Kezdőlap Hírek Diablo III 1.0.3b Patchnote

Diablo III 1.0.3b Patchnote

38
0
MEGOSZTÁS

Holnap újabb javítás érkezik a játékhoz, de kár izgulni, ugyanis gyakorlatilag nem lesz eget rengető változás:

Diablo III Patch 1.0.3b – v.1.0.3.10485

Auction House

  • Bug javítás
    • A “Bid” és “Buyout” gombok immáron megfelelően be fognak szürkülni a megerősítő ablakban, ha nincs nálunk a vásárláshoz elegendő arany.

Bug Fixes

  • Általános
    • Hibák javítása ami megakadályozza azt, hogy újra csatlakozhassanak a játékosok a General chat szobába, közvetlenül az után, hogy kiléptek egy olyan General chat szobából, ami túlterhelt volt (sok emberrel volt tele). Korábban csak úgy lehetett visszalépni a szobába, ha újra ki-be logoltunk a játékba.
    • Tooltippekkel kapcsolatos hibák javítása, aukciós házban és profiloldalakon megjelenő 2 vagy több socketes tárgyak esetén.
    • Javítva az a ritka hiba, amely összeomláshoz vezethetett a tárgy felvétel tutorialja közben.

A karbantartások időrendje:

Amerika: 5:00 a.m. PDT to 10:00 a.m. PDT
Ázsia: 1:00 p.m. PDT to 5:00 p.m. PDT
Európa: 5 a.m CEST – 9 a.m CEST Július 11.

Important: Please note that you will not be prompted to download patch 1.0.3b until the patch is live in your home region. If you are logging in from a European or Asian client, you will need to wait for this patch to release in that region before it can be installed. Additionally, if your home region is the Americas, you will be unable to log into Europe or Asia using Global Play after patch 1.0.3b is live until those regions have also patched.

forrás: us.battle.net