Kezdőlap Hírek MMORPG/RPG kérdőív 2012

MMORPG/RPG kérdőív 2012

34
0
MEGOSZTÁS

Biztos sokan vannak, akik tavaly is  segítettek  a kutatásban, ezúttal is kérek mindenkit, aki teheti, segítse Richardot többéves kutatómunkájában. AZ IDEI KÉRDŐÍVET ITT TALÁLJÁTOK. A rövid bezető után, át is adom neki  a szót:

 

“Az ELTE Szociológia Doktori Iskola PhD-hallgatója vagyok, és egy olyan kutatáshoz kérném a segítségedet, amelyben elsősorban a sokszereplős online szerepjáték (MMORPG) játékosok világát szeretném minél jobban megismerni, de kontrollcsoportként az online stratégiai és más hasonló játékosok is nagyon fontosak ebben a SOKSZEREPLŐS ONLINE JÁTÉK ill. offline SZEREPJÁTÉK vizsgálatban. Fontos, hogy a kutatásomban kiemelt szerepet játszik a játékosok KOMMUNIKÁCIÓS szokásainak vizsgálata is, ezért több ilyen tárgyú kérdés is található a kérdőívben.

Tavaly nagy sikerrel zárult a 2011. évi MMORPG / ONLINE JÁTÉK és SZEREPJÁTÉK kérdőív, amelyeknek összesen több mint 13.000 kitöltője volt, ill. ezt követően több mint 600 interjút sikerült készíteni a játékosokkal. A kérdőív eredményeit hamarosan egy honlapra fogom feltenni, de külön-külön minden kérdőív-kitöltőnek is elküldöm, aki kérte/kéri a kérdőív eredményeiről szóló összeállítást.

Ha szeretnél ebben a kutatásban segíteni, kérlek, töltsd ki ezt a kb. 20 perces kérdőívet. Nagy örömmel venném, ha válaszaiddal hozzájárulnál ezen kutatás eredményességéhez.

Köszönettel:
Fromann Richárd ”

 

Forrás: