Augusztus 3-i hotfixek

Dyingsoul . Hírek, Patch 605

A mai hotfixek a játék online-only aspektusában helyezi a hangsúlyt a javításokra. “Rubberbanding.” Így hívják azt a jelenséget, amikor mozgás közben a karakter egy előző pozícióra kerül vissza -valami féle hibának köszönhetően a kapcsolatban. Elsősorban azokat a rubberbandinget okozó eseteket orvosolták, amikor a játékos magas latency-vel játszik és megpróbál irányt vagy sebességet váltani, esetleg valamiféle mozgást megváltoztató skillt használ (például Tempest Rush, Whirlwind).

August 3
Bug Fixes

 • Fixed several cases of “rubberbanding” that could sometimes occur while playing under extremely high latency, when a character changed direction or movement speed, or when a character used certain movement-based abilities (like Tempest Rush or Whirlwind)
 • Fixed several game and service crashes.
Lylirra arra buzdítja a játékosokat, hogy írjuk meg nekik hogyan hatott a játékélményünkre a hotfix: hozott-e javulást, vagy ugyanúgy fennáll a jelenség? A Battle.Net fórumok Bugreport szekciójában van erre lehetőségünk. További útmutatást kaphattok a jelentések megírásához, ha a kék posztban lévő linkre kattintotok.
We’ve been actively looking into reports of rubberbanding in Diablo III and are working to address those issues as quickly as possible. In fact, we just recently implemented some hotfixes that we believe should help improve gameplay and reduce the occurrence of rubberbanding (e.g. when using certain movement-based abilities like Tempest Rush or Strafe or Whirlwind). These fixes may not resolve rubberbanding in 100% of cases, but they should make it so that it happens less frequently and under fewer circumstances.

 

As always, we appreciate your feedback and reports within the Bug Report forum about these types of problems. If you continue to experience issues with rubberbanding, please let us know (and be sure to check out this guide on reporting: link).

[…]So, yeah — the fixes weren’t just focused on movement abilities (though that was the main issue in this post, which is why I provided it as an example), but on a variety of conditions. :)

forrás: incgamers

Comments (36)

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Orpheus (#35):[/reply]de jó is volt ott szerettem játszani nagyon

  amúgy van már más néven

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#25):[/reply]Szinte ugyanez a helyzet a CoD:Modern Warfare 2-vel, amíg volt AlterIWnet (nem hivatalos szerver), addig nagyon jó volt sokan játszottak, sosem volt lagg stb..

  Steam-en meg kb csak a Team Deathmatch megy, meg a HC TDM, de ott tényleg fel kell kötni a gatyát mert olyanok játszanak.. a többi módban nem talál playert (ha van is a világ másik felén, amit sose fog betenni mellém)

  Nemrég állították le ezt a bizonyos AlterIWnetet.. sajnos.

  Reply

 • avatar

  Azareus

  |

  [reply]@Bruhihi (#32):[/reply]Nekem megjavult és már nem csinálja hála istennek, az AH is rendben műxik!! :)

  Reply

 • avatar

  antihistamin

  |

  [reply]@Bruhihi (#32):[/reply]érdekes nekem javult latencym és az ah-val sincs semmi baj :)

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Ma játszottam 1-2 órát, gondoltam meglesem mennyi minden változott. Wizarddal nyomultam, nekem elég sokszor megesett,hogy vissza-vissza dobott egy adott pontba 3x-4x is. Gratulálni tudok ismét a nagy javításhoz. AH ismét rossz és ami megint nagy taps, tegnap és ma is elég szépen ugrál a ping és a latency zöld és sárga közt váltakozik. Netem nem szar, mert hétköznap áltban sosincs ilyen gondom, illetve online filmek és egyéb játékoknál sem ugrál ennyire a latencym,mint áltban hétvégén a diabloban.
  Összegezve, gratulálni tudok a nagy semmihez és az új patch időben történő kiadásához…..

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Boss971 (#29):[/reply]Szerintem a fő probléma az lesz itt hogy: “A fiammal” :) Így nem lehet túl sok időd

  Nekem 500 óra van már a játékban kiszámoltam multkor mennyi ez napra lebontva, és leesett az állam. De szerencsére kezdem unni, így szeptembertől szüneteltetem, fél év van csak a fősuliból. De azt hozzáteszem, hogy mindkettőnk emberére én szedtem össze a pénzt.

  Barbár-t e szerint raktam össze:
  http://www.youtube.com/watch?v=QJQOsY_5_D4&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=1&feature=plcp

  Így kell használni:
  http://www.youtube.com/watch?v=rWsCgYodZ1Y&list=UUeBMccz-PDZf6OB4aV6a3eA&index=7&feature=plcp

  A srác cucca brutál. ami nekem minimum kellett az kb 800 allres 30k dmg a legfontosabb: 40-50% crit és kb 1000 life on hit (kb vettem egy üres kék amuletet 600 loh-el. hitinnentől kezdve csak gyakorlás.

  Sorc:
  http://www.youtube.com/watch?v=f4FEjDeuKjI&feature=related

  19k sebzéssel már meglepően jó volt. A resistek fontosak crit 35% és kb 17 arcane on crit
  Idő hogy megtanuld használni. Az első champion adagnál kb 20x halt meg mire belejött, mostanra simán megy.

  Neki se árt a life on hit.

  Ha elakadunk akkor a barbárral kikerülöm őket, mivel ezzel a build-el semmi se ér utól :)

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Megint használhatatlan az ah. HÉTVÉGÉN, amikor a legjobban kéne pörgetni a cuccokat. Már tegnap is kezdett szarakodni. Iszonyat unalmas már, h időről időre használhatatlanná válik a játék. Most nem az apró de iszonyat idegesítő szarságokról beszélek, mint pl, h a quick join néha random lapozgat és rengetegszer léptem már be máshoz pt-ba goblinnál. A többi hibákat nem is sorolom mert már mindenkinek a fülén jön ki. Vajon mikor unják már meg az eu-sok, h kb le sem szarják őket? Azt hiszem nem vagyok egyedül azzal a megállapítással, h ég és föld az amcsi server az eushoz képest. Ott nem mernek egy ilyet bejátszani mert halálra perelik őket. Itt meg mindenki tűr mint a birka, max beírja hivatalos fórumra a fájdalmát amit meg magasról leszarnak. Valószínűnek tartom, h ott véletlenül semmi gond sincs az ah-kkal, amíg itt meg nem tudsz betenni semmit. Ennek az oka az, h szarnak nagy ívben az egészre. Néha javítgatnak vmi jelentéktelen hülyeséget azt csókolom. Jól megszedték magukat és a kieg-ig úgy is van idejük összedobni vmit. Nagy ívben teszek arra is, h több csapat van, meg bonyolult az egész, nem látom át. Hé blizzard! Képzeld akit érdekelt a játék az max 2 hónap alatt kipörgette és rohadtul unja, h nincs semmi motiváció már a játékban amire rohadt sokat várt. Most lehet goblinozni aminek van értelme és kész. Jah, h majd jön legendary meg set buff. végül is csak ez lenne a játék lelke és az endgame is egyben, az értelmes drop. Sebaj, biztosan nehéz lett volna az eddigi tapasztalatokból tanulni. Az ah úgy ahogy van egy fos, pedig azt hiszem az, h használható legyen, nem csak a mi, játékosok érdeke hanem a tietek is, hibába volt 10m játékosotok az első 2 hétben. Kérdem én, most mennyi van? 2m? Annyi se? Oh és annak a fele bot, értem. Szóval sikerült kinyírni a gazdaságot is, köszi. Pedig én naív hittem nektek amikor beadtátok, h azért kell folytonos net kapcsolat (ami pl engem nem izgat), h ne legyenek csalók, botterek. Persze tudom én, h már halálra kerestétek magatokat mert a marketingesek jó munkát végeztek. Most már mi motiváljon? Ahogy látom cég hírneve már régen nem. Gondoljunk csak az indulásra és arra, h mekkora meglepés ért titeket, h ennyien szeretnének játszani a játékkal az első napokban. Persze én sem vagyok hülye, tudom, h számítottatok rá, h hamar lecseng a roham, és pár hét múlva fele annyian sem lesznek a játékosok. Őszintén szomorú vagyok mert még mindig diablo fannak érzem magam csak már játszani nincs sok kedvem, már ha lehet. Azért remélem éjszakánként jól alszotok és anyukátok sem csuklik egész nap. Nincs mit tenni, várok amíg kapok egy használható ah-t, normális droppot és jó sokára pvp-t. addig is nehogy belehaljatok a munkába, nem venném a szívemre. A sok sírást se olvassátok a hivatalos fórumon, végül is csak ők tartanak el titeket, még ha a fele hülyeség is amit írnak. Kripparian is biztosan össze vissza beszélt a videóiban. Mit érthet ő a játékhoz? Nem is folytatom tovább. Csak egyet kívánok. Hatékonyabb munkát!

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  [reply]@fekete123 (#27):[/reply]Köszi!
  Nekem a barbárnak battle rage-el 52k a sebzése, és 42k az élete, a wizardnak pedig 30k a sebzés 47k élet mellett, és szinte minden kombót végigpróbáltam mindkettőnél, de vannak olyan szituációk amikor nem tudsz szörnyeket kikerülni, és akkor 40-50k gold megy el csak javításra.
  Amikor a fiammal ketten játszunk (demon hunter elég brutál cuccokkal) akkor is valamelyikünk szinte biztos, hogy 5-10 halál körül tud csak átmenni egy-egy szakaszon, ez persze sokban függ a pályától is.

  Nekem az a legnagyobb gondom, hogy amióta az RMAH elindult a sima AH-t nagyon elcseszték. NEM lehet 1-2M vagy 20M goldot összeszedni egy-egy cuccért. Ez baromság. RMAH-ban pedig nem lehet eladni semmit sem sajnos.

  És akkor arról már ne is beszéljünk, hogy még egy legendary-t sem találtam pedig közel 200 óra játék van mögöttem! És nem a D3 volt az első, hanem a D1, D2+EXT. Egyikben sem volt AH, de mégis dobtak a szörnyek olyan cuccost amivel simán végig lehetett tolni az egész játékot.
  A kovácsot meg hagyjuk, eddig egy épkézláb armort vagy fegyót sem tudtam gyártatni vele.

  Félre ne érts, nem sírás van mögötte, csak egyszerűen elveszik az ember kedvét egy idő után a játéktól. Ha a D2-nek normális felbontása lenne esküszöm azt tolnám, mert jobb játékélményt nyújtott!

  Szóval valami nem kerek, és félek nem is lesz az!

  Reply

 • avatar

  Hunlau

  |

  Azt hiszem, leírtunk már ide minden kisebb-nagyobb hibát, javaslatot és ez gondolom ugyan így van a Blizz hivatalos fórumán is.
  Azokat kérdezem, akik azokat is olvassák.
  Kiállt már valamelyik Blizz alkalmazott, főnök, portás vagy akárki is és elmondta őszintén, felnőtt emberként, hogy mi is a helyzet?
  Itt én 1x olvastam ilyesmit, amikor valaki 20 valahány tippről elmondta az álláspontját 2 hónapja.
  Azóta valamelyik ottani fejes válaszolt már a minket érintő, számunkra fontos kérdésekre?
  Gondolom nem, mert ha így lenne, akkor az itteni válaszok 90 %-a eltünne.
  Vajon mikor néznek már végre minket felnőttnek, akiknek mindenféle mellédumálás nélkül belemondják az arcába a válaszokat.
  Mondom mellédumálás nélkül. Merthogy én ezt a “patch”-et hiányolom már hónapok óta.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Boss971 (#19):[/reply]Én barbárom 36k-t sebez 42k élettel act3-at kb 1:40 – 2 óra alatt viszem végig (csak elitet ölök) van hogy egyszer se döglök van hogy többször, de mindig több a felvett pénz mint a javítás

  Öcsém varózslója 23k-t sebez bizonyos szituációkban gyorsabban öl mint én.

  (enyém whirlwindes övé critical massos build)

  A játék sokkal nehezebb partiban főleg nyitott játékban ahol mindig négyen vagyunk. Ha 2-en toljuk akkor mindent le tudunk darálni 1-2 extrém eset kivételével. Az inkább a baj hogy ilyenkor mindenki kilép, ahelyett hogy haladnátok tovább.

  Szóval ha szerinted a solo játszhatatlan szerintem meg a public akkor valamelyikünk téved, én azt mondom mindkettőnk. Az egész csak skill combo ésszerű cucc választás és főleg IDŐ kérdése.

  Azt aláírom hogy a minden skill kombináció játszható elképzelésbe belebukott a blizard. Ez a legnagyobb bánatom.

  Az meg hogy van szörny amit ki kell hagyni publicban az természetes. Ha pl 4 alacsony sebzésű tank megy egyszerre akkor ugyanazok a gyengéitek így nem csoda ha van ami nem megy.

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#24):[/reply]nem nem erdekel hogy azok az emberek hol vannak.. lehet wowoznak, lehet mas jatekkal jatszanak.. de ahogy nezem diablo forumokat, oldalakat nem latok ujdonsagot, nem latom hogy valami tortenne, hogy kisebb patchekbe foltoznak be a dolgokat, csak igergetnek.

  csak vicces hogy emberek azt irjak, hogy bezzeg diablo 1 be.. bezzeg diablo 2 be 3-4 honapot kellett varni hogy kapjunk egy patchet..

  igen de most nem 2001-2 ot irunk, a vilag felgyorsult, es ha az emberek csalodnak, tovabballnak, fejlesztok elmondtak: nem akarnak ujabb contenteket kesziteni, ugy mint wowba.. lesznek kiegeszitok stb, de nem lesznek nagyobb patchek amik kiegeszitik a vilagot… marpedig 3 honap alatt az emberek befejeztek a jatekot.

  A friend listem ures, az emberek kevesbe jatszanak a jatekkal, talan a pvp ami vissza tudja hozni a nepet


  #25 :emu letezett: blizz reagalt, bezaratta az opensource “tanulas” celjabol letrejott projektet.
  ugyanezt tette anno starcraftal is..

  Blizz egyszer hibazott a wow-al.. tobbszor nem fog :)

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Amúgy vicces, ha belegondolok hogy milyen lenne ez a játék egy emulált szerveren (nem vagyok hajlandó a “tört” szót használni, semmiféle szervert nem törnek fel, csak próbálják másolni). Lenne normális drop (kihívás persze maradna, mint egy hasonlóan jól összerakott WoW szerveren), más szerveren brutálisan jó drop aminek már értelme se lenne, de lehetne szórakozni. Nem működne mondjuk az AH jó ideig valószínűleg (RMAH meg egyáltalán nem lenne), de minek is, ha kiesik ami kell.

  Mi ebben a vicces? Hogy ezt így visszaolvasva minden pontja kecsegtetőbb mint az eredeti. Ez pedig végtelenül szomorú.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]reconka (#23):[/author][quote]
  [/quote]
  Nos az aktív játékosok számát tekintve, 150 ezerből ha 15 ezer lett az jó eséllyel azt jelenti hogy a kiesett játékosok száma már el is adta az egész account-ját cakkompakk. Az ismerőseim közül is vagy 5-en így tettek, aki meg áron alul 8k körül meg tudja venni az örül nyilván, de ennyi ember vagy nem játszik mert nem akar, vagy nem játszik mert árulja a játékát éppen…

  Ami drasztikust változást hozhatna az egy expansion, azt viszont nem veszik meg amíg a Blizzard nem bizonyít, az meg szerintem el fog húzódni nagyjából év végéig vagy februárig is. Közben jön a PvP, el lehet képzeni hogy milyen balance patcheket várhatunk majd utána még hosszú, hosszú hónapokig. Ha csak nem teljesen más damage / cc / cooldown balance-al EGYÜTT adják ki a PvP-t, tehát ha oda belépsz akkor a skilljeid átíródnak. Szerintem ez volna a megoldás…

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  tenyleg 1 csapat dolgozik szerintetek a diablon es sc2-on? nem hiszem :)

  #7: bizony am, nagyon nehez egy cancel gombot beepiteni az AH ui-ba, illetve tobb szurot letrehozni, es meg sorolhatnam az aprosagokat..
  jaj es megvalami: nem erdekel masnak a maganelete, nem erdekel, hogy a kutyad lett beteg, vagy gyereked szuletett es e miatt nem tudtal jatszani, az sem erdekel, hogy elvezed vagy sem,

  Az emberek aggodnak:
  aggodnak azert, mert nem foglalkoznak a jatekkal 3 hete nem tortent semmi, most kapunk egy placebo patchet, ami kb nesze neked semmi fogd meg jol c. dolog..

  es miert aggodunk:
  nez meg az itt levo grafikont 150 k bol
  http://diablo3.hu/2012/07/18/diablo-iii-meg-mindig-az-eladasi-listak-elen-de/

  lett 15k (es csokken)
  http://beta.xfire.com/games/d3

  nem sirok csak varok.. turelmes vagyok, varok hatha kidobnak valami szep jo patchet.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Vicces hogy eddig nagyon ritkán (200 óra alatt talán 4-5x) volt ilyen visszarántós lag szerű problémám, ami ugye nem lag, csak valamiért visszaránt. Kijött a patch, azóta 3x haltam meg mert visszarántott az arcane magjába, ami ugye nem egészséges ha cooldown-on van a serenity és 2 pixel HP-val futottam el eleve amikor láttam hogy lerakják :D.

  Kezd egy kicsit unalmas lenni egyébként az elitek, rare-ek elleni harc, ennyi idő (200-220 óra, nem sok ha úgy vesszük mások mit beleöltek eddig) után már nagyon fantáziátlannak és önismétlőnek találom. Remélem ha jövő év végén jön egy expansion akkor belerak legalább még 10-15 affix-et, mert ez így elég gyenge, csak fire resist kell a fire chain és a molten miatt, plague kb. nem is sebez semmit, arcane elől elfutsz, mortar nem játszik ha monk vagy (igaz akkor mindegy mit stackelsz) de ha jól tudom az is fire based. A többi crowd control affix, kivéve a horde / extra HP. Kihagytam valamit? Kezd nagyon unalmas lenni…

  Reply

 • avatar

  Reggie

  |

  [reply]@Khan (#7):[/reply]”akkor nem lehet csak úgy egyből kiadni hotfixként vagy patchként, hanem tesztelni kell, mert egy apró módosítás kihat az egész program működésére. Tesztelés alatt értsd azt, hogy emberek sok-sok betűt néznek, és memóriában lévő értékeket vizsgálnak, aztán ha ez jónak látszik, jöhet a belső játéktesztelés, ahol próbálják a hibát kigenerálni a játékból. Fogalmatok sincs milyen nehéz munka ez.”

  Ezt esetleg meseld el a blizzeseknek is, mert ugy tunik ok sem tudjak. Kulonben nem lenne most szar az AH, mivel egy item eladasa olyan atlag feladat, amit biztos teszteltek volna, ha tesztelnenek. De az is lehet, hogy tesztlenek, de ennyire trehany es szar munkat vegeznek. En szeretnek az elobbiben hinni.

  Reply

 • avatar

  Lethaly

  |

  [reply]@Boss971 (#19):[/reply]nem tudom nekem valahogy sikerült soloban(nem mondom hogy könnyű volt, de élveztem) és még inferno nerf elött, RMAH nem is volt…40-50k sebzésről álmodni sem mertem wizardal ráadásul…egyesek másik játékkal játszanak ahogy itt olvaslak titeket

  Reply

 • avatar

  Boss971

  |

  Hali!

  Bocs az offért!

  Sajnos nem csak az AH nem megy, de sem barbárral, sem wizarddal nem lehet
  az infernot egyedül sem játszani. Hiába a 40-50k-s sebzés egy két halál és minden összeszedett gold ugrik a javításra. Ezt sajnos csúnyán elb…. a blizzardnál. Arról ne is beszéljünk, hogy már minden skill kombót próbáltam, és a oublic game esetében is volt olyan durva 3 szörny, hogy 15 perces szenvedés és kb 100k gold veszteség után mindenki lelépett, mert nem lehetett legyözni a 3 köcsög elit szörnyet lenyomni.
  Én elvi okok miatt sem teszek pénzt a karakterem fejlesztésébe, de ahogy látom pénz nélkül vagy abbahagyom, vagy kezdek egy új karaktert.
  Ez azért durva dolog, pláne úgy, hogy hiába az eur AH eddig egyetlen cuccot sem tudtam alap áron, azaz 1.25 euróért sem eladni, pedig nem gyenge cuccokat raktam fel.

  Miért szól az egész még mindig a pénzről? Nem volt elég a játékot megvenni????

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@Oryon (#4):[/reply]Hát ezen rohadt jot röhögtem ,kéne ebbol egy képregényt csinálni mert tényleg igyvan :)))))

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Khan (#7):[/reply]Jó látni, hogy nem csak mi, szerkesztők hanem az olvasók is kezdik megunni a trollkodásokat. ugyanakkor ez a tény el is szomorít minket. Egyetértek azzal, amiket leírtál és köszönöm, hogy viszonylag cenzúráztad, de légy szíves legközelebb próbálj meg kulturáltabban fogalmazni, mert így megsérthetsz másokat.

  Nálam egyébként monkkal még mindig jelen van a visszaugrálás. Igaz, a latencym alacsony, de ennek ellenére is vártam volna némi javulást.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Ehhez két hozzáfűzni valóm lenne:

  1: 1.0.3 előtt nekem semmi ilyen jellegű gondom (akadás) nem volt, de utána igen. És persze most sem lett jobb, szerencsére egyelőre rosszabb sem…

  2: AH megint nem működik…

  Reply

 • avatar

  grelekin

  |

  [reply]@cdledx (#14):[/reply]Igaz :).A mostaniakra értettem :D .

  Reply

 • avatar

  cdledx

  |

  [reply]@grelekin (#13):[/reply]hejjj azért nem 2 jó játékuk van én pl:most raktam fel megint a wc3tft-t, jól is esik kicsit offolni a gamet

  Reply

 • avatar

  grelekin

  |

  4 hónap után, megint beléptem az sc2-be.. .nagyon meglepődtem.Minden más.Azzal foglalkoznak…
  Lehet hülyének néztek, de szerintem mostani állapotában a diabló nem más a blizznek, mint egy kis +lóvé.RMAH… .A WoW és az sc megy, na ez nem fog.Amíg pénzért bármit megveszek, amíg inf act 3 elérhetetlen pénz nélkül (lehet farmolni de amíg az elit pakkok lv63-as 264 dps-el , 60str-el, és 15 int-el rendelkező crossbowt dobnak addig….. .
  Ettől függetlenül maradok a blizznél, mert van 2 nagyon jó játékuk.

  Reply

 • avatar

  pocokman

  |

  Sokan panaszkodnak, hogy a Blizzard miért nem ezt és ezt a hibát javítja, lassan haladnak, nem látszik, hogy valamit csinálnának, stb stb. Most futtatom a Starcraft 2 legújabb patchelő programját… Hát ahogy elnézem a hosszú listát, ott BAROMIRA sok fejlesztés, változtatás történt, ez nem kevés programozói, tervezési munka lehetett. Szóval a Diablo 3-nál tapasztalt lassúságról ennek fényében úgy gondolom, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy 2 másik játékkal is foglalkozik a csapat, lehet, hogy annak a hátását érezzük, hogy sok fejlesztő a SC2-höz lett átcsoportosítva.

  Reply

 • avatar

  Radoxx

  |

  Az AH nekem is bugos – bizonyos tárgyakat nem enged berakni. Ilyen eddig még nem volt :)
  Igazából az a szomorú, hogy a játékot anno egy egész komoly baráti társasággal együtt kezdtük el és mára eljutottunk odáig, hogy az elmúlt pár hét során már senki nem lépett be közülük… Maradtam tök egyedül :(
  Kíváncsian várom a játék sorsának további alakulását, reménykedem a szebb folytatásban!

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [reply]@Khan (#7):[/reply]Az a gond, hogy ami van, az egy 150 órás élvezet. Ezután rájössz hogy ez egy kiforratlan fos, amire jelenleg is szarnak, inkább a tengerparton lógatják a lábukat… A graffikára rágyúrtak, azt ennyi. Nagy kár. Mindent összevetve szívesebben játszanék inkább a 2. résszel, de inkább egyikkel sem, várok…

  Reply

 • avatar

  walteron

  |

  Hát igen. Párszor meghaltam emiatt a jelenség miatt, de annyira nem zavart hogy abbahagyjam :). Ma is jót játszottam, és csak a meleg miatt fejeztem be mára, mert nem bírok koncentrálni ha szakad rólam a víz. Az AH velem is szórakozik, de most jól jártam vele, mert elkezdtem böngészni és nini, egy kb 3 millát érő karost találtam 40k-ért. A lényeg hogy dolgoznak a srácok a hibákon, és ez jó.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  remek, most a page of jewelcrafting meg a tome of secret bugos az ah-ban. Már meg sem lepődök.

  Reply

 • avatar

  Khan

  |

  [reply]@Oryon (#4):[/reply]Szerinted csak egyetlen egy csapat dolgozik a hibák javításán? Az véletlenül nem jut eszedbe, hogy esetleg vannak olyan hibák, amelyek okát könnyebben megtalálják, könnyebb javítani és a javítást kitesztelni?! Mert nem csak annyi egy javítás, hogy elolvassák a fórumot, előkapják a nagykönyvet és átírnak valamit… Egy több milliárd soros programról beszélünk, ahol tűt a szénakazalban módon keresnek lehetőségeket, hogy nekünk jobb legyen, aztán ha találnak valamit, akkor nem lehet csak úgy egyből kiadni hotfixként vagy patchként, hanem tesztelni kell, mert egy apró módosítás kihat az egész program működésére. Tesztelés alatt értsd azt, hogy emberek sok-sok betűt néznek, és memóriában lévő értékeket vizsgálnak, aztán ha ez jónak látszik, jöhet a belső játéktesztelés, ahol próbálják a hibát kigenerálni a játékból. Fogalmatok sincs milyen nehéz munka ez.
  Annyira a f@szom kivan már a sok rinyagépből, hogy állandóan sír a szájuk mindenért, jó lenne már néha k*ssban maradni, és várni, na meg örülni annak ami van! Lehet jönni azzal, hogy nem azért vettétek a játékot ennyi pénzért, hogy ne legyen jó… Én is megvettem, itt a diablo3.hu-n a gyűjtői kiadást, pedig nem úgy állok anyagilag, hogy megengedhetném magamnak, de nem dohányzom, nem vagyok alkoholista, nem drogozom, nem b@szom el a pénzem hülyeségekre, ezt a játékot meg régóta vártam, hát megvettem. Igen, én is tapasztaltam hibákat, de ki tudom várni a javítást, igen, én is majd egy hónapot kihagytam, miután a normált végigvittem, mert ráuntam (meg annyi melóm/tanulnivalóm van, hogy időm/erőm sem volt), de mostanában megint játszok, és élvezem.

  Reply

 • avatar

  olymind1

  |

  [reply]@Lastchance (#5):[/reply]Nekem is bolondozik az AH, de már jóideje csinálja, nem tudok mindent felrakni, csak amihez kedve van.

  Reply

 • avatar

  Lastchance

  |

  csak nekem vagy másnak is szarakszik az AH nem tudok felrakni cuccot, jön az error üzenet ?

  Reply

 • avatar

  Oryon

  |

  Most hogy minden lényegtelen hibát sikerült orvosolni elkezdhetnének a lényegen is dolgozni…

  “Nézd Józsi annak a csávónak el van törve a karja a lába, vérzik a szeme, fel van metszve a hasa, de itt egy pattanás a talpán ezt gyorsan helyrerakom!!!!”

  Reply

 • avatar

  Hessien

  |

  Milyen kár hogy Június eleje óta jelezve volt rendszeresen a general fórumokon a dolog a többi hibával és hiányossággal együtt.. Ami pláne csak fokozza a ciki effektust az az hogy az emberek 40+%-a akik ezeket jelezték már nem játszanak a játékkal.. Nem volt valami sietős a dolog..

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Reméljük ez most többet ér, mint a legutóbbi 1.0.3-as próbálkozás. :D

  Reply

 • avatar

  lived

  |

  Hát ettől a rubberbandingtól már nekem is égnek áll a hajam.
  A javítás óta nem játszottam a játékkal, de remélem javítva lett ténylegesen a hiba.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.