Demon Hunter Tesco gear

Dyingsoul . Egyéb, Hírek, Videó 869

Újabb Tryhard videó került fel youtube-ra, ezúttal pedig a Demon Hunter áll a 3 millióból kihozható felszerelés középpontjában. Ebből a pénzből 86.000 DPS-t (a sharpshooter skill használata nélkül!), 300 all resistet és közel 33.000 életpontot sikerült kipasszírozni. A célt sikeresen elérte: Ezzel a felszereléssel is remekül lehet haladni MPL 2-es fokozatokon is. A skillbuildet és a hozzá passzoló játékstílust is megtekinthetjük Nmitty videójában.  (Köszönet moccanat-nak az emlékeztetőért!)

Comments (41)

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Zoro (#40):[/reply]Teljesen felesleges szétszedni a legutóbbi hozzászólásodat, mivel az csak netto rólad szól, semmi információ nincs benne másoknak. Ehelyett tipikus troll módon a trágár szavakba kötsz bele, majd folytatod ezt olyan dolgokkal amiket itt senki nem állított, azaz ferdítesz. Méghogy téged nem érdekel az én hozzászólásom.. LOL. Nézz csak rá mennyi karaktert szántál rá.

  Én lehet hogy használok trágár szavakat, de te meg ledegradálod az embert, konkrétan mindegyik hozzászólásoddal.

  Ez téged minősít.

  Az utóbbi kis hozzászólásodból azt sikerült kierőltetned hogy én szidok egy csudajó teljesen egyértelmű rendszert és ezzel nyilván kivívom a népharagot, de te Zoro az álarcos hős mellé állsz az oldalnak és megvéded, egységfrontba forrva azokkal akik imádják.

  Hát öregem ez nem érdekel.

  És hogy info tartalma is legyen ennek. Totál benézed barátocskám, nem listázta a profilomat, sem a karaktereimet. És az oldal szóhasználata nem egyértelmű.

  Igen, pontosan azt sugallom, ezzel hogy az oldal nem listáz több millió profilt, és igen kevesebbet ér itt egy helyezés sokkal mint ha mindenkit listázna.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@DHC (#39):[/reply]”Te egy igazi barom vagy.”

  Ha már másra nem jut trágárkodik. xD Érdemes ezt kommentelni? Téged ír le nem engem. Mielőtt megint olyat állítasz amit nem mondtam, nyugodtan visszaolvashatsz. Nem illettelek ilyen trágár szavakkal. A kretént majdnem kihagytam. Kell ez? Ettől megint úgy érezheted, hogy neked van igazad? Felőlem be is kereteztetheted, hogy igazad van ha az jól esik.

  “És igazam lett közben kiderült…
  A nagy lófaszt listáz ez mindenkit….”

  Ezek után mit vártál? Semmi hasonlót nem írtam neked előtte. Erre idejössz feszengve faluról, hogy “nagy lófasz”, lényegében pocskondiázod azt az oldalt amit jópár ezren használunk. DE teszed ezt a FAQ elolvasása után amiben csak 2* van leírva az update. A some részbe meg nehogy már beleköss. 1-2-3 karakter számosság belefér a SOME fogalmába…

  “Ez pont rád igaz öregem, ezen olyan jót nevettem.”
  Itt pedig a hab a tortán. Melldöngetve szétszarozod a rendszert. Majd kijelented, hogy neked volt igazad és mikor ezt felrója neked valaki akkor én vagyok a csúnya rosszfiú. :P Tudsz te egyáltalán olvasni? Netalántán értelmezni? Írtam valahol, hogy nekem van igazam? Milyen kisebbségi komplexusban szenvedhetsz ha ki kell jelentened, hogy igazad van és erre neked szükséged van? Nekem nem kell, hogy igazam legyen. Felőlem lehet neked, ha jobban érzed magad. Nem tudom hogy nevelik a mostani generációkat, de az igazságérzeted nem attól függ, hogy kinyilatkoztatod NONAME egy netes oldalon a semmi háta mögött, hogy márpedig akkor is neked van igazad. xD

  De megint hosszú lett a komment. Majd szétkaphatsz nyugodtan minden mondatot és ellehetsz itt az online játszótéren. Azt kellene felfogni, hogy ott a FAQ ami átolvasása után pocskondiázol jobbra balra. Majd kijelented, hogy igazad van. Végül mikor felrovom neked akkor lebarmozol. :) Nyugodtan irkálj a kutyát nem érdekli.

  Ez a profile dolog is amit itt össze hadoválsz. Ha az összes karidból egyet sem jelez ki a profil akkor is megjelenik max karakterek nélkül. Egyszerűen érthetetlen amiről beszélsz. Beírsz egy battletaget és máris ott a profile. Leupdateled és máris ott vannak a karik(ha vannak). TE ÍRTAD:”Es a listaban sem talalom a karakterem ahol lennie kell.” AKKOR A PROFILODAT MEGTALÁLTA NEM? -.- Mondtam én bárhol is, hogy a karidról van szó? Te végig azt állítottad, hogy nincs ott a profilod, meg nem listáz téged a rendszer… A karakter másodlagos. Végig olyat írtál ami nem igaz.

  De az a legnagyobb vicc az egészben, hogy SENKI ismétlem SENKI nem verte még így a földhöz magát, hogy márpedig ez nem listáz mindenkit, meg nagy lófasz a rendszer stb. De vajon miért is? Mert te néztél el nem 1-2 dolgot hanem vagy tucatot, majd a fentebb említett “igazam van” komplexusod miatt valahogy ki kell magyaráznod. Különben nem alszol jól. Márpedig az a rendszer rohadt jól működik és te vagy az első aki itt raplizik rajta.

  De ahogy fentebb írtam. Nyugodtan szedd szét mondatokra. Nyugodtan trágárkodj. TE vagy az aki benézte. Nem kicsit és itt vered magad. Szóval ha ez neked könnyebbséget jelent kapd szét. Forgasd ki, értelmezd át és újra. Ehhez a hírhez megnyugodhatsz nem nézek be többet. Így ellenfél nélkül, kiélheted magad. Kitüntetheted magad az “igazam van” becsület renddel vagy tudom is én mi kell neked. :P Egy normális ember ha ekkora dolgot néz be örül, hogy működik és kész. Te meg visszajössz, le lófaszozod a rendszert és kijelented, hogy neked van igazad. SŐT a FAQ van elírva. xD Hát ki vagy te? :D

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [author]Zoro (#38):[/author][quote]@DHC (#37): Lol. Komolyan az idegeimre megy az ilyen. [/quote]

  Te egy igazi barom vagy.

  Az első hozzászászólásod messze nem a segítség kategória kezdjük ott.
  Az egy szimpla hülyének nézés.

  Majd miután csak tovább erőltetted ezt, még le is írtad hogy olyan nem lehet.

  Neked barátom fogalmad sem volt arról hogy működik valójában csak most hogy kiderült nem egy szimpla elírás, és az “olyan nincs” kijelentésed égő lenne, így most vergődsz..

  [quote]Azt mondtad olvastad a FAQ-t.[/quote]

  Azt mondtam azt olvastam FAQ szerint mindenkit belistáz. Ami nem igaz.

  [quote] Ott le van írva. Mindenki updatel.[/quote]
  ???
  Mindenki updatel? Norbi updatel mindenki? :))

  [quote] De a lényeg az a neten 100 emberből 99-nél, hogy kimondhassa igaza volt, mégha Ő is nézte el. [/quote]

  Ez pont rád igaz öregem, ezen olyan jót nevettem.

  [quote]-.- Jó hagyjuk. Komolyan az ember segíteni próbál, mert benézel valamit amit a másik ezer ember simán tud és neked állítanod kell, hogy a rendszer rossz. [/quote]

  Ez amit itt leírsz a te agyad szüleménye.
  Leírtam hogy fingom sincs és segítséget kértem.
  És azt is hogy szerintem regelni kell.
  De nem találtam a tetves gombot.

  Neked fogalmad sem volt, vagy nem emlékeztél rá, vagy nem akartál segíteni.

  [quote]Aztán te vagy a kivétel. Végül pedig igazad volt.[/quote]

  Az volt, mert magától nem voltam belistázva…

  [quote]xD Ott volt a FAQ-ban, az elejétől nem volt igazad.
  “Some of my characters are missing
  Press “Update Now” button on your character list page.”[/quote]

  Duplán, kretén vagy.
  Először is az elejétől azt állítottam hogy nem listáz be mindenkit.
  Tehát ebben igazam van.

  Továbbá az ominózus mondatot lefordítod magyarra akkor néhány karakteremről ír.
  Nekem nem némelyik karakterem hiányzott hanem az összes ami az accountomon van.

  Ha az lett volna írva hogy If your profile is missing na akkor írhatnád hogy a FAQ egyértelmű.

  Hát nem az.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@DHC (#37):[/reply]Lol. Komolyan az idegeimre megy az ilyen. Azt mondtad olvastad a FAQ-t. Ott le van írva. Mindenki updatel. De a lényeg az a neten 100 emberből 99-nél, hogy kimondhassa igaza volt, mégha Ő is nézte el. -.- Jó hagyjuk. Komolyan az ember segíteni próbál, mert benézel valamit amit a másik ezer ember simán tud és neked állítanod kell, hogy a rendszer rossz. Aztán te vagy a kivétel. Végül pedig igazad volt. xD Ott volt a FAQ-ban, az elejétől nem volt igazad.

  “Some of my characters are missing

  Press “Update Now” button on your character list page.”

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [author]Zoro (#36):[/author][quote]@DHC (#35): Olyan nincs. Akkor valamit elírtál. Név#szám. Kis és nagybetű fontos. Mindenkit megtalál, mert a bnetről kéri le. Ha bnet armoryn fent vagy akkor itt is ki kell dobnia. Persze csak 55+os karikat tölt be.
  0[/quote]

  Márpedig van.

  És igazam lett közben kiderült…
  A nagy lófaszt listáz ez mindenkit….
  Jobboldalt lett egy gomb a reklámok alatt hogy update…

  De azért aranyos.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@DHC (#35):[/reply]Olyan nincs. Akkor valamit elírtál. Név#szám. Kis és nagybetű fontos. Mindenkit megtalál, mert a bnetről kéri le. Ha bnet armoryn fent vagy akkor itt is ki kell dobnia. Persze csak 55+os karikat tölt be.

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [author]Zoro (#33):[/author][quote]@DHC (#32): Írd be a battletaged. A főoldali keresőbe. Ahogy oda van írva…
  0[/quote]

  Ezzel probálkoztam. Ahogy a hozzászólásomban oda van írva…

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  [reply]@aladeenmadafaka (#30):[/reply]O.o
  A szívem… fáradt vagyok én ehhez :)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@DHC (#32):[/reply]Írd be a battletaged. A főoldali keresőbe. Ahogy oda van írva…

  Reply

 • avatar

  DHC

  |

  [reply]@Infarktus (#19):[/reply]Ez a diabloprogress azt allitja a FAQ-ban hogy mindenkit belistaz, ehhez kepest a kereso nem dob ki. Es a listaban sem talalom a karakterem ahol lennie kell.

  Mondjuk ha meg nem listaz be mindenkit hanem regelni kell, akkor nem latom sok ertelmet…

  Ert ehhez valaki?

  Koszi.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@aladeenmadafaka (#30):[/reply]Ez Amazon lesz… és köszi ezt a vizuális élményt :D

  Reply

 • avatar

  Neotto202

  |

  Ez szerintem arra jó hogy kezdő DH k tudják mizu és legyen fogalmuk a dolgokról.Olvasgattam commentekben hogy magas MF meg alacsaony MF. Hát nekem az a tapasztalatom hogy 1-8 ig próbáltam az mplvlt és nem esett semmi értelmes item. Ismerősömnek meg mp3 ason olyan itemek estek hogy legszivesebben sírtam volna.De lehet csak én vagyok balszerencsés. Mindenkinek sok szerencsét kívánok a további farmoláshoz.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Xeper (#27):[/reply]A videón is látszik, hogy ha nem mikrózna ilyen jól, úgy lecsapnák mint a huzat. Elég egy vortex+ arcane kombó és szevasz…

  Reply

 • avatar

  Xeper

  |

  Ez a 86k sebzés valójában 71k az esetek többségében (közelében van valami monszta), és discipline hiányában a túlélése sem nagy… mivel nincs max disc tárgya, semmi LoH, lifesteal, egy értelmesebb (pl phase beast) reflectes csapat simán lenyomja (vagy kivárogat a regenre).

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Baro (#24):[/reply]Igazából nagyon véletlenszerű az egész, és nem a legendary-kban jön elő. Szóval Meph példájából kiindulva neki ugyanannyi legendary esik +100 mf-fel kb mint nekem, ellenben mondjuk ahol nekem 4 rare cucc esik, neki esik még 2-3 pluszban (tehát olyan 6-7). Aztán azért a paragon szintek is beleszólnak ebbe :)

  Nekem az a tapasztalatom, hogy jó, ha van egy mf farmolós, de aránylag jó kis amuletted (a “rendes” amuletted mellett), és esetleg 1-2 cucc. A lényeg, hogy gyorsan haladj. Ha átszántasz mpl 1-2-3-n, esni fognak a cuccok. Az MF geart kipróbáltam (500 közeli mf 5-ös valorral), viszont a haladási sebességem úgy visszaesett, hogy nekem már nem érte meg.

  Inkább legyen egy stabil 300-as MF-ed, és haladj szélsebesen. Esni fognak a cuccok szépen.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@fahrii (#17):[/reply]Mindkettő szép darab, főleg 5.0-s chc-val. Nekem van vagy 8 különféle kifejezettem crit dmg-s, de amit hordok az az egyetlen, ami mellé ment chc is.

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  [reply]@MephistoiX (#21):[/reply][quote]mf gear-ben szambázok végig mp lvl1-en 400mf-el, [/quote]
  És tényleg jobban megéri a magas MF ? Mert nekem ugyanúgy nem esik semmi, csak több vacak esik.
  Szerintem mpl4+ környékén csapatban jobban esnek a legendaryk, “jó itemek”, mf nélkül is.

  Reply

 • avatar

  fahrii

  |

  Egyébként nem hiszem el hogy van olyan ember aki rá van szorulva egy ilyen tutorialra, tekintve hogy 800k gold mostmár nem pénz… Szobatársam kemény 1 hete tolja és ezalatt összejött neki 89m gold, abból pedig már kijön egy használható gear. A másik pedig hülye az aki egy ilyen budget karakterrel leáll mp4ezni, kiteoljon napestig akinek 2 anyja van, én még a 300k dmges wizemmel is mp0-1be tolom, sokkal célravezetőbb xp és drop szempontjából.

  Reply

 • avatar

  Rokalesocipo

  |

  Azér 21:45-nél majdnem kipurcant a kis okos.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#20):[/reply]Sok mindenen látszik, hogy amatőr munka a játékon belül, de most nem akarom felsorolni. (pl hónapokat kellett várni egy viszonylag jól kezelhető ah-ra)

  A legnagyobb probléma jelenleg az, hogy van egy jó gear-em, amit szépen a ládában hagyok és mf gear-ben szambázok végig mp lvl1-en 400mf-el, mert úgy jobban megéri cuccok és még exp.(!) szempontjából is.

  Az mp lvl. ebben a formában végleg kinyírta a játékot. 0 kihívás, mindenki mp lvl1-en farmol, nincs lényegi különbség a karakterek között, stb. Azt ígérték h az inferno nehéz lesz mindenkinek, ezzel szemben egy betanított gorilla is képes lenne a karakteremmel végigmenni rajta.(700+allres, 50khp, 2700 LOH, 157kdps -> buffolva harc közben az alap dps woodoo nélkül 180-300k)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Infarktus (#19):[/reply]Tehát amikor úgy lépek ki, hogy rajtam vannak a buffok, akkor más dps kerül az armoryra, mint amikor úgy lépek ki, hogy nincsenek rajtam ?

  Hogy a fenébe írhatták ezt meg ilyen szarul ? :D

  Reply

 • avatar

  Infarktus

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#18):[/reply]Elvileg mindíg annyit mutat az armory, amennyivel éppen kiléptél a gameből.Viszont csak egyszer van frissítés mostanság az armoryn tapasztalataim szerint.A DiabloProgress-en nézd meg ott unbuffedet ír pl.:http://www.diabloprogress.com/hero/infarktus-2940/Chicago/11833557

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]SeLYMeS (#9):[/author][quote]Viszont nemtudom miért csak 170k DPS-em van, Ingame 182-t ír. valamit nemszámolna bele?[/quote]

  Az armory teljesen kaotikusan számol. Nekem ugyanarra a buildre és felszerelésre néha 180k-t, néha 160k-t, néha 140k-t ír. Semmit nem változtatok se a buidemen, se a felszerelésemen, mégis napról napra változik az armory szerinti dps-em, miközben a játékban természetesen változatlan.

  Szóval azt a számot nem érdemes figyelni. Teljesen hibás adat. Néha eltalálja, de általában nem.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@SeLYMeS (#15):[/reply]18. alkalommal sikerült… :)

  Reply

 • avatar

  SeLYMeS

  |

  [reply]@Matthew (#13):[/reply]Szép kis gyűrű :P … ha 40%+ chd-t adna akkor perfect . Hanyadikra sikerült összehozni?

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  amennyi munkával kínlódással jár mp7-8-9-10-ben übert ölni (essen már ki az a alkatrész azért ennyibe érdemes ugyebár) hamarabb kifarmoltam 1 jó sárga gyűrű árát int as dmg ch

  Reply

 • avatar

  SeLYMeS

  |

  [reply]@Pinnya (#11):[/reply]Rájöttem közben, a Natalya set bonus-t nem számolja bele. Igazából chc,chd , dmg , vitality lenne a legjobb Hellfire ring, ahhoz meg a life on killt kellene csak megváltoztatni. viszont ehhez már tényleg iszonyatosan nagy szerencse kell hogy beadja.

  Reply

 • avatar

  Pinnya

  |

  [reply]@SeLYMeS (#9):[/reply]majdnem pont ilyenem van, mint neked, és kb. harmincadik craftra adta.. de még próbálkozok, mert azért ez nem az igazi
  talán a followert nem számolja bele

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  HF: nekem elsőre

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Dyingsoul (#7):[/reply]Megnyugtató, hogy normális HF ringet ő sem tudott még ki craftolni. LOL :D

  Reply

 • avatar

  GebaszGabesz

  |

  Belnéztem a videókba és dombon ülő fűcsomó legyek, ha eu szerveren játszik a srác.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Szerkeszteni kellett a hírt közzététel után és egy kis hiba csúszott a szerkesztőbe… Bocsi a hibáért, javítottam.

  Reply

 • avatar

  Shael

  |

  [reply]@moccanat (#3):[/reply]Teljesen igazad van, elnyúltam a historymban a linket! Köszönöm! :)

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  csak én nem tudom megnézni a videót?! :/

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.