Demon Hunter – a tekebajnok

Dyingsoul . Hírek, Patch 869

Az előző hírünkben már írtunk arról, hogy az egyik Demon Hunter képesség – Vault Trail of Cinders – “véletlenül” erősebbre sikerült a kelleténél, ezért az 1.0.5-ös javításban nerfelni fogják. Mindez nem tántorítja el a játékosokat, a patch kiadásáig népszerű buildet képez a DH-k körében. Többeknek nincs Demon Hunterük, azok akiknek pedig van, nem biztos, hogy megfelelően használják ezt a képességet. Ezért hát itt egy videó, ami megmutatja, hogy miről is van szó:

Comments (10)

 • avatar

  rubicoin

  |

  csatlakozom, blizz részéről kamu ez a bug duma, tuti így tervezték csak nem gondolták át rendesen.

  act1-en full mf/gf/xp gearben (20k dps) tekézéssel minden pack bedől hamar. oké, néha lecsapnak mikor túl közel gurulok, de nagyon fun az egész. nekem kb 1.04 legendary buffok óta ez a legjobban tetsző “újítás”, kár hogy csak nemrég próbáltam ki :)

  amúgy a drop: egy 30 millás dropom volt május 15 óta, a többi max 1-2 millió. legendary-ből 1 60 ilvl volt a max és néhány jóval alacsonyabb színitű, planből fine rare volt a max. set itemet és legendary plant még sosem láttam esni. meg is untam, szegény cleave-es barbáromnak adom el sorra összes cuccát (150 eurónál járok és örülök hogy visszajött a játékba fektetett pénzem), innentől csak a power cucc nélküli funra megyek. arra ez az op skill tökéletes.

  Reply

 • avatar

  lassudefekt

  |

  [author]rigomester (#7):[/author][quote]… és nagyon elment a kedvem az egésztől, főleg úgy, hogy látom másoknak egész jó a drop… [/quote]

  en is dhval jatszom ugyanez a velemenyem. csak annyi a kulonbseg hogy eddig kiesett kb 20 legendary es ebbol egyet tartottam meg (tobbi tores vagy eladas sz@re hugye az AHn) azt is inkabb nezegetni milyen szep mert hasznalni azt csak extrem esetekben tudom. ha esik legendary mar egybol a plafonon vagyok idegileg, a kepebol es szintjebol meg lehet allapitani hogy fos lesz-e (igen). benne van a dhban 350 ora cirka. csak annyit tudok mondani, hogy hajra, masszivan szerencse es raforditott ido kerdese az egesz, nekem is lesz maxos skornom bar valoszinu, hogy addigra bottal fogok jarni es pelenkaban ultetnek a gep ele fogatlanul. (a velemenyem szerint jobban jartunk volna az RMAHra kenyszerito fosdrop rendszer helyett egy havi fixet fizeto rendszerrel, adok havi 3 papirt es elvezem a jatekot. persze ez csak az en velemenyem, ez a jatek nagy vonalakban azokra hasonlit ahol epithetsz hazat X-ert vagy 30 forintert megepul egy f!ngasnyi ido alatt, ez a trend ezt ertem, csak egy ekkora labelnel ez SIRALMAS) — siras vege huzok vissza farmolni meg 350 orat ;)

  Reply

 • avatar

  rigomester

  |

  Én továbbra is állítom, hogy ez nem bug. Így akarták, csak nem gondolták vagy csak nem tesztelték le, hogy ez ennyire jó. És most kitalálták ezt a bug dumát… a wizard és barbár god mode-dal pedig sztem ne hasonlítgassuk, mert azok tényleg nagy bakik voltak.

  Engem is érint a nerf és egyáltalán nem örülök neki, mert a DH-k Loh nerfelése miatt váltottam…. Most is hiányzik a Loh, hiába van loh-os fegyóm és gyűrűm (900+100), szinte semmit nem veszek észre a hatásából… előtte 2h xbow-val mentem 1700 volt loh, mert megérte. Loh használatával a patch előtt a reflectes meg sem tudott sebezni, most az egyik legge.ibb. Persze haver Loh-os monkjának életét figyeltem, meg sem mozdult… Ott nem kellene nerfelgetni valamit!?

  Tegnap is játszottam haverral, 2 elitre találtunk rá és hiába az 1500%, azért a fast-os, reflect-es simán kifingat (patch óta pedig nálam minden második reflectes…), pedig nekem még 500 feletti resistjeim is vannak. Sok dh-nak nincs is…

  Bár ki tudja, hogy játszok-e még az 1.05 megjelenésekor is… a fentebb említett tegnapi játékban is 2 valornál haver kapott egy legendary plan-t (1,9 millió). A múlt héten 2 legendaryt kapott (20 + 10 millió)… Másik haver meg 60euróért adott el egyet… én meg hiába farmolgatom act3-at hetek óta, egy cipőt tudtam eladni az elmúlt 1 hét alatt 350k-ért… és nagyon elment a kedvem az egésztől, főleg úgy, hogy látom másoknak egész jó a drop… :(

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#5):[/reply]Szerintem felesleges szépíteni a dolgokat, ki kell mondani kereken perecen: ez nerf. Az már más dolog hogy itt és még sok helyen e szó hallatán megindul a hőzöngés, de emiatt sem kell aggódni, igyekszünk moderálni a nem megfelelő hozzászólásokat. Ezen “nerf” kapcsán még megjegyezném az én személyes véleményemet: szerintem a Blizz hibázott a skillel, egyszerűen hanyagot voltak és nem tesztelték, hogy mire képes ez a skill. Ez egy tipikus hiba, nem pedig elnézés.

  Egyébként a videó láttán a másik tábor sem kicsi – akiknek nincs DH-juk – pedig jogosan hőzönghetnének, hogy miért nem hotfixelik azonnal az ilyen dolgot, mint ahogyan a godmode wizard és barb is hotfixelve lett 24 órán belül.

  De hát meghalt Mátyás, oda az igazság. Szerintem a legjobb az lenne, ha egyszerűen mindenki tájékozódna ezekről a dolgokról, valamit morog az orra alatt az ember otthon a monitora előtt, esetleg kulturált formában hsz-t ír, majd tovább lép a dolgon, ugyanis akár örül a hírnek, akár nem, ezen nem lehet változtatni, mert a Blizzard így döntött.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  “1.0.5-ös javításban nerfelni fogják.” azaz, szítsátok a nép haragját. Tudjátok jól hogy az olvasótáborotok egy bizonyos nem elhanyagolhatóan kicsi része ugrik az ilyenekre és indítja a flamewar-t és a cry me a river metódust, a legjobb amikor egymásra találnak és “na ugye a másik is megmondja”.

  Kérlek ne adjátok alájuk a lovat, nem nerfelnek semmit, de a megfogalmazás kiválthatja ezt a reakciót akkor is (vannak akik nem fogják fel csak “NERF” és ennyit látnak). Egy bugfix formájában helyrehozzák a hibásan működő skill-t, mennyivel barátibban hangzik, megvan a pszichológiája hogyan lehet tálalni bizonyos dolgokat szebb formában :).

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  LOL Most nézem hogy egy dupla socketes manticore van a kezében 2×100 as kavicssal szóval vaulttal kb a legevésbé hatékonyan öl az idiótája. XD

  Reply

 • avatar

  Ray

  |

  Persze, ez fullos gearben elég látványosan OP de ilyen cuccokban szerintem elemental arrowal is kb így elpirít mindent. Meg random vaultolgat a tömegbe hát lehet, hogy ő ezt megteheti de az én gearemben spec max 3 ütés és fekszek DH-val…

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  Amikor bejött a patch én is gondolkoztam egy ilyen fun builden. Csak én még feldobnám egy firewalkerrel meg valami +% tűzsebzéses cuccal és persze a Régi Nati szettes discipline regennel. Mivel a cipő helye foglalt így Nati egykezes fegyver Calamity mellett offhanden… És persze Inna gatya meg öv és Lacuni (Talán még Flavor of time amu is) meg mellé tactical advance, hogy rohanjon is mint a mérgezett egér mikor nem pörög :)

  De ettől függetlenül egy normálisan gearelt DH-nak szerintem eszébe sem jut hogy így farmoljon, szóval ha nerfelik nem lesz nehezebb semmi, csak a rúna lesz kuka mert a tumble akkor jobban megéri majd, ezért csak a játékélmény lesz sivárabb :S

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Olvasva nem volt ilyen látványos, de így a videó után már kezdem jogosnak érezni. :D

  Annak egyébként alapvetően örülnék ha nagyon high-end gearben egészen egzotikus buildek és taktikák is teljesen életképesek lennének (mint mondjuk ez), de mivel ehhez nem kell olyan durva felszerelés, és láthatóan komoly előnyt nyújt, ezért ez a nerf tök jogos, ezt ki kell gyomlálni.

  Szóval az tök jó, ha vannak melee wizardok, ranged barbárok, vagy éppen vault DH-k, de ne általános, hétköznapi, és relatíve olcsó build legyen az ilyen, hanem ritka, drága, és extrém.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.