Act 3 farm útvonal, kék, és egy fan art.

Hamu . Hírek, Videó 1603

A heti Community Commentary keretében a fejlesztők, három farm videót ajánlanak figyelmünkbe. Mindhárom videóban egy alternatív farm útvonalat mutatnak be Act 3-ban. A videókat a tovább után találjátok, vagy a battle.net bejegyzésében.

Újabb kék érkezett a Goldspammerekkel kapcsolatban. Arról panaszkodnak, hogy hiába reportolnak, nem történik a spammerekkel semmi. Vaneras megnyugtat, hogy minden reportot kivizsgálnak. Ehhez kapcsolódik a kék következő része, ahol a srác arról panaszkodott, hogy egyszer megpróbált eladni egy itemet a fórumon, majd egy hét elteltével kapott 5-6 óra bannt. Ezután azt kérdezte, hogy a spammerek is ekkora büntetést kapnak? Vaneras mondta, hogy minden esetet kivizsgálnak, és büntetés mértéke függ a szabálysértések gyakoriságától és típusától is.

Vaneras, I have reported one guy, Ernes, for gold trade spamming 3 times during the last ½ day – nothing is being done?!
If you have reported it we will get to it. :-)

The speed of which we handle reports does vary though, as it depends on how many reports we have in the queue at any give time.

It’s funny how I once tried to sell an item in the trade section and I bumped it only twice with an interval of more than an hour and i got suspended within 5-6 hours for a week or so. Meanwhile all sorts of spammers get their posts in the top 10 section for more than a day.
Again, the actual time it takes to deal with such things depends on a number of factors as we talked about before.

We are very keen to stamp out bumping here in trade, but it generally only results in a suspension (unless you already have a number of previous suspensions), whereas trying to sell items or gold outside of the RMAH will result in a permanent forum ban, for sure.

 

Az első két videóban azt ígérik nekünk, 20-30%-kal gyorsabb ez a farm útvonal, mint a Alkazier farm útvonala.

Az utolsó pedig egy alternatív Act 3 útvonal.

Végül pedig Vaeflare twitterén reggel elcsíptem egy újabb fan artot. A készítő oldalát itt találjátok.

Forrás: battle.net, diablofans, deviantart

Comments (8)

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@PyRo666 (#6):[/reply]Nyilván a bugokra is ezért szarnak magasból.. Unalmas lenne, ha nem hemzsegne tőlük a játék :)

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Tiszta szégyen.

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Az tény, hogy nagyon sok dolog van amit javítani kéne a játékon, hogy az embert jobban lekösse….de valljuk be, ha mindent egyszerre beleraknának és egy “tökéletes” game lenne utána milyen újítások után sóvárognának az emberek és a találgatások is tova szállnának…..szal, ha úgy vesszük van egy elég komolyan elcseszett game ami bár lehet, hogy szerintem is az és még pl rajtam kívül teszem azt 200 ezer ember számára is…. de mi van azokkal akik a mai napig 1000-el farmolnak és nyomják a gamet nap mint nap :S most lehet, hogy hülyén fog hangzani, de sajnos globális szinten a Magyar Diablo3 játékosok száma kb annyit nyom a latba, hogy semmit……amíg az amcsik és az ázsiaiak, németek, ruszkik stb tolják mint a barom és még a világon sok százezren addig mi kiakadhatunk ezerszer, hogy mekkorát csalódunk a Blizzardban ami tény….de ez változni sajna nem fog….én most már csak a kiegben reménykedem, hogy az nagyot fog ütni bár mivel 2 kieg lesz ezért sztem bőven lesz ebből a gameből úgymond vmi megunhatatlan :) van rá időnk :)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Sokat javíthatnak a helyzeten azzal, ha a PVP győzelmekért xp-t adnak. Ha már az actok kiegyenlítéssel nem hajlandóak foglalkozni, ez azért lényegesen lassabban válna unalmassá, mint a fél órás act3 körök ismételgetése. Minél többször nyersz zsinórban, annál többet ad, kb mint egy vesztéskor nullázódó nephalem valor. Ennyi elég lenne ahhoz, hogy látványosan feldobják a helyzetet, de én sem remélek sokat tőlük…

  Egyébként tudtátok, hogy van Act4 a játékban ? :D Én a múltkor jöttem rá, amikor tök idegen nevű hiányzó szörnyeket láttam valamelyik achievmentben…

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Most ez milyen színvonal, hogy a hivatalos oldalon ilyen videókat tesznek közzé? Ennél szánalmasabb módot nem is lehetne találni az alkaizer1-10000 játékosnak, hogy lássák, másképp is lehet farmolni act 3-ban és ez a játék nem csak az alkaizer runokról szól méég véletlenül sem..

  Ez már tényleg gáz, hogy egy játékos szobáját és trehányságát kell mutogatni a battlenet-en(!), mivel megágyazni már nem volt idő a sok farmolás közben. Ne értsetek félre, nem ezzel a gyerekkel van bajom, hanem ezzel az amatőr hozzáállással, hogy éppen most ilyen oda nem illő videókkal képesek kiszúrni a szemünket.

  Ennyire mélyre még sose süllyedtek a szememben..egyre kevésbé várok már el sokat ettől a számomra unszimpatikus csapattól. Rohamosan csökken a színvonal..

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#2):[/reply]Egyetértek, már korábban írtam is, hogy a mobok sűrűségét kéne kiegyenlíteni, de várhatóan ez nekik sosem fog eszükbe jutni. Jobb, ha ezt nem is minősítjük inkább, de pl. act4-be nincs miért menni(még kulcs sincs ott), így egy fejezet már teljesen ki van lőve..

  A “zseniális és korszakalkotó” ötlet, amin kb 2mp-et gondolkoztam: meg kell növelni a mobok sűrűségét az mp lvl-ből megfelelően számolt arányban és csökkenteni kell a fejezetek közötti óriási különbségeket ezen a téren. Magas dps-el így egyre jobban megérné feljebb tenni az mp lvl-t, mert egy adott területen belül több lenne a mob. Gondolom ilyesmi 5 éven belül eszükbe sem fog jutni, még a paragorn szinteket sem ők találták ki, hanem Kripp..überezni meg lehetett már a D2-ben is. Lehetne már valami saját ötletük, alig várom.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Kár, hogy van ilyen útvonal. Én sokkal jobban örülnék, ha mindenhol kb ugyanannyi szörny lenne, és nem lennék lekorlátozva egy fél act-ra, ami egyértelműen jövedelmezőbb akármi másnál, és így értelmetlenné teszi a játék maradék 80%-át.

  Nem is lenne sok dolguk, elég lenne Inferno fokozaton kicsit több szörnyet rakni a többi act kevésbé népes helyszíneire. De nem. Ők ezt odafent sajnos ennél sokkal jobban lesz*rják. Marad act3. :(

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  ezeket tolom hónapok óta és most hirdetik :D :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.