Kezdőlap Fun Kerekasztal #7 Karácsony “edisön”

Kerekasztal #7 Karácsony “edisön”

35
0
MEGOSZTÁS

Elöljáróban, szeretnék az összes szerkesztőtársam nevében, békés boldog lootban gazdag, karácsonyi ünnepeket kívánni nektek. Ahogy mondtam, ennek a hétnek a kerek asztala, kissé rendhagyó lesz, minket is megérintett az ünnep szele.

Professor J.

A Diablo 3 szempontjából a 2012-s év forgalmasnak számított. Tűkön ülve telt el az az 5 és fél hónap, mire kezeink közé kaparinthattuk a játékot, de addig sem tétlenkedtünk, bétáztunk, míg meg nem untuk. A béta alatt is rengeteg változás történt, de a lényegesebb változtatások a megjelenés utáni hónapokra maradtak, nem tudom miért, de ha a jelenlegi rendszerrel (Monster Power, Infernal Machine, javított lootrendszer és AH, bár utóbbi még nem teljesen tökéletesen,) jött volna a ki a játék, egy szavunk nem lehetett volna. A Diablo 3-ból már csak a PvP hiányzik, de azért a craftingra, főleg a Blacksmithre is ráférne egy alapos ráncfelvarrás. Összességében a Diablo 3 idei éve a kezdeti nehézségeket és kellemetlenségeket leszámítva (Error 37 és társai) egy „viszonylag” jó évet tudhat magának. Ha a kedvenc D3-s élményemet kellene elővennem, akkor talán az volt, mikor Act 3 végén jött a slusszpoén a történetben.

Ami az oldalt illeti, úgy érzem szép nagy közösség alakult ki szerény kis oldalunkon már a kezdetektől fogva, többek közt ennek is köszönhető hivatalos Blizzard fansite státuszunk.

Kívánok mindenkinek szerencsében és boldogságban gazdag Karácsonyi Ünnepeket.

Hamu

Hosszú és tartalmas volt ez az év, és rengeteg dolog történt benne. Számos hírt, fordítást készítettünk. Volt néhány kisebb félrefordításunk, hibánk, de úgy érzem összességében minden zökkenőmentesen ment. Az év elején, még nagyban ment a béta, és emlékszem az open beta hétvégére is. Ez egy mérföldköve volt az évnek, mikor tetőztetek, akkor a szerverünk is megállt, és született 1935 hozzászólás, csak ebben a témában. Az év folyamán, a kezdeti lelkesedés sokakból elfogyott, de helyükre jöttek, és jönnek új emberek. Nagyon sok új ismerősre tettem szert az oldalnak köszönhetően, ha fellépek a battle.net-re mindig van jó-pár arc a friend listemen, és közülük nem eggyel játszottam, vagy beszélgettem tartalmasan el.
A játék még mindig nem 100%-os, és rengeteg kiaknázatlan lehetőség van benne, így csak az idő a megmondhatója, mit tartogat számunkra a következő év. Amit talán biztosra vehetünk, az az- hogy a pvp-ben is megmérhetjük majd a tudásunkat.
Persze mindez, ti nélkületek nem jöhetett volna létre,  ti hoztátok léte a több mint ötvenezer hozzászólást az oldalon, és a ti érdemetek is, hogy a  hivatalos fan site státuszunkat megbecsülve őrizhetjük.  Mindezért hálás vagyok, és köszönöm a ti munkátokat is amit az oldalért tettek, a beküldött képeket, a hír ötleteket, a streameket, a kritikusokat megszégyenítő kijavításaitokat, azt a sok építőjellegű vitát, leírást, egyszóval mindent.

Viszont a jövőheti kerekasztal elmarad, mert valószínűleg egyik szerkesztőtársam sem lesz olyan állapotban, beleértve engem is, hogy ezt megtudjuk csinálni.