Witch Doctor Tesco gear

Dyingsoul . Hírek, Videó 971

Újabb Tryhard videó került fel youtube-ra, melynek középpontjában ezúttal sokak örömére a Witch Doctor áll. Szintén 3 millió goldból hozza ki Nmity a lehető legjobb geart, amit körültekintően többféle szempontból is megvizsgál. Megmutatja a skill buildet is, így aki csak ki szeretni próbálni, hogy milyen is MPL 2-esen WD-vel szórakozni, azok is megtalálnak mindent a videóban.

Comments (52)

 • avatar

  drakening

  |

  meg arra lennék kiváncsi hogyan lehet tankot csinálni belöle

  Reply

 • avatar

  drakening

  |

  tud valaki valami atom dps buildet? big dad voodot sose használom nem éri meg sok a cd kicsi a hatotávja arra a pár másodpercre fölös akkor inkább a +dmg-s passive skill, és nem használok csak firebombot pyro-val +amig tart az a 8seces pyro békaesö +kutyák meg az a nagy majom is csapat igy van 160k dmg soulal 200+ és manám se fogy, +gyurtam kis life regenre 1500körüli meg a loh is 1400

  Reply

 • avatar

  xarathor

  |

  [reply]@chasy (#46):[/reply]Kb az összes olyan spell ami nem tud critelni, kap sebzés bónuszt a critből. Ha nem hiszed akkor vegyél 1 low dps fegyvert aminek nagyon közel van a min-max sebzése egymáshoz, meg egy gyűrűt mondjuk amin csak crit chance van és ki tudod próbálni. Meglátod, ha felrakod a gyűrűt magadra, akkor nagyobbat sebez a spell.
  Vagy rágúglizol, elég sok theorycraft post és videó van a spellek sebzésének számításáról.

  Reply

 • avatar

  Heffernan

  |

  [reply]@drakening (#45):[/reply]AoE , ranged spellnél is müködik a Life on hit.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [author]ricikeke (#44):[/author][quote]@chasy (#42): de, hogy növekszik a crit attól nő a dpsed is, rengetek spell nem is tud critelni, hanem a dps értékből számol, egyrészt
  másrészt meg ha érted a DPS jelentését, akkor be kéne látnod, hogy bizony növekszik tőle
  0[/quote]
  Nos,nem a dps értékéből számol,hisz ami skill te mondasz,hogy nem tud crittelni,akkor hogyan számolhatna a dps értékből,ha abba a crit is beleszámít?Az ilyen típusú spellek a main statból (minden pont +1% :damage increased by main stat),valamint fegyversebzésből adódnak össze egy képlet alapján.

  Reply

 • avatar

  drakening

  |

  srácok 1 kérdés ha a doktoromra teszek loh life on hitet mivel a nevében is benne van h ütéssel ad életet aoe területsebzökböl nem töltödik? csak ha csapkodok a fegyverrel? pl teszem azt firebomb vagy acid- ha ezekkel is müködik akkor már szerkeztem is át de addig nemnagyon merek vásárolgatni

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@chasy (#42):[/reply]de, hogy növekszik a crit attól nő a dpsed is, rengetek spell nem is tud critelni, hanem a dps értékből számol, egyrészt
  másrészt meg ha érted a DPS jelentését, akkor be kéne látnod, hogy bizony növekszik tőle

  Reply

 • avatar

  MorgNThorg

  |

  [reply]@chasy (#42):[/reply]Annyiban igaz, hogy nem mutatja, hogy az adott karakter milyen skill-ekkel harcol a gyakorlatban (pl. költséges, nagyot sebző/ingyen, kicsit sebző), illetve kimarad néhány fontos módosító, pl. extra damage against elites.

  Nekem pl. ma végre sikerült leölnöm MP10 Belial-t, aki szvsz a legnehezebb boss a játékban. 221M HP-t kell leütni 180 sec alatt, mert az enrage után már nem sok esély van a huzamosabb túlélésre. Az minimum 1.22M dmg/sec kiosztott sebzést jelent. Ehhez volt nekem papíron 138k (scoundrel-lel), ami nem egy hűde nagy érték.

  Reply

 • avatar

  chasy

  |

  [reply]@golddigger (#41):[/reply]Pont ezért nem ér semmit a Dps mutató,mert szted nő 1 sec alatt a dps-ed csak attól hogy megnöveled a Crit esélyedet mondjuk 5 %-al? Nem,csak ha be is jön az a crit,de akkor viszont többet sebzel,mint amennyit mutat.Esetleg amit kijelez az valami dps/min lehetne,de ez sem igaz,mert nem tudsz folyamatosan sebezni+ugye crit beesése stb…Az csak avlami kis útmutató,hogy kb ennyit ütsz X idő alatt (De tuti nem sec alatt).Ráadásul az 100% sebzést mutat,míg van olyan skill,ami 200% vagy 80%ot sebez.
  Mondjuk nekem is kb 40-50k dps-t mutat,de nagyrészt macit használok,ami crit nélkül sebez vagy 60k-t,Crittelve meg 200-at.Szóval semmit nem jelent a dps mutató szvsz.

  Reply

 • avatar

  golddigger

  |

  [reply]@Kiskupák (#34):[/reply]Nagyon egyszeru: olyan spellt allitasz be ami beszamolja a statjaidat…
  Es ezert is realis a dps mert
  Dps=a kitolt damaged /sec HA! Nem vagy autista. (Single targetra)

  Reply

 • avatar

  xarathor

  |

  [reply]@Woodoo (#39):[/reply]Szerintem nem olyan bukdácsolós ez, a monk se volt sokkal jobb én úgy emlékszem. A reflect dmg-es packot nem szerette, de berakta a videóba, hogy megmutassa, ls és loh nélkül (az a ~200 loh olyan mintha nem is lenne) is le lehet verni.

  Reply

 • avatar

  Woodoo

  |

  [reply]@xarathor (#38):[/reply]3 millából eddig sikerült neki felöltöztetni monkot haladósra barbárt haladósra…

  és egy WD-t bukdácsolósra…

  Reply

 • avatar

  xarathor

  |

  [reply]@Woodoo (#37):[/reply]Ezt az “xy class a legdrágább” dolgot még nem unjátok? Az eddigi low budget postoknál már kb az összes class volt legdrágábbnak titulálva. Nem értem mért olyan nehéz felfogni, hogy high end gearhez minden classnál mélyen a zsebbe kell nyúlni. Az meg, hogy egy intes és strengthes vagy dexes, ugyanolyan item között 5-10m különbség van éppenpontabbanapillanatban, az nem sokat számít 2-300milliós itemeknél.
  A barbár csak azért tűnik olcsóbbnak (talán egy kicsit olcsóbb is a többinél) mert alacsonyabb dps-el is jól tud haladni, illetve nincs nekivaló igazán jó set (az immortal setbonusától nem őrülnék meg).
  Nem “védeni” akarom a barbárokat, én nem játszom vele, csak elég zavaró, hogy sokan még mindig itt tartanak és nem látnak tovább a saját kedvenc kis karakterüknél.

  Reply

 • avatar

  Woodoo

  |

  ha egy WD-nek van elég INT-ből, MIN-MAX demagéból DPS-e amit még egy kis AS-el megtápol akkor nincs aki az útjában állna… szétszakad előtte minden… a mana regent megoldja passzívból (pick up radius kérdése ez is)

  Nem kell neki resi sem armor nagyon, éppen hogy 1-1 pofont kibírjon…

  higgyétek el van benne némi tapasztalatom. :)

  Annyit még azért még hozzá teszek a legdrágább a WD gear jelenleg a játékban. Amennyiből összeraksz egy tápos WD-t abból 5 barbár öltözik fel kb….

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@Kiskupák (#34):[/reply]hát ilyen nem hiszem, hogy lesz
  minden spell az alap dps értékből számolja a sebzésed (pár esetet kivéve, ha 2db 1h fegyóval mész), az meg ott van a karakterlapon, a spellnél meg oda van írva, hogy hány % weapon dmgt tol, most azt akarod kiszámoltatni, hogy ha 230% dmg jon a spellbol, 435345 az alapdamage, hogy 435345*2,3 ? ne okozzon már nagyon gondot -.-

  mellette van még egy attacks per seconds a karakterlapon is ami még kellhet (nekem úgy tűnik ezt is hiányoltad a postodban, pedig ott van? )

  most ha te nagy manafogyasztású spelleket akarsz tolni, akkor nyílván egy nagyobb esetleg 2handed fegyverrel fogod tolni, és nem az ias lesz az elsődleges szempont, csak hogy minnél előbb elfogyjon a manád

  tehát tényleg nem értem mi kell…. mert most ha azt akarod látni mindegyik spellnél, hogy az attackspeededből a mana regenedből és a dpsedből számolja ki a program, hogy hány cast után fogy el a manád zombimedve castolása után és ez alatt mennyi dpst tolsz, amig elfogy, akkor ilyet ne várj
  külön van a karakterlapon mana regen is direkt, sőt még ap on crit, meg crit chance, crit dmg, meg minden szar, ami egyébként felesleges is sok szempontból

  nem értem ezt az adatot tényleg hogy (vagy miért) akarod egy darab dmg értékben kifejezni, de sok szerencsét hozzá

  edit:
  egyébként abban igazad van, hogy 2 sebzés értéket látok csak, abból nem állapítok meg semmit, de most ha a karakterlapot nézem összehasonlítva a játék elődeivel, akkor így is minden adatot a segged alá tolnak, és kb semmit nem kell gondolkozni/számolni -.-

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Kiskupák (#34):[/reply]Ne fáradj, ő egy veterán kötekedőgép. Nagyon jól tudja miről van szó.

  Reply

 • avatar

  Kiskupák

  |

  [reply]@ricikeke (#32):[/reply]Ha mutatok neked 2 dps értéket, a büdös életben nem találod ki, hogy a két WD közül, melyik tol ki több sebzést vagy melyik hatékonyabb.

  IAS-el könnyen lehet papíron magas a dps-ed, de nagyon sok olyan WD spell van, amit az IAS nem befolyásol, pl.: dot-ok, instant spellek. Így simán lehet, hogy a lapodon szereplő IAS-ból adódó magasabb dps az valójában jóval kevesebbet ér, mint egy csupán Intből, CC-ből, CD-ből álló.

  Az sem mindegy, hogy 1 célpontra, vagy 20-ra tud hatni a spell. Az sem mindegy, hogy 20mp-enként tudod használni 10mp-ig, vagy ha kell folyamatosan tudod spammolni.

  Igenis, nagyon hiányzik egy korrekt dps meter, amelyből meg lehetne tudni, hogy adott idő alatt menyi dps-t tudtál kitolni, skillre bontva.

  Így most a cuccokat, skill setupokat csak érzésre lehet összehasonlítani. Szerintem erre gondolt Zsiráfnyál.

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#31):[/reply]csak pölö egy critt massos, chain reactionos wizznek nem kell AS míg egy macis WD-nek azért bőven elfér
  acid cloud hoz nem árt mondjuk LOh, Macihoz mint beláttam jobb az LS példának okáért
  hirtelen most ennyi jutott eszembe

  Reply

 • avatar

  ricikeke

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#31):[/reply]nem tudom neked mér ködös, a dps pont azt jelenti, mint amit a neve mutat

  de azért az érdekelne, hogy te miért változtatnád meg a dps alá írt értéket, ha épp más a mana regened? : DDD

  vicces olvasni ezeket az “önjelölt játéktervező” postokat, csak kicsit néha sok van belőlük…..

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@CalebForeva (#26):[/reply]Pontosan, a dps egy elég ködös fogalom, és szerintem jelenlegi formájában nem sokat ér. Oda van dobva egy szám a karakterlapodra, hogy mennyit sebeznél, ha odamennél a szörnyhöz, és ütnéd vernéd skillek nélkül, de egyáltalán nincs beleszámolva, hogy egyébként használsz-e egyáltalán spelleket, vagy hogy 1, vagy 5 másodpercenként van elég manád / arcane powered egy medve, vagy éppen meteor ellövésére, vagy hogy egy, vagy húsz szörnyet találsz el vele. Nagyon remélem, hogy legalább a kiegészítőben kapunk majd valami mérési eszközt arra, hogy ténylegesen mennyi sebzést is okoz egy-egy build, vagy éppen játékos, mert ez így teljesen kideríthetetlen.

  Szóval szerintem gyakorlatilag a fegyver + off hand + sapka trió tér el, mert azok adhatnak arcane powert / manát, de a többi igazából közös. Az azokon lévő tulajdonságokból (int, vit, all res, crit, as, stb…) mindkét kasztnak ugyanannyira szüksége van mindegyikre. Talán 1-2 fontosabb valamivel ennél, vagy annál (pl az all res), de semmi komoly. Ráadásul én pl wizardként is 3 Zunimassát (WD szett) hordok jelenleg.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#24):[/reply]Kicsit több mint a DH – Monk között… Én DH-val pl előszeretettel hordok Inna cuccokat, szóval az simán mehetne a Monkomra is, sőt, rá jobban is illik – nem véletlen, és a loh mindkettőnél klassz ha van… a WD – Wiz párhuzam már közel sincs ennyire meg…

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@Executor (#28):[/reply]Belinkelem, de muszáj hozzá adnom egy kis magyarázatot:

  http://eu.battle.net/d3/en/profile/CalebForeva-2269/hero/946137

  Először is itt a max manámba nem számolja bele a spiritual attunement passzív +20% max manáját, szóval a mana nem 868, hanem 1041. A másik, hogy a blood ritual passzív csak egy próba miatt volt benn, helyette benn van a gruesome feast, csak még nem frissített a rendszer (lehet, h mire megnézed, már frissíteni fog).

  A life steal-lel egyetértek, mondjuk én jelen pillanatban “csak” skillel heal-elem magam, a reflect damage-es groupoknál általában lecserélem a késem egy régebbire, ami kevesebb dps-t ad, de van rajta life steal. Az ok egyszerű: pénz nem számít alapon SE találok olyan kést, ami megfelelő mana regen mellett elegendő dps-t ad és van rajta life steal.

  (Itt zárójelben megkérdem Kenny-t, hogy a medvékkel mennyire effektív a life on hit? Soha nem próbáltam, mert a neten mindenhol azt írják, h csak life steal-lel hatákonyak.)

  A horrify-t csak és kizárólag a +100% armor rúnája miatt használom, szándékosan nem is fear-elek el vele senkit, csak magamra nyomom aztán be a közepébe. A mass confusion ezzel a rúnával különösen vicces, mert nem csak hogy 12 sec-ig egymást ütik a charm-olt ellenfelek, hanem x yardon belül mindenki (tehát még az is, aki nem lesz charm-olva) +20% dps-t kap be. A gruesome feast helyett a blood ritual-t is érdemes kirpróbálni, ha mondjuk hasonló skilleket használva nem éreznéd, h elég lenne a manád/mana regened. A gruesome feast az viszont nagyon vicces: ha sima mobokat ölsz, ott nem kell sok mana, eliteknél kell, de azok meg folyamatosan dobálják a health globe-okat. Folyamatosan felveszed őket, így életen kívül manát is kapsz vissza +int-et. Én úgy szoktam, h ha elitekkel találkozok, magamra nyomom a horrify plusz armor rúnáját, bemegyek középre, soul harvest, big bad voodoo le, mass confusion benyomva, onnantól medvézés orrba-szájba és a health globe-okat folyamatosan felveszem. Szoktak lenni egymillió feletti critjeim is (lenn volt az aura, soul harvest +int lopása meg a gruesome feast health globe-jai + a mass confuson +20% dps-ével), ami azért nem rossz. Gear tekintetében annyit fogok változtatni, hogy egy hasonló dps-ű/mana regen-ű kést vadászok majd life steallel (ha létezik ilyet egyáltalán…a mana regen-es manajuma-n nincs socket…), a gatyám a legrégebbi, majd azt is lassan cserélem nagyobb int-esre, de ott már feleslegesnek érzem, h 2-3 milliót rádobjak +pár int-re. A következő mérvadó csere még az öv lesz, mégpedig a witching hour legendary-ra, csak legyen pénzem egy int/vita/allres-es verzióra :).

  Ha bármi kérdés van, kérdezz, bár szerintem bőven leírtam mindent, sőt, ha kicsit oktató jellege volt, ne haragudj, de nem tudom, mennyire vágod a témát :).

  Reply

 • avatar

  Executor

  |

  [reply]@CalebForeva (#26):[/reply]Én ugyanezt az elvet vallom.
  Ez a Tesco-s videó azért nem ad reális képet, mert be van rakva a 20% dps növelés, így a 64k dps inkább csak 54k, és mindez semmit nem ér, mert hamar elfogy a manád.

  Caleb és Kenny be tudnátok linkelni a karakterlapotokat?

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@CalebForeva (#26):[/reply]igen, szivemből szóltál,
  plussz azért nem árt ha a medvék mellé egy kis LOH vagy LS is van pakolva a dokira, mert medvéknél szerintem nagyon jól jön.
  egy közel 2000 körüli lohhal, idejét sem tudom mikor kellett potit az övről behörpintenem

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#24):[/reply]Csak voodoo mask/ceremonial knife/offhand tekintetében, attól függ, hogy mire építesz. Nekem pl. közel végtelen mana regenes dokim van, ezért fontosak ezek.

  Amúgy WD tekintetében soha nem értettem, h miért jó az, ha ignoráljuk a mana regen-t és rápakoljuk az orrba-szája dps-t, hogy aztán kb. szart se tudjon csinálni, csak poison dart meg firebomb :D. Nekem pl. van unbuffed 102k felett egy kicsivel a dps-em (ez a skillekkel felmehet majdnem 300k-ig is), de van mellé 110-es mana regenem meg 1050 manám, nincs “sima” elsődleges lövésem, csak a medvék…még az ajtókra/hordókra is medvézek, mert nincs más, helyette vannak hasznosabb skillek. Én is kicserélhetném a fejest+kést meg betehetném a +20% dps passzívot, máris lenne vagy 135-140k unbuffed és ott lennék, hogy tolok 4-5 medvét aztán jön a gagyi sima lövés…kösz, nem :D. Maradok a hatékonyságnál meg az elporladó tömegnél :).

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#24):[/reply]azért nem ennyire egyszerű a helyzet szerintem.
  wd úrnak nincs energy-prismatic armorja ami azért elég szép bónusz mind az armort mind az all-rest nézve.
  wdnek mindezt cuccokból kell megoldani, de mindemellett kellenek ugyanazok a statok mellé ami a wizznek.
  szó mi szó, én ezt a két varázslót tartom a legdrágább karinak, de ez tényleg csak a személyes tapasztalat

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Van bármi lényeges különbség a WD és a wizard gear között ? Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, bármikor átrakhatom a wizardom cuccait a WD-mre, és csak egy off handet kell vennem neki, hogy közel ugyanolyan hatékonyan játszhassak vele (leszámítva a paragonból származó bónuszt).

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  [reply]@Bali007 (#22):[/reply]Bár megcsinálta a gyerek 3 milkából, de azért úgy gondolom, hogy ez messze elmarad a barbár vagy a monk 3 milkás buildjétől.
  könyebben hal mint a másik kettő ennyi pénzből

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  Bezzeg a barbár/monk teszkós gearnél hogy fröcsögött mindenki, hogy “ja persze csináld meg ugyanezt witch doctorral”.

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@ph0bia (#17):[/reply]Jah mostanában valahogy nincs kedvem nagyon játszani valamiért.

  Reply

 • avatar

  Anubarak

  |

  Hát bárhogy nézem én a skill build-et nem értem, szerintem többet is kihozhatott volna belőle.
  Példa:
  1) Soul Harvest-nél a 230% dmg-est használja ami enyi damge és CHC melett szerintem tökre felesleges, inkább maradt volna a Siphon-nál vagy jobbra cserélni.
  2) Mé pont Ghost Bomb?? anyi WD-nél látom de mint elöbb irtam enyi dmg és CHC melett fika szerintem… aoe dmg primary attackra mást is lehett volna amivel megint csak jobban jár az ember ha tényleg farmolni akar.

  Ui. Mielött bárki beszólna ez csak saját vélemény és tapasztalat, nem kell hogy egyetérts vele csak anyi flamet olvasok hogy inkább megelözöm a bajt :D

  http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anubarak-2684/hero/804612

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  [reply]@D3Egon (#14):[/reply]köszi :D Majd megnézem :)
  nagyjából minden érdekel ami dh-s :D nagyon szeretem és minden plusz csak jól jön :)

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  [reply]@TheHungarian (#7):[/reply]köszi:D

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  [reply]@SPARXS (#12):[/reply]Jaa, azt vágom, h fenn vagy, csak már pár napja tényleg nem láttalak. Nem volt rajta LS, gondolom azzal ‘kicsit’ drágább. :D

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Elég jó arc normálisan elmagyaráz mindent minden alkalommal véleményem szerint, bár Kripp videóit is szoktam nézni őszintén szólva meg még 1-2 arcét. Sztem pont megéri nézegetni, más kérdés, h valóban innentől már komoly összegekbe kerülnek a jelentős fejlesztések, de azt tegyük hozá, h sokaknak ez is nagy segítség, nem mindenki uszkál az aranyban és elvannak sokan MP level 1-5 között sztem ( itt még annyit hozzá fűznák, hogy már MP lvl 1-2-3 is mekkora öröm lehet sokaknak alap Infernohoz képest, oké nerfelték, de mégis), nyilván vágynak feljebb jutni, közéjük sorolom magamat is, bár én jól elvagyok. Arról nem beszélve, h előbb-utóbb mindenkinek hullik vmi finom amit eltud adni szép összegért és abból építgetheti a kariját/karijait.
  Múltkorában ( voltak jó dropjaim eddigis mondjuk, de igazán jó ritkán jön be. De jön ez a lényeg :D )esett 1 The Witching Hour, átlagos volt nem volt mákom a +3 nem fix tulajdonsággal rajta, mégis elment 39.999.999-ért, kaptam belőle 33.999.999.-et a levonás után, bőven jó volt. Nyilván most jól mutatna WD-men néztem mielőtt eladtam +5 k feletti dps-et adott, de inkább költöttem másra (pl.: wizardomra stb.), Wizardomon is jól állna, de most Tal övvel éri be, ég és föld a két cucc ez tény, de jó ez is per pill 1 ideg. Bocs a kis off-ért.

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  [reply]@D3Egon (#14):[/reply]Monkból mind2ő videó fennt van már ezt kihagytam sry :P

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  [reply]@dante0216 (#6):[/reply]DH-ból sztem a héten még felrakja a budget videót, gondolom ott is 3 milla lesz a plafon. mindig ugye azzal kezdi, h 1.0.5-től mi változott ( ill. az aktuális patchben mik változtak előzőhöz képest, h de precíz legyek :D ) az adott kasztnál utána jön a vásárlási videó :) DH-s videót ma tette fel ami a kasztot ért változtatásokat illeti. Nemtom ez mennyire érdekel am. http://www.youtube.com/watch?v=q20RLWvsgS4&list=UUefx9RJZBwayEBO-aLM6acg&index=1&feature=plcp

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@ph0bia (#11):[/reply]Nyomtunk régebben pár Uber run-t+ a friends list-emben is fentvagy, az a gáz, hogy ritkán játszom + aranyam se lett volna rá, de köszönöm a kedvezményt! :)
  Volt a fegyón life steal egyébként?

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  [reply]@SPARXS (#2):[/reply]Socketes Echoing Furyben nem gondolkoztál? +100% Critdam. rengeteg. Nekem tegnap esett egy 160 int, 60 vites, 1150 dps-el, és mindössze 20m-ért tudtam eladni, úgyhogy az sem lenne olyan nagy befektetés. :) Ha hamarabb látom a profilod akkor odaadtam volna olcsóbban, csak épp ma du. vitték el. :/

  Reply

 • avatar

  golddigger

  |

  [reply]@SPARXS (#2):[/reply]Nyakas az 280+ int 65crittel 2’milla
  Pox gyuru 140intel 34crittel szinten 2m
  Normalis kesztyu meg 1-3 milla es nyersz vele 40-50k dpst

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  [reply]@Lord Azmodan (#5):[/reply]akkor lepődtél volna meg, ha csak annyit kérdez, h hanyas legyen a csuka, meg a chest, mert a 43-as csuka és az XL-es chest most nincs raktáron csak low dexes…húúú vagy a múltkor hoztak unid-et, azok most akciósak. Jah és gemeket meg a dohányshopban tudsz venni magadnak, azzal lehetőleg ne őt zargasd :D:D

  Reply

 • avatar

  TheHungarian

  |

  [reply]@dante0216 (#6):[/reply]Monk már van. Pár hírrel lejjebb.

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  én egy ilyet megnéznék monkba és dh-ban :D

  Reply

 • avatar

  Lord Azmodan

  |

  Urban Legend vagy mégsem én is csak hallottam, de beteg az biztos…

  “Odamentem múltkot tecsóba az eladóhoz-meséli kikerekedett szemmel egy psycho kocka arc -neve nincs- nem is nevezném meg :D- Láttam tecsós Monk felszerelést nos az a problem, hogy nekem Witch Doktoros kéne. Eladó néz dülledt szemeivel , sok tudásával az meg mi a fene??????? #&@ Ja akkor nincs ezek szerint :(((

  De itt van csak nehogy megint kérjék majd a tecsóba jó reklám ez nekik melyikőtök a tecsó területi képviselője amúgy? :D

  Reply

 • avatar

  Kenny

  |

  Alig várom már a witch doctor a leg OP-b kaszt és társait.
  amúgy jó ez a videó, de én úgy gondolom mint witch doki, hogy azért senki ne gondolja hogy 3 milkából jó dokit lehet csinálni, de valóban elbohóckodni lehet vele mp2-n

  Reply

 • avatar

  marton576

  |

  Hát eléggé meglepődtem. Azért az a 66k dmg nem kevés ilyen kis költségvetésből. Mondjuk ez egyértelműen azért van mert witch doctor-t játszanak a legkevesebben.

  Reply

 • avatar

  Prophet99

  |

  Az ilyen videók miatt nem vesznek semmit ah-ba :(

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.