Kerekasztal #8

Hamu . Fun, Hírek 735

Újabb hét, újabb kerekasztal, pont ma fogyott el az utolsó bejglink, így már végképp vége a karácsonyi időszaknak. A hétre, ismét a PvP-t hoztuk el témának, mert legjobban ez az, ami most érdekel mindenkit, méghozzá a héten megjelent egy incgameres cikk, bár a wow ptr-ről lett lebányászva, de egy DOTA típusú pályát találtak. Szóval ,nem is húznám tovább a szót, PvP és DOTA.

Professor J.

A Blizzard mindig igyekszik minőségit és maradandót alkotni, ami általában sikerül is neki, azonban a Diablo 3 PvP esetében kicsit túlságosan is maradandót szeretnének kicsikarni, egy olyan játék esetében, ahol a PvP korábban sem állt többől, mint Duel vagy PK (ami a 3-ban nincs). Túlkomplikálják az egészet szerintem és nem csak én vagyok ezzel így. A Diablo 3 PvP-t maximum úgy tudom elképzelni, hogy kör ill. valamilyen 6-8 szögű vagy négyzet alakú pályán sok rombolható elemmel (oszlopok, lépcsők,  stb.) megy az adok kapok 1v1-től  5v5-ig. Ha nagyon szeretnék valamivel bonyolultabb PvP módot a Diablo 3-ba, akkor talán egy zászló vagy bázis foglalást (pl. UT Domination) tudnék elképzelni, de ilyen DotA stílusú, 3 korridoros, 2 főbázisos, tornyokkal és NPC-kkel  teli játékmechanizmust nem nagyon, egyszerűen nem illene a Diablo világába. Az 1.0.7-s Duel rendszernek örülök, hogy lesz, kíváncsi vagyok hogy milyen lesz PTR-n  ill. élesben, de addig sok víz fog lefolyni még a Dunán.Azt nem értem a Blizzardban, hogy ha a Diablo 3-t nem szeretnék e-sport játékká változtatni, akkor felesleges ennyit agyalni a PvP-n, kiadhatták volna korábban is már még ha csak PTR formában is, hogy a játékosok tesztelhessék, és ha nem tetszik akkor kellett volna visszaülni a dolgozóasztal mögé. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ne legyen igazam, ebből a Diablo 3 PvP-ből lehet, hogy nagy akarásból csak nyögés lesz a vége.

Dyingsoul

A PvP-s hír alatt már elmondtam a véleményem. Nem is az lepett meg, hogy a Blizz kukázta az eddigi PvP ötleteit, sokkal inkább az, hogy nem rukkolt elő helyette semmi mással. Ezért is indítottam egy topicot a hivatalos fórumon, hátha olvassák majd a CM-ek. Nem azt várom tőlük, hogy az én ötletem köré építsék a PvP rendszert, hanem hogy merítsenek belőle ötletet (ha már nekik nincs…). Ha már annyira nem forog az agytekervényük, hogy kitalálják mi lenne jó a játékosoknak akkor hallgassanak ránk, játékosokra. Ez utóbbira bizonyítékok az elmúlt patchek: Diablo 2 mintájára jött be az infernal machine event is és a paragon is (a régi lvl 100-as rendszert idézve) és még lehetne sorolni.
Na de hogy a témánál maradjak: Akik még nem tették volna, azok most ide kattintva elolvashatják az én PvP-vel kapcsolatos ötleteimet. Sajnos a hivatalos fórumra angolul kellett megírnom, a Kerekasztal kereteibe pedig túl hosszú lenne leírni a koncepciómat de amennyiben sokan szeretnétek, hogy ezeket az ötleteket magyarul is átadjam nektek, akkor jelezzétek azt kommentben és majd a kommentek között válaszolva megkapjátok a magyar verzsönt (Esetleg az itteni fórumra is nyithatok neki egy topicot). Bár nem önös érdekek miatt mutattam meg nektek a topicomat (ha kék választ is kapnék rá, akkor sem lenne ebből semmi hasznom), úgy érzem mégis köszönettel tartozom nektek: a hivatalos oldalon “Highly Rated” vagyis nagyra értékelt lett az ötletem, viszont kék válasz még mindig nem érkezett sajnos. Gondolom nem túlzok ha azt mondom, hogy közös érdekünk az, hogy a Blizzard egy remekül megtervezett PvP-t adjon a kezünkbe, ehhez pedig mi is segédkezhetünk. Ez úton is bátorítanék mindenkit, akik elég jók angolból és logikusan fel tudnak építeni egy hasonló topikot, azok tegyék meg mielőbb!

Hamu

  Miután Jay Wilson leközölte a kis PvP-s blogbejegyzését, én sem örültem, ahogyan a több ezer másik játékos sem, de ettől függetlenül, még nem írtam le a Diablos PvP-t. Annyit most már tudunk, hogy nem TDM típusú játékban fogjuk öldökölni egymást. Elég sok pvp módot kipróbáltam, ahogyan gondolom ti is, ott a zászlórablás a területfoglalás, a Last Man Standing, a TDM, DOTA és még napestig sorolhatná bárki közülünk az oldalról, a jobbnál jobb pvp módokat.
Ha logikusak akarunk lenni, akkor egy olyan mód lenne az ideális, ahol nem kell (sokat) scrollozni a mapon, mert a Dio jelenlegi UI-ja erre nehézkes. A fenti incgameres videóban, egy DOTA/LOL típusú játékmódhoz, át kellene tervezni az UI egy részét, bár ha belegondolunk, minden lehetőség adott rá, csupán a nézet nem az amit megszokott az ember a DOTA játékmódoknál. A másik, ami talán a DOTA ellen szól, az pedig a fejlődés mértéke, mert a DOTA vagy LOL esetén is fontos része a játéknak a karakter fejlesztése a játékon belül, ilyen lehetőség a Diabloban nincs. Jó, ezt átlehetne hidalni pl. egy stackelődő buffal, ami a “szintlépés” illúzióját keltené, de ez számomra nagyon garázsmegoldásnak tűnne. Bár láttunk már ilyet a Blizzardtól, például Wintergrasp. Egyelőre kíváncsi vagyok, hogy mit fog kitalálni a Blizzard, és remélem, hogy nem újabb 7 hónapot kell várnunk a semmire.
Ugye, most itt lesz a duel rendszere, aminek a bővebb leírását, valamikor mostanra ígérték. Ez egy kicsit nyugtatni fogja az embereket, de ez sem fog végtelenségig tartani. Bár a héten már a kékek aktívabbak voltak, és majdhogynem több kék poszt született most, mint az előző egy hónap alatt, ez azért szerintem reménykedésre adhat okot, hogy kezdünk kilábalni az uborkaszezonból.
Szóval még mindig optimistán állok a dolgokhoz, és bízom benne, hogy egy olyat fogunk kapni a pénzünkért, amivel még jó-pár tíz-órát fogunk beleölni kedvenc játékunkba.

Nektek mi a véleményetek egy esetleges DOTA típusú játékmódról, vagy egy másik játékmódról?
Visszazökkenünk a, normális kerékvágásba, így a jövőhétről ti szavaztok. A szavazatokat csütörtök éjfélig tudjuk elfogadni.

Kerekasztal #8

 • Ki a kedvenc szereplő(i)d és miért? (13%, 9 szavazat)
 • Melyik a kedvenc helyszíned? (6%, 4 szavazat)
 • Farm útvonalak, miért Act 3 éri meg a legjobban? (29%, 20 szavazat)
 • Milyen Diablo 3 feature-öket látnánk szívesen? (28%, 19 szavazat)
 • A 2013-as Blizzconhoz fűzött reményeink. Érhet minket meglepetés? (24%, 17 szavazat)

 • Összes szavazó: 69

  Loading ... Loading ...

  Comments (48)

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@DeathLaca (#46):[/reply]Igazából nem tudom, hogy mivel volt probléma. Mármint tudom, hogyha a gépem teljesítménye gyengébb, akkor az szaggat… ugyanakkor szerintem valahol mintha összefüggne a kettő (lehet ez baromság). Szóval nagyobb mennyiségű adatot kell lekérnie a szervertől pl, ha mindent fullra állítok… ergo egyszerre szaggat és laggol.. lehetséges ez? Nem tudom.

   Mindenesetre 1.04 szép felbontásban sem laggolt, sem szaggatott.. most meg felváltva mindkettő… Szerintem az pl lag, amikor egyszerre négyünknek omlik szinte össze a játék… :)

   Reply

  • avatar

   LGx

   |

   [author]DeathLaca (#46):[/author][quote]De olyan hogy fps lagg olyan kifejezés nincs. [/quote]

   de, ha a krájzisz vagy dúm multi lagol, azaz FPS-lag :] (bocs, sok volt a kávé)

   kíváncsian várom, milyen lesz végül a PVP rész. kb november óta nem léptem be a gamebe. minden karakterrel megvan a level 60 + inferno. MP-ket nem nagyon nyomtam már. számomra unalmasabb most farmolni, mint anno D2-ben.
   sikerélmény megvolt, esett legendary végre így 250+ játékóra alatt :D (3db, mindegyik fos).
   kb fél évet bírt nálam a játék, ez is szép teljesítmény tőle, de ettől függetlenül én megbántam a vételt. lehet kövezni, de D2 után ÉS ennyi fejlesztési idő elteltével kicsivel azért bonyolultabb rendszert várna el az ember. mindegy, ez van, a PVP-t azért megsasolom majd (vagy nem, ha DLC lesz :) )

   Reply

  • avatar

   DeathLaca

   |

   [reply]@Matthew (#45):[/reply]Jajjj neee ne használd a lagg szót. TUdom hogy értelmes vagy ígyhát elmagyarázom, neked is mégegyszer. A laggot az internet generálja, míg ha magasabb felbontáson nyomod, akkor szaggat. De olyan hogy fps lagg olyan kifejezés nincs. Szaggatásnak hívjuk egyszer,és mindenkorra.

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@DeathLaca (#44):[/reply]Ez van, a google átméretezi, a lényeg azért látszik :D A játékot most 1280*768-ban nyomom, 1400*900 egy fokkal többet laggol. Mondjuk csak 1.05 óta…

   Reply

  • avatar

   DeathLaca

   |

   [reply]@Matthew (#41):[/reply]800X600-as kép hell yeah :) elfér a kis sarokba a monitoromon :)

   Reply

  • avatar

   Singa

   |

   [reply]@cseszka (#40):[/reply]én nem arról beszéltem melyik volt előbb, hanem az egyes kategóriák bizonyos megkerülhetetlen címeiről, ha a kategóriáról beszélünk.

   Reply

  • avatar

   gehenas

   |

   [reply]@Singa (#39):[/reply]Ugyan az édesapád nem vagyok, neked is igazad van mint minden eddigi hozzászólónak. De elég felesleges a kategória és egy játék közötti különbségre rámutatni, mindenki tudja mi a különbség..
   Azért mondtam hogy Balinak igaza van, mert dota szerűnek nevezni valamit ami gyakorlatilag az, csak más néven egy pofátlan másolat (hagy ne kelljen neveket sorolni), jogos. Márpedig ő nem a moba stílusról beszélt, hanem a dota klónokról, ami a 2. hozzászólásában említett 95%-os egyezésből egyértelműen következik.
   Egyébként amiket te és Orpheus írtatok a kategóriákról meg a többiről persze hogy igaz, csak nem jogos a kötekedés.

   Reply

  • avatar

   cseszka

   |

   [reply]@Singa (#39):[/reply]wow? everquest, anarchy online előbb voltak ha jól tudom
   dota? sc1-ben is volt már nagyon hasonló custom map

   Reply

  • avatar

   Singa

   |

   [reply]@gehenas (#38):[/reply]Édesapa, Balinak nincs igaza, a dota egy játék címe, nem pedig egy játékkategória megnevezése, a kategória amire ti gondoltok és vitáztok (amilyen a dota is) az valóban a moba (multiplayer online battle arena) vagy rts (real-time strategy) kategória. Igazából aki írta a kommentet csak félreértette ezeket és emiatt megy ez a nagy vita. Bizonyára azért érhette félre, mert annak idején az ilyen koncepció, hogy egy hőssel kell menned egy stratégiai játék térképén és fejlesztgetned kell, ez talán legelőször a dota 1-ben jelent meg, és a moba kategóriájú játékok egy alapkövét tette le, ez ugyanolyan kikerülhetetlen cím ezen a téren, mint a diablo hack n’ slash-ben vagy a wow mmo-ban.

   Reply

  • avatar

   Orpheus

   |

   [reply]@gehenas (#37):[/reply]Kijavítok valakit, mert hülyeséget terjeszt, még a végén én járom meg, jaj de félek.

   Reply

  • avatar

   gehenas

   |

   [reply]@Orpheus (#36):[/reply]Nem nagyon kell magyarázkodnia, tök igaza van.

   Dyingsoul vannak igazán tetszetős ötletek a koncepciódban, várom hogy végre felfigyeljen rá egy kék, lehet kicsit nagyobb reklám kellene az írásodnak, úgy látom kicsit megtorpantak a commentek.

   Reply

  • avatar

   Orpheus

   |

   [reply]@Bali007 (#27):[/reply]Próbáld csak kimagyarázni..

   Reply

  • avatar

   Ateszka

   |

   Ha ez megnyugtat vkit a Facebook szervere is össze tudja fosni magát,mint például most is! :D

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@Infarktus (#31):[/reply]Közben már vissza került, mondjuk vicc ez akkor is…

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   [reply]@Zsiráfnyál (#30):[/reply]Nem az a gond, hogy nem kerül vissza, csak pl nekem ez egy Manticore, amivel amúgy játszom is. Szóval van, hogy 1-2 napig nem lépek be, ilyenkor picit áron felül beteszem, hátha megveszi valaki :)
   Szeretnék majd egy még jobb fegyvert, csak nincs épp szabad 60 millám rá, ezért muszáj így csinálni.

   Erre most meg malmozni kellett… na mindegy.

   Reply

  • avatar

   Benny

   |

   szar az ah már jó pár napja. Sok cucc nem is látszik, szóval óvatosan az ár csökkentésekkel.

   Reply

  • avatar

   Infarktus

   |

   [reply]@Matthew (#26):[/reply]Mien véletlen ma reggelre, az én inna gatyóm is eltünt ami ugyszint 40M ért volt berakva….kicsit se vagyok ezmiatt dühös:S

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   Nyugi, minden vissza fog kerülni a helyére. Most már mindennapi, hogy állandóan eltűnnek a cuccok az AH-ból. Legutóbb talán 2 napja tűnt el nekem is egy csomó, de kb 12 órán belül mindig visszakerülnek a helyükre.

   Reply

  • avatar

   Breadboy

   |

   [reply]@Cabal89 (#28):[/reply]Akkor nem csak nekem tüntek el cuccaim… Nekem 1 tárgy a gold Ah-ból és 3 tárgy a RMAH-ból szívódott fel. Marhára örülök neki. Remélem vissza állítják valahogy.

   Reply

  • avatar

   Cabal89

   |

   [author]Matthew (#26):[/author][quote]Nah, buktam a licitet + a 40 milla feletti tárgyam megint eltűnt
   0[/quote]

   Az komoly! Ma reggelre nekem is eltűnt a közel 35-40millát érő Inna’s nadrágom, de hogy lehetséges ez? A patch előtt az AH behúzott ugyan így, hogy nem vették meg a goldot, a licit idő lejárta után pedig nem dobta vissza, hanem egyszerűen “benyelte”… Most meg ez a nadrág… (szinte kizárt hogy “feltörték” volna az accom, védi az authentikator + a nadrág mellett volt még jópár értékes tárgy a birtokomban + közel 100m gold, nyilván azt is vitte volna az illető ha lopásról lenne szó) Ezt valahogy tudnám jelenteni? Nem nagy az angol tudásom, ezért kérnék tőletek segítséget.

   Reply

  • avatar

   Bali007

   |

   [reply]@Orpheus (#25):[/reply]Gratulálok, látom sikerült nem felfognod amit írtam. Sehol nem írtam, hogy a DotA nem MOBA játék.

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   Nah, buktam a licitet + a 40 milla feletti tárgyam megint eltűnt :(

   Reply

  • avatar

   Orpheus

   |

   [reply]@Bali007 (#21):[/reply]Akkor legyél nyugodt a hülyeségeddel, én is az vagyok, hogy jól tudom minek hívják: “Defense of the Ancients (DotA) is a multiplayer online battle arena”

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   Ja és néha itt a fórum azt írja nem vagyok bejelentkezve, ezért nem küldhetem el az üzenetem. Ilyenkor kijelentkezem és vissza… :D Érdekes :)

   Reply

  • avatar

   Matthew

   |

   Azért jó, hogy most az AH áll, 17 perc van 1 tárgy idejéből és lejár… gondoltam megvárom… és rátesz a végén..most speciel erről így lecsúsztam.. hacsaknem várom minden másodpercben. hogy megjavul.. na ez bosszantó.

   Reply

  • avatar

   Across

   |

   [reply]@oki86 (#10):[/reply]Dh-val is összelehet hozni 7-8k armort is akár, meg bőven több, mint 1k allrest, és az sem megkötés, hogy mindenképpen kétkezes cross + tegezt kell használnia. Egy bika egykezes Calamity+egy 34%-os Stormshield csodákra képes. :) Sokaknál az a baj, hogy csak sebzésre meg hp-re mentek a dhval, de se armor, se allres, se block, se reducek, se semmi extra nincs, és ezek nélkül meg jóhogy 1 ütés egy dh kari. Minden kasztnál ellehet szórakozni a ruházkodással, nem muszáj a “nagy átlagot” követni.

   Reply

  • avatar

   Bali007

   |

   [reply]@Orpheus (#20):[/reply]Mivel ezek a játékok kb 95%-ban a DotA-ra épülnek, én a legnagyobb nyugalommal nevezem őket DotA típusú játékoknak.

   Reply

  • avatar

   Orpheus

   |

   [reply]@Bali007 (#2):[/reply]”DotA típusú játékmód” Ennek a neve még mindig Moba stílus.

   Reply

  • avatar

   niimond

   |

   Tetszik Dyingsoul ötlete/ötletei….
   Sokan problémáznak azon hogy ez nem WOW, de mi van azokkal, akik nem WOW-ztak soha, nekik nem lenne koppintás a PvP rendszer, és előre fikázni valamit amit még nem látunk az egy más dolog… (jól is elsülhet)
   Én személy szerint értékelném, ha lenne valami pvp szint megjelölés is, hogy azért is legyen “értelme” küzdeni… (ha nem is külön gear, de mondjuk effectek (szárny, stb,..) jó sok pontért, vagy valami)
   Jobban örülnék, ha mondjuk egy játékban nem 4, hanem 6 vagy 8 játékos nyomulhatna, és még akár bővülhetne MPL12-14.ig is…

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   [reply]@r3no (#15):[/reply]Én úgy emlékszem, hogy valamelyik Blizzcon-on be lett jelentve egy különálló DOTA-szerű Blizzard játék, de az nem a Titan. A Titan-ról eddig csak pletyka van, soha egyetlen képet vagy videót nem mutattak róla, meg még csak konkrétumokat sem mondtak, szóval belőlük simán kinézem, hogy el sem kezdték megtervezni, csak jó előre megalapozták a hírnevét több éves reklámozással, hogy ha majd valamikor csinálnak valamit, arról már öt éve tudjon mindenki.

   http://www.youtube.com/watch?v=O67eH9ztv6E

   Itt a Dotás videójuk, bár erről nem sokat tudok, mert nekem ez a játékstílus nagyon nem tetszik. :D Itt olyasmiket írnak hogy ez végül egy Starcraft 2 kiegészítés lett, vagy mi.

   Reply

  • avatar

   r3no

   |

   [author]Hamu (#16):[/author][quote]@r3no (#15): Titan mmo-nak van beharangozva, majd valamikor whenitsdone-kor
   0[/quote]

   IGen úgy volt elméletileg, de ment a kukába mint a mi d3 pvp-nk…

   bár ezt pletykának tartom, de ezt hallottam.

   Reply

  • avatar

   Hamu

   |

   [reply]@r3no (#15):[/reply]Titan mmo-nak van beharangozva, majd valamikor whenitsdone-kor

   Reply

  • avatar

   r3no

   |

   Sziasztok!

   A DOTA dolgot sztem egy kicsit benézhette az illető vagy nemtudom…csakmert, nemigazan emlékszem, de Ts-en valakitöl annó hallotam egy olyat, hogy a “TITAN” nevezetű projekt egy DOTA stilusu játék lesz…

   sztem innen fakad ez a “pletyka”..

   ennyit szerettem volna hozzászolni, mert akárhogy, akármit kerestem a neten, mindenfele, még csak egy indulópont sincs a D3 pvp-re…hogy mit merre és hogyan.

   Reply

  • avatar

   Predator

   |

   [reply]@urbika77 (#11):[/reply]De én úgy gondolom a blizard nem akar a diablo-ból wow-ot csinálni :)

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Persze, hogy így van Zsiráfnyál ezt úgyis mindenki tudja… De ennyire várni sztem felesleges mint amennyire várjátok:) Kurva hamar megunjátok majd sztem azt is. Nemhiszem hogy jó pvp-t lehetne csinálni ebből… vagy one hit mindenki vagy totál lebutított képességek aztán már egy teljesen másik game lesz belőle akkor már inkább Mortal Combat vagy mifene:D De jó is volt az Pvp-re :P Tuti más skillek kellenek mert így nem maradhatnak egymást 2 ütésből vernénk… Mondjuk le a kalappal azok előtt akik erre pvp-t tudnak rakni! Úgy hogy az fair legyen!!!!! Sztem legalábbis

   Reply

  • avatar

   Zsiráfnyál

   |

   Felmerült bennem a kérdés, hogy ha a több mint két éve létező team deathmatch nem felelt meg az elvárásaiknak, akkor most a következő patchben miért is nem azt kapjuk meg étvágycsökkentőnek, és miért erőltetik ránk helyette a valószínűleg kb három nap alatt összedobott duelt ? Annyira ki lett dobva, hogy mi már soha nem is láthatjuk ? Bezzeg a duel, az aztán ötször jobb, minden elvárásnak megfelel, és nyilván mi is azt választanánk a kettő közül, ha lenne rá módunk…

   És azt hiszem tudom a választ is : Nem akarnak ezek semmi újat kitalálni, egyszerűen csak halogatni akarják a PVP-t, ezzel a kamu szöveggel pedig nyertek még pár hónapot. Ha ki is találnak valamit, azt mi csak a kiegészítőben fogjuk látni 16.000 Ft-ért. Nem a PVP minőségét akarják ők ezzel növelni, hanem az RMAH élettartamát. Nyújtják amíg lehet, amikor meg már majd nagyon nem nyúlik tovább, akkor bedobják a PVP-t. Mese habbal ez az egész PVP sztori. Kevés munkával akarnak sok pénzt keresni, kb ennyi az egész történtet.

   Reply

  • avatar

   urbika77

   |

   Én a WoW féle WAR mezőket simán megtudnám szeretni ebben is.:)

   Reply

  • avatar

   oki86

   |

   Szép PvP elmélet! tetszik nekem is !Az a baj h az ls loh” túl erős! ezt kiszedni h herokra ne hasson az jó de a sok mob amiken át kell menni lehetőséget adnak h simán vissza healeld magad!
   d2ben sem volt életszívás herokon, mert túl imba!
   PvP szerintem szar lesz ! egy DH 750k crittel egy 9k armor 500-600 all reses barbin ranged dmg reduc 9% olyan 50k t sebez belé… akkor miről beszélünk ? :D
   Ami fordított helyzetben 1 ütés 1 dh :D oké h meg kell ütni ! de le is dobhatja :D

   Reply

  • avatar

   Jonas

   |

   @Dyingsoul: Nagyon tetszett a bnet fórumon az uccsó hsz., én levédetném a “Blizzardish soon” kifejezést :D :D :D

   Reply

  • avatar

   pacal

   |

   Én nem tudom mire jó ez a pvp :D elveszi az időt a farmtól :D:D:D:D Bizonyítani mások ellen meg olyan játékban ahol a pénz közbeszólhat nincs túl sok kedvem… Inkább valami stratégiai játékba stb nem ilyenbe… De tényleg akárkit meg kérdezek mindenki azt várja…. Asszem velem lehet a baj :D

   Reply

  • avatar

   szalontai

   |

   [reply]@Dyingsoul (#6):[/reply]azért kemény a fórumos aláírásod :D

   Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   [reply]@BareSpoon (#3):[/reply]Rendben van, időközben megcsináltam a fordítást. A hossza miatt nem másolom be ide kommentben, de nyitottam neki az itteni fórumra is egy topikot (PvP – Dyingsoul ötletei címmel), így a csak magyarul értők is olvashatják az ötleteimet. Hamarosan (2-3 nap) updatelem a PvP reward morfondírozásommal is.

   http://diablo3.hu/forum/index.php/topic,944.0.html

   Reply

  • avatar

   Styk

   |

   Azért nem kapkodnak a fiúk mert nagy rajtuk a nyomás tudják hogy amit megalkottak május 15-re az kb mostanra érte el azt a szintet amit ki lehetett volna adni, ennyi idő pénz stb Után és lásd a Pandát hogy megünnepelték milyen bulit csaptak hogy milyen jól sikerült a diót meg nem :S. Persze arról nem tudunk semmit ami szerintem valójában történt hogy Jay Wilsonnak igencsak leordították a fejét a részvényesek és befojásosabb blizzes emberek… Kiadták a paragont meg az überezést hogy legyen mit csinálnunk amíg ők gőzerővel próbálnak kialakítani valami olyat amivel a blizzhez méltóvá emelik ezt a játékot… Én személy szerint üdvözöltem a hírt hogy nem lesz TDM… Nem sok barátom játszik a Diabloval személytelen lett volna idegenek ellen TDM-elni és céltalan öldöklés főleg egy olyan játékban ahol a gear ennyit számit nem kell ügyesnek vagy okosnak lenni (értsd a build nem annyira számít) hamar nagyon nagyon unalmas vált volna zsír hogy ezt meglátta a blizz! igen is tessék egy kicsit megöröltetni a játékosokat is és fejlesztőket is casual játékos létemre van még mit fejlődnöm stb egyenlőre legyen csak duell de utána aztán durranjon az a pvp nagyot… Bocs az összeszedetlenségem miatt de sok gondolat…

   Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   [reply]@Bali007 (#2):[/reply]Egy véleményen vagyunk.

   Reply

  • avatar

   BareSpoon

   |

   Dyingsoul olvastam az angol cikket amit írtál (kommenteltem is hogy tetszik) , de néhány dolog nem világos, szal én örülnék egy magyar fordításnak :) előre is köszönet érte

   Reply

  • avatar

   Bali007

   |

   A Diablo 3 és a DotA típusú játékmód közötti kapcsolatot szerintem el kéne felejteni. Az se biztos hogy az új WoW battleground ilyen lesz, arról pedig végképp sehol sincs szó, hogy ennek a Diablo 3-hoz bármi köze lenne. Azért mert a WoW-ban lehet lesz, rögtön azt gondoljuk, hogy itt is megcsinálják? Eléggé képtelen ötletnek tűnik…

   Reply

  • avatar

   oki86

   |

   fuck yeah!
   Csak h írjak vmit én is :D

   Reply

  Leave a comment

  You must be logged in to post a comment.