Elérhető a Diablo 3 Starter Edition

Professor J . Hírek 6840

Elérhetővé vált a Diablo 3 Starter Edition, most már nem szükséges hozzá Guest Pass, bárki, akinek még nincs elég pénze, hogy megvegye a játékot, vagy csak szeretné kipróbálni, nyugodtan megteheti. További infokat a Starter Editionről ITT OLVASHATTOK.

The demonically-besieged world of Sanctuary needs heroes. Now you can join in the apocalyptic battle for FREE via the all-new Diablo®  III Starter Edition.  Available exclusively via Battle.net®, the Starter Edition allows you to fight your way up to the Skeleton King boss in Act I, and advance all the way to level 13, without having to purchase a copy of Diablo III.
You can get the FREE Starter Edition in any of the following ways:

Log in to your existing Battle.net account at http://www.battle.net, and sign up for the Diablo III Starter Edition through the “Your Game Accounts” section.

Create a new Battle.net account here, and the Diablo III Starter Edition license will be added to your account automatically.

Grab the Diablo III game disc from a friend, install the game, and then log in with your Battle.net account. The Diablo III Starter Edition will be added to your account automatically.

Note that certain game features are restricted on Starter Edition accounts. Any progress and achievements you earn while playing the Starter Edition will automatically carry over if you decide to upgrade to the full version of Diablo III, and the Starter Edition restrictions will be removed.
For more information and a full list of restrictions, check out the Diablo III Starter Edition FAQ.

 

Forrás:

Comments (12)

 • avatar

  bananamilk

  |

  Azt mondjátok, hogy Skeleton King-ig van a legérdekesebb rész? Akkor lehet tényleg nem kéne megvennem, nemrégiben kaptam egy guest-pass-t végig is vittem minden karival egyszer, és valahogy nem fogott meg. Pedig anno D2 volt a kedvenc játékom, manapság már azt is unom.
  Az a baj elég vegyes véleményeket hallani a játékról, és félek, hogy csak feleslegesen dobnék ki 12-14 ezret egy olyan játékra, amit leteszek 1 hét után…

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@loller2012 (#10):[/reply]már nem kell hozzá

  Reply

 • avatar

  loller2012

  |

  Sziasztok, szeretnék kérni egy game code-ot, hogy kipróbálhassam a D3-at, köszönöm, ha küldesz egyet!
  attila.imre.2009 kukac gmail.com

  Reply

 • avatar

  Csorbakoma

  |

  Szerintem nagyon jó ez az ötlet. Én egy pass-t szereztem először, és láttam szaggat a gépemen, nem akartam addig megvenni, ameddig viszonylag normálisan nem fut. Így legalább bárki kipróbálhatja, mielőtt megveszi. Bá már hamarabb lehet érdemesebb lett volna ez is :).

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Mint ahogy írták lentebb is nagyon becsapós ez a dolog, mert tényleg SK-ig a játék egyik legélvezetesebb része van (persze sok ilyen van még azért :D). Amúgy egész ACT1 nagyon jól össze van rakva, talán én a 2 fő ellenséget megcseréltem volna, miért pont Butcher-t emelték fel sokkal jobb lett volna SK az Act Boss-nak. Szóval aki ez alapján dönt szerintem nagy %-ban meg is veszi, mert jól kivan ez találva, hogy miért is ezt a részt lehet játszani, látszik, hogy erre a kis része sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek, mert hát ugye kell a beetetés.

  Én mondjuk ACT4 összecsapottságától vagyok kicsit elkeseredve. Iskatu jó, mert idézi a kis shadow lényeket, de Rakanoth jó figura lenne, ha több segédet idézne maga mellé. És igen az egyik gyenge pont a túl egyszerű Boss harcok, mint pl. SiegeBreaker aki csak úgy magában ott szomorkodik gyakorlatilag semmilyen fegyvere nincs ellenünk, hogy megöljön.

  A 2-ben mondjuk e szempontból az Ancients-ek nagyon jók voltak aztán a Tanácsosok Travincal-ban Geleb a véznaujjú ezt sosem felejtem el :D vagy über trist Mephi brutális skeleton idézésével. Nihatlak a hulla robbantásaival…ezekhez a főellenségekhez képest a Diablo3 boss-ainak tulajdonságai elbújhatnak. Csupasz semmirekellők akiknek nincs/nagyon kevés veszélyes fegyvere van ellenünk. Na jó Ghom és Belial azért a savjával megvicceli az embert és Zoltun is okozhat gondot..

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@fekete123 (#6):[/reply]Az a része tényleg jobban tetszett a bétának (videók alapján), vhogy most a siegebreaker küldetést olyan leegyszerűsítettnek érzem.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#5):[/reply]Sunyi amúgy a béta. Szerintem a skeleton king-ig tartó rész a legjobb. Lehet csak bemesélem magamnak, de olyan érzésem van, hogy az a rész már évek óta kész van, a többit meg elsiették. Az egész katedrális, az ottani mellék küldetések a csontvázak ahogy szertartás szerűen idézik a többieket. Amikor a király felkel a székéből aztán dühöngve csapdos, szétveri a csontvázait. Ahhoz képest azmodan tátogása semmi. Emlékeztek a régi Siegebreaker videóra, az is milyen komplex volt már, amikor megölték és támadt a rengeteg csonti. aztán kapunk act3-ban egy üres pályarészt (aminek a szélei amik úgyse látszanak, meglepően szépen ki vannak dolgozva.) ahol toporzékol egyedül.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Nincs ezzel a játékkal semmi gond Infernoig. Látszik rajta, hogy nincs befejezve, állandóan hiányzó funkciókba botlik az ember, és végig olyan érzése van, hogy ez most is egy béta, de igazán amíg el nem tölt 1-2 hetet az Inferno farmolással, addig ez így is egy abszolút minőségi játék, csak éppen az úgynevezett end-game van tarkón lőve egy pénzéhes RMAH-val, amiből se ebben a starter edition-ben, se a bétában nem vesz észre a játékos semmit. Meg persze a történetet sem előnyös megismerni, mert a rajongók többsége három perc alatt jobbat talált volna ki, de abból se derül ki semmi az elején.

  Reklámnak tök jó, bár szerintem akit kicsit is érdekel a Diablo az már rég megvette a 3-at. Én már az enyémhez kapott meghívó kártyákat sem tudtam elosztogatni, mert minden ismerősöm aki kicsit is fogékony az ilyen játékokra, már rég ezt várta, és meg is vette az első napon. Ezt max azok fogják kipróbálni, akiknek fogalmuk sincs mi az a Diablo, és közülük szerintem sokan meg is fogják venni.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@ricikeke (#2):[/reply]Én a nyílt bétát próbáltam annó konstatáltam, hogy ez egy sz@r nekem nem kell, de öcsém elvolt vele, tehát megvettük. Ahhoz képest én játszok vele ő már nem :D

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@ricikeke (#2):[/reply]Hányan próbálták a bétát és hányan vették meg? :)

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  kivancsi lennek valami adatra, hogy hanyan jutottak el vele a skeleton kingik pl 1 honap mulva es azok kozul hanyan vettek meg az egeszet :D

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  Első lépés a tartalmasabb endgame tartalom felé :o

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.