Még több Soon™ és a trade scamekről

Dyingsoul . Patch 1235

A hét végére úgy tűnik a Blizzard CM-ek kezdik aktivizálni magukat. Igazából a közelgő új patchről semmi fontosat nem tudtunk meg most sem, de legalább már kezdenek rügyezni a kékek.

A trade scammel kapcsolatban jött a válasz, miszerint mindent megtesznek azért, hogy a játékosok biztonságban érezhessék magukat a játékban és nyugodtan tradelhessenek. Persze a trade ablak átvariálása koránt sem olyan egyszerű, hogy egy hotfixben adjanak ki javítást. Ehelyett kliens szinten kell változtatásokat végrehajtani ezt pedig csak egy nagyobb patch-hez csapva hajthatják végre, mint például az 1.0.4. Ennek ellenére kérnek minket, hogy tartsuk észben: az implementáció és tesztelés miatt bizony lehetnek csúszások.

On trade scams…
That said, we are definitely aware of the scams you and other players have reported and are working on improvements to the Trade window that should help prevent those types of scams from occurring in the future. I’ve spoken with our developers about this issue, and I can assure you that they’re passionate about finding a resolution and making it so that players can feel safe and confident about trading with each other again. Unfortunately, the kinds of improvements we’re making cannot be implemented via hotfix and instead require a full client patch, so please don’t think that because we haven’t made any changes yet that we do not consider this is a priority. We’re hoping to get these improvements in as soon as possible (i.e. with 1.0.4), but keep in mind that sometimes schedules can change due to testing and implementation needs.

In the meantime, we encourage players to always be mindful of possible scams, and to use caution when trading with people they don’t know. Additionally, as we posted previously, if you have knowledge of a possible scam (or exploit, hack, or bot), the best way to inform us is by emailing hacks@blizzard.com or by completing this web form. We also ask that you refrain from posting information on how to scam or exploit others in the forums.


A gemekkel kapcsolatban volt egy felvetés, hogy meg kellene változtatni a földön látható szövege színét. A Blizz válasza az volt, hogy már terveztek változtatásokat ezzel kapcsolatban: a gemek szövegének világoskék színe lesz a földön, továbbá hasonló szövegszín változtatást terveznek a potion-ökre, pages of training-ekre és tome-okra. A legendary színe nem fog változni.

Wouldn’t be nice if gems (laying on the ground) have their specific colour of highlight text? (like runes in latest patch in D2 LoD).

This is actually something we are planning on doing :-)

The colour of the ground text on gems will be changed from white to light blue, which will make gems stand out more from gold drops and other common item drops. We also plan to change the ground text colour on potions, pages of training, and tomes.

What about legendary items? Certain zones almost make them invisible.

We have no immediate plans for changing the ground text colour of legendary items, but that is not the same as it might not happen at all though. It is something we are keeping an eye on for sure :-)

Akik pedig nem értenék, hogy mi ez a mizéria a “soon” szó körül, olvassák el a következő kék postot:

Blizzard is this some kind of a joke to you ? You are so professional ! Oh my god! You said “soon” and then get paid for “moderating”! Awesome!

No joke was intended, at least not in the sense you may think.

We often get asked about ETAs and dates of patches, and almost just as often we cannot give an answer because a date has yet to be set.
When we say “Soon™” it is because we are not entirely sure when the patch will actually be ready.
When we say “Soon™” it is because we prefer not to promise a date, which will then cause a lot of anger and frustration if we miss it.
When we say “Soon™” it is because we do not want to create false hopes and raise expectations we may not be able to meet.
When we say “Soon™” it is because Blizzard as a company is known to be using the word “soon” rather often, hence the play on the ”™”.

Until such a time when we are absolutely sure that the patch will be ready, only then will we provide an ETA or date.

Anyway I can understand most of the points. I assume there is also a certain level of secrecy at blizzard to prevent leaks, that will cause just the problems you have mentioned.

Sure, that goes for secrecy as well. People tend to get angry or frustrated if they are disappointed by announced content not being released on time (or not at all), so we tend to avoid promising things if we are not sure they will be ready and/or working asintended.

just give us some path notes or headsup for whats going to change and instead of w8ting its wil be soon

The changes planned for the upcoming patch are not fully set in stone yet, so it is very possible that there will be several changes until such a time when a date for the patch has been set and the patch notes can be finalised.

If we were to post patch notes now, and if it then turns out that some of the things in those notes doesn’t make it for the patch anyway, then people will get disappointed and frustrated and they’re gonna have a bad time.

I totally understand that the whole “soon” thing is frustrating, but it is not nearly as frustrating as when something you were expecting gets delayed, removed or changed to something completely different.

forrás: incgamers

Comments (64)

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@morzdomigron (#49):[/reply]Epic az biztos!15 perc prototype 2 jobb szorakozás volt mint a lagos d3 amibe több mint 500 órát öltem :) Ilyen értelemben tényleg epic :)

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@pacal (#47):[/reply]teljesen egyetértek abban hogy vannak, akik a sok lehúzó komment miatt meg sem veszik a játékot és ez által veszítenek. hogy mit is? kimerem mondani : epic játékélményt! és ezzel együtt kimerem mondani: a játék nagyon jó lett a hibáival együtt! ezzel a hozzászólással szeretném buzdítani azokat akiknek bármilyen szinten is tetszett a játék ők is írják meg, hogy a sok lehuzombit letudjuk offolni és mások is átélljék az élményt amit a Diablo 3 nyújt!
  na megyek és kitépem belial szívét…..

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@Aakos (#39):[/reply]respekt minden szóért amit leírtál! valami hasonlót akartam lejjebb csak közben elborult az agyam:D:D

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Aakos! Tökéletesen megfogalmaztad amit én is akartam már írni :D

  A legtöbb síró azért sír, mert nem tud meggazdagodni belőle :D
  Nem talál cuccot, hogy eladhassa…
  Azt hitték megélnek majd belőle..Nem 1 ilyen emberről tudok! Nem élvezik a játékot minden pillanatában idegesek ha a legendary item helyett egy rare esik és csak 63 (legnagyobb) és nem ad 250 statot mindenbe csak 150-et:D
  Istenem tényleg baj van a mai fiatalsággal.
  ÉS igen még mielőtt megköveznek a tizenévesek 90% ban csak T i sírtok.
  Már megfogadtam, hogy ritkán járok ide mert semmi kedvem nincs olvasgatni a hülyeségeiteket meg a gagyi problémáitok.
  100×leírtam már, hogy ami neked rossz dolog a játékban az másnak jó.
  Amúgy a legnagyobb sírok játszanak vele a legtöbbet..
  Kicsit lehetnétek türelmesebbek is.
  Ha meguntad tedd le játszd a CS-t vagy a WOW-ot, elüldözitek azokat akik még meg sem vették és miattatok nem veszik!!!!!!!!!!!!!!
  Az a baj, hogy 40ember totálisan szétpostolja szarságokkal az egészet. Nem tudom de ha én üzemeltetném ennyi sírás után bannjárna. Semmi érdemlegeset nem írnak a témához.Én azért néha írtam valamit… :P
  Gold vs magic findhoz annyit, hogy lehet egyszerre mind a kettő is. Act2 ben is tudok úgy haladni, hogy a fegyveren kívül minden cuccom ad gold és magic findot is. Persze ezekben a cuccokban nem tudok haladni act3-4 ben ott le kell cserélnem 80% ban őket. Szóval act1-2 ben bőven lehet haladni ilyen cuccokban. Amúgy 2 cucc kivételével mind ah-ban vettem és maximum 100k volt egy tárgy úgy állítottam be a keresést szóval elég jól meglehet úszni és amikor2500- 3000ezer lové is esik egy kupacba annak azért lehet örülni:D

  Reply

 • avatar

  Aakos

  |

  [reply]@ (#44):[/reply]Nem mondtam, hogy mindenkinek magára kell venni. És azt sem, hogy nem fogalmazhat meg az ember kritikát, legyen az jó vagy rossz. Hanem, hogy egyszer leírtad, én is elolvastam, és mások is elolvasták. Egy részével vagy akár az egésszel egyetértünk, vagy épp nem. De nem kell minden egyes post után szajkózni, mert attól nem lesz jobb, de cserébe kicsit puskaporos lesz tőle a hangulat (ami egy ilyen fórumon nem jó, mert senki nem tud segíteni). Én is leírtam, hogy nem egyezek ki mindennel, de attól én még nem gondolom, hogy ez egy rossz játék és egy-egy dolog olykor nagyon zavar, mégsem dühöngök sok-sok poston keresztül. Bármit módosítanak, legyen az akármennyire is kicsi, vagy nagy, azt szívesen veszem. Ez a játék még sokat fog alakulni ahogy azt a második rész is tette. (pl.: Synergy)
  Biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb hibákkal tisztában vannak a Blizzardnál is, de azok javítás bizony időigényes. Viszont addig is lehet kisebb hotfixeket, illetve patcheket csinálni, ami sokaknak hihetetlen, de nem ugyan azon emberek idejét “pocsékolja” akik a nagyobb fejlesztéseken dolgoznak.

  A játékosok szerintem lehetnének türelmesebbek, a hivatalos fórumon nagyon szépen elhangzanak építő jellegű kritikák is, amire általában reagálnak is. Kicsit könnyebb lenne mindenkinek a kommunikáció.

  szerintem…

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Aakos (#39):[/reply]Tökéletesen egyetértek, de Magda mint boss 10 éve is gáz lett volna :)

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  [reply]@MirmiX (#38):[/reply]Az UI elég demagóg. Amúgy meg nekem attól van herótom, hogy néhány okos azt hiszi, attól, hogy valaki rinyál, mindjárt 12 éves. Én 33 vagyok és jónéhány éles kritikát megfogalmaztam itt. És bele tudok nézni a tükörbe, képzeld. :-) És attól, hogy nem tolom egész nap, még igencsak ki lehet a tököm, és a Blizzard kommentjeit olvasgatva úgy érzem, jogos is. Ha csak egy játék, akkor is. Senki nem állította, hogy ez élete legnagyobb problémája.

  Reply

 • avatar

  PunkDawe

  |

  [reply]@Aakos (#39):[/reply]Öröm volt olvasni ezt a kommentet, szinte minden szavával pontosan egyetértek. Jó látni néha ilyet is a panaszáradat mellett!

  Respect!

  @CyberPunk (#40): Ez valószínű azért van, mert azóta eltelt 10 év az ember felnő, változik, nekem sem adja már annyira mint akkor, de nem eszek annyi csokit vagy a paradicsomlevesbe sem teszek már 6 kanál cukrot :) ! Plusz még az is bejátszik, hogy az idő minden emléket megszépít, még a legrosszabb dolgokra is képesek vagyunk a nosztalgia miatt úgy gondolni, hogy de jó is volt, pedig lehet hogy nem…

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@CyberPunk (#40):[/reply]Valszeg nincs meg az előd feelingje.
  Hiába van Die Hard 1,2,3,4, még ma is szivesen megnézem a Die Hard 1 et és nem az utolso részt mert annak nincs meg számomra ez a feelingje mint anno az 1 nek.

  Reply

 • avatar

  Aakos

  |

  [reply]@CyberPunk (#40):[/reply]Mert ez már nem az a Diablo, mint az első két rész. Ebben maximálisan kiegyezek. Más lett. Lehet, hogy neked ez nem fekszik. De még biztos sokat fog változni. Talán olyan dolgok is bekerülnek később, ami visszahozza a kedvedet. Én csak azt tudom, hogy a második részt is sokszor letettem, de egy fél év, 1 év után újra elővettem és játszottam vele. Nyilván rég óta vártunk rá, talán túl sokat vártun tőle. Felnőttünk közben… Más értékek a fontosak.

  De ez nem feltétlenül baj. :)

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  [reply]@Aakos (#39):[/reply]nem tudom mitől lehet, hogy anno a több ezer (több tízezer) cs és baalrun lekötött, ez viszont nem…
  Jó, hogy nehéz lett meg minden, de egyszerűen meguntam 1-1.5 hónap alatt (diablo 1 óta játszom)

  egyszer megöltem inferno diablot, most mire hajtsak? Itt nincs az, hogy most akkor egy totál másik buildet kipróbálok, max kicserélek két spellt, de nincs vita, vagy manashield build esetleg maxblock vs pure vita, vagy hasonlók. Nincs értelme hajtani a 99-re eléred a 60-at és utána? Hajtasz az 1000 játszott órára? vagy mire?

  Én a 99ért képes voltam egy nap akár 10+ órát is játszani, és egy egy konkrét jó cuccért heteket farmolni, esetleg napi ezer nm andyt egy sojért…
  Itt valahogy mész azt majd agy esik valamiből valami vagy nem esik. Nem kell különböző helyekre járni a különböző cuccokért, nem kell egy adott dolgot farmolni, csak mész azt nem tudod mi lesz, vagy esik valami vagy nem, nem is tudod mire hajtasz, csak majd ha látod akkor talán olyan lesz.

  Reply

 • avatar

  Aakos

  |

  Előre elnézést kérek mindenkitől, akinek véletlenül a lelkébe gázolnék, én a következőt látom:

  Vannak emberek, akik sosem játszottak az első két résszel és nem igazán tudták elképzelni, hogy mit is kéne várni ettől a játéktól. Ezen emberek többsége már nem játszik. Nekem is van egy ismerősöm, aki kipróbálta, mert nagy név, meg Blizzard meg egyébként is tolja a WoW-ot, van neki 2-3 20. szint környéki karaktere és azóta be se néz. Teljesen érthető a történet, ez egy réteg játék, mindig is az volt, még akkor is ha most a Blizz megpróbálta kicsit szélesíteni a játékosok körét. Persze azért van egy része a mai fiatal korosztálynak, akiket megfog a játék, ahogy annak idején engem is odaragasztott az első rész a monitor elé.

  Vannak azok a játékosok, akik játszottak az előző részekkel és azt várták, hogy a fejlődés olyan irányú és mértékű lesz, amilyen a második rész volt az elsőhöz képest. Csalódott, és valahol megértem. De mint mondtam ez egy réteg játék, a Blizz most próbálta szélesíteni a játékos bázist. És ehhez olyan módosítások voltak szükségesek, amik egy vérbeli Diablo fan számára nem egészségesek. De ezzel szemben merem állítani, hogy belefér. Pl.: Nagyon sajnálom, hogy a stat pontok szétosztását elvették tőlünk, hiszen mind imádtuk mikor megjelent a kis piros kereszt ikon. Sajnálom én is, hogy nem lehet on the fly skill-t cserélni, ahogy azt jól megszoktuk, sőt betolni 8 hotkey-re, hogy bármikor variálhassuk. De összeségében tekintve nem lett tőle rossz a játék, csak más, csak szokatlan. És igen, én is emlékszem, hogy normálon már 2. act környékén esett egy-két unique és set cucc, ez nekem is kicsit hiányzik. Nem az, hogy jó cucc essen, hanem a színes drop, az ember mindig örül, ha valami színes esik. Viszont sok embert ez kiakaszt, nyilván szeretne “rendes” dropot kapni és kicsit hisztis. Ennek az lehet az oka, hogy kicsit túl sokat ül a játék előtt én megértem, hogy egyeseknek nyári szünet van, nincsenek csak online barátai és ha volt is valaha barátnője, most már csak azt hiszi, hogy van neki, nézz körül ember, már rég összepakolt a csaj és elhordta minden cuccát, nem, azt a bugyit véletlenül felejtette ott. Nem, nem tegnap láttad, az már 2 hónapja volt… Néztél mostanában tükörbe?

  És vagyunk páran akik közben felnőttünk. Gyerekek voltunk mikor megjelent az első rész és egy kicsit sem zavart, hogy minden karakter ugyan olyan, de a varázsló a legjobb, mert ő majdnem minden spellt meg tud tanulni. STR-re meg rá lehet gyúrni cuccokból. Senkit nem zavart, hogy a városban csak sétálni tud szerencsétlen hősünk, mert ráértünk. Ma már ebből is balhé lenne, hogy miért totyog ott az az idióta, így nem lehet rendesen játszani. Vártuk a második részt és a gyerekbetegségei ellenére kinőtte magát egy fasza kis kiegészítővel. És igen, nekem is az adja az igazi Diablo élményt, ha az első két részre gondolok. Ez is egy játék, egy nagyon jó játék, már nem az igazi Diablo, de attól még jó. Nem függ tőle az életem, van hogy hetente csak egy napon tudok játszani, mondjuk akkor igyekszem sokat. Van úgy, hogy többször is sikerül a gép elé ülnöm és hentelni.

  End game content? Miről beszéltek? Kérdezem én, mit akartok? PVP, őszintén hagyjatok már, kit akarnék leverni? Ez Diablo és bár mókás volt a haverok fülét gyűjteni, kb. 2 óra alatt meg lehetett unni és ment a coop. PVP-t akartok, arra ott a Mortal Kombat. Emlékezzetek, hogy mi volt a PVP az első két részben. Gondolom, ha annyit kapnátok nem lennétek elégedettek. Ez a játék nem szól másról, mint hogy lehentelsz egy csomó szörnyet és ha találsz valami jó cuccot, akkor örülsz neki. Én ha találok valami jó cuccot, ami valamelyik haveromnak jól jönne, fogom és oda dobom a lába elé, ha nem kéri, akkor esetleg feldobom AH-ra. Egyszerűen ez egy játék, amit sokan túl komolyan vesznek. És ne gyertek azzal, hogy nincs nagy igényetek, de az van. Én 30 évesen rendes életem mellett nagyon is élvezem a játékot. Nekem se tetszik mindent, de ez pont olyan mint minden dolog az életben, alkalmazkodni kell. Tudom ezt még sokan nem értitek.

  Van aki azt mondja, hogy fáj neki, hogy nem indíthat még egy karaktert, mert akkor megoszlik a pénze? OMG, ezt most komolyan gondolod ember? Ott lenne a plusz játékóra, amire vágysz, hogy felhúzol egy olyan karaktert ami még nincs, erre azt mondod, hogy az csak a “main” karaktertől szipkázza el a pénzt? Ember élvezd kicsit a játékot. Húzd fel nyugodtan a kis karaktereket is, aztán majd utána meglátod hogyan tovább, hova rohansz a nagy karaktereddel, már kipörgetted vele a játékot, leverted vele az inferno bossokat, én értem, hogy üthetne nagyobbat, az én pöcsöm is lehetne nagyobb, mégse az.

  Szerintem kicsit gondolkodni kéne, esetleg visszaolvasni, hogy mit írtok. Szerintem beteges. Leköti napjaitok nagy részét, hogy “negatív kritikával” éltek egy játékkal kapcsolatban. Ahelyett, hogy próbálnátok azt élvezni, amit kaptatok. Senki nem írt annakidején a nintendónak, hogy jajj ne már, most kajakra, megvettem a super mario-t, kifizettem rá a teljes zsebpénzemet és mit kapok? Ennyit, egy bajuszos vízvezetékszerelő begombázik és megmenti álomországot? 100x pörgetted ki és qrvára élvezted.

  Ugyan azt érzem itt is mint ami manapság az iskolákban van. Régen mikor a szüleim bevittek az iskolába, közölték velem, hogy kisfiam, egyet jegyezz meg, hogy mindig a tanárnak van igaza és ha kapsz egy fülest, akkor azt biztosan megéremdelted. Ezzel egyetemben odament a tanárhoz és megmondta, hogy ha rosszalkodna a gyerek nyugodtan keverjen le neki egyet. Ma meg ha a tanár kicsit felemeli a hangját akkor szerencsétlent leordítják a szülők és még be is perelik.
  Van egy játék, ami egyszeri díjas, kifizetted, játszottál vele, ha nem tetszik, akkor ne játsz vele, ha tetszik, akkor meg igen. Pattogsz egy magyar fórumon, senki nem hallgat meg, néhányan majd lájkolják a posztodat, akik hasonlóan szenvednek mint te, mert a te pici játékod nem úgy működik ahogy te elképzelted. És lesznek akik majd jol letolnak, hogy most mit pattogsz? Kell ez neked? Ez nem jut el a Blizzardhoz, de elárulok egy titkot, ha olvasnák a postodat se értenék, mert nem tudnak magyarul…

  Na most jött el az ideje, hogy el lehet küldeni az anyámba. Vagy el is lehet gondolkozni, hogy egy normális emberi viselkedés valójában hogy is viszonyul egy számítógépes játékhoz. Szerintem egyszer el lehet mondani, hogy nektek nem tetszik, egyszer le lehet írni azt, hogy mi nem tetszik, de ha minden nap leírjátok, esetleg több fórumon is, azzal semmit sem változtattok, csak magatokat hergelitek, meg még néhány hozzátok hasonlót. Mint mondtam, nekem se tetszik minden, de el fogadom és meglepő, de élvezem a játékot, több száz óra játék után is. Lehet szeretni a világot, lehet szeretni a sztorit, lehet szeretni a játékstílust. De ha nem tetszik írj jobbat… :) Úgy is láttam, hogy van itt néhány tökös programozó. Mutassatok némi alázatot. Ha valamit javítanak örüljetek, ha nem, akkor alkalmazkodjatok. És néha, tényleg csak néha, menjetek ki a levegőre, hogy érjen titeket egy kicsit a nap is.

  Peace! ;)

  U.I.: Nem azért írtam ennyit, hogy leugassam azokat akik panaszkodnak, hanem hogy felnyissam a szemüket, hogy valójában olyan miatt panaszkodnak, ami nem is lehet probléma! Emberek, máshol elmossa a városokat a cunami, meg kitör a Yumanehöhenuzzeua vulkán és egyes országokban állítólag éheznek is ne adj Isten háború van… Csak kérlek, kicsit gondolkozzatok el.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@leung (#35):[/reply]Nemcsodálom,ahogy látom a “?” jel is nehézségeket okoz :D

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@zoba (#25):[/reply]ha mutatsz meg jatekot amivel ennyit lehet meg keresni, akkor az is tetszeni fog :D

  Reply

 • avatar

  Lethaly

  |

  [reply]@leung (#35):[/reply]elective mod off vissza

  Reply

 • avatar

  leung

  |

  [reply]@MirmiX (#32):[/reply]leírod, hogy hogyan. LOL ezt nem tudtam. :)

  Reply

 • avatar

  Lethaly

  |

  valaki mutathatna még ilyen játékot amit megveszek 15k-ért, kiszedek belőle 40-50k pénzt( nagyon durva cuccot nem is adtam el még) miközbe beleteszek 300óra játékot 1 karakterrel…!!!
  Nekem is van egy két problémám a játékkal, van egy két dolog ami zavar is, majd kijavítják mihamarabb reméljük..

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@reconka (#27):[/reply]Viszont az már sírás, hogy ugyanazok az emberkék minden hír alá beírják, hogy “a játék sz*r”…

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@leung (#31):[/reply]Lehet lockolni game eleje óta, kb 66 odjára írom le!^^
  :D

  Reply

 • avatar

  leung

  |

  Sziasztok! Lassan már annak is örülnék, ha skillbart lehetne lockolni, hogy ne rántsd ki véletlenül se egyik skillt se, mert akkor bukod az 5-ös valort. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, sok a probléma amin kellene a bliznek változtatnia. Próbáljunk meg egy jó egykezest fegyvert ahban venni aminek 1000 fölött van a dps-e, + még socketes egyetleg van rajta a kasztnak megfelelő stat, HORROR.

  Reply

 • avatar

  MirmiX

  |

  [reply]@Anuwen (#29):[/reply]Mi rendortisztek vagyunk,nem képeztek ki minket erőszakra!!

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  MIÉRT VAGYTOK GYENGÉK?
  JÁTSZATOK!

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  [reply]@reconka (#27):[/reply]az egész kommentjéből az előttem szólónak kiemeltél egy részt hogy védjed megint azokat akik folyamatosan sírnak…. uramisten hát én a kardomba dőlök, hogy a francba lehet mindenki ennyire korlátolt???? egyszerűbben fogalmazok mint ricikeke, ha nem tetszik a játék akkor töröld az accountodat és takarodj le a szerverről, de ne itt osszad az észt hogy ez sz.r az sz.r, mert már kibasz..tul unalmas. és ez szól MINDENKINEK akiknek sosem tetszik valami, de azért 400 órát már játszott már persze belerakott. mit gondoltatok örökszórakozás lesz? ez lesz a játékok szent grálja? isten kiba..tt gameboyát találták meg??? NEM! ez csak ey játék és a sok maximum 50órátjátszokveleésutánaelégedettvagyokdenemnyujtottsemmimaradandótfos után végre egy olyan darab amibe játékórák százait lehet belerakni. sok-sok dolog miatt még mindig tatrogat kihívást amit a sok casual oká….ék amivel etetnek minket nem: pl vidd végig HCben infernot sok szerencsét, játszal olyan buildel és gearrel amivel még egyetlen fórumon se találkoztál!! örülj annak hogy létezik ez a game és NE RINYÁLJ!!!!

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  [reply]@ricikeke (#24):[/reply]Nem hiszem hogy itt barki sirt volna attack speed life leech dolog miatt, mindenki orult, hogy az jol mukodik, de tulsagosan jol mukodott es nerfelni kellett
  Legendarykrol annyit, hogy nem hetkoznapi drop, szerintem erdemes lenne buffolni, mivel jelen esetbe csak disznek jok.

  Negativ velemeny != siras

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  [reply]@sweeping (#15):[/reply]Érdekes én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Goldot farmolni act 1 ben lassú hangyamunka, dh val 200 + gf el csináltam egy darabig és azt kell mondjam néha az volt az érzésem hogy gyorsabban inflálodik a gold mint ahogy találom. Igaz én az act elejétől mentem szépen végig mindenhol kinyitva mindent leszedve a trash nagyját és az összes packot nephalemért (gf et is ad). Nem érte meg, legjobb eseten is napi 2 milla jött és mikor rámírtak ismerősök hogy 15 millért adtak el valamit akkor pont fordítva kezdtem gondolni ezt az mf gf kérdést mint ahogy te látod.

  Most act 2-3 at farmolom 250 mf el és hullik a sárga rendesen csak hát kevés a 63 as és abból is kevés a jó. De ha egyszer valami jó, akkor 1 lépésben jönnek a milliók. Itt két dologgal lehet probléma, az egyik hogy tudsz e magas mf ben egy magasabb actban haladni biztonságosan elfogadható farm sebességgel, a másik hogy ha megtaláltad a cuccot el tudod e adni korrekt áron (mert sajnos gyakran csak nagyon alul árazva veszik meg). Az mf előnye még az is hogy az esélyed megvan mindig valami igazán jót találni (aka perfect item) ami sokkal időtállóbb és kevésbé inflálódik mint a gold, nem beszélve arról hogyha véletlenül upgrade akkor egyben a megtalálás örömét is fel lehet írni.

  Azt se felejsd még el hogy a karaktered nem goldal lő vagy hárítja a támadásokat, szóval a gold önmagában nem sokat ér, ha pedig nem tudod ezek közt az egyébként elég instabil gazdasági körülmények közt, valóban használható itemekre váltani, akkor meg lényegében semmit nem ér. Ezt onnan fogod észrevenni hogy a következő upgrade hirtelen 55 milliónál kezdődik… Ilyenkor már nagyobb esélyed van valamit craftolni vagy találni semmint apránként összegyűjteni az árát. Sajnos én ezt már nagyjából elértem, így letettem arról hogy apránként összeszedett goldal vegyem meg az upot már csak azért is mert mire odajutnék már lehet kétszer annyiba kerülne. (eltekintve a népszint hatástól)

  Ami a d2 es runa farmot illeti nem sírnám vissza. Ott nagyon elment abba az irányba hogy a drop hr vagy useless. Persze valami finomítást én is várok az item rendszertől mert jelenleg valamiféle embrionális állapotban van melyben nélkülözi az átgondoltságot a változatosságot a diverzitást és a fantáziát is. Rengeteg területen lehetne fejleszteni az itemeket hogy sokkal jelentősebb és izgalmasabb részei legyenek a játéknak de tartok tőle ilyen igazán nagy változást nem fognak kieg előtt erőltetni.

  Említetted még a többféle karakter felhúzását is. Na most azt hiszem itt van jelenleg az egyik legnagyobb probléma. 6 dolog együttes jelenléte okozza a válságot.
  1. Mindenki hosszú ideje várta a játékot ergo hosszú távon készült vele játszani 2. Nincs karakter diverztás, és ezért nincs reroll. Mindenkinek 1 karaktere van 1 féléből nincs is értelme többnek
  3. Azt az egyet is alig bírja öltöztetni kizárt hogy többfélét is gearljen
  4. Nincs elég endgame tartalom
  5. Nem túl jutalmazó drop rendszer
  6. Talán nem hangsúlyozták eléggé hogy az inferno extra játéktartalom és nem mindenkinek lesz pálya (emlegették ugyan de..)

  Ezen problémák hozzák létre illetve erősítik fel egymást. Egy példán keresztül levezetve: X várta 4 évig a gamet így úgy tervezte a következő években biztos tolja vele de… csinált egy karaktert amivel többé kevésbé elégedett ki is próbál pár buildet aztán rá kellett jönnie hogy túl nehéz a játék ahhoz hogy vicces buldeket toljon így optimalizálta magát (rosszabb esetben lemásolt 1 guidot). Csinálni mégegy ilyen karaktert semmi értelme nem volt hiszen a skilleket bármikor átvariálhatja és úgysem sokat számítanak elsősorban a gearen múlik minden, akkor gondolta azzal teszi változatosabbá a játékot hogy húz egy másik karit is. Kiderült azonban hogy ez nem túl jó ötlet mert így ketté oszlik a pénze és valószínűtlen hogy mindkét kariját megfelelően tudja gearelni az aktuális fájdalom szinthez.
  Sebaj akkor azzal az 1 karakterrel fog továbbjátszani az endgameben, ami nem más mint item hunt. Mégcsak nem is érdemes tiszta erőre gyúrnia a legjobb ha egyből beállít egy mf/haladás egyensúlyt hiszen az endgame mindössze ennyiről szól hogy szedi a packokat és próbál találni valamit… dee mivel nem túl jutalmazó a drop rendszer így hamar elveszíti a türelmét és az érdeklődését… végül talán nem is neki való az inferno, túl sok fájdalom túl kevés játék élmény.

  Ez a 6 kellemetlen tényező egyelőre nagyon demotiváló a játékostábornak és a blizzardnak lépnie kell az ügyben patchekkel és a kiegekkel és ha lehet mégelőbb a pvp vel mindenképpen.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@ricikeke (#24):[/reply]nézd már egy ember akinek tetszik a játék

  franc se gondolná hogy van még ilyen

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#19):[/reply]kicsit mokas, hogy te ennyit erzekelsz a jatekbol, aztan feljossz ide a forumora, leirod a gondolataid, anelkul, hogy moge latnal a dolgoknak, azokat a meregdraga kek cuccokat, amikre te osszegyujtod a penzt, ki talalja meg a jatekban? ugyanugy jatekosok mint te, akkor meg minek ez a siras
  ha meg feljebbvinnek a dropratet, akkor azert sirnal ugyanigy, hogy feljebbvittek es a nehezen megtalalt itemjeid mar nem ernek semmit mert mindenkinek van ilyenje
  ezt az euro dropot se ertem, ha felmesz diablo2be es elkezdessz farmolni, tobb honap utani farmolassal se tudnal akkora erteket keresni mint d3ban 1 nap alatt _CSAK A GOLDBOL_, bar valoszinu nem d2ztel, mert akkor nem is irnal ilyeneket

  en sem fizettem “még 10 dollart” a jatekert inkabb csak kerestem belole, megis elvezem az ahzast

  20. komment ugyanez
  imba az ias -> mindenki sir a forumon, hogy imba az ias -> nerfelik az iast -> megtobb siras hogy nerfeltek
  imba a life leech -> sirnak hogy imba a life leech-> nerfelik -> megtobb siras hogy nerfeltek
  dhrol nem is irok semmit, mert meg nerfelt formajaban is boven a legerosebb karakter

  es akkor a tobbirol meg nem is beszelve
  -> dijablo 2ben siras az unique itemek miatt, mindenki ugyanazokban a cuccokban rohangal, semmi valtozatossag -> d3ban berakjak, hogy a rare itemek legyenek a legerosebbek -> megtobb siras a forumokon, hogy pistike fasza lvl63as unique dropja mer nem jo semmire -> kovetkezo patchban kenytelenek lesznek a legendary cuccokat erositeni megintcsak, mar elore varom hogy azert is olvashassam a rinyalos kommentedet, hah

  bossok gyakorlatilag ugyanez
  sok siras hogy d2 annyibol allt, hogy letelezel a bossokhoz, es megolod oket, most a valoros rendszerrel arra probaljak osztonozni a jatekosokat, hogy eppenseggel jatszanak a jatekkal, ahelyett hogy ugyanazt a runt ismetelgetik, ne annyibol alljon a jatek, hogy 1 arany ladahoz szaladgalsz vagy leoric elott a kocsogoket olod egymas utan 23424323574szer -> termeszetesen a reakcio a hozzad hasonlo playerek reszerol megtobb siras

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  [author]Ludo (#22):[/author][quote]Na mindegy ez már így marad és ez már mindig szúrni fogja a csőrömet ez van.
  0[/quote]

  Felénk szúrni a szemünket szokta vmi, a csőrünket meg b.szni… :)

  Reply

 • avatar

  Ludo

  |

  A trade vagyis az RMAH a legrosszabb része a játéknak. Ma pl.: 5 óra játék után nem volt hajlandó semmit dobni dio kettőben azért ilyenkor már örülhettem egy kicsit jobb gatyának vagy akárminek. Persze gondolom az lenne ennek a lényege, hogy vegyem meg mert ha dob akkor nem veszi a fene sem…. . Ha nem lenne benne igazi pénz akkor nem lenne ennyire megérős feltörögetni a karaktereket és akkor nem agódnánk ennyire a biztosnságért és akkor talán nem kéne online játszani.
  Na mindegy ez már így marad és ez már mindig szúrni fogja a csőrömet ez van.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Ubul4 (#20):[/reply]Van aki ilyennel tölti az idejét :D Énis gondolkoztam rajta,de nem vitt rá a lélek XD

  Reply

 • avatar

  Ubul4

  |

  [author]chasy (#18):[/author][quote]@Heffernan (#16): A fehér/szürke cuccok 2 dolog miatt esnek:
  1:Hogy meglegyen a dropeső hangulata(Blizzard mondta mielőtt engem oltassz le)
  2:Ironman challenge,melynek lényege,hogy csak fehér/szürke tárgyakban nyomulhatsz végig.
  0[/quote]

  Azért megnézném én azt az arcot aki full fehér/szürke gearben végigmegy infernon! :) Soloban persze.

  Egyébként nem mondhatjátok hogy a Blizz nem csinál semmit, a nerfelés pl. nagyon jól ment eddig nekik. Ahogy nerfelték pl. a DH-t, a life leech-et, a jó farmoló helyek tömegét igazán mestermunka. Szóval dolgoznak ők, csak úgy érzem hogy ellenünk.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@sweeping (#15):[/reply]Ez is igaz, de ennél mélyebben van szerintem az igazi probléma, mégpedig az, hogy kötelező farmolni, a farmolás pedig unalmas.

  Szó sincs arról, mint a Diablo2-ben, hogy leölök egy bosst, mert hátha dob nekem valami tök jó cuccot (eleve ez lenne minden ilyen játék lényege). Itt ilyen a mesében sincs. Mindenki tisztában van vele, hogy csak szemetet fog találni, van aki már az identify-t se nyomja rá.

  Ez kb olyan, mintha a WoW-ban nem lehetne raidelni, hanem napi 10 órában kéne csontvázakat farmolni, és a fehér-szürke cuccaikat eladogatva összegyűjteni a méregdrága, de egyébként teljesen közönséges kék cuccokra a pénzt. Ki játszana így azzal a játékkal ? Senki, mert unalmas lenne.

  Egyszerűen teljesen kiirtották a játékból a lényegét, a legalapvetőbb célt, ami minden hack n slash játék lelke lenne, és lecserélték egy “fizess inkább 10 dollárt ha nem tetszik” rendszerre… Ennél jobban átverni nem is lehetett volna a Diablo2 rajongókat.

  Ennyi erővel az összes itemet kivehetnék a játékból, és dobhatnának csak és kizárólag pénzt a szörnyek. Aztán vagy farmolj 100 órát cucconként, vagy fizess euróval… ugyanott lennénk, mint most.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Heffernan (#16):[/reply]A fehér/szürke cuccok 2 dolog miatt esnek:
  1:Hogy meglegyen a dropeső hangulata(Blizzard mondta mielőtt engem oltassz le)
  2:Ironman challenge,melynek lényege,hogy csak fehér/szürke tárgyakban nyomulhatsz végig.

  Reply

 • avatar

  v150r

  |

  [reply]@Heffernan (#16):[/reply]Szürke és fehér item éppenséggel eshetne, csak akkor be lehessen állítani, hogy milyen itemeket mutasson a földön és milyet ne.
  A Torchlightban ez remekül működik.

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  éppen tegnap akartam valakinek a commentjére reagálni itt, aki az előző hírnél lecseszte a rinyagépeket, hogy nekik fogalmunk sincs milyen nehéz munka a javítás-tesztelés, erre akartam pont ezt írni, hogy ezt a potion/gem/stb szín változtatást is már mikor beígérték, és még mindig nem rakták be. Aztán hagytam, mert úgy jönne ki mintha fontos lenne ez nekem. Ez egy pitiáner feature, amit 10 perc átírni, de legalább éreznénk a törődést. De nem, erre még várnunk kell.
  Őszintén azt miért nem csinálják meg, hogy fehér és szürke item ne essen? Jóval fontosabb lenne, na ez lenne egy jó húzás, de ilyenről nem is álmodok.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Én is leírom akkor már a véleményemet:

  Először is ami szerintem nagyon elvan rontva, az az hogy a gf > mf.
  Ez így borzalmasan rossz, dio2-ben a goldnak semmi értéke nem volt, bár itt is inkább így lenne…. hogy ezt miért mondom?
  Demon Hunterel egy jó gf felszerelésben Dank Cellarban 1 óra alatt kilehet farmolni 500k-t. Ha valaki mondjuk 10 órát játszik egy nap alatt, akkor szerintem kilehet hozni 5milliót innen. Persze olvastam olyan véleményeket, hogy bizonyos időközönként ritkábban van nyitva oda a lejáró, de én ilyet nem vettem észre, nekem mindig ugyan úgy jön a lé.

  Na most vegyünk egy átlagos mf wizardot, ne egy olyat ami 100-200millióból lett összerakva, és amivel gyorsan megy a hentelés. Az enyémnek 280mf-je van 5x nephalem valor-al. Act1-n farmolok, mert ott tudok a leggyorsabban haladni, act2-n annyival lassabban haladnék, hogy nem érné meg.
  Na most az itteni tapasztalatom az, hogy néha esnek olyan tárgyak amiket 100-200k-ért ellehet adni, és nagyon ritkán 500k-1m értékben szintén esnek.
  Viszont ilyen 10-20milliós tárgyakról álmodni se merek, talán 100 óra farmolás során egy ilyen kiesne, de csak talán…

  Ezt most ha összegezném, az jön ki, hogy gf-ből a napi bevétel jóval nagyobb. Bár mf terén elég ha csak egy jó cucc esik, de arra annyira csekély az esély, hogy addigra gf-el simán kifarmolod annak az értékét, és még annál többet is.
  Csak egy baj van, gold farm számomra baromi unalmas, a tárgykeresés is az, de azt legalább valamivel jobban élvezem… Meg azt bárhol lehet keresni nincsenek fix helyek, és izgalmasabb valamivel, hogy az egész act1-t bejárod. Vagy bármelyik másik act-ot, ha elég erős a karid.
  Szóval szerintem a megoldás az lenne, ha kicsit finomítanának a drop rate-n, vagy nerfeljék le még jobban a goldot, hogy végképp ne érje meg farmolni. (Bár ezt inkább ne, mert akkor tényleg sokan itt hagynák a játékot :D)

  Dio2 már csak amiatt is sokkal jobb volt, mert ott volt runa is. Amit sokkal élvezetesebb volt farmolni. Hell act4-n mikor követ törted eleg jó eséllyel Gul is esett (későbbi patch) Amiből már meg is volt a Tal rasha set, és máris sokkal könnyebb volt a haladás. Egy táp karival és elég szabadidővel két nap alatt elvittél 7 karit odáig, és általában ez bőven megtérült. De még act1-n se volt rossz a runa farm, lent ott az alagsorban. De még annyi mindent írhatnék, hogy miért volt jobb a dio2, mennyi mindent tartalmazott ami nincs meg a 3. részében, inkább bele se kezdek :), így is már túl sokat írtam

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Hurrá, ilyen tempóban 2080-ra kész lesz a játék !
  Milyen kár, hogy addigra nem lesznek már játékosok… Bár ha így folytatják, fél év múlva se.

  Reply

 • avatar

  ziccer

  |

  Én kimondottan örülök a d3nak. Nem is értem, hogy egyeseknek mi bajuk van vele.
  Amikor megvettem a d3at, akkor ráhagytam a cs-t, mert ugye csak a d3 az első. Kb 2-3 órát játszottam naponta cs-vel.
  Utána jött a d3 napi 3-4 órával. Egyre csak játszottam, a peccsek csak jöttek, és kezdtem érezni, hogy valami nem jó. Nincs kedvem játszani vele valamiért.
  Nincs meg benne valami, amit vártam, és ami ott volt a d2ben.
  És hogyan, hogyan nem, egyik nap, amikor bekapcsoltam a gépet, nem indítottam a d3-at. Nem volt kedvem. És azóta is ezt érzem, amikor a ránézek a d3 parancsikonjára. Vagyis semmit sem érzek. Kb 1 hónapja.
  Viszont cs-zni sincs már kedvem.
  Úgyhogy csak köszönni tudom a d3nak, hogy végre nem b@szok el az életemből napi 2-3 órát vagy többet gémre.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#11):[/reply]3.ik 60 as kari és 300 óra játék után azt vettem észre magamon hogy csak azért logoltam be diabloba mert bannoltak lolból

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@MephistoiX (#5):[/reply]Függetlenül attól hogy a post-od mely részével értek egyet ill. melyikkel nem, szabad megkérdeznem hogy hány órát öltél bele? Én olyan 130 körül hagytam abba a monk-ot, felhúztam 60-ig egy DH-t, próbálkoztam még egy kicsit a monkkal, majd annyira beleuntam hogy hagytam inkább. Végigvittem a normált egy barbárral, majd visszamentem a monkra, és most ott vagyok hogy késő éjjel 6-7 órákat játszok hajnali 3-4-ig, és egy percét sem unom, minden pillanatát élvezem, mert kis pénzből és egy kis ésszel sikerült úgy átalakítani a monkomat, hogy jobb legyen mint valaha, és érzem hogy tudok haladni egyedül is, könnyebben mint előtte (dual wield LoH + crit damage + crit chance + cyclone rúnás sweeping wind build), ez persze act3-4-re vonatkozik, és már 210 óránál vagyok a monkkal.

  Ha több időt öltél bele mint én (simán elképzelhető, ez nem olyan sok bizonyos emberekhez képest), egy szavam sincs, de ha kevesebbet, próbáld alapjaitól újratervezni a karaktered, és meglátod mekkora fun, minimum 50 órát simán jól szórakozol meg. Ha úgy vesszük, ez a játékidő (50) óra pedig bőven visszahozza a játék árát, képletesen persze. Hiszen minden játék 9-10k Ft-ba kerül, még is a hosszabb singleplay játékok ideje sem több mint 15-20 óra. Ahhoz képest hogy 200+ -ot sikerült eltöltenem benne, én nem panaszkodok.

  Reply

 • avatar

  Pred87

  |

  manapság annyi negativitást olvasni itt, mintha nem is a diablo3.hu-n lennék, hanem az ihatediablo3.hu-n… amúgy én is osztom azt avéleményt h tuti rendbe fogják hozni.

  Reply

 • avatar

  CyberPunk

  |

  Kár, hogy nincs single player, mert szerintem itt is ugyanúgy van megoldva az mpq-ban a rendszer, mint anno a kettőben.

  Ott csináltam módosításokat és a droptábla vagy színek átírását egy excellel meg lehetett csinálni, mégis 8 évbe telt mire a hreknek színt adtak, a gemeknek meg mai napig nincs.

  Nagyjából 20 másodperces művelet.

  Reply

 • avatar

  nepszter

  |

  Szerintem rendbe fogják szedni a játékot mivel mégiscsak ők a blizzard:) én hiszek bennűk,ám 100% h lessz kieg mivel ezzel az eladási rekordbol simán tudnák még 3-4 játékot is finanszirozni szoval…ugyis d3 lessz a best game:)

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  Ez is egy negatív Hsz lesz…de előre mondom most is játszok vele, elkeseredetten nézek dolgokat…
  az egész játékot csak a RMAH tartja életben ami már éppen ,hogy megy még.

  Semmi..de tényleg semmi nincs ebben a játékban ami a régebbiekben. Igazándiból a diablo hírnév elégett a hállózatban…csak a szenny ami kimaradta az 1-2ből az ide bejött és nesztek…

  Igaza van az elöttem szóloknak…
  ott egy csomo játék ami nem marad le…én a Torchlight II-ben látok fantasit és mégiscsak a volt eredeti diablosok csinalják.

  reménykedünk most…de mondok valamit ami saját vélemény … 1.4 nem fog itt semmit javitani. tul nagy reményeket fűzünk hozzá…esetleg a pvp…de nemtudom…
  talán majd a kieg…hacsak nem fogják beszüntetni az egész d3 fejlesztést mert FAIL. én ezt látom…

  Reply

 • avatar

  Kr3Nos)Bright

  |

  [reply]@hum4n (#3):[/reply]valószínű, mivel ebbe a partchesbe már ígérték azt is, és persze hogy nem a szín áttírás a nehéz, hanem pl legendary új értékek fix és random propjainak beállítása, tesztelése.
  Zoronak: lehet sokáig tart az rgb kód keresése azért tart annyi ideig a színáttírás :D:D
  mellesleg ha localba bekerül valahova, még doksival se 2 perc megtalálni . de gondolom blizzardnal csak nem gányolás folyik …

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Zoro (#2):[/reply]Nekem erre az a válaszom, hogy képtelenek hatékonyan programozni. Az xp csíkot nem képesek eltüntetni, mert a gui nem moduláris. Az eszükbe se jutott, hogy ki lehetne cserélni. Másnap reggelig lehetne írni erről érvekkel alátámasztva, hogy mennyire amatőr csapat készítette ezt a játékot. Az elég szánalmas, hogy az AH-t nem képesek rendesen megcsinálni, pedig részben amiatt a sz*r miatt kellett ennyi évet várni a játékra(+a védelem miatt). Az első két fejezet még jónak mondható, utána már összecsapott az egész úgy ahogy van.

  Kb. kétnaponta csalódottnak érzem magam, amiért ennyire átvertek, de még mindig próbálok bizakodni, hogy jó lesz ez még..Emlékszem, hogy legalább 10x megnéztem a legtöbb korai gameplay videót, szinte a nyálamat csurgattam rájuk. 2008 óta sokan évekig vártuk a Diablo 3-at és ezt kaptuk..Meg lehet nézni pl a Drankensang-ot, vagy akármelyik hasonló játékot, semmivel sem maradnak le a D3-mal szemben.

  Ez már majdnem olyan, mint egy nőben csalódni 4 év után..:D
  Minden csalódottságom ellenére is élvezetes a játék (egy ideig), olyan ez, mint a szex szerelem nélkül, amíg nincs más, jó ez is.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Zoro (#2):[/reply]Gondolom a legnagyobb baj az,hogy nekik is végig kell járni azt a sok bürokrata szarságot,ami lassítja őket.Tegyük fel valaki kitalálja hogy változtassuk meg a színét.Felküldik a fejeseknek,akik napokig ülnek rajta mire eldöntik,hogy mehet-e.Aztán azt visszaküldik és akkor elkezdhetnek dolgozni.Mikor kész,ismét meg kell néznie a fejesnek,hogy tetszik-e neki,és mehet a hotfixbe/patchbe.Szerintem ez az oka a csigatempónak,ami azért elszomorító.

  Reply

 • avatar

  hum4n

  |

  [reply]@Zoro (#2):[/reply]Itt szerintem nem a színekkel vannak elcsúszva, hanem a testekkel (legendaryk erősítése, gondolom skilleken is variálás lesz stb. A színösszetétel átírása igen… még egy kezdő programozónak is easy…) Én se vagyok megelégedve a játékkal még is játszom…

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Hamarosan a szín is változik. :D Tudom folyton szapulom a Blizzt, de meg is érdemlik. Nem ezt vártuk a játéktól.
  De most őszintén Dying. Mennyibe tart egy globális paramétert átírni, mint a szöveg színe? Kérdezem, mint egy prog hallgató a másiktól. Még ha néhány helyen lokálisan is bekerült(nem minden programozó tökéletes xD), akkor is ilyen cégeknél van róla doksi. Ez ha 1 órás munka akkor iszonyat sokat mondtam. Aztán ráállítanak 2 tesztert és csókolom. Akkor most mi ez a tervezik a változtatást meg híreznek róla stb? Ez így mi akar lenni? xD Mintha éppen egy hatalmas volumenű komplett rendszerátírás kerülne szóba.
  Még nem is ez a gond. Hanem, hogy manapság a híreik fele ezekkel van tele. Follower coop után, plusz keresési feltétel. stb stb Pofon egyszerű módosítások legyen az bármilyen bonyolult rendszer is. Vicc. :P

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Negatív leszek szóval aki még hisz a blizznek hagyja ki ezt a hozzászólást.

  Dobjunk egy csontot a kutyáknak. Nyerünk velem még pár hetet amikor érdemben is tennünk kell vmit. Szóval az egyetlen információ, h a trade scam kijavítására még várni kell és nem tudni meddig. ok köszi

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.