Négy új item proc került nyilvánosságra

Dyingsoul . Hírek, Patch 858

Vaeflare a hivatalos oldalon és a redditen osztott meg velünk némi információmorzsát a legújabb itemek proc hatásairól. Állítása szerint rengeteg olyan különleges hatású item van, amelyek felfedezésre várnak. Meg is osztott velünk négy nagyon érdekes dolgot:

Puzzle Ring (Ring): Mikor találatot kap a karakterünk esély lesz arra, hogy egy Treasure Goblin idéződik közelünkben. A gyűrűnek ilyesmi felirata lesz: “This ring sometimes calls forth a Treasure Goblin when you are hit.”

The Butcher’s Sickle (1h Axe): Használatakor lehetőségünk nyílhat a Butcher kampós támadásának használatára, s ezzel magunkhoz húzhatjuk a távoli ellenfeleinket -szerk megj.: ranged barbár kedvence? Ilyesmi felirata lesz a tárgynak: “X% chance to drag enemies to you when attacking.”

Hellrack (Crossbow): Használatával a Jailer tulajdonságot magunkévá tehetjük: ezúttal mi kötjük a földhöz ellenfeleinket! Ilyesmi felirata lesz a tárgynak: “Chance to root enemies to the ground when you hit them.”

The Gidbin (Ceremonial Dagger): Segítségével stílusosan Fetishek segítségét vehetjük igénybe. Ilyesmi felirata lesz a tárgynak: “Chance to summon a Fetish when attacking.”

The effects from Legendary procs will not damage other friendly members of your party. There are quite a range of proc effects we’ve added, and while some share similar visual effects with monster affixes, we tried to ensure that there was a visual distinction as much as possible. Also, there are quite a number Legendary procs that haven’t been discovered yet, and many are rather … interesting.

Take, for instance, this lovely ring:

Puzzle Ring (Ring) – This ring gives heroes a chance to summon a Treasure Goblin when they’re hit. The tooltip will be something along the lines of: “This ring sometimes calls forth a Treasure Goblin when you are hit.”

…I bet that will prove to be entertaining during a boss fight. ;)

“We wiped on the butcher today because 3 goblins spawned and everyone chased a diferent target. All 3 got away.” lol, it actually does sound fun though.
Well, perhaps you or one of your friends could offer the Butcher a piece of your mind by using one of his special attacks against him!

The Butcher’s Sickle (1h Axe) – This item will now give players a chance to cast the Butcher’s sickle attack, dragging enemies to them. The tooltip should read something along the lines of: “X% chance to drag enemies to you when attacking.”

I suspect such an item would, at the very least, be appealing when chasing down those rogue Treasure Goblins. ;)
You might also be interested in the new Legendary I just posted over on Reddit as well. ;)

forrás: diablofans

Comments (10)

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@Beer (#9):[/reply]rosszul tudod, a DH-k nagyobb hányada nyílpuskával tolja, így az archery passzívből +50% crit hit dmg-et kapnak

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  Puzzle Ring (Ring): remélem kb 0.00001% esély lesz rajta, így kell kb 100k hit egy goblinhoz :-)

  The Butcher’s Sickle (1h Axe): a ranged barbár kedvence remélem csak vicc volt. Azért ranged a barbár, hogy ne kelljen közel menni az ellenfelekhez. Közelharcosnak mókás lehet, bár valószínűleg ritkán fog bejönni.

  Hellrack (Crossbow): na, ez kifejezetten tetszik, bár ha jól tudom, a DH-k nagyobb hányada nem nyílpuskával tolja.

  The Gidbin (Ceremonial Dagger): Ezzel kapcsolatban is pontosan ugyanúgy érzek, mint a The Butcher Sickle esetében, hogy max látványosság lesz, konkrét haszna nulla, de nincs ezzel semmi baj, remélem látványos lesz a tulajdonság :-).

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  Ez a goblinos gyűrű érdekes lesz… Infernón a tank karakterek elég sok pofont kapnak és akkor elég jó eséllyel még a moboknál is goblinok fognak teremni mindenhová…
  De örömmel fogadok minden újítást.

  Reply

 • avatar

  Eddard Stark

  |

  Hol lehet megnézni az itemek drop chance-t es drop rates-t ?

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@fekete123 (#4):[/reply]Nah azt én is megnézném azzal a kiegészítéssel, hogy ha meghal az akinek kevesebb lett az élete, akkor a többi csapattárs is hulljon vele! :D

  “nem kell hogy értelme legyen, csak egyedi legyen.” Nah ilyen fícsörökért aztán pláne menne a flém! :D Annak idején a diablo 1-es shrine-ok nekem jobban tetszettek, mint az utódoké. Pedig a D1-ben voltak haszontalanok, de mégis hangulatosabb volt.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]Tron (#1):[/author][quote]Jól hangzik! Csak jó droppja legyen ezeknek a tárgyaknak!
  +2[/quote]
  A Legendary -k drop chance-e nem változik.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  Azért én egy invulnerable minionost is elfogadnék, ahol ha bejön akkora csapattársak sebezhetetlenek, neked viszont kevesebb lenne az életed :D Azt nem tudom mi értelme lenne, de poénnak jó lenne. Ilyeneket vártam már megjelenés előtt is, nem kell hogy értelme legyen, csak egyedi legyen.

  Reply

 • avatar

  Bruhihi

  |

  Remélem ez csak 4 a sok sok sok közül :D, aza goblinos ring az hatalmas lesza farmolós teameknek. Kötelező kellék lesz! :D:D

  Reply

 • avatar

  kaszajoco

  |

  Egész jó…várom már őket, remélem lesznek még hasonló újítások.

  Reply

 • avatar

  Tron

  |

  Jól hangzik! Csak jó droppja legyen ezeknek a tárgyaknak!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.