Kezdőlap Hírek 1.0.7 – Wyatt ráadás

1.0.7 – Wyatt ráadás

14
0
MEGOSZTÁS

Wyatt Cheng a Diablo III vezető fejlesztője, a redditen tett közzé néhány információt az 1.0.7-es patchel kapcsolatban.

Wyatt kicsit dicséri a redditet és az ottani felhasználókat, és pár általánosságot is mond, hogy mivel ez nem fizetős játék, ezért rendje és módja, hogy az emberek, ki-ki hagynak időszakokat vele, de szereti látni, hogy mikor visszajönnek, jó érzéssel jönnek vissza, a javítások és  fejlesztések miatt.

Szó esett az Act3 útvoanalakról, és hogy egy későbbi patchre tervezik az Act 1 és  Act 2 szörnyintenzitásának fokozását Inferno fokozaton. Bár elmondja, hogy tökéletes balanszot e- téren nem lehet elérni, mindig lesz olyan, hogy optimális útvonal.
Ezután kifejtette, hogy a pick up radius növekedés nem lesz számottevő, csupán a blogban is leírt hiba orvoslása, így nem fog előfordulni, hogy véletlenszerűen felvegye valaki a nem kívánt Health Globe-ot.
Szó esett az új Ruby hatásairól is. A Ruby ez után is +sebzést fog biztosítani, de minél magasabb lesz a Ruby sebzésbónusza és a fegyver  Attack Speedje, annál több DPS-t fog adni.

Például:

Legyen egy fegyvered, aminek az Attack speedje 1.1, ha a Ruby ad +20 sebzést a fegyveredbe, akkor a Ruby hozzáad +22 DPS-t a sebzéshez (1.1*20). Azonban, ha a fegyvered Attack Speedje 2.4 akkor ugyanez a Ruby 20 sebzése, a dps-edet 48-ra fogja felemelni (2.4*20). Lényegében, minél több az Attack Speed, annál jobb hatást fejt ki a Ruby.

Persze ezek a számok, még nem véglegesek, és a PTR alatt módosulhatnak majd.

És végül egy apró dolog amit Wyattt kifelejtett a blogbejegyzésből, az 1.0.7-ben a Nephalem Valor értékünket átvihetjük a következő Act-okba.

A teljes leírást a battle.neten, vagy a redditen megtaláljátok.