Kezdőlap Hírek Multibox avagy ahogyan a profik csinálják

Multibox avagy ahogyan a profik csinálják

173
0
MEGOSZTÁS

A diablofans egyik olvasója, MarshBoxer bemutatja nekünk, hogyan is játszik ő otthon két számítógépen 4 karakterrel egyszerre. A cikket olvasva minden kérdésetekre választ kaphattok, de először tekintsük meg az általa készített videót, amin bemutatja hogyan győzi le MPL 7-es fokozaton az über bossokat sorra.

[youtube Sf6VGn-dnh4 600 350]

Először is beszéljünk arról, hogy a Blizzardnak nem szúr szemet a multiboxing. Bár néhányunknak vannak fenntartásai ezzel kapcsolatban, ez mégis elfogadott és legális dolog. A több játék egyidejű futtatásához egy ISBoxer nevű programot szoktak a felhasználók futtatni (ez esetben is erről van szó).

Hogyan is készült a gameplay?

  • 1. Számítógép: A monitor portré módban a Diablo 3 három darab példányát egyszerre jelenítette meg.
  • 2. Számítógép: A szokásos megjelenítése a játéknak.
  • Jobb kéz – Logitech G700: Elegendő gombbal rendelkezik a skillek és az ISBoxer kezeléséhez.
  • Bal kéz – Razer Deathadder balkezes kiadás: Szintén elegendő gomb a skilleknek és kényelmes a bal kéznek.

Milyen karakterek és miért?

A főbb szempontok: kasztok harmóniája, megfizethetőség, túlélési képesség. Ezeket a szerepeket egy Barbár egy Monk és két Demon Hunter (DH1 és DH2) töltötte be. Bal kézen a Monk, a többi karakter a jobb kézen lévő egérrel működött.

A skillek felépítése logikus, hiszen überezésre lett tervezve így sikeresen felülkerekedett a bossokon. Ennek ellenére MarshBoxer állítása szerint farmolni is szokott 4 accounttal egyszerre. Ennek hallatán sokan vérszemet kapnak, hiszen ez négyszeres lootot is jelent, de ne feledjük el azt, hogy fel kell szerelnie mind a négy karakterét a hatékony játékhoz, ez pedig nem kis kiadás. Mindemellett szükség van 4 battle.net accountra is ami szintén nem kis összeg a Diablo 3 esetében.

forrás: diablofans