Barbár gear egy millából = Inferno act3

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, Videó 1156

Hölgyeim és Uraim, szeretném nektek bemutatni TravisMH-t aki arra vállalkozott, hogy egy millióból összeállít egy barbár felszerelést, amivel ráadásul hatékonyan tud farmolni Inferno act 3-on.

Aukciós ház naplója

Aukciós ház naplója

Nagyon fontos, hogy a main handben mighty weapon, az off handben pedig dagger legyen. A main handből így jön a bónusz 3 fury, a dagger pedig az attack speed és tornado miatt fontos. Crit chance is szükséges a fury magasan tartása végett.

Láthatjátok, hogy a fegyverekben a socket nagyon könnyen fejleszthető, ezzel pedig magasan nőne a dps. Megfelelő upgrade lehet egy olcsóbb lacuni bracer, ami az attack speed és movement speed bónusz miatt is nagyszerű. ezeket már 750k-2millióért megkaphatjuk.

Ha mindezt még egy millióból megfejelnénk és egy nagyobb DPS-el rendelkező main handet vennénk, sokkal magasabb dps-t is kaphatnánk.

Csak azzal, hogy a fegyverekben lévő gemeket fejlesztjük, akár már 47k dps-t is elérhetünk. Tovább növelhető a dps, ha olyan off-hand fegyvert vásárolunk, amiben alapból van crit dmg és socket is. Továbbá ha nem engedhetünk meg magunknak magasabb szintű gemeket, megoldás lehet az is, ha olyan fegyvert keresünk, amibel alapból van 70% crit dmg.

A kesztyűre nagyon fontos attack speedet választanunk, ezzel nagyszerűen növelhetjük a fury generációt, mindemellett sokkal tovább maradhatunk berserker formában. -TravisMH

Íme egy videó arról, hogy milyen vele act3-at farmolni.Watch live video from tmhill2 on TwitchTV

Ide kattintva megtekinthetitek a Skill buildet!

 

A Gear pedig megtekinthető az imgur albumában.

forrás: Reddit

Comments (65)

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@fekete123 (#40):[/reply]”Amúgy barbárom van, és tény hogy el van baltázva. Persze nem csak ez, hanem a többi kaszt is, mert rengeteg az értelmetlen skill még mindig. Idővel csak megoldják.”

  Hogy mik azok az értelmetlen skilllek, arra majd visszatérünk ha kint lesz a PvP. :)…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@fekete123 (#44):[/reply]Akkor viszont sajna benned van a hiba, azt kell mondjam. Mármint ha sc-ről beszélsz. 30 óra alatt bármelyik karit fel lehet húzni 0-60ra. Egy titka van: még és ölsz, boldogulsz ahogy tudsz. Ha megvan a szint a köv fokozathoz, de még diot nem ölted le, valakit megkérsz hogy ölje le/kreálja be és mész a köv fokozatra. Mikor megtorpansz mert nem tudsz haladni állandóan meghalsz, bemész AH-ba, elköltesz 20-50k-t és máris császárul tudsz haladni. Továbbá nem árt ha minél előbb beszerzel egy socketes sisakot és beleteszel egy jó magas ruby-t a bónusz exp miatt. LVL 40-50 felett pedig jó ha már minél több bónusz xp/kill cucc van rajtad, 150-es bónusszal már szépen lehet darálnia pókokat act3 core of arreat szinteken.

  Régen volt egy szintező módszer act 3 tremors in stone küldi. Le armory-ba, megölni mindet, adria-val nem beszélsz, towbnan gyors leave és resume, elölről. Nem tudom, hogy ez még mükszik-e de ezzel gyorsan lehetett régen szintezni.

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  [reply]@chasy (#47):[/reply]Minden kaszt más és más. Mind másban, máshogy, de mind jó! Persze én is szeretem ha gyorsan haladok de direkt nem csináltam például tankosra DHt amivel nem lehet meghalni. Inkább olyan lett ami veszett gyors de ha egy pillanatra nem figyelsz oda el is hasal egyből. Így nekem élvezetesebb vele a játék. Ha valaki egész nap csak pörögni akar tegye, amíg meg nem unja. Nem zavar. A wd is tök jó kaszt és változatos. Ráadásul nem is mondanám gyengének. Sőt azt is megkockáztatnám hogy infernóig vele volt a legkönnyebb nekem magatalálósan elmenni. Az ilyen frissen kraftolt random cuccokban essünk neki az inferno bossoknak eventeken is jobb mint a barbár…

  Kár hogy nem értek annyira hozzá hogy írjak egy ilyen budget wd cikket…

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Saluki (#46):[/reply]látom nem érted.Persze hogy nem lesz a barb nerftől a wd erősebb,de az,hogy jelenleg a barbok jelentős százaléka csak ww-t használ,az igen csak jelent valamit.Azzal alapból vitatkozék,hogy a maci kihagyhatatlan,mert szimplán nem igaz,ráadásul meg van a veszélye is a maci buildnak (medium range-ben kell lenned,ha sebezni is akarsz vele),viszont a ww buildnak mi a veszélye?Nem marad meg a infinite WotB?És az is jelent valamit,hogy elég kevesen játszanak WD-vel a többi kaszthoz képest.Nekem nem kell WD buffolás,de az hogy egy kaszt ilyen szinten domináljon,igen is nerfet kíván.

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  [reply]@chasy (#37):[/reply]Attól nem lesz jobb a wd hogy a barbikon gyengítenek. :) Amúgy ha megnézed a következő patchben is az összes kasztnak jól odavernek kivéve a wd-t.

  Minden kasztnak megvan a saját buildje skillje ami miatt jó. Nem lenne okos dolog ha mind lenerfelnék ezeket, mert elveszne a kasztokbol valami fontos ami nélkül unalmassá válnának. A dh nem lenne jó shadow nélkül, a barbár ww nélkül a varázsló cm nélkül monk owe nélkül a wd macik nélkül stb.

  Ennyi erővel én mint DH most elkezdhetnék sírni hogy egyedül a büdös életben nem fogom leverni az űbereket mlvl10ben míg a barbár igen. Tegnap néztem ahogy az egyik csilliárdos dh topstreamer esik kel full pref cuccokban és nem megy neki, pedig jól játszott és nincs olyan item a játékban amit ne tudna megvenni. Mégse jut eszembe hogy szidjam a barbárt vagy nerfet kérjek. Nekem ez tetszik és ezzel játszom, nem fáj ha valakinek jobban megy (ez csak egy játék) ennyi.

  Reply

 • avatar

  aceB

  |

  [reply]@fekete123 (#44):[/reply]Én soloban úgy csináltam, hogy vettem egy Cain set-et kb 50k-ért (+ ruby), de előtte a főkarival lefarmoltam vagy 10-15 elte pack-et (ahol éppen tartott vagy kicsit előrébb), abból esett a többi cucc. Hell Act 2-re nagyon gyorsan megvolt a 60 szint.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#43):[/reply]Engem nem is az zavar hogy mások mennyire erősek gyengék, hanem hogy itt ez a barbár, és most azért kezdjek egy újat, hogy tudom lassabban fog haladni, mint a mostani emberem? Ha tudtok valami jó módszert arra hogy gyorsan fellépjek 60-ra akkor szívesen várom a tippeket, mert a sorcom 10 óra után is act2 közepén tart normalon.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Az ilyen játékokban amúgy teljesen kikerülhetetlen, hogy valamelyik kasztot ne b***gassák a túltápoltsága miatt. :D Ott a WoW, lassan tíz éve balanszolgatják, és soha nem sikerült olyan egyensúlyt csinálni, ami mindenkinek tetszett volna. Valamelyik kaszt mindig erősebb lesz a többinél, és mindig lesz egy rakás játékos, akinek ez nem tetszik.

  Ez olyan, mint hogy van, akit zavar, ha a szomszédja jó hirdetést fog ki, és olcsóbban jobb autót vesz mint ő, és van, akit egyáltalán nem.

  Azokat is meg tudom érteni, akik elköltöttek 500 milliót a karakterükre, és szúrja a szemüket egy velük egyszintű 100 milliós barbár, de engem személy szerint nem zavar, béke és elégedettség meg sose lesz, amíg 1-nél több kaszt van a játékban. :D

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@rubicoin (#41):[/reply]A bugops az szerintem azt jelenti hogy túl közel van az o és p betű egymáshoz :D Amúgy 1.05-ben nem inkább a sebzés lesz kevés? Szóval engem inkább az tántorított el a nagy mp lvl-től, hogy túl sokat bírtak. Annyira nem tűnt fel hogy nagyobbat ütnek(jó persze nagyobbat ütnek de nem az volt a baj). Vagy úgy vagy vele mindegy meddig tart?

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@neu5 (#38):[/reply]bugops, az meg mi a rák?

  a 103k már 1.05-re van építve, 75% monster dmg-hez, 5 sec-es gloom-mal és 2x guradian sentryvel kb halhatatlan lesz. már most is elég kemény, 2 fős partyban még lehet finoman tankolni packokat, miközben ranged a kari.

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@Saluki (#35):[/reply]Itt nem arról van szú, hogy mennyit ér a felszerelése.

  Van egy játék, ahol 5 kaszt van és abból az egyik lényegesen gyorsabban halad és nem a gear hanem a skill miatt mival GYORSABBAN FUT!

  Szóval ha ez pár embernek nem tetszik, akkor az magyar mentalitás? őőőŐŐŐ okÉ! (javaslom nézz körül a hivatalos fórumon.)

  Amúgy barbárom van, és tény hogy el van baltázva. Persze nem csak ez, hanem a többi kaszt is, mert rengeteg az értelmetlen skill még mindig. Idővel csak megoldják.

  Reply

 • avatar

  Braket

  |

  Taníts mester ! 10m em van de nem sikerül valahogy xD

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@rubicoin (#34):[/reply]Bugops vagy jól látom, hogy 103k életed van?

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@Saluki (#35):[/reply]Milyen magyar mentalitásról beszélsz?Nem az a baj hogy fúú dejó neki hogy 1 millából meg van (mert akkor mindenki megcsinálhatja,ha neki is megy),hanem én,mint WD használó,egy millás gearből tuti nem tudnám farmolni act 3-at.És ez nem fer,és nem fogok karit váltani azért,mert OP a barbár.Nem csak a magyarok látják be,hogy kell a barbárnak nerf,hanem a külfödiek is.

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  Jó ez a cikk, mert látni egy másik classt hogy halad ugyanazon terepen sólóban.
  De sajna elszomorodtam, hogy 1 millából csinálja ezt a sebességet a barbi.
  Lássuk be 1 milla az semmi pénz, és act3 a legideálisabb helyszín a szintezéshez és a loot kereséshez.

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  Wááááááá!
  Tipikus Magyar mentalitás. Miért zavar az bárkit (akár 100+ millás gearben) hogy valaki 1 millából act3-at farmolja. Nyilván akinek van 100 millje nem tegnap kezdte, akkor még értek valamit a kis cuccok is innen lett goldja, most meg egy millióból megvan a kezdő gear na és akkor mi van? Megjegyzem minden kasztnak. Valahol el kell kezdeni. Viszont innen fejlődni nehéz lesz mert nagy mák kell hogy olyat találjon amit el is tud adni. Mlvlre meg kevés ez a gear. És még mindíg becsülendőbb mint ha valaki Rmah-ból apuci pénzén felgearel egy fullos karit, vagy mondjuk a nagyoktól pm-ben kéreget…

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#31):[/reply]nem baj, csak baromi unalmasnak tartom az ilyen tömegbuildeket. volt barbárom, elejétől cleave-et nyomtam vele, és végül eladtam mint Dyingsoul a wizardját (bár én főleg anyagi megfontolásból). pedig nagyon élveztem mert adrenalin volt, majd 600k-t crittelt hammerrel mégis simán lenyomták néha, ezért ügyesen kellett játszani. szerintem d3-ban ezen lenne a hangsúly: ha már többnyire monoton farmolásból áll a játék, legalább néha izgalmas legyen.

  amúgy a cikk témájának tökéletes ellentéte a mostani dh-m (http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rubicoin-2466/hero/1119763): vele elértem azt hogy rengeteg pénzből se legyek übertáp :) full hozzá hangolt gearrel sem buzadaráló, de a chakram + sentry legalább élvezhető, ráadásul nem agyonhasznált skillek. szóval aki igazi játékot akar, szerintem felejste el a crit chance/dmg-es cuccokat és a hype buildeket, mert unalmas hogy mindenki azokat használja :)

  Reply

 • avatar

  chabo

  |

  Ámulok és bámulok…mennyire okos itt mindenki…meg hisztis…a végén még odáig fajul a dolog,hogy valaki átugrik hozzám “megmutatni” hogyan játsszak…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#31):[/reply]Így van ahogy mondod.

  Egyébként biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megvan a saját kedvenc kasztja/karaktere, DE: Nem árt kipróbálni más kasztokat sem. Nekem a wizard volt a mindenem, szerettem a hangját, a spelljeit, a grafikáját egyszóval mindent. 1.0.3-ban viszont kedvem szottyant más karikkal is komolyabban játszani. Na aztán ez odáig ment, hogy felhúztam a monkot 60-ra és tetszett, hogy nem hal bele minden démonikus szellentésbe. Ez megfogott, azóta a wizardomról eladtam a cuccokat (itt jegyezném meg, hogy 3 fajta gearje volt: GF, MF, DPS) és sokkal sikeresebbnek érzem magam mióta azzal játszom.

  Ezt a kis szösszenetet meg azért írtam, hogy ha valaki szerint barbival olyan könnyű és olyan jó, akkor egy kipróbálást mindenképp megér a kaszt, nem szabad földhöz ragadni egy karinál. Persze az is lehet, hogy kipróbáljátok és azt mondjátok, hogy “áhh azért még sem olyan könnyű itt forgószelezni meg sprintelni, furyt magasan tartani” és visszamentek a régi vagy egy másik karakterhez.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@rubicoin (#30):[/reply]De miért baj ? Mármint oké, erősebb mint a többi kaszt, könnyebben boldogul, valamivel gyorsabban is halad, de egyrészt az igazán komoly gearre nekik is ugyanúgy százmilliókat kell fizetniük (talán még többet is, mert nagyon sok a barbár), csak a belépés olcsó, másrészt PVP-ben semmit nem fog érni a WW build.

  Nincs ebből akkora előnyük, hogy az bármilyen módon ártalmas legyen a játékra. Az igazi különbség csak abból adódik, hogy ki mennyit játszik. Akinek minden nap van 5 órája Diablózni, az így is, úgy is terminátor lesz, teljesen mindegy milyen karaktere van, aki meg hetente két órára ül le farmolni, azon ez a kis WW-ajándék nem segít.

  Reply

 • avatar

  rubicoin

  |

  eddig is baromi játékgyilkosnak tartottam a ww pörgettyűs barb buildeket, de hogy most már 1 misiből is megélnek? kicsit szégyen.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Na elég legyen most már egymás oltogatásából, kezdem unni a hsz-ek törlését. Ha nem tudtok kulturált módon beszélgetni a témáról akkor zárom a hozzászólásokat.

  Reply

 • avatar

  sunglasses89

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#17):[/reply]Nekem elég volt 80k dps is archon buildel.. de iszonyatmódon unalmas…vagy egy hétig játszottam úgy… ráfekszel a jobb klikkre,meg néha a balra…:D
  hiába erős, unalmas..critmass-osrobbantgatósfagyasztósteleportos wizard sokkal élvezhetőbb játék élményt nyújt..igaz kicsit pörgősebb is…

  Reply

 • avatar

  Devilaci

  |

  [reply]@fa13 (#27):[/reply]igen így van , meg az is elég gond hogy sokan megragadtak az 1 millás gearnél , ha a main karid 1 milllás gearbe rohangál nos akkor huz act1 be… nehogy már más 300+ órát beleölt a gearjébe és ugyan ott jár mint az 1 millás, a ww barbár kajon igen is nerfet, mert kb 5 féle képpen lehet még vele haladni legalább ilyen egyszerűen. d2 ben is ez volt számomra a legkevésbé tetszetős skill és most is az én barbar ként még mindig nem tolom ww vel pedig nagyon durva … egyszerűen a többi jobban tetszik személyszerint engem nem azvar a nerf mert nem érint , akit meg igen hát… szükséges is.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@ED (#25):[/reply]Osztom a véleményedet, én ahogy kipróbáltam a ptr-t egyből leesett hogy mire megy ki a játék… Barbar nagyon komoly nerfet kap sajna

  Reply

 • avatar

  ED

  |

  Szerintem azért csökkentették a WW fury költségét, mert ez parasztvakítás!
  a casual playereknek ez bónusz, viszont aki hardcore tolja annak nerf.
  Ugyanis WofB WW barbároknak kulcsfontosságú nemcsak az hogy sok furyt gyűjtsenek de az is hogy gyorsan megszabaduljanak tőle!
  Gyors fury töltés majd gyorsan lepörgik WW-vel és gyors újratöltés, ez megy végig és így percekig maradnak átalakulva!
  De a Wofb utolsó rúnája ha maxon van a furyd akkor ténylegesen nem gyűjtesz ujabb furyt így nem kapod a +1 seces WofB időt!
  Ergo nem tudják pillanatok alatt lepörögni és újratölteni a furyt ergo kevesebb ideig tudnak átalakulni és darálni.
  Sztem ez volt a WW fury csökkentésének célja igazából.

  Reply

 • avatar

  gehenas

  |

  [reply]@fa13 (#20):[/reply]Nem épp a hc karakter toplista az ami mérvadó. Ráadásul azt a wizardot 24/7 tolja több ember, akár dh vagy barbár is lehetne, édes mindegy egy ilyen karakternek hogy milyen kaszt.
  Nem baj az, hogy ostobasággal meg tájékozatlansággal vádolsz másokat, de ezt ne úgy tedd, hogy amit írsz az is butaság.

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  [reply]@fa13 (#20):[/reply]Inkább maradj csendben mert az utolsó mondatod nevetségessé tesz. Ránézel a hc tábla top 5-re és annyi? Senkit nem érdekel a hc, nézz jobbra az sc felé és látod, hogy top 100-ban 6 WD van viszont van 18 Wizard. Akarod, hogy emgszámoljam a top1000-et is? Na maradj csendben! Kezd elegem lenni a sok ostobából.

  #Piromaca

  Igen a berserkert kellene nerfelni mert nevetséges, hogy nem jár le soha mert frissül. Jól látod a helyzetet.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Szerintem csupán a wrath of the berserker rúnás változata túl erős. Nem hiszem, hogy úgy lett tervezve, hogy 100% időtartam alatt rajtad legyen a buff…

  Reply

 • avatar

  DreaM

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#17):[/reply]Jó lehet egy kicsit túloztam, hogy így haladnék a drámaiság kedvéért =) amikor 3-an vagyunk a lobbiban és mindenki viccből másfele kóborol, akkor ennyi idő levágni egy elit packot egyedül, de hát ez 100M gear, az meg 1M. Csak az alap dolog fura, hogy az árához képest marha egyszerű ezzel a builddel menni, míg ilyen hatékonyságot nem lehet elérni máshol koránt sem ennyiből.

  Reply

 • avatar

  fa13

  |

  [reply]@Varian (#19):[/reply]Azért beszélsz ostobaságot mert nem tájékozótsz. ÉS akkor mivan, ha nem 1 millábol hanem 2 ből csinálsz egy geart.

  Elárulom neked, hogy a HC módban aki vezeti a plvl szintezést az egy WIZARD és cirka 28 szintet vert rá az első barbárra aki követi :)

  De hát csak barbárok szaladgálnak mi ? Ja….. utána se nézel mit beszélsz. Még a WD-k és előrébb vannak mint a barbárok……..

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  [reply]@fa13 (#11):[/reply]Szeretnék példát látni miért ostobaság. A életben nem szerelsz fel egy wizzardot 1 millából, hogy act 3-at farmolja, méghogy nem szopik http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5493990341, játszottam infernon hct nem keveset, tele van barbárral annak ellenére, hogy közelharcos kaszt, wizzard meg ritka mint a fehér holló. Szóval mi ostobaság?….

  Reply

 • avatar

  Agrees

  |

  [author]DreaM (#16):[/author][quote]@Agrees (#14): Nem tudhatod, hogy mit olvasok és mit nem, éppenséggel olvastam a patch note-ot, sőt WW barb ismerőseim ki is próbálták PTR-en. Gondolták ennyit megtehetnek mielőtt sírni kezdtek volna a fórumon, hát meglepő módon nem sok változást hoz, ugyanúgy darálnak, csak kicsit kevesebb life stealt kapnak a tornádókból, na bum, ezért nem látsz egy ilyen hot topicot se a hivatalos fórumokon. Ellenben a wizardokat ismét megcsapják (bár szerintem a wiz perma stun build is OP, szóval nem árt) csak nem értem, hogy ez miért marad szinte érintetlen, sőt még csökkentik a WW Fury költségét, lol.
  A jelenlegi erősség úgy tudom kb MP3-4 körül van, szóval aki most tud így farmolni budget Barbbal, az elhiheted, hogy nem MP0-ról fog kezdeni.
  0[/quote]
  Dehogy 3-4.. Budget gearbe lvl2on kihívás lesz sokkal több hpjuk lesz

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]DreaM (#12):[/author][quote]Nekem már jó sok goldom benne van a CM/arch wizardomban, persze még bőven van mit belerakni, de archonként haladok nagyjából ilyen sebességgel act3-n, úgy hogy ~100 millás gearben futkosok 130k dps-sel.[/quote]

  Én 80k-val szélvész vagyok ehhez képest, szerintem valamit nagyon nem jól csinálsz.

  Mennyi időt töltesz a lootolással ? A cuccok nézegetésével és válogatással például elég hatékonyan el lehet vágni az archon build torkát, csak akkor ér valamit ha szinte meg sem állsz.

  Movement speed bónuszod van ? Az is látványosan életképtelenné tudja tenni. 12% minimum, 24% erősen ajánlott.

  Melyik archont használod ? 130k dps mellett már felesleges a sebzésnövelős, simán lehet a teleportosat, vagy cd csökkentőset választani, ami egy elég nagy lépés a soha le nem járó archon irányába.

  Reply

 • avatar

  DreaM

  |

  [reply]@Agrees (#14):[/reply]Nem tudhatod, hogy mit olvasok és mit nem, éppenséggel olvastam a patch note-ot, sőt WW barb ismerőseim ki is próbálták PTR-en. Gondolták ennyit megtehetnek mielőtt sírni kezdtek volna a fórumon, hát meglepő módon nem sok változást hoz, ugyanúgy darálnak, csak kicsit kevesebb life stealt kapnak a tornádókból, na bum, ezért nem látsz egy ilyen hot topicot se a hivatalos fórumokon. Ellenben a wizardokat ismét megcsapják (bár szerintem a wiz perma stun build is OP, szóval nem árt) csak nem értem, hogy ez miért marad szinte érintetlen, sőt még csökkentik a WW Fury költségét, lol.
  A jelenlegi erősség úgy tudom kb MP3-4 körül van, szóval aki most tud így farmolni budget Barbbal, az elhiheted, hogy nem MP0-ról fog kezdeni. :)

  Reply

 • avatar

  Devilaci

  |

  Én személy szerint a Barbárommal Ranged ként megyek . nekem csak 74k dps em van igaz ez ranged :) egyedül legalább 3 szor ilyen gyorsan haladok ha nem gyorsabban. 1 lövés 1 mob igaz abba a gearbe mág 100M + van :) , amúgy amit nem értek még mindig a dw tulajdonságot , egy időbe úgy volt hogy amit mainhane el ütök pl (axe,mace) arra a weapon mastery a 10% crit chance adja , az offhand meg pls sword 15% dm. aztán jött valami változtatás hogy csak a mainhand számít… Viszont most nem tudom mi a helyzet valaki felvílágosítana , mert igazán sok pénzt lehet sporolni hogy milyen weapon klenne az update. választ előre is köszi

  Ui: még hozzá szolnék az előttem szolokhoz a barbar ww igen erős de szerintem rendkívűl unalmas is, nem is olyan rég hónapokkal ezelőtt a barbár a legalsó kategóriába volt mert alig bírt haladni infernon a tőbbi klasszal ellentétbe.
  ami a legfontosabb Tőkéletes balance nem lesz és nem is fog létezni sose , lehetetlen megcsinálni hogy mindegyik karakterrel úgyan úgy lehessen haladni,valaki mindig sírni fog, vagy azért mert ő túl gyenge (vagy csak “béna”) vagy mert a másik túl erős és ez sérti az ő személyiségét.)

  Reply

 • avatar

  Agrees

  |

  [author]DreaM (#12):[/author][quote]Számomra érthetetlen, hogy amikor a Blizzard a skill-változatosság nevében szarrá nerfelte már minden class legjobban használt skilljeit, a WW barbhoz miért nem nyúltak hozzá.. szerintem nevetséges, hogy ilyen budget barbárokkal simán lehet farmolni act3-at, amíg minden más classra rengeteget kell költeni, hogy csak hasonló farmolási sebességhez érjen. Nem láttam konkrét statisztikát, de nagyjából publicon 3 barbárból 2 egy az egyben ugyanezzel a builddel megy.
  Nekem már jó sok goldom benne van a CM/arch wizardomban, persze még bőven van mit belerakni, de archonként haladok nagyjából ilyen sebességgel act3-n, úgy hogy ~100 millás gearben futkosok 130k dps-sel.
  0[/quote]
  Mielőtt írsz valamit olvasd el a Pachnoteot sprint igen nerfet kapott amit Ptren is alátámasztott miután kipróbáltam..
  A másik most lesz megint nerfelve 3xra az inferno mi kell meg am nagyobb mplvlnel komolyabb felszerelésre lesz szüksége a játékosnak aki meg casualba tolja annak marad lvl0 és tudja élvezni viszonylag könnyen a játékot egy budged geares barbbal pl!?

  Reply

 • avatar

  fa13

  |

  [reply]@DreaM (#12):[/reply]Akkor vmit nagyon elkurtál ! Vagy hanyagold a wizardot. 130k dpssel ha csak ilyen tempóba haladsz.

  Nézd már meg hányszor pörög át egy mobon mire meghal.

  Reply

 • avatar

  DreaM

  |

  Számomra érthetetlen, hogy amikor a Blizzard a skill-változatosság nevében szarrá nerfelte már minden class legjobban használt skilljeit, a WW barbhoz miért nem nyúltak hozzá.. szerintem nevetséges, hogy ilyen budget barbárokkal simán lehet farmolni act3-at, amíg minden más classra rengeteget kell költeni, hogy csak hasonló farmolási sebességhez érjen. Nem láttam konkrét statisztikát, de nagyjából publicon 3 barbárból 2 egy az egyben ugyanezzel a builddel megy.

  Nekem már jó sok goldom benne van a CM/arch wizardomban, persze még bőven van mit belerakni, de archonként haladok nagyjából ilyen sebességgel act3-n, úgy hogy ~100 millás gearben futkosok 130k dps-sel.

  Reply

 • avatar

  fa13

  |

  [reply]@Varian (#5):[/reply]Remélem te is rájössz, hogy mennyi ostobaságot hordassz össze.

  Reply

 • avatar

  fa13

  |

  Ne általánosítsátok a barbárokat csak a pörgő forgo build túl erős és az is megkapja a kis nerfét patch után.

  Érdekes mód én toltam wizardal, DH-val, barbárral mindegyikkel tudtam farmolni act3-at.

  Akkor mindegyik kaszt túl erős ?

  Reply

 • avatar

  Agrees

  |

  [reply]@Bello (#3):[/reply]Azért “dögledezett” az úgymond noob réteg mert fogalma nemvolt hogy milyen stat/build kelet a barbarnak én a játék eleje óta barbározok és csak a coopnal merült fel az elején némi probléma a bekapott dmg-gel szal aki azért sír…..
  Már hónapokkal ez előtt a streamerek állítottak össze ugymond budget geart 1-2 mbol dhnak monkanak stb..

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#4):[/reply]Persze, 0 vitality, 0 all res, 0 life on hit és 0 movement speed mellett a csillagos égig lehet nyomni a dps-t egy marék apróból, azok a cuccok nagyon olcsók, de azért elég szar érzés amikor egyetlen kósza nyílvessző megfektet 100% hp-ról. :D

  Nekem van egy ilyen DH-m, szinte csupa kék cucc, bazinagy dps, mindent szétlövök két kattintással, de ha jön egy reflectes elit, akkor meg szó szerint én halok bele egyetlen lövésembe. Meg úgy egyáltalán ha bármi eltalál, azonnal meghalok.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Jók az ilyenek, én is előbb-utóbb el fogok kezdeni egy második karaktert paragonozni, amint elkezdem megunni a wizardomat. Még még.

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#4):[/reply]1 millából, az kizárt.

  Reply

 • avatar

  Varian

  |

  Remélem ezt látja a blizzard és rádöbbennek, hogy valamit nagyon elcsesztek mert ez igy nem frankó. Szegény wizzard meg szopik ezerrel és 1.05 után még szarabb lesz, hcról ne is beszéljünk tuti, hogy barbár van a legtöbb wizzard meg a legkevesebb…

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Szala (#1):[/reply]van ilyen wizivel 2 build is. egyik a crit mass twisteres explosive blastos fagyasztós dimond skines, a másik a crit mas archon build. szépen darálnak azok is egy ismim 800k-t tud elérni archonformban sebzésben nem semmi hallod. láttam ahogy nyomja brutális.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Emlékszem mikor a játék elején infernon dögledeztek a barbárok. Ment a sírás ezerrel. Most ez már a ló másik oldala véleményem szerint. Meg kell nézni hogy a paragon listán az első 100 között milyen arányban reprezentálják magukat. És ez még akkor is jelentős szám, ha amúgy is azt a kasztot játsszák a legtöbben.
  Ha valaki összerakna egy WD gear-t egy millából amivel így lehet haladni, akkor azt valóban nagy eredménynek nevezném. Így csak egy aránytalanul erős class újabb bizonyítékának tűnik nekem.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Ha valaki arra vetemedik, hogy hasonló buildeket/geart csinál és összeállít egy igényes leírást róla, nyugodtan megkereshet minket és kiposztoljuk azt is! :) (email címeink a kapcsolat menüpontban)

  Reply

 • avatar

  Szala

  |

  Nagyon fasza. Valaki csináljon ilyet Wizarddal is :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.