1.0.4 Legendary Preview

Professor J . Hírek, Patch 1769

Megérkezett az első nagyobb volumenű preview az 1.0.4 javítócsomagot illetően, ezúttal a Legendary itemekről lesz szó. Ezek a változások CSAK AZ ÚJONNAN (1.0.4 után) ESETT TÁRGYAKRA VONATKOZNAK!- tehát felesleges tárolni és gyűjteni a jelenlegi rosszabb statokkal rendelkező Legendarykat, Set Itemeket. A Blizzard arra törekszik, hogy a játékosok által eddig kevésbé használt Legendary tárgyakat feljavítsa, pl. a fegyverek DPS növelésével, a páncélok Armor növelésével. A fő cél az, hogy ezek a Legendary itemek, még ha nem is lesznek némely esetben a legerősebbek, felvegyék a versenyt a többi Magic és Rare tárggyal. Ezenkívül a tárgyak optikai tuningja is megérkezik, jónéhány tárgy speciális effektekkel fog rendelkezni, pl. a Fire Walkers csizma viselésékor tűz jelenik, arra amerre megyünk,  a Lidless Wall azt a speciális képességet adja, ha megütnek, bizonyos eséllyel egy védőpajzsot generál, vagy pl. a Skycutter nevű  kard, mely ha támadnak, adott eséllyel egy angyali segítőt idéz mellénk. Felhívnám mindenki figylemét, hogy nem mindegyik Legendary tárgyat javítják fel, amelyikkel elgedettek a fejelsztők, azt nem kap tuningot, így pl. a Set itemeknél is, csak néhány esetben lesz Set Bonus változtatás, valamint ezek a Set Itemek is új elnevezést kapnak. A craftolható Legendary tárgyakhoz nem kell majd új receptet venni, 1.0.4 után már az új statokat kapja az item. Ezenkívül szeretnék bővíteni a build diverzitást, tehát a kevésbé használt Skillek is kapnak néhány esetben bónusz legendary itemekből, Pl. Fragment of Agony a Spectral Blade sebzését növeli, vagy a 300 Spear a barbár Thrown damget és az Ancient Spear képesség sebzését. Nem is szaporítom tovább a szót beszéljenek helyettem a képek, és egy videó.

 

Fire Walkers


Fragment of Destiny


FrostBurn


Homunculus


Lidless Wall


Buriza


The Three Hundred Spear


Tormentor


Skycutter New

Skycutter OldForrás:

Comments (63)

 • avatar

  vestificus

  |

  “fúúú gyerekek eltelt 3 hónap… kéne valami ütőset csinálni!
  …………
  …………
  nem, nem a hűtőszekrényre gondoltam.
  ………….
  …………
  figyu, legyen csilli villi kinézete a legendary itemeknek!
  ………..
  ………..
  fúúúúú tényleg, lehet olyan szép potyogós kék, vagy fröcsögős piros???

  peresze, lehet. és ha már ott vagytok, dobjatok rá 20 DPS-t is!”

  köszönöm 1.04, ha jobb nem is, legalább szebb leszel!

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]Linkin (#48):[/author][quote]arra leszek kíváncsi,h ezekután viszont a rare itemek mit fognak érni? örülök,h javultak a legendaryk,de ezeket meglátva a sárga cuccok ára lezuhan,mindenki cserél nagy részt legendaryra és farmolni kell legendaryt,10-20 óránként esik mondjuk 1 eladható item akkor az is unalmas lenne. Remélem nem így lesz és igenis lesz értelme a jobb rare itemeknek továbbra is! gondolok olyanra,hogy fele cuccom rare másik fele legendary pl[/quote]

  Szerintem ettől nem kell félni, a képen látott legendaryk a mázlista fajtából valóak, a valóságban ennél átlagosan gyengébbek lesznek, csak mellette akár ilyenek is lehetnek (óriási szerencsével). Gondolom direkt a felső határt mutogatják, hogy visszaállítsák az emberek “hitét” bennük, de a játékban már csak nagyon ritkán fog ennyire jókat összesorsolni nekünk.

  Ha meg valaki mégis talál mondjuk egy olyan baltát, mint amit itt lent linkeltek, azt a franc se tudja majd megfizetni, szóval a többségnek szerintem továbbra is a megmaradnak a sárgák. Azért még mindig az RMAH-ról szól a játék, szóval ha durva cuccot akarsz, azért euróval kell fizetned, azt pedig kevesen fognak.

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  arra leszek kíváncsi,h ezekután viszont a rare itemek mit fognak érni? örülök,h javultak a legendaryk,de ezeket meglátva a sárga cuccok ára lezuhan,mindenki cserél nagy részt legendaryra és farmolni kell legendaryt,10-20 óránként esik mondjuk 1 eladható item akkor az is unalmas lenne. Remélem nem így lesz és igenis lesz értelme a jobb rare itemeknek továbbra is! gondolok olyanra,hogy fele cuccom rare másik fele legendary pl

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Remélem tényleg jobbak lesznek a legendary, a képek alapján ez tényleg így lesz. Viszont sok értelme nincs a statokat nézni, mert inkább az kellett volna, hogy mennyi bonusz kerülhet a cuccra. Pl.: első cizmán a 300 dext a max. vagy egy átlagos érték? Mert ha pl 100-300, akkor szinte semmi sem fog változni.
  Majd meglátjuk…

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Most nézegettem bnet fórumon, 1:1000 az esélye papíron ilvl 61-62-63 kék és sárga cuccokból, ezek szerint simán peches vagyok.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@Jonas (#37):[/reply]nekem eleg sok jott ki amikor meg jatszottam kékbol is ^^

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@zoba (#43):[/reply]Gondolom kb annyi az esélye mint a sima legendary item dropnak, vagy kevesebb… Mind1, legalább most már van okom bezúzni azt a 3-4 legendary itemet amit eddig találtam…

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Jonas (#37):[/reply]nekem volt 63 as sárga itemből egyszer

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@ricikeke (#35):[/reply]hát ez most zavaros, leírom érthetőbben:

  – 60+ ilvl legendary itemek salvage-olva 100%-ban adnak egy brimstone-t (59-esek még nem!), ezért az értéktelenebb ilyeneket elkezdte mindenki felvásárolni (én is vettem 6-ot reggel, 150-250k közötti darabáron), persze csak picivel az aktuális (folyamatosan emelkedő) brimstone ár alatti összegig elmenve
  – a sima 59- ilvl legendary-kért pont hogy kevesebbet adnak a userek (azaz néhány kivételtől eltekintve nem is veszik őket), mivel tudják hogy 1.04 után az alacsonyabb szintűek is jóval erősebbek/értékesebbek lesznek és ugye salvage-re sem jók
  – kékből effektíve esélytelen a brimstone, 60+ (vagy 61+?, ezt nemtom biztosan) ilvl sárgákból sanszos, de nekem jó pár száz salvage után sem volt hozzá szerencsém, másoknak több ezer után sem. szerencse kérdése, mivel nagyon alacsony a salvage rate-je.

  tehát összefoglalva: mindenki igyekszik megszabadulni a nem helm of command és mf-es fegyver stb. típusú, lower level legendary itemektől és közben ész nélkül vesz salvage-olható legendary-t amíg van (már alig) úgy hogy nem is tudja hogy valójában mennyi buffra számíthatunk majd :) de nem is kell tudja, elég az hogy mindenki legendary-t akar majd craftolni ezért megy fel a brimstone ára (bár alig van valakinek receptje hozzá, hehe). azaz a blizz jól csinálja, pörögnek az ah-k (az rmah-ban is megy fel szépen a brimstone a mindig is 0.25 eurós minimál árról lassan 0.4 felé) és lassan kopnak ki a béna 60+ legendary itemek.

  nekem tetszik ez a káosz, főleg ha sikerül végre nagyobb mennyiségű aranyra és receptekre szert tenni a majdani 1.04-es nem legendary craftoláshoz :)

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@fekete123 (#40):[/reply]Vagy te vagy kiemelkedően szerencsés vagy én szerencsétlen, mivel tényleg 0 azaz nulla darab esett eddig (pedig folyamatosan bontottam minden tárgyat amit nem raktam AH-ba).
  Remélem majd az égiek azzal kompenzálnak hogy csak legendary-set-recept esővel árasztanak el a patch után :D

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Jonas (#37):[/reply]Fent van az oldalon hogy mikből eshet 0,01%-ban vagy valami hasonló. tehát nem minden 61+ cuccból. Nekem 10 gyűlt össze eddig úgy hogy csak kéket és sárgát bontok. hatalmas mennyiség :)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Na de vajon mennyi lesz ezeknek az ára ?

  Eddig legalább tudtunk venni a moslékból 10-15 millióért, és elmondhattunk, hogy bár sz*r, de van legendarynk, most viszont egy igazán jó cucc szerintem simán 400-500 millióért fog elkelni, ami nekem abszolút elérhetetlen összeg.

  Kíváncsian várom miként alakulnak majd az árak az AH-ban, de erős a gyanúm, hogy én ezeket legalább fél évig ezeknél a képeknél közelebbről nem fogom látni. :D

  Reply

 • avatar

  8ER

  |

  Gond nem ott kezdődik(dött) hogy az összes ledzsenderi egy rakás szar(volt), hanem a droppok 99.9%-a kuka endgame-ben és csak ah-ban tudsz fejleszteni amihez elengedhetetlen a farmolás orrvérzésig vagy előveszed a szép kis dombornyomott bankkártyádat..

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@ricikeke (#35):[/reply]Több száz (de lehet inkább ezer) ilvl61+-ot itemet bontottam be kovácsál és soha nem esett belőle fiery brimstone úgyhogy én ezt inkább urban legendként kezelem :)

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  Jók ezek a Legendary tárgyak, csak az a baj, hogy legendásan ritkán adja őket a game.
  Én kb. két hónapja játszom, ezalatt kőkeményen 3 db-ot találtam, ezek közül is 1 db volt használható.
  Kíváncsian várom a változást…remélem sűrűbben fog hullani, mert ez így elég gáz.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@oki86 (#33):[/reply]a legendary es a salvagelt itemek ara azert megy fel, mert tobbet adnak erte az userek, nem azert mert a blizzard meg akarja szuntetni a regieket, miert akarnak? nem tudom ilyen hogy jut egyaltalan valakinek eszebe….
  edit: kekbol meg sargabol is lehet fiery brimstonet nyerni

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@fekete123 (#28):[/reply]igen, en is a legendary buff miatt nem vettem uj itemeket, valoszinu pvpre keszules lesz

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  Legendary itemek ára zserintem a szétbolntás miatt megy fel, és az alapanyagok ára meg azért megy fel ,mert a blizz probálja eltüntetni a legendary itemeket és ez a legjobb megoldás rá, mint hogy eltüntesse !
  Tegnap 1 rare itemet szétbontottam és legendary cuccot adott, ez hogy lehet? bug volt ?

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@ricikeke (#25):[/reply]micsoda ezek után 800k-ból fullos kari? a firewalkers pl. olyan legendary ami nem craftolható, tehát egy fentihez hasonló statokkal bíró példány bőven az ah caphez közeli áron fog menni (gold/rmah). szerintem ettől még nem lesz mindegyiken 300 dex vittel és rengeteg ressel, ebből néhány azért random magic affix kell legyen. ugyanígy a többi bemutatott cucc, ezek nyilván erősen szelektált, jobban rollolt példányok.

  tehát röviden: remélhetőleg tényleg az jön ki az egészből, hogy lesznek nagyon ritka és értékes, a pimpelt kinézet mellett igazán erős legendary itemek, amik miatt kezdjük majd ah-ban is hanyagolni a rare only item szűréseket…

  Reply

 • avatar

  RoCGhost

  |

  [reply]@sweeping (#7):[/reply]Hat azert az a 95.5% is magaban mar nagyon durva es meg 6500-9000 damagel :D ez nagyon durva fegyver bar gondolom hogy kb ezek a max ertekei amik lehetnek :D:D:D

  Szerintem lenyegeben azok lesznek + ok hogy megvan ugyebar hogy pl egy cucba max 300Dex lehet es legendarynal lesz olyan is hogy 350 van benne ( remelem)

  A masik meg hogy nem lattam kiraly DH ij buffot legendary itembol szoval remelem lesz olyan ij is ami megidez cuccost :D:D:D

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  Örülök h. végre pozitív kommenteket olvasok .Remélem a többi beígért dolog is így lesz..
  Gw2 …:D ezen elég sokat szoktam nevetni..teljesen más világ mint a diablo, menjél játsz azzal de ide ne irogasd már le ezerszer,mert ez egy diablo fórum..irogasd a gw2 fórumon inkább , hogy már nem diablozol..:D kiakasztó.. am meg inkább a Wow-ra hasonlít a játék de a nyomába sem ér…
  Szóval akinek nem inge…de sztem senkit nem érdekel h. más játékkal fogsz játszani mert a d3 sz@r..

  Reply

 • avatar

  gyarpet

  |

  Még a játék legeleje fele volt egy Skornom, amit elég hamar túl is adtam, mivel 800 dps nem volt valami nagy kattanás… Most lehet befizetek egy ilyen 1500+ dps-es full crit dmg-esre…..:D úgyis shield nélkül is simán megvan 19% block+60k hp+1000 feletti all res…xDD

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@ricikeke (#25):[/reply]Akinek fullos karija van az eddig is csak akkor döglött ha akart. Aki meg döglött annak nem volt fullos a karaktere. Ha annyira jó az embered hogy már mindened megvan akkor itt a lehetőség cserélni a cuccokat, és készülni pvp-re. Az átlag user úgyse fog tudni 1500+ sebzésű baltát venni. 800k-ból meg nem építesz olyan embert aki act3-at farmolja, ha meg arra gondolsz hogy beálnak publicba akkor továbbra is ott a vote kick. csak egy gombnyomás és kidobtátok a gyereket.

  Ez a patch jó a kezdőknek, jó azoknak akik szeretik a D2 D1 féle különleges tárgyakat, azok meg akik annyira profik teljesen mindegy. Új tartalommal adjanak kihívást, a régit oda nerfelik ahova akarják.

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  Engem a Goldskin kicsit aggaszt.
  Ultimate goldfarming abuse: Minden cuccodon csak +goldfind, vitality és life regen, semmi main stat, majd felkapsz egy normál act1 fehér kardot és beállsz a tömegbe csapkodni. (Mondjuk Barbárral, revenge+provocation aminél a life visszatöltés ugye nem damage%-os hanem a teljes életed 8%/ellenfél). És aranyeső :D

  “Goldskin is a good example. 100% gold find on it, plus monsters have a chance to drop gold when you hit them. Not too bad, right? ”

  UI: Ettől függetlenül örülök a változtatásoknak és várom őket – mielőtt elindul a savazás :)

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  Aki már eddig is oda-vissza farmolta infernot, az nem hiszem, hogy visszatér. Ezzel a patchel csak adnak a szarnak egy pofont. Full inferno nerf + item buff…

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@fekete123 (#20):[/reply]es akkor ebben most mi a kihivas, hogy 800k goldbol csinalok egy karit es leechelem vele a3t? arrol nem is beszelve, hogy a sok noob most meg azert fog isrni, hogy a botok mar infernon is tudnak majd farmolni ….
  na es akinek fullos karija van most mit csinaljon….

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  Na ez már valami!!! Le is adtam a rendelést a Fortunának egy ilvl63 legendary bow-ra. :-)

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Nem tudom, hogy a nevekben mennyire fog látszani egy unid legendary vagy setnél, hogy új vagy régi,de BIZTOS lesznek olyanok akik unidként fognak árulni régi unbuffed legendary és set itemeket. Sokan ezért gyűjtik,hogy hátha eladhatják UNIDként a régi vackokat!

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@ricikeke (#20):[/reply]lassan inkább eladni kéne, most 300k-ról megy le szépen az ára, jelenleg 230k. remélem csak átmeneti és majd este/hétvégén megugrik. mondjuk ha 100-ért vetted akkor ki kell várni, ilyen patch előtt 200 alá tuti nem megy :) majd ha konkretizálódnak az új legendary statok, akkor lesz még egy ugrás vsz.

  szerk.: na jó, most 280k azaz nagyon ugrál, nem érdemes még ebből következtetéseket levonni. meggazdagodni viszont ilyen körülmények közt jóval egyszerűbb.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@ricikeke (#20):[/reply]Ez amúgy így van jól szerintem. Valaki a hivatalos fórumon fogalmazta meg jól, hogy az a baj a d3-al hogy az átlag cucc farmolásához is túl nehéz terepen kell haladni. D2 ezt megoldotta úgy hogy hellen aránylag könnyen és gyorsan lehetett farmolni, nagy jutalomért, de tettek bele nagy kihívást jelentő részeket is pl tristam ahol a jutalom kicsi volt, de fix és sehol máshol nem megszerezhető, és inkább az élvezetért csinálta az ember. Remélem itt is ebbe az irányba haladnak majd.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  az a fire walkers…. gg, kozel ilyen statu boots sincs ahban, tenyleg jok lesznek az uj legendaryk, aztan ki tudja ebbol mi rajta az allando stat

  jo otlet volt, hogy vettem 250 fiery brimstonet, amikor meg 100k volt darabja, mostmar a haromszorosat eri
  tobbet kellett volna vennem :(

  jo lesz ez az 1.04 imo, mostmar a noobok sem sirhatnak, hogy tul nehez a jatek, mivel tobbszoros nerf utan ez mar tenyleg hellokitty szint

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@mcweol (#14):[/reply]Azok nem lesznek feljavítva, újakat kell belőle farmolnod, vagy majd AHzni.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@mcweol (#14):[/reply]kiváncsi vagyok ezt hányszor kérdezik még meg ,,,,

  Reply

 • avatar

  Andrei

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#12):[/reply]Theorycraft on:

  Azért van több alacsony szintű, hogy megossza a magas szintű legendaryk dropját. (Nekem eddig 3 legendary esett, mind a 3 jóval 60 alatti, ha most ezek szintemnek megfelelőek lettek volna -mondjuk 1.04-ben- akkor az esély nagyobb lett volna, hogy jól járok. Ezt meg ugye odafent nem akarják.) Így legalább megvan az a bizonyos “So close!” effekt.

  Craft off.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#13):[/reply]Jók ezek!

  Első vételem egy fingós gatya és egy röfögős tőr lesz. :)

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  Én személy szerint nagyon örülök a változásoknak csak hát ezt se a blizzardosoknak köszönhetjük hanem a GW2 hónap végi megjelenésnek ezzel próbálják azt a kevés megmaradt játékost marasztalni.
  Én nem gondoltam volna hogy ilyen hamar le lesz cserélve a Diablo 3 de már elő van rendelve a GW2 kicsit hamarabb észbe kaphattak volna.

  Reply

 • avatar

  mcweol

  |

  Ez nagyon ráfért szegény legendarykra. A már meglévő, azaz a ládámba lévő legendaryn is javítva lesz egy-két dolog ?

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  hát annyi az extra ebben hogy rá tettek néhány itemre gfx shadereket xD (glowing efekt) meg némi kód átírás xD de ugyan úgy használhatatlanok maradnak ezek a tárgyak, de a Gidbinek örülök mert az diablo2-ben küldis item volt :D és régen szeretem volna kipróbálni milyen fegyó lehet vajon xD

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Na, itt már látok pár egész szép képet, remélem a játékban is tényleg hasonlókkal fogunk majd végre találkozni. Továbbá azt is remélem, hogy a set itemek erősítését nem sunnyogják el, mert az előzetes hírekben az is szerepelt, és azokra is bőven ráfér egy rendbeszedés, itt még sincs róluk igazából semmi lényeges infó.

  Azt viszont még mindig nem értem, hogy minek van ennyi alacsony szintű legendary a játékban. Biztos jól jön arra a kb két órára, amíg az ember ki nem növi szintezés közben, de én szinte több 55-59 közti legendaryval találkozom, mint 60 felettivel. Nem kéne inkább a többségüknek 60 felettinek lennie ?

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@fekete123 (#9):[/reply]hát szerintem a helm of command alapból túl erős a block bónusz miatt, ezért külön megemlítették, nehogy bárki is vegyen receptet még 90 euróért sem, nemhogy tévedésből a duplájára feltolt áron :)

  Reply

 • avatar

  SevenHorse

  |

  Sziasztok
  Én mondjuk nem tojok be hogy egy item vilodzik vagy sem.Használható legyen ez érdekel.Ami tetszik az angyalos megoldás.Az faja.:D Hiányzik a csicsom.:D Drága kis Jabar.:DDD Meg A volf barbi ami át alakul csata közben.Ó a régi szép idök.Hogy darálta az ellent a kis merser Föleg a fagyasztó,redepcion aurával az volt az igazi.:D

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@rubicoin (#5):[/reply]Pedig említik hogy a már amúgy is jónak számító cuccok pl helm of command nem változik. De ők tudják.

  Remélem a 100% goldfindes armor valami csali, és aki felveszi az kap egy perm bant. Különben a neve akár lehetne Goldfarmer starter kit is…

  Amúgy a cuccok durvák nagyon. Egyre inkább az az érzésem várni kellett volna a játék megvételével 2-3 évet ahogy a diablo2-vel is vártam. :)

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@sweeping (#7):[/reply]ne az új itemet sasoljátok, hanem vásároljatok be mindenből aminek ugrik az ára (és akkor tényleg ugrani is fog az ára, hehe)!

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Lemaradt a legjobb:
  http://eu.media5.battle.net/cms/gallery/ZQDGGT0NBFFX1344498991030.jpg?v=0

  Nagyon imba!!! 300 dex, 11 as, majdnem 300 critical hit damage ha beleraksz egy radiant start. Na jó az ára is biztos brutális lesz majd, lefogadom 100 millió felett fogják vesztegetni, és el is fogják vinni annyiért. Szerintem aki megszerzi ezt a fegyot az utána olyan könnyen fog haladni mintha nem is infernon lenne, hanem hellen. Talán ezen a téren kicsit túlzásba is vitték a buffot, na mind1, engem úgy se érint mert nemlesz rá annyi goldom :)

  Reply

 • avatar

  Jonas

  |

  [reply]@Zoro (#2):[/reply]Kár hogy dex vagy rajta strenght helyett :)

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  ennek a videónak a hatására nagyon bejött amit már 1 hete lehet olvasni, miszerint craft kellékeket kell venni, mert az 1.04 hírek hatására durván emelkednek az árak.

  ahogy nemrég a 2kezes rare fegyverek buffjánál is volt, 1 euróról 8-ra ugrott fel a grand receptek ára pár óra alatt (más kérdés hogy már visszaesett), most meg a fiery brimstone szárnyal, már 300k körül jár darabja. 21 darabot sikerült ma reggel összeharácsolnom (reggel még 150k-ból kihoztam, az utolsót meg már 250-ért vett legendary itemből salvage-oltam ki). ha időben reagálok jöhetett volna az igazi kasza. vagy ha van rá több forrásom, egy hete csak eladni kellett volna erre készülve, grr.

  (amúgy diabloshit blogon a srác múlt héten írta hogy vett 50 000 db exquisite essence-t és ezt javasolja másnak is, sőt aki teheti fiery brimstone-ba is tegyen pénzt. nem hülye, hinni kellett volna neki és nem csak a színes szagos videót látva lépni.)

  szerk.: amúgy milyen kis mocsok a blizz, megfigyeltétek hogy a bemutatott buffolt új cuccokból egyik sem craftolható? pedig még meg is erősítik hogy a craft receptek megmaradnak, csak 1.04 után simán jobb cuccokat adnak. szerintem nem akarták még jobban megkergíteni a piacot, az exalted legendary receptek már így is megfizethetetlenek.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  így kellet volna elsőre is ^^ na de sebaj idővel csak kiforrunk :D

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  ÉN nagyon elégedetlen voltam a diabloval és vagyok is még, de ezek az újítások már azért kifejezetten tetszenek. Remélem minden legendary legalább ilyen buffot kap és részemről okés a game. Végre újra kedvet érzek farmolni és várom, hogy toljam…….rég volt már ilyen érzésem a diablo3-mal kapcsolatban.
  Remélem a skillek változtatása nem az lesz, hogy az op skillek kapják a nerfet és tényleg a szarabbak kapják az erősítést. A legendary buffokat elnézve kezdek örülni és reménykedni, persze még sok dolguk lesz a srácoknak,hogy egy komoly game legyen a diablo, de most ezek után kezdem úgy érezni, hogy jó lesz ez. :)
  Lehet ma fel is tolom a képemet kicsit farmolni…. :D :D :D

  Reply

 • avatar

  Tanikakid

  |

  Na….ez IGEN:DDD

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.