Kezdőlap Hírek PvP és domain nevek

PvP és domain nevek

172
0
MEGOSZTÁS

Tegnap egyik ismerősömmel éppen azon brainstormingoltunk, hogy lesz-e PvP gear. Az én álláspontom az volt, hogy nem lesz mégpedig azért, mert akkor értelmét vesztené a farmolás, az aukciós ház és az RMAH is, mivel a játékosok nagy részét a versenyeszellem élteti. Zoro viszont azzal érvelt, hogy a már játék fájljai közé betett PvP vendornak árulnia kell majd valamit. Ez pedig mi más lehetne, mint PvP gear? Erre valóban csak nehezen tudtam válaszokat kitalálni, de elképzelhetőnek tartanék újfajta gemeket, esetleg a D2-ben található jewelekhez hasonló socketbe illeszthető dolgokat. Lehetnek még talán buff potik is, amiket PvE-ben használhatnánk: kb ugyanazok a dolgok, mint amiket a shrine-ok adnak, de 15 percig tartanának. Így aztán tegnap egy rövid, ám annál fontosabb hírt sikerült elcsípnem ami el is dönti ezt a vitát:

Tehát Jay bácsi ezúttal is megmondta a frankót: nem lesz PvP specifikus felszerelés a játékban. Ezért ha valaki már most előreláthatóan jól és okosan felszereli a karakterét, akkor valóban sikeres lehet a pvp-ben. Ennek ellenére még mindig nem tudjuk, hogy mely statok nyomnak majd a legtöbbet a latban és persze a pvp megjelenése után valóban igaz lehet a “pay to win”. Szerintetek mit fog árulni ez eseben a PvP vendor?

Ezzel párhuzamosan a Blizzard Entertainment regisztrált két új domain nevet: projectblackstone.com és WarcraftBattles.com

Szerintetek mire fogják használni ezeket a domaineket?