1.0.4 jövő héten

Dyingsoul . Hírek, Patch 1106

Korábban már híreztem arról, hogy Bashiok twitteren megosztotta velünk: augusztus 4. hetében jön a patch. Annak ellenére, hogy egyértelmű volt a megfogalmazás, nem csak engem de más játékosoknak is félreértésre adott okot. Most viszont egy újabb Twitter üzenetre reagálva Bashiok újra megerősítette, hogy jövő héten érkezik a javítás.

hey bash, happy Friday! Is the patch next week on 8/21 or 8/28? Not really sure how to count weeks in August :P

The fourth week of August is next week, but of course anything could happen.

forrás: Twitter

Comments (54)

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@zoba (#21):[/reply]Ugyan erről szólt a Diablo 2 is, csak hatszor egyszerűbb volt. Most az ha valakinek nagy lelkifájdalmat jelent, hogy nem tud lvl99 ig szintezni (mert nincs jobb dolga mint 99000x ugyanazt a baal-diablo-mit tom én milen rusht tolja) annak csak gratulálni tudok. Kevsebb mint egy hónap alatt d2-ben kb 2-3 fullos karit tudtál felhúzni. Maximum a droprendszer másságát értem, hogy kritizálod, bár úgy gondolom ez már lerágott csont bele lehet törődni. DE a többiben csak minimálisan tér el a D2től. A játék tartalma: farmolj, még tökéletesebb cuccokért TÖKÉLETESEN ugyanaz. Ne gyere, hogy D2 ben volt pvp… 1. te is tudod, hogy itt is lesz 2.nagy pvp volt d2ben, hogy kimentél a városból és ott harcolgattatok…nagy színvonal…

  Reply

 • avatar

  R3LaX

  |

  Én már 1 hónapja meguntam a d3-at,de ide mindig megéri felnézni,röhögni azon ahogy egymást szidjátok egy szar játék miatt:D

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@Fege (#47):[/reply]Én összeszedtem már 4-5 külföldi emberkét barátlistára, és ami azt illeti sokkal jobbakat lehet velük dumálni mint bizonyos magyar emberekkel, akiknek a mondatszerkezete kimerül az X és a D összepárosításában. Kérdezgess trade / general chat-en mindenfélét mások taktikájáról, vagy a “ki mit változtatna a gear-emen elsősorban” témában, vagy keress valakit aki segít túljutni ott ahol nem megy.

  A játékon belüli szociális interakció szerintem jó ezen a szinten, ahol most van, leszámítva hogy nincs egy nagyobb méretű chat ablak, és guild támogatás (ez talán lesz a pvp-vel együtt, mint ha nagyon régen olvastam volna valahol). Ismerősök, netán barátok szerzésének a módja az elsősorban rajtad áll, és másodsorban a játékon – hadd ne kelljen példát hozzak hogy mely játékokban vannak hihetetlen összetartó kis közösségek, holott a játék maga szinte, vagy egyáltalán semmilyen szociális feature-rrel nem bír.

  Én személy szerint kifejezetten ellene vagyok hogy minden centin az arcomba legyen tolva 10 random ember, amolyan gagyi FarmVille hatása van hogy hívj meg még szomszédnak 3 embert és jó lesz neked. Köszi, majd én meghívom ha úgy szeretném, vagy játszok egyedül ha úgy szeretném, de ha még egyszer feldobod azt a k*rva pop-ot…

  A kommunikáció és csapatépítés útját mindig megtalálják azok, akik keresik. Akik nem, de még és hiányolják hogy miért nincs ez meg az, na azoknak van kitalálva a teljesen kihalt BattleLog a BF3 mellé, ahol lehet “hoah!” -olni egymás eredményeit, meg oldalakat beszélni arról milyen jó hogy végre neked meg megvan az M16A1-hez a hangtompító. Ezzel a fossal van tele a képernyő amint belépsz, és senki nem használja. Minek? Miért? Szükség van erre? Na ez történik amikor rá akarják erőltetni az emberre a dolgokat. GamesCom, E3, minden bemutató minden második mondatábna benne van hogy összemérheted az erőd, eredményeid a barátaiddal, ezen meg ezen a felületen. Mi van ha én úgy gondolom hogy leszarom, ki ment át azon az utcán 1 másodperccel gyorsabban? Mi van ha én játszani akarok, nyugodtan, és majd én keresek magamnak ismerősöket ha úgy szeretnék játszani?

  Köszönöm, ebből kérek belőle a Diablo-ban.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  Gyerekek. 1-2 év, és mindenkinek simán fog menni bármelyik inferno szint.
  Ez a játék erről szól, a kettő is erről szólt: Rohadt nehéz volt ott is összeszedni az itemeket. Itt még könnyítettek azzal, hogy ah-ban biztonságosan lehet eladni azt, amire nincs szükség, összespórolva így 1 jobb itemre.

  Amúgy kíváncsi lennék, hány hétig élne ez a játék, ha mindenki könnyedén találna jobbnál jobb itemeket, s szükségtelenné válna ritka cuccok keresése.
  A kettőben pont az tartotta életben az egész játékot, hogy hülyére mfelte magát az illető 99%-ban nem talált semmit, de mégis mindig megvolt rá az esélye, hogy talál egy olyan itemet, amivel meggazdagodhat.

  Szerintem nem az itemeknél van a baklövés, sokkal inkább a party játékot cseszték el:
  Ki volt az az antiszocális barom, akkor kitalálta hogy max 4 playeres lehet egy game? Oké, hogy a motor ennyit bír, de a 4 player pont alkalmatlan közösségépítésre. jó lett volna legalább 6-ig feltornászni. MINIMUM.
  Mellesleg ki volt az az antiszocális barom, aki képtelen volt külön szobákat csinálni minden nemzetnek, mint a Diablo 2-ben?
  Az ah pedig szintén tovább erősíti azt a tényt, hogy nincs szükség semmilyen közösségre a játékon belül. Amit tudok, eladom névtelenül, ami kell, azt megveszem tököm tudja kitől.
  Ki a franccal játsszak én, ha nincs 1 ingame haverom se, s a játék lényegében meg se akarja adni a lehetőséget, hogy az ember egy közösségbe tartozhasson, ismerősökre tehessen szert?
  Tök egyértelmű, hogy az emberek 80%-a nagyon rövid időn belül megunja a solo játékot és hagyja a francba az egészet.
  Mégis kinek dicsekedjek az itemjeimmel? A followeremnek?
  és még mindig lenne egy megjegyzésem, ahhoz az antiszocális baromhoz, aki kitalálta, hogy ellehetetleníti a party játékot, vagy legalábbis 10x nehezebbé teszi, mintha csak egyedül mászkálnék.

  Ezt leszámítva a játék marhára telitalálat. Nem értem, hogy lehet valamit ezen a szinten elcseszni.
  Ja és várom a patchet, csak hogy a témához is szóljak valamit. (igaz, az általam kritizált dolgokat valószínűleg nem fogja érinteni ez a patch sem.)

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  hát igen. Valaki könnyen végigviszi valaki meg szenved. Sztem pont ezért is nem a játék hibája. embertől függ..
  És látod hányan sírnak azért mert túl nehéz?:)
  Nekem pont megfelelő pl a nehézségi szintje. Nyilván aki sokat játszik annak könnyebb is lesz idővel de ez törvényszerű :D Ha sokat tanulok okosabb leszek nem?:)

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@pacal (#37):[/reply]Nem a kezdeti hév fogyott el, hanem a content! :P
  Azt ígérte a blizz, hogy hónapokig kihívás lesz, ehelyett pár hétig tartott.

  Aki megvette és már megunta, az biztos visszatér, de csak ha bejön egy új act vagy egy überinferno szint. Illetve biztos visszatérnek most majd két hétre azok, akik látnak egy kis pénzt az itembuffban. Csak kérdés, hogy megveszi-e bárki is a buffolt itemeket, azért hogy a szokásos farmútja 10 perccel rövidebb legyen. :P

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Ezt is hofi mondta:D

  “Napsugaras jóéjszakát kívánok mindenkinek! Aranydrága bogaraim! Minek szólíthatok benneteket? Hazaárulóknak?!”

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  Hofi is megmondta “Haldoklik ez a mocskos kapitalizmus haldoklik.”

  R.I.P 2012.05.15

  U.I. aki nem érti a viccet az inkább meg se szólaljon. :):)

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Á nekem jó fiúnak kell lennem :D
  És nem a diablot választom a kettő közül hülye nem vagyok :D csak a kezdeti hévben mást nem igazán láttam :D (kicsit megint gyereknek éreztem magam) (mondjuk általában annak érzem :D:D:D Férfi vagyok sosem növök fel :D
  Eszem ágában sem lenne a kettő közül a Diablot választani ha van lehetőség a másikra is :)

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Jó hír, várjuk szeretettel :).

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@pacal (#37):[/reply]Ejnye pacal a sexet hanyagolni :D (én nő létemre játszok a játékkal, de mivel singli vagyok így nem tudok apellálni az elmaradásokra xD) Meg meg lehet azt oldani úgy is hogy több játékot jászotok egyszerre xD volt is erről egy kép ahol a srác ölében ül egy lány és mind ketten diablóznak. Egy kicsit perverzre vegyem a formát a lótusz pózban sok kellmes időt lehet megélni kivált képp ha épp action van in gameben is XD szóval amolyan halmazati tevékenység xD és meg van a balansz is xD

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  [reply]@Warador (#36):[/reply]Nekem is a tököm televan már az olyanokkal akik azért sírnak, mert van aki merészel egy építő jellegű kritikát megfogalmazni. Ha nekik van joguk a nemtetszésüket a “siránkozó noobok” felé kinyilvánítani, nekünk miért ne lehetne ugyanezt tenni a játékkal szemben? Ha nem kapnak a játék negatív feedbackeket, akkor leszarná a Blizz is, és maradna ilyen félkész, mint mostani állapotában. Úgyhogy amíg kulturált, indokolt, normálisan megfogalmazott a kritika, és nem csak annyi van odabaszva, hogy ez a játék fos, addig semmi baj nincsen szerintem.

  “Nincs ezzel a Diablo 3 – mal az égvilágon semmi baj. Javítások tömkelege fog még kijönni.”

  Ha nincs vele semmi baj, akkor minek kellenének javítások, magyarázd már meg nekem legyél oly szíves.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  TheMageTalRasha!

  Igen a bugokért meg az akadásért ki lehet akadni sztem.. Az tényleg övön alul ér néha:)
  Jogos.
  Az, hogy pl miért nem tudsz vagy tudnak az emberek act3 ban menni infernon az nem igazán érdekel.
  Meg sztem blizárdot sem.
  Mert bizony sokan meg ott vannak.
  Most a f1-es kanyarokat sem rövidítik le mert egyik pilóta nem tudja bevenni 300al :D
  Nekem soha eszembe nem jutna sírni ha nehéz egy game.. akik ez miatt sírnak láthatják most is hogy könnyebb lesz megint. Már 3×-ra gyengítik. lehet már csak 2 millioan játszák 10 helyett de a 8 milliónak is megvan még:D Bármikor vissza tudnak jönni INGYEN MÁR :D Pl itt sokan azt hiszik, hogy akik most letették a lantot azok végleg tették le! Nem igaz! Ebből a 8 ból 1-2 milla olyan akit hajtott a kíváncsiság volt is pénze de annyira azért nem merült el benne mint mások. Ők havotna 2-3×ugranak csak be és akkor is csak annyiszor ha ez a világ legjobb játéka lenne. Nem mellesleg ugye köztudott, hogy sokan azért vették meg mert szerették a d2-őt! Na most ők már többnyire családosok! Asszony megengedte megvenni egy pár hétig hagyta is kiélvezni aztán elmaradoztak a sexek stb stb:D:D
  Nah ilyen is van ám :D Tehet nagyon nagyon sokan nem azért nem játszanak vele most mert szar!!!!!!!!!!!Nem! Azért mert a kezdeti hév kicsit leült már.. Nálam is! Már csak 2-3 naponta nézek fel 1-2 körre de szeretem..

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#35):[/reply]már megijedtem hogy csak én leszek az egyedül aki hallott a median modrol ^^

  nagy favoritom a mai napig főleg az említett über levelek miatt meg külön plusz pont hogy sok utalás volt a diablo könyvekre( gondolok itt a 3 ik könyvben látott szellemvárosos instára pl ^^ )

  brother laz szép munkát végzett azzal a modda az biztos

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@zoba (#26):[/reply]Én Harcoreban imádtam nagyon a mediant :D komolyan azt élvezem is rendesen :D. Főleg az über levelek. Detto ugyan az mint az inferno szint most a Diablo 3-ban, nem mondom hogy az könnyű (median über szintekre értem) mert minden lény full imunis mindenre de ennek ellenére a holmik amiket dob mediánban, ott legalább lehetőséged van ezen pályák ki takarítására nekem minden classbol meg vannak a 120-as karijaim szintén editor és online nélkül, HC-ban és nekem ez nagyon be jött :D. Ellenben diablo 3-ban pl nem tudok egyszerűen hcvel haladni. Olyan lagokat produkál a játék pedig a net sebességemmel semmi baj nincsen. 1600 latecy mondom remek érdekes módon viszont soft core-ban nincs ilyen gond. Bocsánat hazudok volt arra is példa, hogy 3900 latecy-m volt valami server újítás miatt. És igazat kell adjak azoknak akik a Blizz fórumon is ki vannak akadva. Nem ezt ígérték a játékosoknak. Ezt a játékot az expansionok sem fogják fel javítani arra a szintre amit legelőször is ígértek. Az egész ott lett elrontva, hogy a Blizzard North Projektjét törölték, és a Californiai Headquartersben álltak neki egy teljesen fail develop munkának. Oké szép eladási rekordot döntött a játék nem mondom, hogy nem, de a népszerűségi indexe rohamosan csökken, és a játékosok száma is. Na vajon miért? És ezen játékosok többsége nem cassuálosok, hanem többségük azok az emberek akik a Diablo2+loddal is játszottak. Nem véletlen az sem, hogy egyre többen adnak be petíciókat az offline mód miatt is. Nem csak a lag, meg a szerver upgrade procedurák miatt. hanem mert van aki pl nem tudja magával vinni a vezetékes netjét pl ha utazik valahova az ember és szeretne játszani a játékával. Elvégre azért vette meg hogy bármikor bárhol játszhasson vele. A Másik még: A Blizzard félti az ah rendszert és a hax lehetőségét ezért kell állandó net kapcsolat a játékhoz. KAMU! elmondom miért: A diablo 2-ben is van single player net nélkül és teljesen el szegmentáltak a karakterek a b.net kariktól amiket nem lehet editelni sem. Open B.netet igaz tud használni a szinglis kari, de de a rendes b.neten nem tud játszani vele. Ugyan ezt kellet volna a diablo3-ban is. Üres kifogás volt csak az aukciós ház védelme, mert a játékban szintén meg lehetett volna csinálni ugyan azt mint a diablo2-nél. singliben teljes mértékben elérhetetlen aukciós ház, és a single karik szintén nem lehetnének játszható karakterek, b.neten. És jogosan kérik azt is az emberek. Az USA EULA-ban pl van egy olyan pont ami azt mondja, hogy a játék offline és onlineban is játszható. Ennek ellenére még sem :D. Na miért? mert a már amúgy is anyagilag meg szedett cég még több pénzt akar ki csikarni a játékosoktól. 15% minden eladott tárgy után tudom, hogy nem sok, de sok kicsi sokra megy :) és mivel vannak szép számmal olyanok akik pénzt nem sajnálnak tárgyak vásárlására ezért ez jó a Blizzardnak. Mire akarok ezzel ki lyukadni? elég egyértelmű a Blizzard akarja meg szabni a játékosoknak, hogy hogyan játszanak a játékkal. Nem igaz? miért is nem? lenne az? hiszen ha én ki adtam érte 30k-t vagy 60 dolcsit ne hogy már meg szabják, hogy mikor és hogyan játsszak vele. ez nem sírás kérem szépen mielőtt még valaki megint ezzel jönne. Ez sajnos a súlyos igazság, és ez nem fog változtatni azon a tényen amit nem csak a statisztikák mutatnak, hanem a játékosok véleményei is, hogy ezt bizony szépen elbaszták.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Lálálá

  Tuti vasárnap fog jönni.. :D

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@Harkcommissar (#29):[/reply]Teljesen egyetértek a hozzászólással.

  ..és ha majd kijön a GW2 és a mostani szánalmas és siránkozó emberek elkezdenek vele játszani le merem fogadni, hogy ott is ugyanez lesz.

  Sírni fog a szájuk ezerrel.

  Nincs ezzel a Diablo 3 – mal az égvilágon semmi baj, remek játék, ráadásul kb. 3 hónapja jelent meg, ez még korántsem lefutott dolog.
  Javítások és újítások tömkelege fog még kijönni szerintem.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  komolyan mondom teherbe ejtem….
  “Mivel a RMAH haldoklik ezért foglalkoznak most már a játék élménnyel csak az a baj hogy ezzel elkéstek.”

  Elég sokan írják ezt a mondatot…
  Elkéstek?
  Mivel baxxxad meg?
  Mivel Te agyoniskolázott?:)
  Mivel késtek el?
  Az a bajod hogy a játékélménnyel foglalkoznak most? mert ezek szerint ez!!!!!
  Huzzál már erről az oldalról mert az ilyen mondatokból látszik, hogy te csak egy kis szarrágó vagy aki semmi mást nem csinál csak pocskondiázik!
  Sory ha erős hangvételű de ezekkel így kell már… :D
  Jah és Zoro!
  Írtad, hogy a sírok leveleire miért nem érvekkel válaszolnak azok akik védik a game-et! Azért baxxad meg mert már megunták azt!
  Egy 2 hónapig még én is csak érveket hoztam fel meg mások is, hogy miért nem annyira rossz! De le sem szarták. Csak még jobban sírtak és ez nem vicc!:D
  De a fentebb írt mondat annyira irritáló, hogy muszáj volt írnom :(
  Pedig biz Isten nem akartam de ez mellett nem mehettem el.
  Mennyetek csocsozni az is egy játék, de sztem többen játszák nap mint nap mint a d3-at valaha is fogják. Visszaesett a játékosszám Speeedy? Ezt magadtól vetted észre? Mert írtad, hogy jók az észrevételeid (kicsit fényezed itt magad) meg hogy bebizonyososodik mindig, hogy jókat mondasz ezt is te írtad.
  TE amit leírsz arról azt hiszed, hogy magadtól jöttél rá?:) Persze, hogy leesett a létszám és akkor mi van? Nem játszák elegen így is? Vagy a barátaid ki is dobták már? Sztem visszamentek csak nélküled, mert nem bírtak elviselni :D
  Megunják amivel épp tolják és jönnek majd vissza játszani (sztem nélküled :P ) Hagyd már magad ember most sztem többen visszajönnek mint elmennek ezzel mi a bajod? MErt bajod van vele hisz bőgsz megint!
  Aztán lehet a kiegnél még többen.. Akkor mivel késtek el baxxod? Vagy nem akarod, hogy visszajöjjenek?:) Nem akarsz konkurenciát?:) Szólj és abbahagyom :P

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  Ugyan az lesz a sorsa a patchnek, mint az alapjátéknak. Összecsapott lesz. Mikor kiadták a játékot, akkor is meg volt kötve a kezük, volt egy kiadási dátum, amit megadtak nekik, és szerencsétlen Blizznek be kellett tartania. Itt is ugyanez lesz, jön a GW 2, és muszáj lesz nekik kiadni, ha kész van teljesen, ha nem.
  Úgyhogy jönni fog az, nem fog késni, ez teljesen egyértelmű, de sajnos megint cigánymunkát fognak kiadni a kezük közül. Azért reménykedek, hogy nem lesz igazam.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@zoba (#26):[/reply]A medianXL tényleg nem volt rossz, habár amit a necro szörnyeivel művelt az szerintem nagyon gáz volt. Viszont a régi diablo1-es lovaggá változás az büntetett.

  Azonban azt ne feledd el, hogy ott 1 hónap alatt megvolt a max szint, és ezalatt nem a 120-at értem, hanem azt a szintet amikor már alig tudsz érdemben jobb cuccot csinálni. Egyetlen kihívást pár uber jelentett. A drop pedig annyira magas volt, hogy egyedül is játszható legyen. Pont emiatt untuk mi meg 1 hónap alatt, kész szerencse hogy kb félévente kiadott egy új verziót. Én részemről diablo2-es pályafutásom kb 30% solo 30% battle.net és 40% medianbol ált. Viszont mind hamar megunható volt, max fél év, de 1-2 év múlva újra előkerült. Ez a patch megint kicsit felrázza aztán megint megunom. Aztán remélem megint lesz új tartalom. Igazából ezért nem értem a rengeteg kifogás.

  Ami az über részét illeti, szerintem itt is abba az irányba fognak elindulni csak lassabb a folyamat. Ez már az új legendary cuccokból is látszik. Legalábbis én szeretném ezt látni benne :)

  Reply

 • avatar

  Harkcommissar

  |

  Minden kib@szott hírnél megjelenik egy csomó szájhős, hogy ő mekkora über isten volt a Diablo 2ben.
  Gyerekek, 2012 írunk, egy Diablo 3-al foglalkozó honlapon vagyunk. Kit érdekel, hogy kinek milyen Isten karaktere volt a Diablo 2ben? SENKIT. Menjetek vissza és játszatok. Nem felel meg az elvárásoknak a Diablo 3?
  Majd jön a sokak által várt GW 2, ami szintén minden hírnél az első 10 HSZben benne van, hogy úúú majd az sokkal jobb lesz mint ez… én itt Diablo fanként kurv@ra leszarom, hogy milyen lesz a GW 2, itt a Diabloval foglalkozunk, ezt fogjátok már fel!!!
  A játék pár hónapos, az első nagyobb patch-hez közeledünk, de itt már mindenki messzemenő következtetéseket von le, hogy ez nem lesz olyan jó sosem mint a Diablo 2.

  Jöhetnek az ócsároló válaszok.
  Tisztelt Moderátorok, ha úgy gondoljátok, hogy túl erős a fogalmazás, töröljétek.

  (Egy jó pár hír erejéig bevezetném azt, hogy nem lehet hozzászólni a hírekhez)

  BB

  Reply

 • avatar

  Pred87

  |

  ennyi hisztis embert, de komolyan….. nektek soha semmi nem jó! esküszöm, rosszabbak vagytok mint egy nő…..

  Reply

 • avatar

  eddy12345

  |

  Így is könnyű a játék, ez a patch után meg már gyerekjáték lesz. Az lett volna a legjobb, hogy ezt az új patch-et ellássák valami easy mod jelzővel és külön lehessen indítani mint a hardcore-t.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Anuwen (#24):[/reply]elmesélek neked valamit egy játkmodról ami a diablo 2 höz íródott egyetlen egy ember fejlesztette ( igen ez egy mod nem teljesen különálló játék ezt hozzá kell tenni )
  http://modsbylaz.hugelaser.com/

  ez a diablo 2 median mod új rúnák új gemek új item rendszer ( 6 tierre osztva) minden karakter új skill fával és teljesen más skill rendszerrel (pl poision druida crossbow necro totem necro poison sorci light/darkness pala

  kinéztél magadnak egy buildet az itemlistről megkerested a neked tetszető uniq itemeket amiket ki tudtál kraftolni ( 1 uniq itemet bebontasz 1 arcane shard 5 arcane shard 1 arcane gem 5 gem+egy normal item= uniq item amit szeretnél magadnak)
  ezeket később lehetett upgradelni magadnak a megfelelő tierre , a max lvl 120 volt mindenkinek volt egy class charmja amit instákon keresztül kellet megszerezzni (nagyrészük piszkosul nehéz sérthetetlen miniokon és magas resistet kellet felhamozni hogy teljesíteni tudjad vagy különböző trükköket kellet használni de mind teljesíthető volt)

  a diablo 2 összes kis cave lvl 2 meg kis lejára majdnem mind mind ilyen szinteket rejtett kis apró instákat ( az új leveleket meg sem említem benne és új szörnyeket) mind ez diablo 2 engineval még a mai napig gyürik rendesen a modot

  a mod készítőjének intermezzioja a diablo 3 ról

  03.JUN.2012] WELCOME DIABLO III TRAIN WRECK SURVIVORS

  Diablo III is imbalanced, lacks replay value and feels like a cheap money grab. This might be a very good time to download Median XL again and cleanse the taint from your memories. Welcome back.

  And the community you remember still exists! Head on over to the forum for Median XL and the third party spinoffs that are being developed.

  megsúgom neked ha ezt a modot hozták volna diablo 3 as grafikára meg átdolgozásra ezerszer sikeresebb és szavatosabb lett volna a gém

  jah nekem itt volt 4 120 as karakterem editor és online nélkül szóval állítsál magadon mielőtt casualozol kistáska

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Anuwen (#24):[/reply]megérkezett az embereket skill szerint besoroló felügyelő ^^

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@SPEEEDY (#12):[/reply]Mert casualok vagytok.

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  [reply]@zoba (#21):[/reply]Köszönöm Zoba a megfogalmazást.
  Én is hasonló gondolatokat akartam leírni de megelőztél.

  kaszajoco-val meg nem foglalkozok addig amíg nem tudja értelmezni amit (12 HSZ) írtam vagy kérjél meg mást hogy magyarázza el a dolgokat.

  Reply

 • avatar

  reconka

  |

  [quote]@SPEEEDY (#8): en nem bannam, ha meg egy kicsit visszaesne a jatekosok szama ha erted mire gondolok
  +4[/quote]

  [reply]@ricikeke (#11):[/reply]http://beta.xfire.com/games/d3

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@kaszajoco (#16):[/reply]a rinya nem azért van mert túl nehéz a gém hanem mert rengeteg régi diablo fan becsapva érzi magát ezzel a szarral rengeteg régi ismerősöm van akivel tervezgettük hogy mennyire fogjuk élvezni meg milyen jó lesz újra összeverődni ehelyett itt van ez az üres váz amire rányomták hogy diabló és egy újabb sorszámot jólvan persze farmolhatsz és akkor mi lesz? találsz valami itemet amit talán eltudsz adni ebből vehetsz magadnak való itemet amivel letolod inferno-t és aztán mivan? farmolsz geart egy másik karidnak halmozod a pénzedet ameddig azt nem mondod hogy ez igen ez nem semmi?

  jelen pillanatban a játék egy üres szarhalmaz amit csak valami +kontent ránta ebből az ingoványból azért sírnak az emberek mert még reménykednek benne hogy visszaáll a diabló a régi fényére

  kár hogy erre igen kevés esély van aki kicsit is igényesebben szeretné eltölteni az idejét már rég mással játszik (vagy pedig elég görbe az orra hogy rmahhoz akkor ittmaradt sajnos nekem nincs érzékem hozzá )

  mint már sokan írták a friend listem üres kb

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@SPEEEDY (#18):[/reply]De ha ennyi bajod van ezzel a játékkal akkor miért játszol vele?
  Miért vagy itt?
  Játsszál mással és lakasd jól az igényes “játékéhségedet” máshol, talán lesz olyan game ami megfelel a kényes ízlésednek.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Mi van itt? :P
  Miért nem lehet soha normálisan lekezelni a helyzetet?
  Ha valaki kritizálja, vagy elmondja a véleményét akkor rögtön ráugrik egy csomó fan, hogy ne sírjál meg ne rinyálj, meg nerf búza és hasonlók. Miét kell ez? Ha negatív vagy kritizál akkor cáfold meg vagy ellenérvelj. Ha személyeskedsz akkor te magad vagy szánalmas nulla és bizonyítod is. Mivel ellenérved nincs és igazad sincs akkor már csak ez marad neked(pedig ott van még az is, hogy kussban maradsz).
  Mint az életben. Ha neked jön egy partyn egy izomhuszár és bocsánatot vársz még téged vernek össze. Mivel ha már szavakkal nem tudnak érvelni akkor szétkapnak. Itt ugyan ez megy csak a személyeskedéssel próbáltok felül kerekedni a bunyó helyett. Ettől még nem lesz igazatok… Sőt ettől a másik sem fogja befogni. Egyszerűen csak magatokat írjátok le.

  ON:
  Kíváncsian várom a patchet. Nagyon sok változás lesz és úgyis sok mindent elcsesznek. Akár az 1.0.3. Ezek nagy része (lásd a repair cost) úgyis javításra kerül előbb utóbb. A többit meg lenyeljük.
  Elsőre én is arra gondoltam, mint Cyberbeni, hogy az a félmondat a csúszások fedezésére szolgál. Reméljük időben érkezik majd.

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  [reply]@kaszajoco (#16):[/reply]Először is látom szövegértelmezésből egyes voltál kicsit nagyon félre értelmezted amit írtam. És oda írtam a végére hogy gondolkodjál el ezen látom nem tetted.

  “ez minden idők legjobb játéka!, az eddigi legjobb amivel játszottam…”
  Hát ha ilyen igények vannak a játékiparban akkor sajnos mi játékosok éhen fogunk halni. :)

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  Nos..Várom a 1.0.4.-et, mivel nerfelik a “critmassos” wizardomat. Ezért megpróbálkoztam act3 solo-val dps buildben.(blizard,piercing orb,archon,hydra…) 75k dps all resi 900 felett valamivel..
  A tapasztalataim a következők: Elit pakkok.. valamelyiket meg tudtam ölni elsőre,valamivel nem tudtam mit kezdeni 14 wipe után sem.
  Szóval kicsit most elgondolkodtam. Én nem tudok ennyire játszani, vagy ennyire kell ez a pecs..farmolásnak ezt nem nevezném,inkább éljük túl valahogy futamnak.
  Egy-két skillesebb wizard írhatna nekem valami tapasztalatot inferno solo-ról,buildről,mert nem szeretem a publicot, és nem érzem úgy,hogy gyenge lenne a karakterem..Köszi
  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rimidian-2481/hero/6197436

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@zoba (#15):[/reply]Én csak azt mondom, hogy ha nem tetszik nem kell vele játszani..ennyi.

  Ebből meg az következik, hogy ha valami nem tetszik azzal nem foglalkozom, ergo nem játszom vele, nem látogatom a rajongói oldalt, stb…A rinyálók nem ezt teszik, sírnak mint a fürdőskurvák, hogy ez se jó..az se jó…persze vannak a játéknak hibái ez tény.
  De ennek ellenére ez egy Nagyon jó játék, az eddigi legjobb amivel játszottam…

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@kaszajoco (#14):[/reply]”és szerintem ez minden idők legjobb játéka”

  ajajaj elég alacsonyak az igények 2012 re akkor már XD

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@SPEEEDY (#8):[/reply]Magasról lekakilom, hogy hányan játszanak ember!
  Kutyát se érdekli…én a megjelenés óta játszom és szerintem ez minden idők legjobb játéka!

  Most azért ne játsszak mert pár rinyáló azt mondja? Mert visszaesett a játékosok száma?
  Mindig szólóba nyomom, így marhára nem érdekel a játékosok száma..

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Anuwen (#10):[/reply]http://tinyurl.com/dybg2yt

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  [reply]@Anuwen (#10):[/reply]Te az se tudod miről beszélsz!!! Ki ejtett itt egy szót is nerfről?? SENKI!!!
  Én egyszer se szidtam a Blizzardot nerfek miatt teljesen mindegy mit csinálnak 2 nap és hozzászokunk ennyi.
  Én a blizzard üzletpolitikáját és pénzéhségét szidtam ezért lett rossz a játék.
  Mivel a RMAH haldoklik ezért foglalkoznak most már a játék élménnyel csak az a baj hogy ezzel elkéstek.
  Levezetek neked egy egyszerű dolgot. Nekem az összes ismerősöm közül ( mind nagyon sokat játszott diablo 2 vel) 10 vettük meg a játékot megjelenés napján. Na mostanra már csak 3 azaz hárman játszunk a játékkal de hármunk közül is ketten sajnos elő rendeltük a GW2-öt a többiekhez hasonlóan. Szerinted ki akarta közülük lecserélni a Daiblo-t senki ismétlem senki!!! Még most is szeretjük és szeretni is fogjuk ha a blizzard végre nem a dollárokkal és eurókkal foglalkozik hanem azzal a sok millió kiábrándult játékossal.
  Na ezen egy kicsit gondolkodj el hogy ezek mért következett be.

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@SPEEEDY (#8):[/reply]en nem bannam, ha meg egy kicsit visszaesne a jatekosok szama :) ha erted mire gondolok

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@SPEEEDY (#8):[/reply]Szerintem menj sírni blizz fórumra még több nerfért.

  Reply

 • avatar

  Optykall

  |

  [reply]@Anuwen (#1):[/reply]Anu… add meg plz a BattleTag-od.
  Köce

  Reply

 • avatar

  SPEEEDY

  |

  [reply]@kaszajoco (#4):[/reply]Itt senki sem szokott rinyálni. De látom az igazságot nehéz elfogadni. Nekem is már jó páran írták hogy csak rinyálok de a végén csak bevallották hogy van igazság alapja annak amit mondtam.
  Ezek csak sima észrevételek amik mellesleg igazak is. Csak járj utána hogy mennyire eset vissza a játékosok száma és néz egy kicsit a dolgok mögé mindjárt te is máshogy fogod látni a világot.

  Reply

 • avatar

  Cyberbeni

  |

  anything could happen=késni fog a patch

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  vegre elkezdodik a dolog. am ja jolesz ha elmennek a cryos noobok. megvettek a gamet azert mert “mindenki ezt veszi” es nem is tudtak h farmos game ez. ezvan, ha vki nemismeri a diablokat.
  en nagyon varom bar most cs go val tolom. napi egy ket dia kor is lemegy…. remellem a jo es venrokak velem egyutt ittlesznek a dian. hajra blizz tudom h sz@rok vtok. de a dia az dia :-)

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@eky (#3):[/reply]http://tinyurl.com/cl7uthl

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  [reply]@eky (#3):[/reply]Várom már, hogy kijöjjön a GW2, akkor talán a rinyagépek eltűnnek erről az oldalról…

  Reply

 • avatar

  eky

  |

  ki gondolta volna hogy gw 2 övel 1 időpontban jön?

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@Anuwen (#1):[/reply]mindig meglepődők hogy a sok darwin díjas aki ilyeneket küldözget még gép elé kerülhet …

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  Legközelebb nem fognak ilyen fondorlatosan fogalmazni. Ez jutott eszembe:

  “This year June has 5 Fridays 5 Saturdays and 5 Sundays. This happens once every 823 years. This is called money bags. So copy this to your status and money will arrive within 4 days. Based on Chinese philosophy of Feng Shui. Those who read and do not copy will be without money. So let’s all try our luck at this and see what happens.”

  És van olyan ember aki ilyesmit küldözget tovább, hát csoda ha nem tudnak ötig számolni? :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.