Első paragon lvl100 – elemzés

Dyingsoul . Hírek 855

Mint ahogyan az előző hírben is szó volt róla, Alkaizer az első softcore játékos a Diablo 3-ban, aki elérte a 100-as paragon szintet. Az ominózus pillanatot természetesen követkette a Twitch.tv-n is, a felszereléseit pedig meg tudjátok tekinteni az Armory-ban.

Sokakban felmerül a kérdés ilyenkor, hogy mennyi idő és energia kellett ennek az eléréséhez. Nos biztosak lehetünk benne, hogy még ilyen felszerelésben is rengeteg időt felemészt a szintezés. Azoknak, akik kicsit boncolgatni szeretnék a témát, következzen egy táblázat, amiben benne van minden szinthez tartozó szükséges XP mennyiség, továbbá egy kördiagram, ami remekül ábrázolja a bizonyos szintek elérésének nehézségét.

Paragon szintek

Paragon szintek

Paragon szintek közötti különbség

Paragon szintek közötti különbség

forrás: diablofans

Comments (41)

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]Zizou05 (#40):[/author][quote]Szóval hány óra játékidő alatt érte el a srác(érték el) a paragon lvl 100at?[/quote]

  Erre én is kíváncsi vagyok, de úgy néz ki, nem publikus. Tippem szerint elég közel lehet a lehetséges maximumhoz, azt meg könnyű kiszámolni.

  Augusztus 21.-én jelent meg, Szeptember 6.-án kora délután érte el a 100-at, ez kb 16 és fél nap, vagyis durván 400 óra. Ennél tovább biztos nem tarthatott neki, szerintem kb 350 lehetett. Persze normális tempóban ennél jóval tovább tart. Én már annak is örülök, ha egyszer elérem a 60-at. :D

  Reply

 • avatar

  Zizou05

  |

  Szóval hány óra játékidő alatt érte el a srác(érték el) a paragon lvl 100at?

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@oki86 (#38):[/reply]nem nő, ugyanannyi xp-t kapsz ha egyedül vagy ha csapatban tolod, ha csapatban vagy gyorsabb menny csapattal, ha egymagad akkor egyedül

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  Az xp 1 playerben is úgyan annyi mint ha 4 playerben tolja az ember?
  Mert d2-ben több volt az xp ha többen voltak !

  Ameddig egy act3 pókos külditöl a végéig nől az xp legalább 5% ot addig gyorsan lehet fejlődni,mert max 20 runbol van egy lup” és ahogy elnézem az xp táblázatot ez olyan 60-65 lvl!

  Persze ez +50-55% xp adással !

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  [reply]@chasy (#36):[/reply]mindig ez van már nem első hír ahol lezárják

  lehet saját véleményed amíg az tetszik az adminoknak is

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#35):[/reply]Inkább egyeseknek nem tetszett mások véleménye,ezért lezárták :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@CraftyFOX (#34):[/reply]Pár hittérítő szent kötelességének érezte hogy utolsó lélegzetvételéig ott kötekedjen, ezért inkább kihúzták a zsinórt. :D

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  Ö mi ez a nagy szólás szabadság az utolsó postnál?

  Reply

 • avatar

  balu840202

  |

  [reply]@DHC (#31):[/reply]”Ugyanúgy ha gyorsan haladt sok volt a drop. Ami sok pénz.”

  azért 300mfet, (vagy csak közelítőleg annyit) nem volt egyszerű összeszedni… és ha valaki össze is tudta szedni messze nem haladt ilyen gyorsan. + a drop is rosszabb volt.
  Persze amit talált nyilván drágábban adhatta el, de most még nem estek annyira a méregdrága itemek árai, hogy az számottevő legyen.
  Tehát amit mondok, hogy patch elött messze rosszabbak voltak az esélyek egy-egy jobb item megtalálására mint most. ugyanakkor így haladni sem lehetett. Szerintem ezzel Te sem vitatkozhatsz.
  Ha ez így van, akkor paragon elött nem igen lehetett ekkora JÓ ÁRON ELADHATÓ ITEM/NAP arányt elérni.

  “Ennek ellenkezőjét én sem állítottam. De az elmúlt 2 hétben biztosan nem szakadt be annyit az esély hogy pont ez a srác legyen az aki jókor volt jó helyen.
  Az vagy beszakadt már előtte, vagy a patch pillanatában azonnal, vagy még bőven van esély.”

  Nyilván van még esély ezzel nem is vitatkozom. csak a megtérülési idő nő naprol napra,pot azért mert minden nappal csaökkennek a tárgyak árai. ki tudja, hogy 2 hét mulva milyen árakon lehet eladni egy most 250eur-ba kerülő itemet. bár most sem tudjok, hogy eddig mennyi itemet vettek 250 eur-ért… inkább sztem max 100 eur-ért mennek el a cuccok (lehet hogy drágábban is, de a jellemzőbb a 100as kategória).

  “De mindemellett az MF hozzáadott értékét a pénzkereseti potenciálhoz nem kevesen eltúlozzák.
  Aki érti hogyan is működik az tisztában van azzal hogy az extrégyors haladás az elsődleges szempont. És az instant pénzből megvehető.”

  Lehet én is ilyen vagyok. de elmondanád hogy miért is túlozom el?
  Ha jól tudom -persze ha nem akkor javíts ki – akkor az mf NEM a tárgyak minősét, hanem a tárgyak esésének gyakoriságát növeli. Ergo 100%mf-nél 2x, 300% mf-nél 4x annyi rare esik. az hogy milyenek az random. de azt mindenki beláthatja, azonos haladási sebességnél 25% kevesebb idő kell ugyannyai jó tárgy megtalálásához…
  Ugyanakkor azt mondod hogya haladási sebesség elsődleges. van benne igaszság, viszont azut meg a legjobban növelni a felszereléssel lehet. az elöbb azt mondtad, hogy elég az ötvenes paragon lvl. rendben. akkor 150mf-et kell összeszedned, úgy hogy az ne menjen ahaladási sebesség rovásásra. nem egyszerű. + még teljesen felesleges is hiiszen ez a plusz mf egy idő után nem is fog kellen….

  “Hehh. Ezt te el is hiszed? Több millió ember lootol folyamatosan és az nyomja le az árakat. Szerintegy 1 db 100as paragonu ember fogja elrontani a piacod? Ki kell ábrándítsalak hogy nincs igazad. Ha 100 ilyen csokker van az sem szigifikáns. Ez tiszta matek.”

  Ez miez??? értelmezted amit irtam??? mert kb ez volt. Nem ezzel a sráccal kell versenyezni, mert mire odajut az ember hogy elér egy ilyen haladási sebességet, és a max mf közelébe ér, adigra nem csak aez a srác fog itt tartani, hanem sokan…
  ugyanakkor ezel a dok emberrel is egy olyan piacon kell verszenyezni, aminek az árai folyamatosan csökkenek.
  Igy egyre nagyobb a rizikó beruházni a megtérülés reményében. Nem hogy pénzkereset miatt. persze ez nem érinti a srácot, hoiszen ő már most is valszeg megszedte magár kicsit, és tehet rá hogy mi lesz 2 hét mulva…

  Reply

 • avatar

  morzdomigron

  |

  respect az embernek akár csapat akár nem ez kurva nagy teljesitmény! elég sokat tolom de messzemég a 30as szint is :DD

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [author]balu840202 (#29):[/author][quote]@DHC (#25): Azért vannak tévedések a hsz-edben…
  “Ezt bárki bármikor megtehette paragon előtt is.”
  Téves. MF 300% Ez nem volt meg…[/quote]

  Ugyanúgy ha gyorsan haladt sok volt a drop. Ami sok pénz.
  És régen az eladhatóság is jobb volt.
  Ugyanis paragon óta emeltek drasztikusan a dropon és romlott az eladhatóság, csökkentek az árak is.

  Továbbá kiegészítettem a kijelentésemet azzal, ha most húzol kicsit a paragonon ami nem gigantikusan sok idő ami a 70-es szintet illeti szinte a teljes MF bónuszt megkapod. Tekintettel a capr-e meg hogy kb 1 MF-es itemmel vagy a followerrel kipótlod az utolsó 30 paragon levelt.
  És messze nem kell a 100 mint a srácnak hogy kb. ugyanannyit lootolhatsz és kereshess mint ő.

  Magyarán szólva az éppen elég szint elég alacsonyan van tartva hogy bárki számára elérhető legyen aki komolyan veszi.

  [quote]“2 hete még nem voltunk elkésve most meg már igen?”
  Most sincs senki elkésve. Csak az idő múlásával egyre csökken a megtérülés esélye.[/quote]

  Ennek ellenkezőjét én sem állítottam. De az elmúlt 2 hétben biztosan nem szakadt be annyit az esély hogy pont ez a srác legyen az aki jókor volt jó helyen.
  Az vagy beszakadt már előtte, vagy a patch pillanatában azonnal, vagy még bőven van esély.

  [quote]“A lé ha egyáltalán dől nem a százas paragon miatt dől, hanem a haladási sebesség miatt.”
  300%MF!!! Tehát a haladási sebesség és a paragon szint miatt![/quote]

  Korábban is leírtam most is. A lvl70 nem nagy kunszt. Az 50 meg pláne és kb ugyanott vagy. És szerintem sem elhanyagolható.

  De mindemellett az MF hozzáadott értékét a pénzkereseti potenciálhoz nem kevesen eltúlozzák.
  Aki érti hogyan is működik az tisztában van azzal hogy az extrégyors haladás az elsődleges szempont. És az instant pénzből megvehető.

  [quote]Azt azért figyelembe kell venni, hogy aki most indul, annak ugye meg kell venni a felszerelés (pénz), kell egy eleve 60.szintű barbár (idő), fel kell húzni min 70–80 paragon szintre(idő). Tehát mondjuk befektet pénzt, időt, és kb 2 hét mulva eljut odáig ahova a srác. Persze akkor már nem csak a sráccal kell versenyezni, hiszen most sokan vérszemet kaptak…így lehet hogy mire oda jut az ember hogy tényleg esnek a jó cuccok már annyi lesz lesz a piacon, hogy a megtérülési idő is több hónap lehet….[/quote]

  Hehh. Ezt te el is hiszed? Több millió ember lootol folyamatosan és az nyomja le az árakat. Szerintegy 1 db 100as paragonu ember fogja elrontani a piacod? Ki kell ábrándítsalak hogy nincs igazad. Ha 100 ilyen csokker van az sem szigifikáns. Ez tiszta matek.

  Ellenben jó hír hogy akkor tőle nem kell félned.

  Reply

 • avatar

  Lastchance

  |

  Ez a csávó percenként legalább 1 packot megölt átlagban és ebben nincsenek benne a goblinok mindezt A3-ban, egyáltalán nem sok az a cucc mennyiség ami neki esik, mert hiába van 3 oldalnyi stash unidientifyed cucca (300% MF semmire sem garancia) abból valszeg volt 4-5 olyan cucc ami 100 millio fölött ment el és ez 2 hét termése amit napi 20órákkal tolta, jah és mellesleg nem is minden legendary ami esik 60as nem hogy még a normálisabbol egy jóbb is amit jól ellehet adni. Meg kell hagyni biztos nem hal éhen a gyerek de nem keres olyan qrva sok pénzt ahoz képest hogy mennyit öl bele.

  Reply

 • avatar

  balu840202

  |

  [reply]@DHC (#25):[/reply]Azért vannak tévedések a hsz-edben…

  “Ezt bárki bármikor megtehette paragon előtt is.”

  Téves. MF 300% Ez nem volt meg…

  “2 hete még nem voltunk elkésve most meg már igen?”

  Most sincs senki elkésve. Csak az idő múlásával egyre csökken a megtérülés esélye.

  “A lé ha egyáltalán dől nem a százas paragon miatt dől, hanem a haladási sebesség miatt.”

  300%MF!!! Tehát a haladási sebesség és a paragon szint miatt!

  Azt azért figyelembe kell venni, hogy aki most indul, annak ugye meg kell venni a felszerelés (pénz), kell egy eleve 60.szintű barbár (idő), fel kell húzni min 70–80 paragon szintre(idő). Tehát mondjuk befektet pénzt, időt, és kb 2 hét mulva eljut odáig ahova a srác. Persze akkor már nem csak a sráccal kell versenyezni, hiszen most sokan vérszemet kaptak…így lehet hogy mire oda jut az ember hogy tényleg esnek a jó cuccok már annyi lesz lesz a piacon, hogy a megtérülési idő is több hónap lehet….
  Mutasson valaki olyan magyart aki fél millát csak úgy beáldozna, hogy hátha jó üzletet csinál…

  Reply

 • avatar

  Vorrhess

  |

  Szerintem nem keres vele nagy pénzt… Néztem vagy fél óráig a streamjét és fel sem vette a cuccokat… még az i63-as geart sem..:D Paragon 100 előtt és után sem.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]DHC (#25):[/author][quote]Még így is van kifogás, vagy feladod a melódat és indul a nagy kasza?[/quote]

  Nem, inkább tekerek tovább a következő kommentre és nem foglalkozok ilyen kötekedéssel. :D
  Gondold úgy, ahogy szeretnéd. Én is ezt teszem.

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Ez a kördiagram max. elrettentésnek jó , nem pedig motivációnak… durva mennyiségű xp számok ezek már. De ezt akarta a nép megis kapta :D 14-nél járok napi pár órát beledobok amíg élvezem a játékot azt, hogy valaha is elérem e vagy sem a 100-at nem izgat különösen.

  Ha csóri foszlánca egyedül csinálta netán akkor nem sok élete lehet ..valamilyen szinten sajnálom is az ilyen embereket… De szerintem azért e mögött több ember áll csak ő a “fő mufti” ő adta az arcát hozzá “Én vagyok a legnagyobb kocka” címen :) Azért így elsőnek nem rossz teljesítmény , ha egyedül ha csapatban.

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#21):[/reply]Jókor jó lépéseket?

  Ezt bárki bármikor megtehette paragon előtt is.
  Tehát as jókor az mihezképest is jókor?
  2 hete még nem voltunk elkésve most meg már igen?

  És dől a lé?
  Jaj.

  Nem szaladt meg a képzelet és a feltételezések gépezete?

  A lé ha egyáltalán dől nem a százas paragon miatt dől, hanem a haladási sebesség miatt.
  Aki eleve így halad annak gyorsan megvan a paragon is (lvl 70 harmad idő alatt és bőven elég), és az itemek is hullanak.
  Nem kell 0-24- ben grindolni.

  Még így is van kifogás, vagy feladod a melódat és indul a nagy kasza?

  Reply

 • avatar

  Csorbakoma

  |

  Valaki szponzoráljon meg engem is 3000 dodóval, farmolok napi két órát, és a bevételt felezzük. Várom a jelentkezőket: kűggyépénzt@nekem.de sokat.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@marton576 (#22):[/reply]Nem az ide vezető “munkáról” beszélek, hanem az eredményéről.
  Ha elolvasod amit írtam, abban is napi 2 óra van, nem 15.

  Reply

 • avatar

  marton576

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#13):[/reply]Mennyország? Ha így folytatja most pl nem csak a diablo-val hanem más game-el akkor meg lesz a következő halál eset amit interneten olvasni fogsz……Most nem sorolom a következményeket de a napi 15 óra az iszonyatosan nagy mennyiség és szerintem ha egyedül tolta akkor több időt is tolta.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]DHC (#20):[/author][quote]@Zsiráfnyál (#19): Én pont arra céloztam hogy amit írtál azt bárki megteheti.[/quote]

  Én meg nem.

  Nem mindenki játszik napi 20 órát, nem mindenki rakja félre a komplett életét egy játék miatt, és nem mindenki kockáztat meg egy (több)százezer forintos befektetést. Erre a játékosra (vagy csapatra) viszont mindhárom igaz, neki bejött, jókor lépett meg jó lépéseket, most meg emiatt olyan helyzetbe került, hogy dől a lé. Én erről beszélek, ez pedig egyáltalán nem egy hétköznapi helyzet. Ha az lenne, nyilván nem is működne.

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#19):[/reply]Én pont arra céloztam hogy amit írtál azt bárki megteheti.

  A karakter mögötti játékos(ok) nem a kiemelkedő tehetség miatt haladn hanem a jó gear miatt, és elméletben kereshet pénzt.

  Ergo te is lehetnél akár holnapután egy olyan játékos aki ugyanígy halad ha szánsz rá pénzt gearre.

  Vagy ráveszel sokakat hogy adományozzanak neked geart.
  (ha csak befektetéként adják és nem lemondanak akkor befektettek, tehát a befektetés is oszlik és fuccs a kiemelkedő kereset elméletnek)

  Tehát ha elhiszed hogy ez az egy játékos tud ezzel sok pénzt keresni (a hogyan pedig mint leírtuk többen is tökre nem titok==gear) akkor adott a kérdés:

  Miért nem teszed te is ezt?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@DHC (#16):[/reply]Én nem mindenkiről beszélek, hanem erről az egy emberről, és nem kevés drága cuccról, hanem sok olcsóról.

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#13):[/reply]Ez is gyakorlatilag befektetés kérdése. Ha valaki befektet egy jó gearbe+sok időbe. Simán vissza jöhet a befektetett pénz. Nekem mondjuk nem erről szól a játék+ unalamas is lenne ennyit játszani, de ha azt vesszük, hogyha vki mondjuk játékról játékra ezt csinálja szépen el tud lenni belőle egy ideig.

  Reply

 • avatar

  TrollBalint

  |

  [reply]@Abiondi (#12):[/reply]Mindjárt nekiáll figyelni a Blizzard, hogy 2 karakter begépelése közötti időt, hogy egy karaktert mennyi ideig nyomsz, milyen gyorsan mozgatok az egérkurzort, és ha bárhol nem stimmel a dolog, az előző alkalomhoz képest, már jön is a kick-ban-kill démon :) (és persze a fekete maszkos úriemberek sem maradnak el :) )

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#13):[/reply]Te tényleg el is hiszed amit Írsz?

  Tegyuk fel hogy igen.
  Akkor miért nem fektetsz te is gearbe és farmolsz egész nap?
  Ugyanis ehhez csak az kell meg idő…

  Ha meg nem hiszed, akkor ne írj ilyeneket.

  Egyébként én nem hiszem hogy ordas pénzeket lehet ezzel keresni, ugyanis a drága geareket jelenleg azok vették akik farmolásra használják és visszavárják a pénzüket.
  Na ez egy piramisjáték szerű dolog.
  Aki először fektetett bele és adta drágán a jó geareket az nyer.
  A többinek meg nem jön vissza.

  Ennek a fizikai végét a felhasználók számának végessége határozza meg.
  Ezen belül meg egy másik paraméter hogy ezen usereknek hány százaléka kezdi ezt el csinálni.

  Reply

 • avatar

  mariak

  |

  En ehhez a cikkhez csak annyit fuznek fozza, hogy beteg emberek. :D
  Koszonom szepen a megnyilatkozasi lehetoseget. :D

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  az a vicces hogy egyáltalán nincsenek is jó itemjei a srácnak : D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]Beer (#10):[/author][quote]2. állítólag 3000 usd volt a gearje, de a szintezés alatt 5000-et termelt ki – ez tényleg csak állítólag dolog, ne tessék készpénznek venni, egy másik fórumon olvastam[/quote]

  Én simán elhiszem, elképesztő pénzek mozognak egy ilyen játékosnál. A diabloprogress.com adatai szerint óránként 134 packot öl meg, természetesen MF cap-en, hiszen lvl 100-as. Ilyen tempóban ha játszik 3 órát, az 400 (!!!) drop. Ha meg kényelmes tempóban, hátradőlve csinálja, akkor mondjuk “csak” 300.

  Ennyi idő alatt ilyen MF-el kizárt dolog, hogy ne essen valami értékes cucc. Kirakja jó olcsón az RMAH-ba, hiszen tökmindegy mennyiért viszik el, neki csak az számít, hogy elvigyék azt a rengeteg cuccot. Amit más 30 dollárért rak ki, azt ő kirakhatja 20-ért, nem fogja az a 10 dollár érdekelni. Vagy ha így is lassan fogynak a cuccok, vesz magának 10 accot amiken csak RMAH-zik.

  Ha ez az ember naponta belép 2-3 órára farmolni, szétalázza az én napi 9 óra munkáért járó fizetésemet. Két órát diablozik, és többet keres vele, mint a főnököm. Na ha ez nem a mennyország, akkor mi ? :D :D Még ha ketten is csinálják, és feleznek, akkor is jobban megélnek egy játékból, mint más a munkából. Nyilván max fél évig fogja tudni ezt az állapotot kihúzni, de ez akkor is nagyon durva.

  Reply

 • avatar

  Abiondi

  |

  [reply]@Dyingsoul (#8):[/reply]Hehe, én meg 3 helyről (IP) szoktam játszani (otthon asztali gép;munkahely (no offense); laptop), meglepne, ha valaki be tudna azonosítani ezek után, hogy egyedül vagy hárman használom az accom. Miből? A jelszavam begépelési idejéből? :)

  Reply

 • avatar

  Peppino

  |

  Pontosan 2 hét akkor az 210-óra.

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  [author]gabeesz007 (#9):[/author][quote]persze úgy csak könnyebb hogy egyszerre több ember tolta a játékot.
  viszont azt nem tudtam hogy két fegyver is lehet a kézbe egyszerre..:)
  50.000 demage odavágott amikor megláttam. nekem 24ezer.. lol
  gondolom ez a srác se kereste magát hülyére… biztos összeszedett jópár millió igazi lovettát..
  0[/quote]

  1. egyedül tolta, napi 15 órában
  2. állítólag 3000 usd volt a gearje, de a szintezés alatt 5000-et termelt ki – ez tényleg csak állítólag dolog, ne tessék készpénznek venni, egy másik fórumon olvastam
  3. a dmg nem a két fegyver miatt volt nagy, hiszen a másodikon nem is volt dmg
  4. az utolsó felvetésedre a második pont ad választ

  Reply

 • avatar

  gabeesz007

  |

  persze úgy csak könnyebb hogy egyszerre több ember tolta a játékot.

  viszont azt nem tudtam hogy két fegyver is lehet a kézbe egyszerre..:)

  50.000 demage odavágott amikor megláttam. nekem 24ezer.. lol

  gondolom ez a srác se kereste magát hülyére… biztos összeszedett jópár millió igazi lovettát..

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#7):[/reply]5/C
  http://us.blizzard.com/en-us/company/about/termsofuse.html

  A blizzard nem támogatja az accountok megosztását, mindenkinek a saját felelőssége a login információk titokban tartása. Magyarul a Blizzard nem vállal azért felelősséget, ha kölcsönadod a havernak az accountodat és valami balul ütne ki (mondjuk vásárolgatna blizzard store-ban, ellopná az accountodat ilyesmi).

  Viszont ahogy elnézem nem jár érte kitiltás, ha erre gondolsz. Pláne nem lehet semmi tenni, ha mondjuk testvérek vagy albérlőtársak felváltva játszanak egy gépen, ugyanarról az accountról. Furcsa is lenne, ha amint valaki beül a géped elé, az accountoddal játszani megjelenne egy Blizzardos kamion, tele maszkos-gépfegyveres ürgékkel és felszólítaná az illetéktelent, hogy logoljon ki! :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Dyingsoul (#6):[/reply]Engem abszolút nem zavar ha többen csinálták, de ha jól tudom, elvileg tilos egy accountot több játékos között megosztani. Jól tudom ?

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Masscsi (#4):[/reply]Sokan pletykálkodnak ezzel kapcsolatban, de sem streamen sem másutt nem láttam ennek a megerősítését. Az nem lehet, hogy ez a feltételezés csupán az irigység szüleménye? Én el tudnám fogadni azt is, hogy felváltva tolta valakikkel, de elnézve azt, hogy milyen gyorsan csinálta meg a lvl 99-100at is, akár még az is lehet, hogy nem osztott az account.

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  [reply]@Masscsi (#4):[/reply]Persze hogy nem nagy szám, már sok száz lvl 100-as kari van…
  Szerintem teljesen fölösleges belekezdeni ebbe az ezerszer átnyálazott témába.

  Reply

 • avatar

  Masscsi

  |

  Mindenki róla beszél pedig nem nagy szám mivel osztott account volt kb 10 ember tolta felváltva…..

  Reply

 • avatar

  Rhadox

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#1):[/reply]Számold ki az update-től tegnap délutánig hogy az mennyi nap és szorozd be 16-18 órával = win. Btw ha nem barbie vagy akkor a kapott értéket szorozd fel minimum 2-vel 200k+ dps DH-val (no ss) min. kb. 1.5-el csak mert act 3 70%-át cirka 6-7 perc alatt clearelte ki a barátunk amit a többi classel még 300k dps-el sem fogsz megcsinálni.

  Reply

 • avatar

  EKO

  |

  Gratu neki. Nézegetve ezt a táblázatot, ugyanakkora meló 0-ról 60ra elérni, mint 90-ról 100-ra. Nice! Kemény lesz, de ha D2-ben a Barbárom elvittem 99-ig, itt is elfogom a Dokimat! :D Bár lehet erre nekem jóval több idő kell majd mint neki! :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Az a kördiagram nagyon hasznos, sikerült is eltörpülnöm rajta a sz*ros lvl 14-emmel… :D

  Na de engem ezek helyett igazából inkább az érdekelne, hogy Alkaizer-nek meddig tartott elérni a lvl 100-at. Egy konkrét számra volnék kíváncsi, hogy hány óra játéka volt benne, és hogy ez a patch óta napi szinten átlag hány órát jelentett.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.