Kis hírek, a nagyvilágból.

Hamu . Hírek 1035

Lylirra bejelentette, hogy mostantól 7 nap helyett, 3 naponta tudjuk a karaktereinket a ptr szerverre másolni.
[Quote]Good news! We’re reducing the character copy cooldown for the #D3PTR from 7 days to 3 days: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6713911788#4 …[/Quote]

A Blizzard “Software Engineer” munkakörbe keres munkatársakat a Diablo III fejlesztésére, további információt itt találhat az, aki érdeklődik.

Kicsit bulvárosodjunk is…
Indiana-ban, és Ohio-ban a rendőrség köröz két feltehetően 20 és 26 év közötti férfit, akik egy ottani Walmartot “le-raideltek”, és a Diablo III állományukat fizetés nélkül lecsökkentették.

Forrás: twitter, blizzard.com, incgamers

Comments (17)

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@szalontai (#15):[/reply]BÉLÁK!

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  [reply]@fekete123 (#7):[/reply]Igen, elnézést kérek.xD Csak félreolvastam, bocsánat. De köszönöm

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@MephistoiX (#11):[/reply]lehet ez is csak egy d3as reklámfogás, hogy leraidelik a walmartokat :D
  amúgy nagyon szar kocsija van az ottani rendőrségnek..

  [reply]@Matthew (#14):[/reply]
  Legényanya? :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Linkin (#12):[/reply]Fogalmam nincs, hogy mehetnek a dolgok a Blizzardnál. Néha az egész cég olyan, mintha betemetnének egy lyukat, úgy, hogy közben ástak egy másikat.

  Azért persze szeretjük őket, csakhátna… komolytalankodnak néha.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@starlike (#10):[/reply]Egy biztos, én nem erősítem a “D2>D3″ elvű embereket. Látom a fejlődést és azt is, hogy honnan indult anno a D2 és hová jutott az 1.13-mal. Rendben is van ez, de egy halom patch ott is a Blizzard önhibájából fakadt. Teszem azt mikor 8 kariból 7 varázslónő tűzfalazott Act 5 elején. Aztán jött a balanszozó patch, karik a kukába (most ezt ugye megússzuk). Ugyanakkor picit a jelenlegi fejlődési irányt (miből csippentenek le, mihez adnak hozzá) kifogásolom.

  Ami az adagolást illeti.. nos ez rendben is lenne, nem jöhet egyből minden, de ha most nem fogják meg a tömeget, akkor később már nagyon nehéz lesz visszacsábítani őket a játékhoz. Már pedig egy “Monster Leveling” szerintem kevés. A rúnakövek bevezetése persze azért meredek (vagy hát kitudja?), de több Infernal Machine jellegű küldetés mondjuk szerintem jobb irány lenne.

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  [reply]@Matthew (#8):[/reply]lesz rúna idővel biztos,meg charm de fokozatosan kell bevezetni,sok ember havonta kap fizetést,ha ettől sűrűbben vezetik be,h vásárolnának? hitelt csak nem vesz fel az idiótája :D na jó külföldön hetente is van fizu…:D

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Nem csoda, hogy a blizzard szoftverfejlesztőket keres, ha már az ah és a szociális rendszer felületével ennyi gond van és még az is problémát okoz nekik, hogy a recent players listát törölni lehessen. Néha már nem is értem ezt, néhány dologban amatőrnek érzem őket, pedig ezt nehéz lenne elhinni. Kíváncsi lennék az igazságra, mert itt valami van a háttérben.

  Reply

 • avatar

  starlike

  |

  [reply]@Matthew (#8):[/reply]Reflektálok :)

  Igazad van, de a Blizzard tudja ezt, csak nem gyorsan adagolja a contenteket hanem szépen lassan mindig annyira amennyire a játékosok még kibírják és nem unják meg. Ez az üzlet nekik, sajnos. Figyeld meg szépen bővítgetik az infernal machine-t a többi bossal, az fog majd következni, ha pedig látják h megint vészesen csökken a játékos szám jön az új content, és persze a folyamatos “balance-olgatás” melynek nem az a célja h egyensúly legyen hanem akiknek eddig nem volt elég előnyük azoknak most lesz, akiknek volt azoktól kicsit elvesznek máshogy erősítik, és így pörögnek a tradek az ah-ba. Szépen ki van itt számolva minden, eloszlások, statisztikák előrejelzések, hogy mikor hova nyúlnak bele a játékba várhatóan milyen hatással lesz a piaci forgalomra és az ő pénztárcájukra. Ez ilyen :) De persze ennek vannak előnyei is. Összességében az új változtatásokkal és az 1.1-es patchel szerintem a DII színvonalát hozza, sőt túlszárnyalja, főleg h milyen elvárásokat támasztanak az emberek felé, meg egy ilyen típusú játékot életbe tartani manapság nagyon nehéz.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Megosztom veletek ami velem megtörtént.
  Eladtam mindenemet, és barbárra váltottam, aznap amikor a ptr elindult akkor végeztem az elkészítésével. Aznap este átmásoltam a karimat, erre 24 órával ezelőtti állapotban másolta át. Azaz teljesen hiányos, de a teljes gold összeg se volt rajta, mivel egy akkori állapotot másolt, amikor még néhány cuccom licit alatt volt. Tehát azóta se tudok tesztelni, amit már nagyon szeretnék :(

  Szóval erre figyeljetek, nagy valószínűséggel ezután se fog egyből átkerülni amit vesztek. 24 órát várjatok a másolással, miután módosítottatok a karitokon.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@CalebForeva (#1):[/reply]Nálam idézőjel nélküli az öröm, ugyanis valahol picit a játék alapjainak szétbarmolásának tűnik ez az 1.0.5.

  Új értelmet nyer a mondás: “A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.”

  Eleve már a szórakoztató képességek agyatlan faragását sem értem, és míg az 1.0.4 esetén úgy nyúltak a kevésbé használt képességekhez, hogy azokat feljavították, most nem ez van. Most basszunk szét mindent, és mondjuk meg MI az embereknek mit használjanak.

  A másik része meg a dolognak, hogy pl felmerül bennem a kérdés, ha a játék 4 “szintes”, miért nem skálázódik utána? Mi értelme egy nehézségi szinten belül is egy újabbat választani? Tényleg jó ötlet ez a 40 féle fokozat. Komolyan emberek, kell ennyi? Mármint szögezzük le, az ötlet jó, de miért nem csak a 60++ számára elérhető?

  A melléjáró “jutalomról” ne is beszéljek. Absz. nem honorálja azt, hogy X ideig kínlódsz a szörnyekkel. A másik meg hogy véleményem szerint teljesen el van tévedve a Blizzard ha azt hiszi, ezzel lehet lekötni jobban a játékosokat, hogy X idővel tovább kell ütnöm egy szörnyet. Lényegében ugyanis erről van szó…

  Lehet persze mondani, hogy X százalékkal jobbat dob, de valahol inkább az UberTristram jellegű (csak nem feltétlen a főellenfelek elleni) plusz küldetések kellenének ide, valamint mondjuk Rúnák. Tényleges RÚNÁK. Azok adnának újabb “színt” a játéknak és máris lehetne variálni a tárgyakkal, és lenne értelme ACT1-en is aprítani néha.

  Vagy hogy mást mondjak 1-2-3 különlegesebb helyszínt is el lehetne szórni. Egy kis barlang itt, egy katakomba amott… stb. (Azt csak zárójelesen jegyzem meg, hogy a Paragon Level bár bejövős, de hogy ezzel is szívni fogunk ha egyszer jön a kiegészítő, már most látom. lvl 61 + 80 paragon mindenesetre mókás lenne…)

  Mindenesetre amit most csinálnak az valamiféle agyonbalanszozás, aminek a vége reméljük nem lesz olyan tré mint az SC2 esetén a jelenlegi szitu (agyonfoltozott X patch után). Hihetetlen, hogy 12 éve fejlesztik a Diablot aktívan, ha mondjuk a 2-3-at nézem, és soha nem voltak képesek az igazi egyensúlyt eltalálni.

  Egyetlen mentségük lehet most, mivel érezték ők is, hogy lesz vagy 20 skill értékmódosító patch, ezért egy baromi jó, mobil skill rendszert tettek össze, így nem megy minden karakterem kukába egy-egy ilyen agymenésük után, mint amilyen az 1.0.5 kinéz az előzetes infók után.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Scrancler (#5):[/reply]Miről beszélsz most? Azt írod az accountod starter edition lett de a bemásolt szövegben (gondolom másolt) ott STANDARD van. Tehát az alap.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Egy kicsit téves a fordítás, ti egy áruházról beszéltek, miközben a linkelt forrás szerint :

  “So far around 20 stores have been hit in Indiana and Ohio”

  Azért ez egy fokkal durvább. :D

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  [reply]@Hamu (#4):[/reply]Akkor engedd meg, hogy személyesen gratuláljak.:D Habár, már nem öl meg a röhögés…Mivel most néztem az accountomta és azt írja a Diablonál, hogy Status: Starter Edition. De még most is tudok vele játszani…meg PTR-t is engedi
  (ACCOUNT STATUS
  ACTIVE) vagy ez azt jelenti, hogy minden okés?
  PRODUCT LEVEL
  Diablo® III Standard Edition
  Vagy csak én vagyok ennyire beparázva most?xD
  De az ACTIVE zölden van

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Scrancler (#3):[/reply]Enyém a megtiszteltetés!

  Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  Már ne is haragudjatok…xD
  De ezen egy akkorát fakadtam, hogy atya úr isten.xD
  Sajnálatos amúgy, hogy ez megtörtént.
  De kérem…ez a megfogalmazás hatalmasra sikeredett.:D

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Nah ők az igazi szoftver kalózok! :D

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Nekem ez a hír egyenlő azzal, hogy még jó sokáig nem lesz 1.05 élesben…”örülök” neki.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.