Top 10 javítandó hiba a fanok szemszögéből.

Hamu . Hírek 790

Az incgamers, összeállított egy listát az olvasóik alapján, hogy mit is kellene első körben megoldania a fejlesztőknek.

Említésre méltó pontok:

- Növelni kellene 24%-ről magasabbra, az alap movement speed értékét.
– A képességeket/skilleket erősíteni kellene.
– Adjanak okot arra, hogy groupban játszunk ( több mf/gf, több szörny, stb…).
– Több randomitást, ( de vegyék ki az bosszantó véletlenszerűséget).
– Javítsák ki a Wizard hibáit. (szerkesztői megj. Rég játszottam Wizardal és nem tudom, hogy ez pontosan mire utal: Fix the broken wizard class.)

Top 10-es lista:

10:
Adjatok egy olyan PvP rendszert, ahol mi állítjuk fel a szabályokat, és jutalmakat. Ne pazaroljatok további 7+ hónapot a tökéletes pvp megalkotására. Használjátok ki a ptr lehetőségét,hogy mi alkossunk egy rendszert.

9:
Javítsatok droppon, vagy állítsátok meg a szemetek hullását ( pl a tulajdonságok erősítésével, korlátozásával)

8:
Rövidítsétek le a paragon 100 elérésének a hosszát a felére, vagy kétharmadára. Vagy változtassátok meg az mf működését, és néhány más dologét is.

7:
Adjatok valódi értéket az aranynak ( enchamentek, socketek, buffok). Vegyétek le a 15%-os adót a tárgyakról.

6:
Adjatok még játékmódokat ( Ladder, Classic, stb…)

5:
Javítsátok az itemizációt. Van 15-20 legendary/itemslot amik köré épülnek a  skillek, és buildek. Legyenek használhatóak a fehérek, kék tárgyak, több socket lehetőséget, és több ékkövet, véletlenszerű ékköveket a játékba. Csökkentsétek az emerald erősségét.

4:
Használható craft rendszert, ahol nem egyből mennek kukába a le-craftolt tárgyak.

3:
Bind of Uniqe tárgyak legyenek

2:
Adjanak valami mást a farmoláson kívül.

1:
A Blizzard hallgasson a játékosok véleményére, és legyen őszinte a közösséghez.

Forrás: incgamers

Comments (94)

 • avatar

  Beer

  |

  [author]r3no (#47):[/author][quote]Mellesleg így utólagosan megjegyzem, a legfontosabbak lemaradtak.
  Chat Chanelek létrehozása és azok nagyobbítása (ne 99legyen a max létszám)
  Lehetne egy Hungary és Hungary Trade Room és helló…ez nem nehéz.
  A Folyamatos Dc-k és Connect lose dolgok javítása.
  AH szelektállása.
  Ha már nincs Ladder, lehetne néha egy AH Reset.
  Heti egy Mini Patch kiadása ami a cheatok ,használatát akadályozza, pl verziók és egyéb fájl változtatások (ezzel jelentősen csökkenne a cheaterek száma…mire kiadnak egyet és megszerzik addigra jön az ú patch stb…)
  Ezek Értelmes dolgok és a lényeg, nem síráson alapul.
  Mellesleg a PvP, miert nem rakták bele?! Így legalább bekussoltunk volna egy kicsit, még ha sz@r is…na mindegy, hajrá Jay! Jófele viszed a Blizzt ^^
  0[/quote]

  A chat channel dologgal egyetértek, bár szerintem külön magyar trade channelre semmi szükség, de egy hun-1-et szívesen látnék megint.

  AH szelektálás? AH reset? Ez mi a szösz?

  Ez a patch-cheat kőkemény butaság, de no offense.

  Ha szar PvP-t tennének a játékba tudod mi lenne itt? Sőt, ha jó PvP lesz a játékban, akkor is menni fog a sírás. Megszokhattad volna már, úgysem jó semmi. Látod, még az egyébként tökéletesen működő Paragon Level rendszer sem jó, pedig kevés annál jobban működő dolog van jelenleg a Diablo III-ban.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  Valahogy ennek az egésznek nem látom át az értelmét, leszámítva a craftot és a PVP-t. A lista 99% hülyeség. Mit kell fixálni a wizin? LOL vegyük le a teljes cm buildeket? vagy mi a szar? Bocsi hogy csúnyán beszélek de a wizikre ugrok, ebből a 10-es listából semmit nem fog a Blizzard kivitelezni. (talán a PVP és a Craft) de a többit úgy körbe röhögi mint a hülye gyerek a legyeket.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@oldman76 (#42):[/reply]http://gaming.stackexchange.com/questions/71381/wheel-of-misfortune

  Tíz lehetséges eset van (ebbe van benne a malac), mind a tizet ki kell rollolja hogy megkapd az achi-t és nincs olyan hogy “semmi sem történik”.

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  Mellesleg így utólagosan megjegyzem, a legfontosabbak lemaradtak.

  Chat Chanelek létrehozása és azok nagyobbítása (ne 99legyen a max létszám)
  Lehetne egy Hungary és Hungary Trade Room és helló…ez nem nehéz.

  A Folyamatos Dc-k és Connect lose dolgok javítása.
  AH szelektállása.
  Ha már nincs Ladder, lehetne néha egy AH Reset.
  Heti egy Mini Patch kiadása ami a cheatok ,használatát akadályozza, pl verziók és egyéb fájl változtatások (ezzel jelentősen csökkenne a cheaterek száma…mire kiadnak egyet és megszerzik addigra jön az ú patch stb…)
  Ezek Értelmes dolgok és a lényeg, nem síráson alapul.
  Mellesleg a PvP, miert nem rakták bele?! Így legalább bekussoltunk volna egy kicsit, még ha sz@r is…na mindegy, hajrá Jay! Jófele viszed a Blizzt ^^

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  1. Ez nem történik meg, sehol a világ bármelyik kiadójánál.
  2. Rendelj Pizzát…kb ott kéregettek az összes pontnál, ez értelmetlen….
  3. Feleslegesnek érzem ,saját véleményem szerint.
  4. Nem rossz ötlet…de szerintem ebbe a játékba felesleges ez, semmirevaló és a randomitás miatt amit nem akarnak elhagyni, értelmetlen is marad….max lehetne craftolni socketet, vagy lenne runázás, aztmondom jó… pl anno Horadric Cube…nah az jo volt.
  5. A fehérek, eredetileg a Crafthoz lettek volna…ez egy bentmaradt szemét. Ha viszavinnék a Craftba, lenne értelme. A Legendary és szettek (ez minden játékban igy van. Mindig lesz legjobb és legrosszabb..)
  6.Ez jó, és a Példák is…
  7. maga a 7es pont , hülyeség….max annyit, ha a bnet balanszra megy a dolog, akkor egyálltalán ne legyen adó, ugyis csak magadra tudod ott elverni…
  8.Ha ez nem lenne, még kevesebben játszanának már….ez így jó.
  9. Maga a kérés ütközik a Randomizáció lényegével…ez benne volt a megvétel elötti leírásban, nemtom mit sirnak még mindig miatta. random a gyengébbeknek Véletlenszerű…minek vette meg akkor az ember, ha nem tetszik neki.Én pont ezért szeretem a D3-at (meg a 2őt)
  10. én még az alap duelnek is örülnék jelen pillanatban de a deathmatch is jo lenne, csak szűken látta a blizz a dolgot. lehetne mondjuk pénzért (valós) tétet rakni és go, aki nyer viszi (a csapat és annyi fele megy ahanyan vannak) vagy sima gold esetleg item. Esetleg ” bármilyen pvp dolog lehetne…mondok egy példát, akinek tetszik tetszik…akinek nem, kérem ne szolja meg…ez egy sajat vélemény…mondjuk 3-4óránként menne egy beljelentkezős “insta” nagy alagut 2 véglettel és egy csarnokkal a közepén…ahol egy Epic boss állna…) küzdjetek meg és a bossal is. aki erős az nyer és viheti a lootot, vagy mittom én…(kb mint aionban anno dredgion…meg ilyenekre gondolok.)

  na mindegy, tele van lehetőségekkel, csak a blizz nem vesz fáradtságot, vagy egyszerüek mint a teáskanál..

  Reply

 • avatar

  Peppino

  |

  Nem tudom ki álította össze ezt a listát de teljesen igazuk van !!!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@oldman76 (#42):[/reply]Feltéve, ha ott van :D
  Na ez a bosszantó véletlenség :D

  Reply

 • avatar

  vvega

  |

  11. töröljék az összes kasztot és adják vissza a D2-es paladint!

  Reply

 • avatar

  oldman76

  |

  [reply]@Hamu (#41):[/reply]off:
  Egyről beszélünk az a event 6 fajta képpen lehet ott beszélsz npc ,use olod az oszlopot
  1:nem történik semmi
  2:kapsz egy vázát ami üres
  3:jön egy fehér ismerelten mob
  4:jön egy elit pack
  5:kinyilik a dungeon és bent van egy támadható malac
  6:pedig az achi

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@oldman76 (#39):[/reply]Jahh, nekem is egy nyomoronc Act 2-es barlang kellene desloce-t ben, és akkor mindenhol jártam már.

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  Sehol a stuttering probléma? Annyira nem vicces, hogy csak 10 perc után áll helyre a játék fps-e de egy két óra után is képes durva random beakadásokra…

  Reply

 • avatar

  oldman76

  |

  [reply]@Hamu (#38):[/reply]off :
  Jogos !:)Fogd fel úgy minden lekreállt game növeli az esélyét hogy egyszer ott legyen mert különben tényleg elveszti a varázsát ,én is unom de kell az a achi :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@oldman76 (#36):[/reply]Értem én, hogy az ad neki súlyt, de rossz súlyt ad, mert az nem kihívás, hogy 150-szer kell belépnem, futni 4 percet, és megnézni, hogy vajon van-e az event vagy sem.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Ez a lista úgy baromság, ahogy van. A játék még hamarabbi megunásához és még nagyobb inflációhoz vezetne a pontok megvalósulása. De Incgamerstől én nem is vártam mást…

  Reply

 • avatar

  oldman76

  |

  [reply]@Hamu (#26):[/reply]4-5 napja farmolom act 2 egy explore achi-ért ,malacom volt de ,az achi még várat magára ,persze bosszantó mert az ,de igazából ebbe a rendszerbe ez ad értéket az achinak ,semmit többet ,bár egy title rendszer jó lenne hozzá talán úgy is több értelme lenne achizni .

  10: Epic troll …
  9:Kiesne a több milliós item és mellette lenne egy olyan stat ami nem kaszthoz való attól még az piacképes lenne ,csak lenne rajta egy stat ami semmit nem ér a a karakternek
  8:Mit fognak hozzá szólni ezek a játékosok ha kijön a kieg és lesz benne egy paragon reset….
  7:15 % adot ha vissza kapnám akkor se tudnék sokkal több itemet venni az ahból…szerintem sokkal rosszabb a helyzet az 1 euros levonással ,ahogy telik az idő egyre több áru lesz a piacon amit 1.25 kilehet szedni ez csak a blizznek éri meg
  6:a Pvp is egy játék mód amit csinálnak is, meg nem mondták hogy nem lesz még benne más is
  5:Szerintembiztos fog még bekerülni a játékba több item az meg hogy 36 oson milyen item van rajtam kit érdekel,nem megy a dps leveszem a szintet bár az ironman-ek lehet jogosan mondják… nem tudom nem nézem a fehér item statjait,bár amikor esett egy kék gyűrű amiben volt egy lyuk lvl 24 re ,utána esett 44 en is egy ugyanolyan az bosszantó volt hogy semmiben nem különbözött a két drop csak az item levelbe ….
  4: Jogos felvetés.Olyat is eltudnék képzelni hogy a crafolt itemeken lenne egy olyan statrendszer ami felvenné a versenyt a chc ,chd resist spellekkel pl:spell powa ,resilince,hit cep ,def cep vagy hasonlok vagy esteleg egy teljesen új
  3:…
  2:Jó lenne egy beépíttet damage done amivel pontossabban lehetne nézni a bevitt sebzést,mc,cc bármit , ne az egész partit mérje csak mindenki magának ,ne arrol szóljon kinek nagyobb ,hanem kicsit pontosabb lehetne egy boss fight pl ,vagy estleg egy levelinges guild rendszer megfelelő jutalmakkal drop rate % ,+xp % ilyen olyan formában ,talán igy több értelme lenne partiban játszani ,nem pugolni.Nem tudom ti hogy vagytok vele de a privát bank mérete is elég kicsi,nem értem minek az a sok hely a ablak fülnek ha csak 3 van , ha lesz lehetőség a későbbiekben hogy bővítsük miért kell ehhez kieget várni ….vagy valami hasonlót.Azt a zászlót tegyék már arrébb x yarddal….
  1:NC talán még annyit hogy a fórum aktivitást kicsit fokozni minden tekintettben.Röhej hogy írják hogy gold farmer vadászat meg ilyen olyan bann amikor a hivatalos fórumon a populáris topicot egy gold farmer vezeti.
  Lehet ezek is trollkodásnak számítanak akkor lehet megkövezni

  Utólag is BÚÉK mindenkinek!!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Shazeen (#34):[/reply]Akkor miért nem kapcsolod ki a quick join-t? Úgy nem kapsz koloncot a nyakadra

  Reply

 • avatar

  Shazeen

  |

  Tényleg nincs értelme a csapatjátéknak. Mikor farmolok és valaki belép hozzám szinte anyázok. lassabban haladunk, (mert általában kolonc jön) És bukok némi MF-et is.

  Reply

 • avatar

  Edge

  |

  [author]Morti (#27):[/author][quote]nálam az első kérés a blizzard felé az lenne hogy ne tizenéves újgazdag “mindent egyből akarok” diákok kéréseit tartsák szem előtt, ugyanis akik ezt a listát csinálták fogalmuk sincs, hogy hosszútávon mi lenne jó nekik vagy a játéknak akár
  aki pedig nem érti hogy még mindig mi a különbség a d2 és d3 endgame között az nyilván sosem d2-zott komolyabban
  a d2-ben ugyanis évekre sikerült az emberek lelkesedését, motivációját fenntartani pár nagyon egyszeru dologgal (jewelek,charmok,profi craftrendszer, superior alapok, runák, runaszavak)
  nyilván mindenféle ötletüket ami egyáltalán van, a kiegben fogják viszont látni, már aki még akkor is játszani fog
  +1[/quote]

  Teljesen egyetértek Mortival jewelek runák charmok,megjegyzem esnek superior,masterwork-os fehér és szürke cuccok,én bízom abban hogy visszatér majd egy értelmes runarendszer… :)
  Jah és amit még én nagyon hiányolok azok a boss farmok,vagy kis boss farmok countess travi run,a lehetőség hogy igen ez szokott jó cuccot dobni,ez a kis plusz ami még hiányzik,hogy mindíg ott az esély hogy essen vmi,a d3ban vhogy ezt nem érzem…

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [reply]@monkymonk (#21):[/reply]A paragon könnyítés azért nem volna rossz, hogy ne kelljen csak ezért EXP-be öltöztetni a follower-t, hogy a helm slot-ról ne is beszéljünk.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  [author]eastady (#30):[/author][quote]Ez a lista úgy szar, ahogy van!
  Ennyi! Én szeretem ezt a játékot úgy ahogy van!
  +1[/quote]
  Lehet hogy a játék pont ezért… nos, amivel te jellemezted a listát.

  Reply

 • avatar

  eastady

  |

  Ez a lista úgy szar, ahogy van!
  Ennyi! Én szeretem ezt a játékot úgy ahogy van!

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  Teljes mértékben egyet értek veled Jeronimo. Ez a lista úgy ahogy van a kis játszani nemtudó taknyosok “wishlist”-je….De ez itt nem a Télapó gyerekek!!!! Nekem személy szerint a tököm kivan azzal hogy pár százezer kisgyerek “sírására” lett nerfelve inferno meg lett drop increase…Így is szerencsétlen játék ezek miatt a változtatások miatt tart ott ahol…Nem kell több nerf!!!! Tanuljanak meg játszani és élvezni a játékot, ha nem megy hát nem megy…Senki nem tart pisztolyt a fejetekhez hogy játszatok! Písz

  Reply

 • avatar

  jeronimo77

  |

  nekem viszont teljesen mind1 mit hol és hogyan alakítanak vagy épp ellenkezőleg.megvettem, játszom, nekem jó is,tetszik is,ha lesz pvp ha nem.wizz nyomom neki nem barbizok.mindenkinek nem lehet eleget tenni,tökéletes soha nem lesz,talán nem is kell,hogy az legyen……
  lehet kövezni :-)

  Reply

 • avatar

  Morti

  |

  nálam az első kérés a blizzard felé az lenne hogy ne tizenéves újgazdag “mindent egyből akarok” diákok kéréseit tartsák szem előtt, ugyanis akik ezt a listát csinálták fogalmuk sincs, hogy hosszútávon mi lenne jó nekik vagy a játéknak akár

  aki pedig nem érti hogy még mindig mi a különbség a d2 és d3 endgame között az nyilván sosem d2-zott komolyabban
  a d2-ben ugyanis évekre sikerült az emberek lelkesedését, motivációját fenntartani pár nagyon egyszeru dologgal (jewelek,charmok,profi craftrendszer, superior alapok, runák, runaszavak)

  nyilván mindenféle ötletüket ami egyáltalán van, a kiegben fogják viszont látni, már aki még akkor is játszani fog

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Makk (#24):[/reply]- Több randomitást, ( de vegyék ki az bosszantó véletlenszerűséget).

  Az azért bosszantó, mikor 100. körből sem dobja be azt az egy barlangot ami kellene az achihoz, erre lett értve a bosszantó véletlenszerűség szerintem.

  ilyen szinten szerintem jogos a kérés.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  Szerintem ez : “Increase mob density in act 1/2. Give us reason to go to act 4″ az a hiba amit elég egyszerűen meg lehetne csinálni és kapnának elég sok + időt mielőtt ráunna még több ember …
  Amúgy azt lehet tudni hivatalosan ,hogy a randomizált mapokkal mi lett ?

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  - A képességeket/skilleket erősíteni kellene.
  Van pár amit igen!
  – Több randomitást, ( de vegyék ki az bosszantó véletlenszerűséget).
  No comment!
  – Javítsák ki a Wizard hibáit.
  Hogy mi? Nem inkább Nerf barb vagy buff mindenki más?
  Top 10-es lista:

  10: Ebben akár valami lehet is

  9: Ez baromság, max annyit lehetne, hogy van pár legendary ami SEMMIKÉPP SEM LEHET JÓ, tehát alapból garantáltan rossz, na ezzel valamit kezdhetnének.

  8: Mi a fenének? direkt az a lényeg hogy baromi lassan érd el.

  7: Ehh az aranynak van értéke. Jó az a 15%, segít csökkenti a túlzott goldszaporulatot

  6: Végre egy értelmes pont!

  5: Talán van benne valami, de azért hát na erős túlzást érzek.

  4: JOGOS!

  3: Minek? Nem kell WoW Hack’ slash-be jó ez így.

  2: Olvasd el a 6. pontot.

  1: Welcome to world of chaos

  Na hát nagyjából ezt tudnám rá mondani :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [author]monkymonk (#21):[/author][quote]
  (afrikai szopóbékát ne adjanak a játékhoz?)
  [/quote]
  Ha attól változtatható lenne a grafikai stílus, én örülnék neki! :D

  Reply

 • avatar

  monkymonk

  |

  van egy-két orbitális baromság ebben a listában:
  – paragon felezés – ki kötelez, h p100-as legyél?
  – jobb drop – tovább esne mindennek az ára. akkor meg azért sírnának, h semmit sem lehet jó áron eladni.
  – 15% eltörlése – inflációhoz vezetne
  – a blizz hallgasson a játékosokra – hát, ha ilyen remek 5leteik vannak, akkor inkább ne.

  (afrikai szopóbékát ne adjanak a játékhoz?)

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

  Másik az mi lenne már hogy vegyék le a gold-ról a 15% adót ? Van fogalma mi lenne. Játékban megmaradna a gold és ugyan arra a szintre jutna mint Diablo 2 . Semmi haszna nem lenne a goldnak mert csak gyűlne és gyűlne … :S

  Reply

 • avatar

  Predator

  |

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Hát, nem tudom kik írták össze ezt a listát, de 1-2 kivétellel kb tömény baromság. :D Még csak konkrét dolgokat se írnak, “javítsák ki a wizardot”, meg “erősítsék a spelleket”. Hazaért az iskolából három Pistike, ceruzát ragadtak, és játékfejlesztőnek képzelték magukat.

  Az igaz, hogy rengeteg munka lenne a játékkal, és nem foglalkoznak vele eleget, de ez finoman szólva nem a színvonalas módja az erre való figyelemfelkeltésnek.

  Reply

 • avatar

  Dada

  |

  Nem értem megint mire fel ez a sírás.
  Agyon lett nerfelve az infeno fokozat, mert a sok gyökér esett-kelt ott, és sírt a nehézség miatt. A plvl úgy jó ahogy van, kő keményen meg kell küdeni a 100-as szintért. Inkább azon változtassanak, hogy legyen értelme magasabb mpl szinten menni, mert jelenleg überen kívül nem sok értelme van szerintem.
  Hullik a sok szemét legendary? Sebaj, legalább sok esik, és jobban örül az ember, amikor végre használható vagy eladható esik.

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  10: Ez hülyeség. Úgy, ahogy van.

  9: Így van, az kell, hogy mindenkinek essen minden, így aztán végképp semmi értelme nem lenne az AH-nak és a goldnak. Szerintem ez sem megoldható.

  8: A Paragon Level az egyik legjobban működő rendszer a játékban, aki szerint ezen változtatni kellene, az tényleg nem lát tovább az orránál. Illetve, #14 | checkpoint93, tényleg, maximum három hónap? Talán azon játékosok univerzumában, akiknek van idejük naponta több órát (3+) eltölteni a játékkal. Mert egyébként egy mezei játékos jó, ha 9-12 hónap alatt eléri.

  7: Ebben még lenne is fantázia, ha egyben nem javasolná azt, hogy 15%-kal több gold maradjon bent a rendszerben.

  6: A ladder az nem játékmód. Classic meg kiegészítő után lehet ^^.

  5: Azzal a részével egyetértek, hogy lehetne változatosabb, hogy ki milyen tárgyat használ, de az, hogy a normal és magic tárgyak is játszanak, az picit túlzás. Nincs olyan designer a világon, aki egy ilyen rendszert képes lenne megalkotni.

  4: Ez teljesen egyértelmű, a craft úgy rossz most, ahogy van.

  3: Bind of Unique? What does it mean?

  2: Jön a PvP. Egyékbént szívesen látnék valami olyasmit, mint a D2-ben volt a Diablo run vagy Baal run. Például lehetne valami extra bónuszt adni akkor, ha négyen csapatják, például 50%-os XP bónusz (ez csak példa, ez a szám lehetne nagyobb, illetve kisebb is), vagy ilyesmi, de nem public game-ekben, hanem csak privátban.

  1: Jah, mintha ez működhetne… aranyos feltételezés mindenesetre, de maximum a mesében válhat valóra. Ez nem a Blizzard hibája, igazából ők bármit mondanak, az úgyis hazugság, és hülyeség – már persze community oldalról.

  Reply

 • avatar

  ph0bia

  |

  “A képességeket/skilleket erősíteni kellene.”

  “Javítsatok droppon, vagy állítsátok meg a szemetek hullását.”

  “Rövidítsétek le a paragon 100 elérésének a hosszát a felére, vagy kétharmadára. Vagy változtassátok meg az mf működését, és néhány más dologét is.”

  Szánalmas, erre már mást nem tudok mondani.
  A PVP miatt meg nem értem minek sírnak, nyakamat rá, hogy a legtöbb ilyen félidióta közül a tizede se érte el a para 100-at, azt meg végképp kétlem, hogy szalonképes gearjük lenne a megmérettetésre.

  Abban viszont egyetértek, hogy kellene valami ösztönzést adni arra, hogy csoportban játsszunk, mert ez a single player farmolás már kikészít. :D

  Reply

 • avatar

  checkpoint93

  |

  9-es ponttal egyetértek ,nem esik rendes rare tárgy és legendarykból is csak a rosszabbik fajta.
  8. ponttal viszont nem értek egyet ,így is max 3 hónap egy kari felhúzása.
  7-esnek is van értelme.
  5-ös is részben jó.
  4,2,1 is használható tanács.

  Reply

 • avatar

  ati600

  |

  van benne valami, viszont ez már túlzás -.-

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  [reply]@Win-T (#11):[/reply]Csak jelezni akartam, hogy azért nem teljesen reménytelen class. :)

  Reply

 • avatar

  Win-T

  |

  [reply]@Bali007 (#10):[/reply]Az jól igen, de szerintem aki melee karival akar játszani az ritkán indít wizardot. :)

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  Azért pl a melee critical mass wizard egész jól működik…

  Reply

 • avatar

  Csaszi11

  |

  A javaslatok többsége ésszerű és jó lenne de nem valószínű, hogy bevezetésre kerülne.
  Szerintem a játék fő hibája, hogy csak a farmolni lehet benne, hogy jobb cuccod legyen majd még gyorsabban tudj farmolni. Az itemek 99% a egyből vendorkoz kerül még a legendaryk is és így nincs izgalom, hogy vajon mit találtam, nagy valószínűséggel úgy is valami vacakot mi még arra se jó hogy betörjem. A több legendary szűkebb stat randomitással jó ötlet lenne, és lehet hogy 15-20 item / slot még kevés is lenne, persze mind ilvl63+ os.
  A csapat alapú játékot is erősíthetnék mert most nem igazán éri meg/nem is lehet normálisan csapatban menni mert mp szintekre ha jól emlékszem nincs is random.
  A skillek/abilityk szintezését jő ötletnek tartanám d2 ben is jó bevált, lenne valami amiért érdemes játszani mert az az 1-3 stat meg 3% mf paragon szintenként korántsem kielégítő.
  Több gem igazán jöhetne már nem értem mért ragaszkodnak ahhoz hogy csak az a 4 fajta legyen. A random gemek se lenne egy rossz ötlet szerintem.
  A bind on equip szerintem hülyeség max tegyenek bele hasonló personalizációs opciót mint d2-ben és akkor azt a tárgyat ne tud/ nem is akarnád eladni.
  A mobok sűrűségén is állíthatnának, mert így csak act 3 mat látom amikor éppen jászom mert ott van a legkissebb helyen a legtöbb mob. Act4-nek pedig miután 1x végig toltam a 2 receptért nincs értelme.
  A pvp miatt meg azért vannak gondolom sokan oda hogy lehessen valami mást is csinálni a farmoláson kívül.
  Várom mi lesz a következő javításban hátha érdemes lesz ismét elkezdni játszani.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Warador (#2):[/reply]Nem maradt, lehet kicsit értetlenül fogalmaztam azt akratam írni, hogy a Blizzard hallgasson a játékosok véleményére, és legyen őszinte.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Win-T (#4):[/reply]Ahham, jahh hát engem is agyonvernek 2 ütésből, de én a dh-val nem szoktam castolni, így érthető.

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  10. Kivitelezhetetlen. Ahogy Hamu is mondta.
  9. Az egyik legégetőbb probléma.
  8. A paragon 100 elérése teljesen jó úgy ahogy van.
  7. Ez is hülyeség. Akármilyen értéket is adnak jönnek a farmerek/botok és padlóra vágják az értékét.
  A 15% jó ötlet, mindenki csípné, de szintén lehetetlen, hiszen a Blizz sem fog megválni egy nagy bevételi forrástól.
  6. Jó ötlet, de elnézve a HC-t csak az igazi fanoknak, néhány ezer embernek jelentene plusz tartalmat. HC konkrétan ki van halva SC-hez képest. A többi játékmód is így járna.
  5. A másik legégetőbb probléma.
  4. Ezer éve mindenki szajkózza, de a Blizz tesz rá, pedig ebben nincs semmi magyarázni való. A BS craftolás semmit sem ér jelenleg.
  3. Jó ötlet szintén.
  2. Ajjajj. :D A PvP is egy évezred lesz nekik, vigyázz mit kívánsz. Sztem persze jó ötlet, de mire kapnánk valamit(a PvP után) az már nem 2013-as dátummal jönne…
  1. Több oldalon is elfoglalja a legszemetebb/legrosszabb/”legjobban tesz a játékosokra” címet. Mit vártok? :D Szuper játékokat adnak ki, de sokszor durván beintenek a játékosnak. Vagy ha mellényúlnak akkor nagyon: szerver indulás, első AH…, stb.

  Szerintem.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Paragon jó ahogy van. Mi értelme lenne ha mindenki elérné egy hét alatt a 100-at? 15% adó is jó, enélkül még értéktelenebb lenne a gold. A többivel egyet értek, bár az első pontot csak a rettentő naiv emberek gondolhatják komolyan. A baj csak az, h nem igazán látom a blizzen, h bármit is szeretne nagy erővel javítani a játékon. Bár én már régóta elég negatívan látom az egész d3 sorsát a kiegig.

  Reply

 • avatar

  Win-T

  |

  A “broken wizard class” alatt én azt érteném, hogy szerencsétlen garázsló hiába rendelkezik hatszázmilliós dps-el, ha egy nagyobb fight közben 2 másodpercnél hosszabb időre megáll a kájtolással abban a pillanatban agyonverik a mobok – viszont futás közben nemigen vagy csak kevésbé hatékonyan tud lövöldözni. (Legalábbis én a saját karimmal ezt érzem, de biztos lesz majd aki megmondja, hogy béna vagyok.)

  Reply

 • avatar

  Szala

  |

  “Adjatok egy olyan PvP rendszert, ahol mi állítjuk fel a szabályokat, és jutalmakat. Ne pazaroljatok további 7+ hónapot a tökéletes pvp megalkotására. Használjátok ki a ptr lehetőségét,hogy mi alkossunk egy rendszert.”

  Szerintem ez nem hülyeség. Ha sikeres akar lenni a diablo 3 akkor az a feladata hogy elérjék, hogy minél több ember szeresse. Ezt a legegyszerűbben úgy lehetne elérni, hogyha szavazgatásokkal és tesztelésekkel kialakítanának valami használható rendszert. Nem hiszem hogy káoszba fulladna, ha megbeszélik az emberekkel mit akarnak ,és ezt koordinált keretek kötött létrehoznék.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  Sztem is hülyeség a többsége.

  Az 1. pontánl sztem lemaradt egy “ne”. A blizz ne hallgasson.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  Érdekes kis lista, bár több dolog szerintem vagy kivitelezhetetlen, vagy hülyeség.
  Pl a paragon szintezése szerintem úgy jó, ahogy van.
  A fan ptr pvp meg szimplán lehetetlen. Egy olyan rendszert kifejleszteni, amit több ezer ember csinál egyszerre, a maga feje után :D
  De pl. a craft, az itemizáció, a játékmódok, a boe tárgyak biztos, hogy ójt tennének a játéknak szerintem.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.