Szombati vegyes

Hamu . Egyéb, Fanart, Hírek, Videó 1003

Elöljáróban, új háttérkép, hivatalos oldal frissítés, kék hírek és némi tutorial videó.

Frissült a hivatalos oldal egy új háttérképpel. (A képre kattintva elérhetitek más felbontásban.)

Frissült a hivatalos oldal Game Guide részlege is. Információkat kaphatunk, az affixekről, a Health globe-okról, a Magic Findról, az egy illetve kétkezes fegyverek különbségéről és egy listát a játékban található emote parancsokról. Extra gyanánt néhány új skillről is kaptunk bemutató videót

Kaptunk három tutorial videót ami, arról regél nekünk, hogy miért fontos a battle.net sms protect, hogyan állítsuk be és használjuk a Battle.net számlánkat és az aukciós házat.

A következőket nyilatkozták a kékek a napoban:

Lehetséges, hogy kapnak a Witch Doctorok némi buffot az 1.0.4-ben?

[Quote]

Is it appropriate to ask you on twitter anything about what we can expect for WD changes in 1.0.4? I got some hints on the forums.
We took your ideas for witch doctor buffs, and then we doubled them.#boom‬ (Source)

[/Quote]

Trade

A Blizzard kér mindenkit, hogy a hivatalos oldalon a trade jellegű hirdetéseket, az annak fenntartott helyen tegyétek közzé, ha máshova írjátok fórumon, akkor azt szó nélkül törölni fogják, illetve lehetséges, hogy egyéb következményekkel is számolni kell annak aki ezt teszi.
Ez vonatkozik az összes nem goldos hirdetésre is, ennek az egyetlen engedélyezett eladási helye az RMAH, a más hirdetések az előző kategóriába esnek. Minden olyan eladás ami megkerüli az RMAH-t  és egy harmadik félen keresztül zajlik, nem engedélyezett.

[Quote]

Trading
As a reminder, the Trading forum is here to provide a place where players can post “want to sell” (WTS), “want to buy” (WTB), or “price check” threads for their Diablo III loot. Threads of this nature posted outside of the Trading forum may be removed without notice, and may result in a suspension if the post violates Code of Conduct or forum-posting guidelines.
 
In addition, threads discussing exchanging loot for real money outside of the in-game real-money auction house are not permitted in the Trading forum and may be removed without notice and/or result in a suspension.
 
With the previously released Diablo games, the widespread use of third-party services for real-money transactions led to countless issues that heavily impacted our customer service efforts and negatively affected the Diablo gaming experience for players. We created the real-money auction to provide players with an officially sanctioned, fully integrated environment in which to make real-money trades. While no system is perfect, having a convenient, fully in-game method for these types of transactions should help players avoid the types of issues associated with third-party trading that have in the past led to bad experiences for players. As such, it’s the only Blizzard-approved place for transactions of this nature. (Blue Tracker / Official Forums)

[/Quote]

Forrás: youTube, diablofans, battle.net

Comments (9)

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@piromaca (#8):[/reply]Nem volt ilyenről szó,csak furán volt leírva,de nem volt szó róla hogy a balance összeget visszaváltsd valódi pénzre.Tudtommal.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  [reply]@P3tike (#7):[/reply]Szerintem arra gondolt, hogy a battle.net balance-ról ki lehet-e venni pénzt. De ilyet ugye nem lehet (és nekem nem is rémlik, hogy ilyenről valaha is szó lett volna max a legelején).

  Reply

 • avatar

  P3tike

  |

  [author]Orpheus (#6):[/author][quote]@piromaca (#1): Na meg nem úgy volt, hogy paypal-ra ki lehet utalni a pénzt 15%-os lecsípéssel?
  0[/quote]
  kilehet utalni 1 Euro +15%-ért, de legalább ki lehet venni:), nekem sikerült, onnan meg saját számlára rá is toltam

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@piromaca (#1):[/reply]Na meg nem úgy volt, hogy paypal-ra ki lehet utalni a pénzt 15%-os lecsípéssel?

  Reply

 • avatar

  gabeunit

  |

  Remélem minél hamarabb bevezetik azt, hogy ne csak 3 kritérium alapján tudjunk keresni az AH-ban.

  Reply

 • avatar

  Morklin

  |

  Ez az AH-s videó milyen életszerűtlen és gáz már :D

  Reply

 • avatar

  MCfosat

  |

  Remélem kicsit felrázzák a játékot mert eddig nagyon sivár… :(

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@piromaca (#1):[/reply]De kaptunk ígéreteket, hogy majd bővíteni fogják a kínálatot.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Valamiért azt hittem, hogy a battle-net balance-on lévő pénzből mindenféle Blizzardos terméket lehet venni. De ezek szerint nem…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.