritkán lehet találkozni olyan karakterekkel, akik ugyanazokat a skilleket használják. Én is össze vissza pakolgatom a skilleket, mikor melyik jön be, tény, hogy van egy-két elterjedtebb skill, de van tér és lehetőség a mókázásra, bizonyos gear után.

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@Bruhihi (#14):[/reply]D2 ben nem volt inferno ): :) :) :)

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Én amit még belevennék,hogy változtassanak jó sok skillen. Kialakult az a gamereknél ami érthető, hogy kialakult pár skill combo a kariknál és mindenki azt tolja,mert az az op. Tényleg op,de diablo2-ben is volt hammer pala, charge pala, fire sorci blizes sorci…..javazon,meg bowazon és stb aki játszott vele tudja. Most a D3-ban minden kari egyforma. Azonos cuccokra gyúr mindenki,mert aza stats kell és azonos skillekkel tolja, ha nem akkor csak azért,mert még nem ismeri és nem jött rá,hogy a másik combo erősebb.

  Reply

 • avatar

  nerek

  |

  Állj állj állj ! Ezekről szó volt, de nem kerültek bele a játékba és 1-2 kivételével az alapjátékba nem is fognak belekerülni ! Csodálkoztam is, hogy egy rakás szuper dolgot kihagytak , amikről annó olvastam.

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@sunglasses89 (#11):[/reply]Pontosan! Charm szerintem nagy okosság,pl +ms +as +dmg% skillekre +allres ..stb nehogy már ez ne legyen jó….

  Rúnaszó,+ rúna,hát aki d2 lodozott tudhatja,hogy a legjobb itemek a rúnaszavak voltak,aki meg nem ,az nem is alkosson erről vélemény…

  a gemekkel semmi bajom igaz drága,de nem mindegy,hogy 34 attrib jön a cuccba vagy 50… persze igen drága,és nembiztos,hogy megéri a pénzt kidobni,de induljunk ki abból,hogy goldot farmolni még mindig könyebb mint jó eladható itemet…

  a PVP-t meg csak azok nem várják akik nem szeretik,én imádtam d2 ben is, úgyhogy remélem hasonlóan jól fogok szórakozni itt is!

  A ringek gyártása,megint csak jó,nembiztos hogy mindenki “nagyf…u” 300k dps el és megengedheti azt a “luxust” hogy felpakol magára 150+ mf -et és úgyfarmolja akt 3-4 et…(mivel a jó cucc ott esik,nem akt 1 ben :))

  Szóval nekem tetszik! Nem kell egyetérteni velem nem azért írtam,de látom eddig csak SÍRÁS SÍRÁS SÍRÁS nekem MOSOLY MOSOLY MOSOLY :) :) :)

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  Csak,hogy ne csak a negatív legyen folyamatosan,nekem tetszenek az elképzelések ,remélem minél többet megvalósítanak..:)

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  Szerintem nagyon jó minden charm rúna rúnaszó,új gem jöjjön csak :) nomeg a PVP :)

  Reply

 • avatar

  Narvenar

  |

  [reply]@Beer (#3):[/reply]Ennyi erővel ne készüljenek játékok, mert abból csak a sírás lesz :D

  A cikkre válaszolva a halál animáció azért nem került, be mert, hogy akkor 18+-os lehetne csak a játék sok helyen és ezzel elég sok embert vesztettek volna, és mint tudjuk a profit mindenek felett :)

  Reply

 • avatar

  zotyy

  |

  [reply]@Beer (#3):[/reply]Játszottál D2 LoD -al bneten???

  Reply

 • avatar

  Jonny_1985

  |

  Még több gem? Felesleges. Így is azokat használom ,amik esnek meg legfeljebb zokat fejlesztem még 2 szinttel. Az utolsót még le se craftoltam, nemhogy a recepteseket..
  A még több farmolnivaló meg olyan, hogy gyakorlatilag úgyse a cuccot farmolod, mert ami esik és jó, annál van sokkal jobb AHban, a sajátot meg reménykedve próbálnád meg eladni.
  Halál animációk: igaza van az előttem szólóknak, csak a sírás lenne belőle, hogy “csak ennyi”, meg hogy a blizz ezt az energiát fordíthatta volna másra is.
  Rúnaszavak meg ilyesmik nem hiányoznak, sose diabló2ztem, csak kipróbáltam. ott meg még nem találkoztam velük, itt nem hiányzik :D
  A JCs craftolás újabb zsákbamacska és recept ügy, amit nem biztos, hogy használnék :D De ha jönne egy jó, persze örülnék, mint állat :D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@SlipKnoTiaN666 (#5):[/reply]Diamond Skin ikonja volt.

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  A Wizard-nál a PvP videóban az 5-ös gombon az milyen skill?? :O

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  - Talizmánok, charmok: még több farmolni való, még több sírás, hogy XY talizmán vagy charm nem esik csak Act 4-en 600 MF-fel…

  – Rúnák, rúnaszavak: sírás, sírás hátán, mert nem esik XY rúna, csak szintén Act 4-en 600 MF-fel, és természetesen az a rúna kell a legtáposabb cucchoz…

  – Több gem: még több sírás, hogy a Blizzard beletett egy rakat gemet a játékba, ami használhatatlan és amúgy is egy kisebb vagyok felfejleszteni őket.

  – Mystic: sírás, 400-as pzs nem elég, mert nagyon drága lenne minden, amit a mystic csinál…

  – Followerek 3. skill fája: őőőő? Nem játszok egyedül, de talán emiatt nem lenne sírás.

  – Páncélok, és fegyverek fejlesztése: sírás, mert minden drága, és nem ad annyi pluszt, hogy egy ütésből lehessen ölni vele inferno Diablót.

  – Amulettek és ringek gyártása a Jewelernél: sírás, mert drága és a legjobb cuccok gyártásához mindenből ezer dolog kell.

  – Halál animációk: sírás, mert csak pár darab lenne a játékban, és a nyolcszázezredik MF runban is ugyanazt a pár animációt látná az ember.

  – Véletlen dungeonok, eventek és küldetések: Ezt nem igazán értem, vannak véletlen dungenök, eventek és küldetések.

  – PVP: sírás, mert nem elég balance-os, sírás azért, mert X kaszt jobb, mint Y, sírás azért, mert X skill bugged Y meg nem, sírás-sírás-sírás…

  6000 papírzsepi, 8*24 WC papír és még mindig csak jön a könny.

  Az írás egyébként jó, félreértés ne essék, nem a cikk minőségével van a baj, hanem azzal, hogy bárminek sírás lesz a vége. Minden csak addig jó, amíg nincs a játékban, valami már akkor is rossz, mikor csak tervben van ^^.

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  A rúnaszavak és charmok nagyon hiányoznak nekem a diablo feelinghez, remélem jönnek hamar (de tény hogy valamit a kiegbe is tartogatni kell) ;)

  Reply

 • avatar

  AntiHero

  |

  Amik jók lennének:
  – Talizmánok, charmok
  – Rúnák, rúnaszavak (kiegbe lesz csak szerintem)
  – Halál animációk (bár itt belerakhatták voln azt is, hogy a hős hall meg több féleképpen pl amíg megy a visszaszámláló )

  Ami feltétlen kellenének:

  – PVP (ez lesz is szerencsére)
  – Véletlen dungeonok, eventek és küldetések. (nagyon megdobná a hangulatot ha még több ilyen lenne esetleg havonta egy-egy nagyobb event)

  Részemről 2-3 hete annyiból áll a játék, hogy AH-zok.

  300+ óra játék után kicsit belefáradtam. (nincs már olyan kitartásom mint anno D2-be volt..változnak az idők, változnak az igények is.)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.