Diablo szobor

Dyingsoul . Egyéb, Hírek 1153

A Slideshow Collectibles a Blizzard jóváhagyásával elkészítették Diablo szobrát, amit Brian Fay készített (az ő műve az év elején elkészült Arthas szobor is). Az alkotás 53 centiméter magas és 22 centiméter széles a súlya pedig 5 kilogramm. A szobor nem csak méreteivel, hanem a rendkívüli kézzel készített festésével nyűgözi le a szemlélőket. Mindennek persze ára van: $349.99, ami jelenlegi árfolyamon 75950 Forintot jelent.

Diablo szobor

Diablo szobor

The devil is in the details.

Blizzard Entertainment and Sideshow Collectibles are thrilled to announce the premiere of our newest premium polystone statue: Diablo.

Sculpted by the inimitable Brian Fay (who also crafted the Arthas Statue released earlier this year), this menacing maquette stands at an impressive 22 inches atop a scorched-earth base, poised to battle any who might attempt to interfere with the Lord of Terror’s nefarious plans.

Hand-painted and finished with unique edition numbers, the Diablo Statue is the latest tantalizing masterpiece in Sideshow’s 2012 line. To see more images of the final piece or to pre-order this limited-edition collectible (slated to ship in Spring 2013 at a suggested retail price of $349.99), head on over to Sideshow’s website. (forrás)

Comments (8)

 • avatar

  WrathofThor

  |

  Én amikor elöször megláttam Alien királynő jutott eszembe abból is van azért benne:)

  Reply

 • avatar

  sci21

  |

  Istenem ha az az alma igazi lenne de beleharapnék..

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Bello (#2):[/reply]Mivel Leah-ból bontakozik ki Diablo, ezért igen, vannak női vonásai és mondható nőnemű Diablonak. Igazából kicsit másabb, mint az eddigi részekben, az 1-2ben nekem is jobban tetszett de nekem ezt az alakot sem jutna eszembe szapulni, nem tudom másoknak ez miért szúr szemet. A végeredmény ugyanaz: megöljük ezt is.

  Reply

 • avatar

  zoba

  |

  szerintem jól nézz ki a női diablo :D

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  Azért az kemény volna ha egy női gazdatestből ilyen hatalmas tesztoszteron gólem jönne létre, így valamennyire érthető ez az ábrázolás.
  Elképzelem, hogyha testépítők csinálták volna a játékot, akkor a Book of Cain helyet Leah mindig egy Jumbo-s dobozt szorongatna magánál és 10 percenként tolná a fekvőtámaszokat.
  Diablo meg annyira durva lenne, hogy meggörbülne a tér, kihajolna a monitorból majd kapna a kedves játékos két akkora sallert, hogy kiesne a székből.(Hardcore módban mindez szívlapáttal történne ).

  Reply

 • avatar

  Shazeen

  |

  Milyen tüskés lehet a pin@ja…..

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Ezt most leírom mert 10 percet röhögtem rajta.

  Egy barátom postolta ezt a képet egy napja a facebook oldalamra, azzal a felirattal, hogy a páromnak ezt kellene megvennie nekem karácsonyra.

  Erre barátnőm ezt írta vissza:
  “khm…khm… :) persze, nagyon örülnék, ha reggelente a kedves hölgybe botlanék bele… D úgyhogy azt hiszem rá kell gyúrnom, hogy karácsonyig így nézzek ki :D”

  Ő nyilván az alakjára gondolt. Na most ezen a ponton bevillant, hogy régen mennyi vita volt arról, hogy Diablo túl csajosra sikerült….így ezt írtam:
  “és a legdurvább az egészben, hogy Barbi “lecsajozta” Diablot XD”

  Mire a barátom, aki postolta:
  “Hát nem ő az első szerintem aki kiszúrja a melleket rajta :D”

  Én:
  “Erre valami ilyesmit nyilatkoztak a készítők: “Diablo egy fődémon, ami már túllép az olyan tulajdonságokon és emberi paramétereken mint a nemek”

  Egyébként szerintem is csaj!”

  Párom:
  “én nem mertem írni, hogy Diablo… mert még a végén butusnak tűnök… gondoltam van neki Szerelme… de így naiv és szőke is vagyok :D”

  Na most hogy ezután este feljövök dioponthura, ez a szobor fogad és az első komment ezt mondja:
  “Szégyelje magát a Blizzard, h. a diablo 2 faszántos kemény nagydarab diablo után képesek voltak egy ilyen kecses sündisznot csinálni diablonak, amine ka vállában lévő töklámpás szmájlik azt se tom mire jók…..szégyen”

  Na most egyrészt fekszem a röhögéstől, másrészt meg kell állapítani, hogy Diablo egy CSAJ és kész :D Aki kevésbé hozzáértő már azt is hiheti, hogy nem Diablo, hanem Diablo szerelme, aka. Diablina XDXD…. Tök mindegy mit mond Wilson, vagy bármilyen kommunikációs emberke….
  A kemény, mély hangú, állatias fődémonunkból bigét csináltak a D3-ra.

  Reply

 • avatar

  runaszavak

  |

  Szégyelje magát a Blizzard, h. a diablo 2 faszántos kemény nagydarab diablo után képesek voltak egy ilyen kecses sündisznot csinálni diablonak, amine ka vállában lévő töklámpás szmájlik azt se tom mire jók…..szégyen…..de a szobor jó lett minden elismerésem a festéssel!

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.