Vasárnap esti stream

Hamu . Hírek 500

Egy kisebb, rossz hírrel jövök, Benny tegnap szólt, hogy amíg nem lesz valami új, érdemi változás a játékban, szüneteltetni fogják a streamelést.  Köszönjük az eddigi munkátokat, és mihamarabb várunk vissza titeket.

 

Comments (50)

 • avatar

  golddigger

  |

  [reply]@Napoleon (#46):[/reply]Nem kitarto emberek nem is ernek el semmit:)

  Reply

 • avatar

  golddigger

  |

  [reply]@MephistoiX (#22):[/reply]Ne haragudj, de meg egyszer sem haltam meg a Dh mmal uberen
  Solo mp5
  Multi mp6
  200rezim van 36k hpra
  Es ami fontos van egy működő egerem is (WASD)
  Nem vagyok kulonleges csak alapszinten mar megy a jatek

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  sztem Napoleon arra célzott, h aki sok órát beletett a játékba azt már csak nyereség érdekli mert a játékélmény sajnos régen megszűnt. Mivel az eu-s ah/rmah is haldoklik így már nem sok értelme van játszani.

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@Napoleon (#46):[/reply]Pl. ne úgy tekints rá mint egy keresleti lehetőségre amiben játszani is lehet hanem mint egy játékra amiben akár még pénzt is kereshetünk. Kis inspirációként megemlítem, hogy egyik haverom nem olyan rég adott el egy legendary-t 40 euróért (11.200huf). Ez persze nem egy különleges eset, a srác gondolt egyet és vissza farmolta a játék árát, most meg már profitál belőle.

  Reply

 • avatar

  Napoleon

  |

  Helo!

  Látom nem nagyon fejtegettétek az AH-s témát úgy ahogy én gondoltam ezért leírom nekem mi a legnagyobb bánatom a sok nerfelésbe. Nekem nem a játékélménnyel lenne gondom. Mert anno mikor először és másodszor is végigtoltam a játékot minden tetszett benne mindenre rácsodálkoztam. A történetet is imádtam. Aztán idővel fejlesztgettem a karimat és szénné untam. De aztán ott volt az ami megmentette az egész játékot az unalomba fúlástól és az nem más mint az AH. Naiv kisgyermekek (én is) egy szegény országban úgy gondolták ebből majd lehet kis zsebpénzt szerezni hogy pl a battle.net-nél megvehessük a star craft 2 őt pár hónap alatt vagy stb miközben játszunk:D(és most kérlek ne gyertek azzal hogy menjek inkább dolgozni mert nem fog érdekelni). Itt a játék megint nagyon izgalmas lett hirtelen. Olyan lett mintha aranyat akarnál mosni a Duna egyes szakaszain. Kevés haszonnal jár de reális gondolat. Átváltott az egész kincskeresős játékká! Milyen szép is volt ez ezidáig. Aztán minden úgy ahogy van el****ak! Paragon óta kb 1. Mindennek lement az ára. Valami a tizedére csökkent! Oké ez egy érvágás na de: 2. Az arany ára a felére csökkent! Úristen… ez már nemvicces de talán még kibírható. 3. El akarok adni egy legolcsóbb 5 millás tárgyat ami egyáltalán nem mondható sz@rnak. Felrakom 4 milláért és senki nem viszi. Jó… felrakom 2 milláért és a kutyának se kell és végül 1! milláért viszik el. És ami nem legendary azzal végig ez van. Elmentem paragon level 28 ig de most már nálam ez az egész kicsapta a biztosítékot. Egyszerűen nincs értelme már az egésznek. Minek jáccak? Fejlődjek? Minek? Ah-zak? (Most már az is) jobban megérné ha kiállnék a Móriczra és ordibálnám hogy levendulát egy százaséé. Pedig az még megalázó is

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@Songi (#44):[/reply]Nah igen. Mivel én 8 évesen (92es vagyok) kezdtem el diablozni (és nem hagytam abba max: 2-3 hónapokra) így simán mondhatom minden túlzás nélkül, hogy a diabloval nőttem fől. Iskolák, csajok, és minden mellett ez a játék mindig ott volt mint biztos visszatérő pont. Az iskolapadban (többek közt) mindig ezen járt az eszem..stb, stb. Gondolom ezekkel nem vagyok egyedül.

  Az biztos, hogy akkor jobban élveztem az akkori diablot mint most az újat.

  Ti ezzel hogy vagytok?

  Szerk: nekem még a heroes 2 a mániám, egyszerűen imádni való darab :D

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  [reply]@sci21 (#42):[/reply]De valóben felgyorsult a világ, szerencsémre vagy épp szerencsétlenségemre pont abban a korban nöttem fel mikor a Diablo I, II megjelent és újdonságként éltem át. WoW-val is ugyan ez a helyzet volt , fiatalon kezdtem el szinte a megjelenése napján teljesen más volt a mit most. 2-3 hónap farmolás, hogy meg legyen 1k gold egy epic mountra (100% mount). És valahogy még is túl éltem. Nem sírtam soha semmilyen forumon, nem nyaggattam senkit, hogy huzzon még szintemen.

  Néha elgondolkozk, régen mennyi játékot kiprobáltam, végig vittem mennyivel jobb szorakozást jelentett akkor, most meg 1-2 évig leragad az ember 1 játéknál legyen az WoW, Diablo, SWOTR, stb. Pedig mennyi játékot adnak ki, vagy csak egy régi játékot végig vinni csak az érzés kedvéért (fallout, syberia, setlers 2, heroes 3).

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  [reply]@sci21 (#42):[/reply]Ez így elfogadható, de amit elötte irtál annyi negatív tartalommal bírt, hogy felesleges lenne tovább folytatni a játékot

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@Songi (#41):[/reply]”amíg nem lesz valami új, érdemi változás a játékban,” ezért lényegében értelmetlen folytatni de ugyanúgy abbahagyni is. én már ezek után nem hagyom abba, kitartok mellette, mert végig szeretném nézni ahogy szép lassan felcseperedik.

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  [reply]@sci21 (#40):[/reply]Minek játszol még?

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  [reply]@l33tus (#23):[/reply]Mivel ott tart a blizzard, hogy lassan az Eredet című filmet is megszégyeníti a d3 újra és újra ismétlődő nerf hullámaival, szerintem teljesen egyértelmű, hogy a barbár “must-have build” -jét muszájként használjuk – hiszen miért is használnánk kevésbé effektív buildet? Mert különlegesek akarunk lenni? Oké de attól, hogy utáltátok a hammer palát még ugyanúgy mindenkinek az lett a vég kifejlettben, mert más egyszerűen nem éri meg.

  És szerintem itt van a gáz, hogy a más egyszerűen nem éri meg. A felgyorsult világ itt is behatással van mindenre. Minél többet, minél jobbat, minél kevesebb ráfordított kiadással és idővel. Nagy, nagyobb profit (esetünkben a tárgyak értékei) olyan kis idő befektetéssel amennyire csak lehetséges (ww barbár, movement speed, attack speed stb.). Sajnos a játékban (d3) a marketing bűzlő unalma nem csak az RMAH-ban érezhető szerintem, hanem maga az unott pofával megélt farmolásokban is. Kis túlzással de az elite csoportokkal való bajlódást már nem a kihívás élménye járja át, hanem az hogy ezt nekem meg kell tennem.

  Hiába imádtam a villámkezű fana+zeal-es palámat anno ha egyszerűen képtelen voltam vele fel venni a kesztyűt azzal az idióta kalapács vető szarsággal. És hát persze így én is behódoltam, fintorogva bár de behódoltam.

  És ez van a barbárral is. Senki nem fog másképp haladni hiszenakkorúristennemesneklegendarik. Ez meg így szar, hisz az élmény faktor csökken, a játék meg nem adja a “szórakoztató játék” érzést. Mikor hazajövök a munkámból/sulimból hullafáradtan a tököm sem akar ilyenekkel foglalkozni, csak egyszerűen játszani és élvezni azt – és pont ezért nem fogom örömteli mosollyal átlépni a paragon 100at egy fullos Ik szettben, mert szarok az ilyesfajta elvárásokra.

  És…és…és…szerintem tök értelmetlen ezen vitázni, vagy érvekkel igazolni a két oldalt, hisz annak ellenére, hogy mindenkinek igaza van ez a helyzet nem fog változni és ugyanúgy mindenki futkározni fog a pénze után mint a való életben. És szerintem ez a szomorú. Mint egy barbár nem tőzsdézni szeretnék hanem beaprítani az egész kurva világot *ding*.

  Reply

 • avatar

  aceB

  |

  [author]Anubarak (#29):[/author][quote]@Zsiráfnyál (#25): Hát erre csak anyit reagálok WD-ként h majd pvp-be spirit walk( nem tudsz megütni) aztán ha lejárt horrify ( szaladgálsz 1 kicsit) megütsz, ha kemény vagy és 1 ütés vagyok akkor jön az instant spirit vessel ha az lejárt megint spirit walk…. ergo addig én spirit barage ami átmegy falon keresztül is vagy hiába pörögsz. Egyszóval kiváncsi leszek h milyen nerfek lesznek pvp-re vagy ki menyire OP.
  +1[/quote]

  Érdekes lesz igen :)

  Ha jól elkapod a spirit walkot -amikor rád ugrik egy monk FoT Thunderclappel- 3 mp-ig sérthetelen vagy Jaunkkal az életed 50%-áig, ez ok. Eltolod a Horrify-t, amire a monk a Serenityt rúnázva 4 mp-re. Ha instantba lépsz az megint 3 mp aztán vége a dalnak, a monk még 1 mp-ig sebezhetetlen. Persze csak akkor ha mindenki mindent “pont” jókor nyom el. A cooldown-ok addig nem mennek le, ha jól számolom 8 mp tiszta ütközet marad. Addig kell kibírni, ami az én esetemben kb 50k dps-t és nem használtam Blinding flasht Faith in the light-tal.

  Egy szó, mint száz: várom én is nagyon, érdekes lesz…

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]Zsiráfnyál (#16):[/author][quote]t. Az, hogy a nyilván fél éve kész pvp-t még mindig szándékosan halogatják, nekem is szúrja a szemem, [/quote]
  Továbbra is tartom az állításom hogy tőled olvasom a legnagyobb baromságokat.

  Reply

 • avatar

  Cicm4r3k

  |

  Én azért elgondolkoztam ezen a REFLECT dam-on…
  SC játékosként ezt nem okoz különösebb gondot, főleg nem partiban. Meghalsz? – Feltámasztanak, vagy rá teleportálsz valakire.
  Ha egyedül runolsz kellemetlenebb, mert vagy vissza g-y-a-l-o-g-o-l-s-z ami hosszú idő, vagy másik area-t választasz. Mind ez a High DPS karaktereknek a legkellemetlenebb.

  HC – hát igen. nem merem fel vinni 50k fölé a DH-m DPS-ét, mert egyszerűen meghalok… itt nincs vissza gyaloglás, feltámasztás… mehet a kari cuccostól – paragonostól a kukába. Általában a 3-4. lövésnél látom, hogy hopp fogy a hp-m és már a turret len van… futás hátrafelé…

  Egyre jobban azt érzem, hogy a nerf a HC karakterek miatt történt.
  Hajnalban AH-ban venni akartam egy bracer-t; és nincs – semmi.

  A blizzard itt is nagyot hibázott, hogy a HC és SC játékmenetet gyorsan “lezsírozta” egy füst alatt.
  Igen – tudom ez D2-ben is így volt és igen tudom a patch előtt ott is megölték az IronMaidenesek a meele karaktereket, DE ott legalább nem az SC játékosok kárára történt. Itt is vannak sucubus-ok, de az semmi a RefD -hez képest

  Tehát én bátran ki merem jelenteni, hogy a játék nerfelése mindaddig értelmetlen ekkora méretekben, ameddig nem gondolnak a HC játékosokra is…
  Mi egyre többet gondolunk a blizzardra, sőt, szánkra vesszük őket – szidjuk – káromkodunk :D

  Reply

 • avatar

  gjoe

  |

  [author]Songi (#35):[/author][quote]Szerintem a játék legnagyobb problémája, hogy 2012 írunk és meg változtak az igények.
  +1[/quote]
  Ebben viszont van igazság.
  A 8 éve futó WOW és a Guild Warsok korában kissé megváltoztak az igények.
  Kissé telhetetlenek lettek a játékosok. Túlkínálat van, minden kiadó ontja magából a játékokat, és minden áron próbálják magukhoz csalogatni az embert. Ez nem kedvez az olyan játékoknak, ahol hónapokat kell monoton farmolással tölteni, ahhoz hogy erős karaktered legyen.

  A Diablo féle hack & slash játékok sajnos nem a tartalomról híresek. Sajnos. Csodaszép filmek, animációk, amiket mégis egyszer nézünk meg. Farmolás, farmolás, átöltözés, farmolás tovább. Ez most kiegészült az AH-ban kempeléssel.
  Sokat sírják vissza a Diablo II-t, amivel valóban éveket elszórakoztunk, de mára már teljesen elavult és még monotonabb.
  Nem véletlen, hogy megszüntették a boss runokat, hiszen a Diablo II nem is szólt másról mint a pár percig tartó boss runokról, no meg a végtelen bocimezőkról….
  Most legalább az emberek egy része végig meg a komplett szinteken, és nem mindig ugyanazt a 3 pályát futja be tízezerszer.
  A műfaj adta korlátokat nem sikerült átlépni, és talán nem is akarták. A közösségi rész teljesen hiányzik a játékból. Ez régen sem volt jobb.
  Ami valódi hiányosság, hogy nincsenek ladderek, nincs ahol vetélkedhetnek a karakterek. Erre nagy szükség lenne, mint ahogy a normális kidolgozott pvp-re is.
  Látszik, hogy a régi fejlesztők rég elpártoltak a játéktól, és az is, hogy szándékosan nem vettek át semmit az AH-n kívül a WOW-ból ami működik, ami lehet, hogy picit hiba.
  Összességében szerintem jó a játék, és nem értem azokat akik a játék gyengesége miatt sírnak.
  Gondolom nem DH-k. :)
  A karakter balance valóban nem a legtökéletesebb, hiszem amíg egy barbár egy millió goldból felöltözik és végigdarált mindent (Ti írtátok), addig egy 200 millából felöltözött DH képes mp1-2-n is 3 mp alatt meghalni, ha ráteleportálnak, vagy kap egy kis mortar/waller/descerator/plagued/stb elit packot. A reflect damages mobokról meg ne is beszéljünk. Minél magasabb a dps annál gyorsabban ölöd meg magad. Lehet 160k unbuffed dps, ha két lövéssel ölöd magad. :)
  Ez nincs egészen 1 mp. :) És nincs akkora dps a világon, hogy mp5-től felfele előbb haljon a mod mint ahogy elér hozzád.
  Ez nem sírás, csak tények. Arra akartam utalni vele, hogy bár messze nem tökéletes a játék, és komolyan hiányzik, valami olyan jellegű event/tartalom/bármi ami változatossá teheti, és valami nyomorult szociális rész, legalább a 10 évvel ezelőtti mmo-k szintjén, mégis jól sikerült, és lehet találni kihívást benne.

  Reply

 • avatar

  Songi

  |

  Én meg vagyok elégedve a játékkal, számomra hozza azt a szintet amit elvártam tőle. Hogy lehetne-e jobb? Természetes midnenkinek van valamilyen ötlete mivel lehetne jobbá tenni. Meg lehet unni? Persze, a játék a farmolásról szol ahogyan az elödjei is. Az MMO-k világát éljük ahol folyamatosan újabb és újabb tartamlakkal bövitik a játékot (eventek, pvp, dungeonok) , erre van igény ahoz, hogy ne válljon unalmassá és monotonná. Ez egy más játék stílus, ha naponta tele nyomnák új bossokkal, eventekke elveszítené azt amiért a Diablo az ami. Szerintem a játék legnagyobb problémája, hogy 2012 írunk és meg változtak az igények.

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  Ha már ennyien leírtátok, akkor én is leírom, hogy mi a bajom a játékkal :)

  Az, hogy nincsenek már runák, az elég szomorú. Tök jó volt runákat farmolni, egy pluszt színt vitt a diablo2-be. Néha napokon keresztül runákat farmoltam, legalább lehetett valami csinálni, amikor minden mást már meguntam, és amikor esetlegesen több gul volt a végén a jutalmam, nagyon örültem.

  Bár leginkább csak act1-n farmoltam, és ott csak ist esett, de annak is nagyon örültem.

  A runáktól kicsit vonatkoztassunk el, és beszéljük a játék többi részéről. Ami nekem hiányzik, hogy nem lehet fix helyeken farmolni, mivel nincs értelme, és a boss runokat teljesen feleslegessé tették. Sőt kifejezetten erre mentek rá!
  Ez szerintem rossz döntés volt, attól jó egy játék ha színes, és van értelme boss runolni. Én pl soha nem ölöm meg őket, mert úgy se dob semmit… Hallottam, hogy valakinek esett már valami. De azért ez nagyon ritka.

  Diablo2-ben tök jó volt, hogy voltak felszerelések, amik fix helyen estek a legnagyobb eséllyel, pl ik armor act5 baal dobta. Ez tök jó volt, lehetett rohanni boss-t verni, ha már minden mást meguntál. Vagy pl Natalya mark-nak is megvolt a fix helye, és tök jó volt ott farmolni. Elfelejtettem a nevét ami dobta, de a helyszín még a szemem előtt van. Tök jó volt 200x nekifutni, egy kis változatosság.

  Jó lenne, ha itt is lenne ilyen. Valamit dobhatna diablo legnagyobb eséllyel itt is, valamit dobhatna ghom, meg az összes többi boss. Valami meg eshetne csak egy adott fix útvonalon a legnagyobb eséllyel.

  Így kicsit lentebb mennének az árak, de jogosnak is tartanám, egy olyan ik armor ami 120 erőt és 30 vitet ad, ne kerüljön még 50 millióba se! Én 20-t tartanék reálisnak. Majd ha kiesik egy 180 erő 100 vit-es az már mehetne 50-60 millióért. A 240 erő meg 220 vit meg 800+ armor meg mehet százmilliókért.

  Reply

 • avatar

  vajling

  |

  Sajnos fórumra nem lehetett regisztrálni, így nem tudtam a megfelelő topic-ba írni. De ha valakit érdekel.
  Monk MP6-8 Farm és Überboss kill-ek, akkor itt esténként és hétvégén közvetítünk:
  http://www.own3d.tv/vajling

  A kép nem 100%-os, ennyit bír a net-em és előre is bocsi a TeamSpeak-es káromkodásokért :)

  Reply

 • avatar

  Anubarak

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#30):[/reply]Hát én már filoztam pvp buildeken és igy elég erősnek tünnek de úgyis max pár hónapig aztán jön a ömeges sírás és a nerf… ismerjük Blizz bácsit :)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Anubarak (#29):[/reply]Igen, pont ezért mondom, hogy szívni fognak. :D A barbár és a monk szaladgál és üt, az összes többi meg teleportál és lő. Szóval lehet rájuk irigykedni, amikor 5 millióból elit packok között pörögnek forgószélben, de senki nem lenne a helyükben, amikor céltáblaként rohangálnak egy arénában, ahol senkit nem tudnak megütni. Szerintem teljes DH / WD uralom lesz a pvp-ben.

  Reply

 • avatar

  Anubarak

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#25):[/reply]Hát erre csak anyit reagálok WD-ként h majd pvp-be spirit walk( nem tudsz megütni) aztán ha lejárt horrify ( szaladgálsz 1 kicsit) megütsz, ha kemény vagy és 1 ütés vagyok akkor jön az instant spirit vessel ha az lejárt megint spirit walk…. ergo addig én spirit barage ami átmegy falon keresztül is vagy hiába pörögsz. Egyszóval kiváncsi leszek h milyen nerfek lesznek pvp-re vagy ki menyire OP.

  Reply

 • avatar

  gjoe

  |

  [author]Hamu (#24):[/author][quote]@l33tus (#23): Beszállok, a barbár jelenleg olcsó gearből is mocskos op, egy dh-hoz képest, mp 4-től.
  És tök mindegy milyen gearben megy a dh, a különbség végig szignifikáns.
  0[/quote]

  DH-ként tökéletesen egyet kell értenem.
  Aki mp10-et is gyengének érzi már, próbálja meg ugyanazt DH-ként.

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  [reply]@DeathLaca (#26):[/reply]Igen, tuti így lesz!

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#25):[/reply]Hát azt kötve hiszem hogy szívni fogok PvP-ben . Odaugrok berserkbe, kettőt csapok és megfekszik a kis wizard teste :D Ha mégsem, pörgettyűzök egy kicsit, és összecsuklik mint a Luca széke a 100 kilós állat alatt.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@l33tus (#23):[/reply]Nekem van egy 54-es HC barbárom, úgyhogy OP. :D

  Egyébként tökmindegy. Jelen állapotban minden kaszt tök erős, mert szénné van nerfelve a játék. Majd a PVP fogja eldönteni, hogy melyik kaszt “OP”, de ott meg pont a barbárok fognak szívni.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@l33tus (#23):[/reply]Beszállok, a barbár jelenleg olcsó gearből is mocskos op, egy dh-hoz képest, mp 4-től.
  És tök mindegy milyen gearben megy a dh, a különbség végig szignifikáns.

  Reply

 • avatar

  l33tus

  |

  Csak ennyire telik srácok? Még nem folyik a vér!! :-o
  Tessék egy kicsit határozottabban érvelni, hadd szakadjanak a végtagok!

  A barbár OP vagy NEM OP?

  Round 2: *ding*

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [author]DeathLaca (#15):[/author][quote]JAjj megint jön ez, hogy a barbár OP. Nem OP,csak gyorsabban halad kb 20%-al. Ha egy kicsit belelátnál, akkor láthatnád, hogy a ww-sprint kombó csak arra való, hogy ölj, és XP-zz. Ha nem veszel fel itemet,csak rohansz előre akkor gyors.
  0[/quote]

  Farmolás:
  A válaszodban is benne van a lényeg, az a plussz +20%. Mivel mp lvl1-3-on éri meg a legjobban farmolni és a rare-ek nagy részét fel sem érdemes venni, csak legendary és set cuccokat.

  Über lvl:
  A dh-k halnak, a loh nélküli wd-k halnak, a monk jól bírja low dps-el, bejön egy barbár 100k+dps-el, halhatatlan, tankol, folyamatosan sebez és ha van egy a csapatban, már nagyon könnyű az über magas mp lvl-en is. A WD-mmel nem panaszkodom, de a barbárok sokkal olcsóbban is nagyon erősek és gyorsak tudnak lenni. Ezzel csak az a bajom, hogy rossz látni, ahogy sok régóta dh meg más karakterrel játszó játékos is inkább kezd egy barbárt..

  Reply

 • avatar

  Cicm4r3k

  |

  Én speciel ki ábrándultam.
  Amikor még nem volt ez a sok nerf meg paragonos téma, akkor csak a “kiváltságosak” tudtak jól haladni infernon.
  Kezdetben – a resplended Chestek runolása volt a jellemző, ami működött is.
  MÍG – nem nerfelték.
  Ezzel nem is lenne gond, de az inferno runok 90%-a kimerült az act2-es goblin kergetésében.
  A blizzard az egyoldalú runolás ellen ki találta hogy akkor goblin stoppot hírdet.
  A “kis játékosok” sírtak. A wizzardok nevettek, a DH-król nem is beszélve.
  Jött a paragon és a nefrek. A játékosok, akik tudtak Act3-ban haladni (kb. 5%) addigra lett 30-40%.
  DE – még mindig a többség volt aki nem ment inferno act3-ban…
  Akkor – legyen még egy nerf!
  Nagyszerű – ez nevetséges! Milyen inferno az ahol mindenki tud menni?
  Milyen kihívást tartogat ez azoknak a játékosoknak akik 100-200k DPS-sel szaladgálnak?
  Játszanak MP 6-7-8-9-10 ? Ugggggyan már! Minek? Mivel jobb ott?
  Vegyünk egy példát: egy kör act3 Mp1 20 perc. Egy kör MP6 55 perc. Itt a kérdés, hogy mennyire éri meg negyede annyi idő alatt ugyanannyi monstát megölni kevesebb MF-el?
  Azért a blizz elgondolkozhatna.

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@Singa (#18):[/reply]Belinkelnéd a karaktered ?

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#16):[/reply]Végére mindegyik kari unalmas és monotonná válik. Például nekem is monkom van (lv60PLV12) lassúnak nem nevezném mert pont az az erőssége ha gyorsan ütsz akkor gyorsabban jönnek a crit-ek és az élet töltés az LOH-ból. Szerintem lehet haladni vele elég rendesen bár én még abba a szakaszba vagyok vele hogy van még bőven hova fejlődni def.-be és DPS főleg… De amúgy igazad van érdemes más kasztokkal is játszani ha nem is az összessel de 2 kaszttal mindenképp.
  Amúgy igen jó ez az új hellfire ring-es dolog is, de sajnos én még nem tudom kiélvezni mert elég erősek a bossok egyedül főleg megfekszem sajnos :S.

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@DeathLaca (#15):[/reply]Nekem van WW barbárom, kérlek szépen 6 millából olyan geart összeraktam rá, hogy ahol érdemes farmolni (mp 1-4) minden szörnyet (minden elit, minden affixxel) ami szembejön 20 másodpercen belül szétkapok, zéró gyakorlattal a ww barbár terén. A dupla elit pakkok se jelentenek akadályt, annyi a különbség hogy 2x annyi szám repked a levegőben. Én játszottam más kasztokkal is, de eddig a ww barbár volt a leggusztustalanabbul OP, ha van elég szörny a közelben még kiteolni sem kell, csak berohanok és elkezdek pörögni, nem kell figyelni hogy éppen tűzben állok vagy a moltent kergetem, csak pörögni kell…

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Warador (#14):[/reply]Teljes mértékben egyet értek, hogy mások vagyunk. Ezzel nincs is gond, mert vkinek nincs sok ideje játszani mint másoknak, mert nem fér bele annyi idő az élet vitelébe. De például én szeretek a main karakteren kívül másikkal játszani teljesen más stílusban mint a main kari. Meg azt mikor elkezdesz játszani egy karival és használod a skilleket és mire a végére érsz tejesen más skilleket használsz mint az elején, szóval megismered a karaktert pro és kontra részeit.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Szerintem tök jó most a játék, végre van elég tartalom (a pvp-t leszámítva sokkal több van, mint a Diablo2-ben kiegészítőstül volt). Persze mindent meg lehet unni, de ez szerintem már bőven korrekt. Az, hogy a nyilván fél éve kész pvp-t még mindig szándékosan halogatják, nekem is szúrja a szemem, de megszokhattuk már az ilyesmit, és hosszútávon megbocsájtható is.

  Mondjuk hozzátartozik az is, hogy monkkal én pl nem játszanék ennyit, az nekem egy elég unalmas és lassú kasztnak tűnik (van egy 60-asom). Érdemes kipróbálni a többit is.

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@MephistoiX (#12):[/reply]JAjj megint jön ez, hogy a barbár OP. Nem OP,csak gyorsabban halad kb 20%-al. Ha egy kicsit belelátnál, akkor láthatnád, hogy a ww-sprint kombó csak arra való, hogy ölj, és XP-zz. Ha nem veszel fel itemet,csak rohansz előre akkor gyors.Nem olyan hatalmas dps mint gondolnád. Mondjuk egy kövér okkultistát ami mondjuk shieldes , meg molten, MP7-en azért mi barbárok is megszenvedünk vele. egy WD meg lehet kiröhögi. Csak annyi, hogy más szempontot is vegyél figyelembe, ne csak a saját véleményedet.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@chaoslord3 (#13):[/reply]Nem vagyunk egyformák. Én igyekszem mindenben a maxot nyújtani, így D3ban is próbálom a kis időmből a legjobbat kihozni. Pl.: Miért haljak meg egyszer is, ha halál nélkül is végigtolhatom?
  A main karakteremmel nekem elég volt végigmenni minden nehézségi fokon, minden ACTon megjelenéskor. A többi karival valahogy nem élvezem a szintezést. :D

  Ha nagyritkán van időm játszani, akkor már csak arra megyek, h minél több legendaryt kiüssek, illetve ha már unom a farmot, akkor megcsinálok pár hellfire ringet, reménykedve, hogy talán perfect lesz. :D

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  [reply]@Warador (#8):[/reply]Abba mi a jó, hogy 3 óra alatt lv1-60 as leszel, így még jobban elveszi a játék élményét! Másik sajnos nincs haverom senki aki nyomná:( néha jó lenne de mondjuk én az a magányos farkas típus vagyok. Szeretem magam építgetni a dolgokat. PL.: én a nagy karimnak nem sok mindent vettem AH-ból a legtöbb gear-emet találtam igaz h nem über állat cuccok, de nekem egyenlőre megfelel. Számomra pont azt jelenti ez a játék h játszok és h találjak jó cuccokat ezért próbálom AH-t nem nagyon használni csak ha tényleg muszáj (a másik, hogy nincs sok pénzem még). Így megmarad vmi a játék élvethetőségéből, MP3-on tolom néha becsúszik egy pár halál ez van D2-ben is megesett.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  A D3 részben azért fullad unalomba, mert bizonyos minőségű gear után az egyetlen kihívás a játékban az, hogy ki tud gyorsabban farmolni mp lvl1-3-on, mivel nincs értelme feljebb tenni. Nem elég, hogy finoman szólva elb./elrontották ezt a szintezést, még agyon is nerfelik.

  Defenzív gear-el van harc közben 125k-220k dps-em (nem a crit), rengeteg allres-el, sok loh-al és hp-vel(WD). Nem érzem azt, hogy bármi értelme is lenne erősíteni ezen a karakteren.

  Már max 10 millából(még sokat is mondok, de ennyiből elég jót lehet) bárki összerak egy olyan barbárt, amivel farmolni tud inferno mp lvl1-2őn. Jelenleg erről szól a játék 95%-ban. Már rég nerfelniük kellett volna a barbár sprint skill-t és ezzel párhuzamosan értelmet adni a távolsági karaktereknek is a csapatban. Csak +20% ms-el, horrify/stalker(+20%ms néhány mp-re) és spirit walk/jaunt rúnákkal lehet felvenni velük a versenyt sebességben egy WD-vel, a cd. csökkentő passzívval. Fogalmuk sincs ezeknek arról, hogy mi kellene ebbe a játékba. Arról nem is beszélve, hogy majdnem minden egyes ötlet a korábbi részekből van “kilopkodva”. Ha csak a hangulatot nézzük, a Torchlight 2 is mérföldekkel szórakoztatóbb, csak abban nem lehet pénzt keresni..

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@petya007 (#10):[/reply]Karakterenként 3 óra a lvl1-60.
  Cain 3as szett bónusz, socketes fejes bele ruby, hellfire ring, minél magasabb MPlvl.
  De ha esetleg nem menne, akkor szólsz ismerősnek, aki pikk-pakk felránt mp10-en. (sokan árulnak is ilyen szolgáltatást)

  Reply

 • avatar

  petya007

  |

  [reply]@Warador (#8):[/reply]1 nap alatt? Azt hogy?

  Reply

 • avatar

  petya007

  |

  Igaz élőben nem tudtam követni, de a régebbi felvételeket megnéztem, tetszettek, volt is bennük hasznos infó egy magamfajta “na essünk neki had menjen aztán arra se lesz pénzem hogy javítsak” típusú játékosnak. Jelzem azóta finomodott a technikám és próbálok egy kicsit ésszel is játszani!
  Esetleg csinálhatnátok egy hc karakteres stream-et is, bár nemtom az mennyire lenne “nézhető”.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@chaoslord3 (#7):[/reply]5 karit 1 nap alatt fel lehet húzni lvl60ra, a tápolásra meg elég karakterenként 13 misi és kész is a gear amivel mp4-5 könnyen, gyorsan farmolható. :D

  Reply

 • avatar

  chaoslord3

  |

  Én őszintén bevallom D3 tetszik, de elvettek belőle egy bizonyos feelinget és ezzel meg is ölték egy kicsit a játékot.

  OFF: Wow hát az már számomra a legelső kiadásnál elvágta magát!!! De sajnos pénz beszél kutya ugat, így a Warcraft 3-nak ugrania kellett és jött a pénz hajhász WOW -szánalom-. Jobban örültem volna egy Warcraft4-nek, nah mind1. A másik, igaz nem játszottam a WOW-al, de ha már MMO akkor legyen szép, én azt mondom. A WC3 hoz illet ez a grafika de a WOW-hoz nem-Gagyi az egész! SC1 és SC2 nem az én világom, nem játszottam vele és nem is fogok!

  ON: Amúgy én elleszek egy darabig a D3-al, mert elhatároztam, hogy mind az 5 karival elmegyek a “legvégsőkig” azaz végig viszem, meg féltápólom őket, majd kiderül meddig jutok :D

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  Szerintem a Blizz tisztában van a dolgokkal, és változtatna is rajta. Szerintem a cégösszeolvasztás az Activison-el hátrány volt részükről. Mióta a 2 cég együtt van, az Activisonra jellemző selejtmunkát adják ki,csak hogy minél gyorsabban kijöjjön, és a következőt fogyasszák az emberek. Értem itt most ezalatt a wowot,és a D3-at is. Felháborítónak tartom, hogy mit műveltek a wowwal is,hadd ne részletezzem, hogy mennyien hagyták ott azt is. D3-nak is ez lesz a sorsa hamarosan,ha így folytatják,és nem kapnak észbe, hogy az emberek kérik vissza a jól megszokott és bevált. Blizzard minőséget, (WarCraft 3 Starcraft 1 ,Diablo 2 ,és a WoW Lk-ig bezárólag ) Úgyhogy én azért bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban,remélem más is.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Megbeszéltük, h ez köztünk marad. Az ügyvédem hamarosan telefonál xD A tehetséget különben is meg kell fizetni :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Benny (#3):[/reply]Na meg persze, most így már elmondhatjuk mi is az igazi okokat, túl sokat kért Benny a streamekért , az a heti 3 iker Thai lány, már nekünk is sok volt. Az hogy a reklámbevétel 80%-a az övé volt hát jól van, hogy mi fizettük a Haiti szigeteken lévő nyaralójának és az ottani szerverparknak az áram költségét, hát, húztuk már a szánkat de egye fene, első az oldal. De hogy a heti két iker Thai lány helyett már hármat kért, az maga volt a pofátlanság! :D

  Most, hogy már mindent tudtok, megragadnám a figyelmet, hogy megosszam veletek a számlaszámunkat:
  1234321-2345432-00000
  Ide jöhetnek az adományok, hogy kitudjuk fizetni a harmadik Thai lány órabérét Bennynek.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Várható volt, h hosszú ideig nem lesz elég az über és a mlvl. Ezzel is csak pár hónapot nyert a blizz és mivel teljesen halott az eu ah így már kb belépni sincs kedvem. A dupe sem hiszem, h jót tesz, tett a játéknak és még ki tudja mennyi bug, exploit van amiről nem is tudunk, mások meg halálra keresték magukat rajta és adtak még egy pofont az ah-nak.
  PVP meg nagyon valószínűleg csak jövőre jön és addig semmi jelentős tartalom nem lesz.
  Különben meg a csúcson kell abba hagyni xD (jelen esetben, szüneteltetni)
  Szóval sötét idők jönnek a D3-ra.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  A blizz részéről a 0 kommunikáció is elszomorító.
  Alig tudni valamit a terveikről, hogy éppen min dolgoznak, kb. mikor érkezik új content, stb.
  Amcsi fórumokon még úgy ahogy írnak valamit 1-1 témához, de Eu fórum semmi.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  A furcsa az, hogy egyfelől meg tudom érteni… Én is egyre kevesebbet játszom már, nagyon-nagyon kellene már az a PvP az embereknek. Remélem ezt hamarosan a Blizz is belátja és cselekedni fog. A hivatalos oldalon naponta olvasom a fórumot. Elszomorító, hogy a topikok 90%-a negatív hangvételű.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.