Kezdőlap Egyéb Barbár gear egy millából = Inferno act3

Barbár gear egy millából = Inferno act3

90
0
MEGOSZTÁS

Hölgyeim és Uraim, szeretném nektek bemutatni TravisMH-t aki arra vállalkozott, hogy egy millióból összeállít egy barbár felszerelést, amivel ráadásul hatékonyan tud farmolni Inferno act 3-on.

Aukciós ház naplója
Aukciós ház naplója

Nagyon fontos, hogy a main handben mighty weapon, az off handben pedig dagger legyen. A main handből így jön a bónusz 3 fury, a dagger pedig az attack speed és tornado miatt fontos. Crit chance is szükséges a fury magasan tartása végett.

Láthatjátok, hogy a fegyverekben a socket nagyon könnyen fejleszthető, ezzel pedig magasan nőne a dps. Megfelelő upgrade lehet egy olcsóbb lacuni bracer, ami az attack speed és movement speed bónusz miatt is nagyszerű. ezeket már 750k-2millióért megkaphatjuk.

Ha mindezt még egy millióból megfejelnénk és egy nagyobb DPS-el rendelkező main handet vennénk, sokkal magasabb dps-t is kaphatnánk.

Csak azzal, hogy a fegyverekben lévő gemeket fejlesztjük, akár már 47k dps-t is elérhetünk. Tovább növelhető a dps, ha olyan off-hand fegyvert vásárolunk, amiben alapból van crit dmg és socket is. Továbbá ha nem engedhetünk meg magunknak magasabb szintű gemeket, megoldás lehet az is, ha olyan fegyvert keresünk, amibel alapból van 70% crit dmg.

A kesztyűre nagyon fontos attack speedet választanunk, ezzel nagyszerűen növelhetjük a fury generációt, mindemellett sokkal tovább maradhatunk berserker formában. -TravisMH

Íme egy videó arról, hogy milyen vele act3-at farmolni.



Watch live video from tmhill2 on TwitchTV

Ide kattintva megtekinthetitek a Skill buildet!

 

A Gear pedig megtekinthető az imgur albumában.

forrás: Reddit