A PvP blog várat magára

Dyingsoul . Hírek 1089

Rossz hír, mert tovább kell rá várni, a jó hír az, hogy újabb hírt kaptunk arról, hogy mikorra várható hír a PvP felől. Úgy néz ki, hogy december hónapban már semmi újdonságot nem fogunk megtudni a pvp-ről. Talán a hónap vége vagy az új év eleje gyümölcsözőbb lesz ebből a szempontból.

Hopefully the holidays will not be all silent, at least I hope so.

I get that you guys are eager to know more about what is being worked on to improve the game, but I don’t have any new information on this right now unfortunately. I do know that we have some updates on the way though, amongst them a PvP blog… this PvP blog was announced previously as coming very soon, but it seems it is just soon now.

Comments (26)

 • avatar

  daner

  |

  Ez egy Blizzard játék alap a pvp :D simán ellehetne menni wowos irányba pvp gear(akkor nem 30mp-ig tartana egy pvp…) Paragon szint ne számítson pvp-be mert hogy is nézne ki egy 30as PL vs 600++Pl-es :D wowos bg rendszer simán megállná a helyét itt is.

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [author]PyRo666 (#18):[/author][quote]Tény, hogy jöhetne már , de az azért kicsit erős duma, hogy egy rpg igenis a pvpről szól….és, hogy minden rpg “alapköve a pvp”…. azért amíg mmo nem volt és nem hódította meg a fél világhálót úgymond…. pvp fogalmával sem nagyon foglalkozott senki….esetleg lanon…bár lan partykon nem az rpgket nyomták az emberek…. visszamehetünk a 90′-s évek elejéig amikor is voltak rpgk nem is akármilyenek…..
  0[/quote]

  Hali! Szerintem ez az üzenet nekem szólt. :) Ha single playerben nézzük maximálisan igazad van. De én nem csak pc-s interaktív gaméra gondoltam. Ha figyelmesen olvastál írtam, h “asztali” rpg. Ha valahol, hát ott igazán jópofa dolog volt playert ölni, ha mondjuk a játékvezető is indokoltnak tartotta. :) Kicsit más világ, de ezer éves emlékeim szerint nagy élmény volt. Ezért írtam, hogy minden rpgnek meghatározó és elengedhetetlen eleme a pvp vagy a pk, mind1 :D!

  Azoknál a régi játékoknál amikre te gondolsz, volt egy szép világ, pörgős játékmenet, néhány pálya, egy két főellenség. Végigkocogtál a játékon 1szer 2szer, ha nagy fan voltál 3* és esetleg évente elővetted még egy hétvégére ha annyira bejött. De alapvetően hiányzott belőlük a spiritusz. A pvp. Ezért törlik őket 2-3 nap után a PC-kről, és ha belegondolsz szinte egyikkel se játszanak már. De a Diablo2-vel még mindig. Sőt a (bocsi reklám) Lineage2 is vagy 10 de legyen 8 éves ahogy a WoWis. Szerinted mi más ha nem a farkinca méregetés tartja benne játékosokat?! :)

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  bpcsi hogy bele szólók ebbe a cikkbe is de feltünt valami ma, van twittem nekem is de amikor követném mr wilsont érdekes módón az oldal nem található a twitten és ma a bnet generalon is fel tünt egy pár embernek, hogy eltünt onnan: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/6160656933

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [author]tray (#22):[/author][quote]@Orpheus (#20): Azért lehet nem olyan egyszerű 5 karaktert ennyi skillel és rúnával balanszolgatni :>
  Más kérdés, hogy 4 év fejlesztés után azért már csak foghattak volna 1-2 embert, hogy öreg itt van egy tábla a skillekkel, dps-el adatokkal, itt egy másik a leggyakrabban használt itemekről, 2-3 hétig semmi mással ne foglalkozzatok, csak számoljatok :p
  0[/quote]

  Pont azt írtam, hogy nem lehet balance-olni, mert akkor a PVE része látná a kárát.
  Jó lesz az egyhitelős barbár és wizard, nem kell aggódni, legalább még egy dolog, ami D2-ből köszön vissza :P

  Reply

 • avatar

  tray

  |

  [reply]@Orpheus (#20):[/reply]Azért lehet nem olyan egyszerű 5 karaktert ennyi skillel és rúnával balanszolgatni :>

  Más kérdés, hogy 4 év fejlesztés után azért már csak foghattak volna 1-2 embert, hogy öreg itt van egy tábla a skillekkel, dps-el adatokkal, itt egy másik a leggyakrabban használt itemekről, 2-3 hétig semmi mással ne foglalkozzatok, csak számoljatok :p

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#11):[/reply]Diablo-ban balance-t keresni hülyeség, D2-ben hogy nézett ki a Duel? :D

  Jön a Light Sorci vs Spelles Necro, az nyer amelyik hamarabb visz be egy nagyobb csapást, kb 10-30 mp egy duel, 30 is csak akkor ha szaladgálnak összevissza.

  Emlékszem egy régi Duelra, még mikor elkezdtem játszani:

  Két Blizzard-os Sorci duellezik és hol az egyik nyert, hol a másik, kb azonos cuccban lehettek..

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Hát takarodjon már ez a JW, vagy a hírező el a jó édes k………

  Írjon akkor, ha mondd is valamit, ilyet én is tudok, hogy:

  “Lehet hamarosan leszáll pár ufó és kiszállnak belőle az idegenek, de lehet mégse”
  aztán:
  “Nem valószínű, hogy lesz hír.., de lehet mégis, VAGY MÉGSE?”

  Reply

 • avatar

  drakening

  |

  hát ez kurvajó mondjuk én csak a pvp miatt vettem meg a játékot kicsit bosszantó már, nekem az mmo abba kimerül hogy felhuzom a karaktert mert utána nem látom értelmét, az igazi érték számomra player vs player erre a parasztok csak nem akarják az igazságot kapják be azt a rohadt nagy fa…omat
  Abban tisztában voltam, hogy nem lesz bent egyböl a pvp de azért ez most mi meg minek kell hitegetni a népet, nemhiszem el hogy nemtudják konkrétan megmondani mi a here van, szerintem pvp-vel nem is nagyon volt foglalkozva ugyanis a játék sem volt még 80% sem mikor kiadták, remélem legjobbakat béke

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Tény, hogy jöhetne már :), de az azért kicsit erős duma, hogy egy rpg igenis a pvpről szól….és, hogy minden rpg “alapköve a pvp”…. azért amíg mmo nem volt és nem hódította meg a fél világhálót úgymond…. pvp fogalmával sem nagyon foglalkozott senki….esetleg lanon…bár lan partykon nem az rpgket nyomták az emberek…. visszamehetünk a 90′-s évek elejéig amikor is voltak rpgk nem is akármilyenek…..nah mind1 nem kötekedni akarok csak sztem ez kicsit erős kijelentés volt….. am remélem valami értelmes balance lesz a pvp-ben :)

  Reply

 • avatar

  warriorhero

  |

  [reply]@kelars (#6):[/reply]Töki… szerintem kb mindenki úgy van vele hogy a pvp must have(főleg hogy már több mint fél éve megjelent a játék) arról nem is beszélve hogy nagyon sok embernek a pvp = sokáig játszható end game content.

  Reply

 • avatar

  warriorhero

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#14):[/reply]Én is emlékszem olyanra, hogy már a megjelenéskor vagy még előtte kijelentette a Blizzard hogy a pvp csak év végén lesz.

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@kelars (#6):[/reply]Ez a játék pontosan a PvP-ről szól, mivel mással nem lehetne már jelen helyzetben bővíteni. Beleeröltetni ? D2-vel játszottál amugy ? Teljesen véletlenül abban is benne volt. Nem vagyunk 15 évesek valóban, de én személyszerint azért várom, hogy egy olyan színt hozzon, ami egy más szemszögből lehet játszani.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [author]CalebForeva (#12):[/author][quote]ha jól emlékszem, már május ELŐTT szó volt arról, hogy a pvp LEGKORÁBBAN decemberben kerül bele a játékba[/quote]

  Biztos ez ? Én ilyenre nem emlékszem.

  Reply

 • avatar

  Shazeen

  |

  Csak aztán nehogy nerfelve legyenek a karakterek, a pvp miatt… “Túl erős a barbár nyeee stb…”

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Először is ha jól emlékszem, már május ELŐTT szó volt arról, hogy a pvp LEGKORÁBBAN decemberben kerül bele a játékba, ez blizzard nyelven annyit jelent, hogy jó, ha 2013 Q2-ig. Érdekes, hogy valaki már június-július környékén sírt érte….nem értem a dolgot, de mindegy. Én is várom a pvp-t, érdekes része lesz a játéknak (meg persze új alap a trolloknak, hogy “fákkjú blizárd, unbalaced sz*r, fákkjú, ezért vártunk ennyit”), de tényleg nem az a lelke. A “játék fele”? Ezt egyenesen erős túlzásnak érzem egy ilyen játéknál. Arról meg, hogy “majd a kiegészítőig tartogatják”, csak annyi a véleményem, hogy ha mondjuk 2013 Q2-ig kiadnák a kiegészítőt plusz a pvp-t együtt, nem is lenne vele nagy bajom, de még1x: ez a blizzard. Szóval pár hónapon belül jön a pvp, és rá LEGALÁBB fél-3/4 évvel a kiegészítő…nagyon hiú ábránd ez, amit itt írtok páran a kieg.+a pvp kapcsolatáról, én személy szerint örülök, ha a kieg. kijön jövőre :D.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@kelars (#6):[/reply]Hát, én azért el tudok képzelni 15 évnél idősebb embert is, aki várja a pvp-t. :D

  De szerintem épp ez az, hogy ha nem a pvp-ről szól a játék, akkor kevesebb értelme is van sírni miatta. Ha jól tudom, a sikerélményen kívül nem sok mindent fog adni, legfeljebb pár achievmentet. Nincs pvp gear, amit gyűjteni kéne, meg nincs arena lista, amin elsőnek kéne lenni, egyáltalán nincs semmi pvp jutalom. Aki élvezi, az játszik vele, aki nem, az meg nem. Ez csak egy lehetőség, nem marad ki semmiből aki nem pvp-zik, max az élményből.

  Biztos hogy teljesen kiegyensúlyozatlan lesz, ezt meg is mondták előre, de nem is kell annak lennie. Sírni is biztos sokan fognak, de elég sok játékos szinte csak azért játszik hogy sírhasson. Ez ma egy divat, aki minden második Diablo3-as Facebook post, vagy fórumtéma alá besír valamit, az menő. :) Tuti hogy lesznek kivédhetetlen buildek, de ez egy ilyen játék. Én részemről össze is fogok rakni egyet mindegyikből, legalább nem csak egy karakterem lesz.

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@esox (#9):[/reply]Ez már részlet kérdés. Nem vitázom veled, valóban kicsit könnyebb 6 scillel operálni mint egyéb játékokban. Pont ezért egy jó bildre, elképzelésre gearelni elve már egyfajta scillességre utal… :) De abban egyetértünk, h a pvp nemcsak hogy fontos, de lételeme az rpgknek. Az én hozzászólásomnak is ennyi lett volna a lényege. Valahogy sehogy se tudtam hova rakni azt a mondatát a srácnak, hogy: “Ez a játék nem a pvpről szól!” :DDD ?!?!?! Igen ha szigorúan nézzük valóban, mert még nincs benne, de ugyan vajon mi másért gearelik a karaktereket? A fél perc alatt lezúzható Diabloért biztos nem!! :)

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@ (#8):[/reply]Szerintem meg ez egy full gear orientált játék, az ügyességnek és a skillnek van a legkevesebb köze ahhoz, hogy ki nyer. Aki többet kockul vagy szerencsésebb a loot az jó lesz pvp-ben.

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@kelars (#6):[/reply]Én sem vagyok 15 éves. ;)

  De egy rpg, legyen az akár hack and slash játék mint ez, vagy mmo, vagy asztali vagy akármilyen igen is arról szól, hogy kinek a karija a keményebb, ügyesebb vagy jobban gearelt. Ekkora marhaságot szerintem ha akartál volna se tudtál volna írni. Minden rpg alap köve a pvp!!! Nincs kivétel, semelyik játék stílusban se. De ha te jobban élvezed agyatlan mobok tömeges mészárlását mindenféle kihívás nélkül, monoton tempóban hát hajrá. Én nagyon kíváncsi vagyok személy szerint, mit fogok bírni igazán ügyes játékosokkal szemben. Még ha el is kenik a számat, akkor is azt mondhatom, h végre egy kis kihívás, van miért gearelődni…

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@kelars (#6):[/reply]Nem kell személyeskedni, nem mindenki 15 éves, aki várja a PvP-t, szerintem Zsiráfnyál sem annyi. Viszont abban igazad van, hogy lesz sírás bőven, de az mindenhol jelen van, nem tudsz mondani egy játékot sem ahol ne szidnák egymást a játékosok.

  Reply

 • avatar

  kelars

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#1):[/reply]Kár hogy sokan nem értik, ez a játék nem a pvpről szól. Nem kell mindenhova beerőltetni. Sőt!
  De ha már a 15 éves agyatoknak megkapjátok az áhított pvp t majd jön a sírás hogy unbalanced.
  Lesz majd még itt brühü. Irány a wow vagy a cod
  Üdv

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  Előbb utóbb tudtam, hogy ez lesz belőle. Hihetetlennek tartom ezeket a dolgokat, hogy miért nem tették bele. Viszont a tétes dologgal egyet értek, hatalmas színteret hozna a játék életébe az biztos ! Mindenesetre én inkább most megvettem a pandát, és visszamentem WoW-ozni. Számomra az most nagyobb kihívást nyújt, mint a D3,mivel már nincs hova fejlődnöm, a paragorn pedig nem kihívás már 80-ason, márcsak az unalmassága miatt is.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Benny (#3):[/reply]Hát, igen… :D Nem hangzik lehetetlennek. De szerintem (vagyis inkább csak remélem) ezt már nem merik meglépni.

  Gondolom a nagy részét ennek is mindenképpen arra tartogatják. Most majd kapunk egy faék egyszerű arénát, ott meg majd biztos lesznek játékmódok, jutalmak, stb… (amik egyébként fél éve kész vannak).

  Tétre játszani egyébként lehet majd benne ? El tudnék képzelni olyat, hogy x aranyért, vagy esetleg euróért kihívsz valakit egy 5-10 körös meccsre, és a nyertes viszi a tétet, a Blizzard meg a szokásos 15%-ot. Persze úgy, előtte alaposan át lehessen vizsgálni a másikat, átöltözni meg ne lehessen. Ez eléggé feldobná a dolgot.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  akkor fogok nagyot röhögni ha beadják, h csak a kieggel jön be a pvp. Én már semmin sem lepődök meg a blizz-el kapcsolatban.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#1):[/reply]Általában védeni szoktam a Blizzardot, de most nem teszem: teljes mértékben egyetértek veled! :)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Értsd : A kiegészítő előtt már nem tervezik bővíteni a játékot, ezért megvárják amíg megint leül a lelkesedés annyira, hogy érdemes legyen elsütni az utolsó kártyát (a PVP-t).

  Azért ezzel a húzással örökre beírták magukat a “legnagyobb köcsögségek a játékiparban” könyvbe. Ilyet, hogy a megjelenés után fél évvel is csak ködösítsenek azzal kapcsolatban, hogy mikor tervezik a játék egyik alapvető elemét (bizonyos értelemben a játék felét) berakni… szóval ezt azért nehezen hinném el, ha nem látnám.

  Mindemellett én most már elégedett vagyok a játékkal, és nagyon évezem, de ez akkor is gáz.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.