Jay Wilson távozik

Hamu . Hírek 1208

Jay Wilson távozik a Diablo III éléről a következő néhány héten belül, és a jövőben egy másik Blizzardos projekten fog dolgozni. Az utódját még keresik, de biztosított minket, hogy a Diablo III sorozatra ez semmilyen negatív hatással nemfog járni. Ahogy írta, az 1.0.7 úton van, a PTR él, és az idei évben még számos meglepetés vár a Diablo III-ra.

Egyúttal, köszönjük mi is, azt a 7 évnyi munkát, amit ebbe a projektbe ölt bele.

Hey everyone,

I wanted all of you to be some of the first to know that I’ve made an important decision about my future, and how that decision will affect the future of Diablo.

I recently celebrated my seven-year anniversary working on Diablo III, and while it’s been one of the most challenging and rewarding periods of my life, I’ve reached a point creatively where I’m looking forward to working on something new. The powers that be at Blizzard have been gracious enough to give me that opportunity. Over the course of the next several weeks, I will be moving off of the Diablo III project and transitioning elsewhere within Blizzard. This decision was not an easy one for me, and not one I made quickly, but ultimately it’s what I feel is right.

The first thing I want to assure you all is that this will not negatively impact our ongoing support of Diablo III. The game was not made by one person, far from it, and the team that poured their passion and considerable talent into it isn’t going anywhere. We have lots of things planned for the future, and those plans will carry forward as normal. I also won’t be abandoning the team, and will remain available to them during the transition period while we determine who will take over duties as game director.

To that point, you shouldn’t be surprised if you see a job posting for a game director on Diablo III, as we want to make sure we explore every opportunity to find the best possible leadership for the project. We’re looking forward to finding this person and hearing what kind of fresh ideas they can bring to the table.

I’m proud of Diablo III, and despite our differences at times I will miss the community that has formed around it. I feel I have made many mistakes in managing that relationship, but my intent was always to provide a great gaming experience, and be as open and receptive as possible, while still sticking true to the vision the Diablo team has for the game.

I know some of you feel we fell short of our promise to release the game “when it’s ready.” While we’re not perfect, we try to make the best decisions we can with the information and knowledge we have at the time. That doesn’t mean we always make the right decisions, but if we made a mistake then I feel we’ve made an exceptional effort to correct it.

This is what you can always count on from Blizzard: that we will stand by our games and make every effort to continually improve them over time. We heard the feedback and suggestions from the community. For example, we agreed that Diablo III’s itemization at launch was not good enough, so the team made numerous changes, including changing drop rates, re-tuning legendaries, and adding scores of new items to the game. We also agreed that the end game needed more depth, so the team added new events, and new systems like Monster Power and Paragon levels.

Our commitment to making our games as good as they can be is what has always defined Blizzard as a game studio, and that commitment never ends for us at a ship date. With your help, we’ll continue to play, debate, and improve Diablo III, as we’ve done with every Blizzard game.

To that end, patch 1.0.7 is underway, the PTR is live, and there are many other great things brewing for Diablo in 2013. I’m leaving Diablo III in good hands, and my departure will not jeopardize the progress of the game as we continue to do what we do: listen, play, and improve.

You are the most passionate, dedicated group of gamers a designer could hope to have. I wish you all the best, and want to thank you for making this an amazing experience for me. Keep your axes sharp, your spell books handy, and that crafty devil in check.

–Jay

Forrás: battle.net

Comments (73)

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@dante0216 (#48):[/reply]Nyomd be a szörny életerejét, akkor látod a sebzés mennyit von le belőle.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@dante0216 (#48):[/reply]Nézd meg a fegyvered, lesz rajta egy unique attribute, valami olyasmi, hogy “slain enemies…”, ha jól tudom.
  Azt tudja,hogy az utolsó ütésnél mindig milliós kriteket ütsz
  Ez azért jó mert ha van lifestealed, minden kill után full hp-d van (1 millió critböl több 10k hp-t kapsz)
  És igen jó a szemed :D

  Off:
  Erre van magyarázat, miért jó a dh-nak?
  http://kepfeltoltes.hu/130118/fail_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Reply

 • avatar

  dante0216

  |

  húhh.. hát ez eléggé off lesz, de azért leírom.. :DD
  monkosok válaszára lennék kíváncs.. :D
  eléggé idegesít az, hogy épp farmolok és persze látom, hogy mekkorákat üt a monkom és amikor éppen megölök valakit és crittel olyan nagy számokat ír ki, hogy kiakad a szemem néha a dpsemhez képest.. volt már olyan, hogy milliós értéket írt ki, miközben nem is üt akkorát. és nem, mielőtt valaki elkezdné nem rossz a szemem és igenis jól látom azokat a számokat, de valójában rohadtul nem üt akkorát.. :D és ez másnál is előfordul vagy csak nálam? :D mert az még oké, ha kiírja, hogy kb. 200K-t csaptam, de a milliós érték már természetesen nem hihető és ez mindig csak a halálozás végén van, amikor pont meghal a szörny és még crittel egyet.. :DD valaki valami? :DD és bocs az offért
  ja és nem mintha ez korlátozna bármiben is, csak mert írtam az elején, hogy eléggé idegesít :D

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Engedjétek meg, hogy összegezzem Jay búcsúját a játék legtöbbször hallott monológjával: http://www.quickmeme.com/meme/3smau0/

  Már alig vártam, hogy valahova felhasználhassam ezt a szöveget :D.

  Reply

 • avatar

  Maszkos Martaloc

  |

  és mikor jön az 1.07??

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@Baro (#41):[/reply]”A jövőben egy másik Blizzardos projekten fog dolgozni”

  Pedig a PoE az nem Blizzard termék lesz.

  Reply

 • avatar

  badlof2k

  |

  Ahogy mondta egy ismerősöm egyszer..”nemkell őt bántani..ő is csak ember még ha sz… is.”:DDDD….

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author]Beer (#17):[/author][quote]Ezt a casualozást miért nem lehet elfelejteni? A Diablo III nem casual játék. A Farmville 2 az! Tessék már megérteni, hogy attól, mert ti napi 30 órát játszanátok vele, és a Blizzard olyan játékot akar kiadni, amivel a nagy többség tud játszani, tehát azok, akiknek napi maximum 1-2 órájuk van erre, attól még nem lesz casual valami.[/quote]

  Azzal, hogy folyamatosan szétnerfelték a gamet és van RMAH igen bizony a Diablo 3 is casual game lett! Ennek a “casual” játék jelentését nem szó szerint kell érteni, csupán csak egy viszonyítás jelen esetben a DIablo2-höz vagy éppen a Diablo3 megjelenéskori nehézségéhez képest. Mivel nem feltétele az eredményes játéknak az, hogy ott ülj előtte napi 12-16 órát. Persze, hogy azokból a playerekből van több akiknek 2-3 órájuk van naponta játszani (Ez a normális szerintem) és a Blizzard őket célozta meg mivel ők jelentik a bevételük kb 80%-át….Ha csak HC playerek lennének az eladáson kívül nem igazán lenne más bevételük a játékosokból ^^
  Nem WoW-oztam soha de kérdezz meg egy “régi” WoW-ost, anno milyen élvezet volt egy Raid vagy Boss, nerfek után kb negyed olyan nehéz lett minden, ennek eredménye 1 Hc player otthagyja a játékot 5 Casual ráfügg……Blizzardéknak meg vastagszik a pénztárcája. Nincs is ezzel baj. De a tényeket figyelembe véve a megjelenéskori állapotához képest Casual lett.

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#38):[/reply][quote]@D3Egon (#34): a Path of Exile készítői meg nagyon jó fejek, teljesen kiállnak a játékosokért, csak éppen nincs még annyi tapasztalatuk és tőkéjük[/quote]

  Breaking Nyúúzz:
  Jay Wilson Path Of Exile fejlesztés vezetőként folytatja tovább a munkáját!

  Reply

 • avatar

  szalontai

  |

  remélem igaz lesz a mondás:
  fejétől bűzlik(lött) a hal..

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Az Erő Legyen Veled, Jay.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@D3Egon (#34):[/reply]Hát ez egy olyan helyzet, hogy a Blizzardosok mocskosul tudnak játékot fejleszteni, csak éppen parasztok és lesz*rják a játékosokat, a Path of Exile készítői meg nagyon jó fejek, teljesen kiállnak a játékosokért, csak éppen nincs még annyi tapasztalatuk és tőkéjük, amennyi egy igazán profi játékhoz kéne. Szóval az egyik oldalon van izom, és nincs lelkesedés, a másikon meg hatalmas a lelkesedés, csak éppen izom nincs. :D Nekem összességében sokkal jobban tetszik a Diablo3, de tök jó, hogy vannak ilyen mentalitású kis cégek is, mint ez a Grinding Gear. Az biztos, hogy egy próbát bőven megér a játékuk, és hogy van mit tanulnia tőlük a Blizzardnak. Remélem 1-2 ötletet át is fognak emelni valamelyik kiegészítőbe. Pl ez a térkép csinálós rendszer nagyon tetszik.

  Reply

 • avatar

  r3no

  |

  köszönjük? :D
  köszöni a hóhér…végre talán egy kis eséllyel lesz egy hozzáértő alkalmazott.

  Amennyit hazudott, persze megjelenés után legkésőbb ősszel már lesz PvP…erre mi van?…2013 tél. bár évszámot nem írt a PvP-re ^^

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  ‘Hey Jay, nice job with that Diablo III pvp. And you’re fired.’

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  [reply]@D3Egon (#34):[/reply]Tegnapról bemásoltam ide, ha nem gond, gondoltam, hogy lesz külön hírként, csak már előttem említették az előző hírnél a távozását és nem bírtam, hogy ne írjak róla, köszi a megértést a staff-tól. Minden jót!

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Így, hogy ő kilép a D3 Teamből, remélem jobb lesz a játék, bárki is lesz az ő pozíciójában majd. Részben megértek dolgokat az ő D3as elképzeléseivel, de sokkal több az olyan dolog amivel nem értek egyet. Lényeg, hogy amit kiadáskor kaptunk verziót az elég keveset adott sokunknak 2012ben, a D2LoD-ban sokkal több a lehetőség, hogy az ember elfoglalja magát. ( Itt most jönnek páran biztos majd, hogy akkor játszál azzal. ) Igaz ahol most tart a D3, az már sokkal több. De még hosszú az út, hogy igazán jó legyen.
  Az egyik lényeges dolog aminek szerintem rengetegen örülnénk, hogy ne “évezredekbe” teljen amíg + dolgokat, bármit kapunk a játékba a patchekkel, hanem szedjék már össze magukat időben. Az jó ha hallgatnak ránk, és akár kicsit változtatva az adott ötlete(ke)n/javaslato(ko)n, csak tényleg hamarabb mindezt ha kérhetnénk. Tényleg vicc, (ok ez már egy másik brigád tudjuk jól.) de ott van a GGG a Path Of Exile fejlesztő csapata jó példának. Ingyenes lesz a játékuk nem mellesleg. Hihetetlen jó kapcsolatot ápolnak a közöséggel és meg is van az eredménye, folymatosan és igen tempósan csiszolják mindig a játékukat, a RAJONGÓKÉRT. Most Január 23.-án Open bétába lépnek. Én csak ajánlani tudom, egy ideje már tolom mert van kulcsom még a zárt bétához vettem 1 support pack végett, és már akkor nagyon feelinges játék volt, számomra mindenképp. http://www.playdome.hu/hirek/35693/path-of-exile-nyilt-beta-hamarosan
  Ez pedig az új, igen ütős trailer –> http://www.youtube.com/watch?v=OWbXdDpyarA A végére annyit, hogy szeretem a D3-at, nemrég kezdtem újra, mert egy kicsit beleuntam a kezdete óta, de tényleg ha kicsit megfeszítenék magukat ( És még a kiegészítő előtt kapnánk sok jó dolgot bele ezt hozzátenném mindenképpen, alap dolog kéne, hogy legyen ez is…), hamarabb lehetne belőle igen jó játék a véleményem szerint, aminek sokan örülnénk. Remélem a legjobbakat, meglátjuk mi lesz ezután. Ennyi voltam, sziasztok.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@mauser (#22):[/reply]Hát ha elolvasod a 18-ast, akkor kb ugyanezt írtam én is. :D

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  megyek megyek.. De ez a fránya technika…. 100éve max az volt a probléma, hogy hogy a nyílhegy nem passzol a vesszőre mostmeg…:D

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  Remélem supportos lesz, mert elég egyszerű dolga lesz :D
  “Köszönöm hogy írtál, hamarosan válaszolok (SOON) :D”

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Pengex (#28):[/reply]Nincs mit, remélem működni fog. Nekem így sikerült, csak épp nem mentek a szerverek… Error 33. De most tudtommal mennek. Majd vegyél meg mindent PvP-hez, mielőtt átkopizod a hősöd, mert nem engedi egy darabig majd újra…

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@pacal (#27):[/reply]Ugye.. ugye.. Jössz délig? Gyere mááááá’ :D

  Reply

 • avatar

  Pengex

  |

  [reply]@Matthew (#26):[/reply]Köszi, hogy szántál rám időt ki is próbálom.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  “Egyébként google a barátod! Nézd mit találtam.. a Google szerint 0.33 mp alatt! —>”

  most gondolj bele mit lehetett itt 50éve:) mikor még google sem volt….
  még jó, hogy nem akkor láttam meg a napvilágot tuti eltévedtem volna..:D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Pengex (#25):[/reply]Talán mert már mindenki unja a témakört, annyiszor le lett írva a válasz?
  Vagy mert mindenki a bejegyzéshez szól hozzá? Ejjjjj…. Na de…:

  – Lépj be az eredeti D3-ba.
  – Váltsd át a szervert amerikaira.
  – Lépj be, csinálj egy karaktert.
  – Lépj ki.
  – Lépj be a PTR-be.

  Elvileg működik. Ha mégse, válts ezen felül jelszót is. Igazából akár érdemes ezzel kezdeni, mert sokaknak már ennyitől megjavult (nekem kellett ez a fenti művelet sor.)

  Ennyi. Majd ha D3-azol és a PTR már megy, akkor azért nyomd majd vissza Európai szerverre az eredeti D3-at :’)

  Egyébként google a barátod! Nézd mit találtam.. a Google szerint 0.33 mp alatt! —>

  http://www.diablofans.com/topic/71973-how-to-fix-error-12-and-3005-to-go-in-ptr-105/

  Reply

 • avatar

  Pengex

  |

  Most komolyan egyszer kérdezek itt valamit és arra sem kapok választ tök jó :)
  De ez a Jay Wilson ember itt most nagyon foglalkoztat mindenkit, miközben tök mind1 mit irogat itt a sok ember, mert kb a nagy körökben ez senkit sem érdekel.
  Szóval inkább segítenétek szegény tudatlan embereken mint pl nekem!
  Köszi :)

  Reply

 • avatar

  LGx

  |

  ptr error 12: jay_wilson.dll is missing

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  [reply]@mauser (#22):[/reply]Mindig próbáltam hinni hogy nincs köze az Activisonnak ehhez (pláne hogy Blizzék meg is erősitettek ebben…) de sajnos az utóbbi időben ez egyre kevésbé hat rám. Örök analógiám ezzel kapcsolatban a WoW féle BC-> LK. Elöbbi 2007es keltezésü, utóbbi 2008 vége. Véletlen? Nem hiszem… Főleg hogy emlékszem az akkori időkből (2007es blizzcon), hogy milyen hirek szivárogtak ki a Lich Kingről: igen erősen nem olyan casual koncepciók mint amivé végül lett. Konkrétan hc featurek. Aztán hogy ne kelljen messzire menni, idő elött kiadott D3… Ha nincs is teljhatalma az Activison-nek, de hogy minimum van valamennyi befolyásuk a Blizzard müködésében, az fix.

  Reply

 • avatar

  mauser

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#4):[/reply]Na kedves Zsiráfnyál…szerintem inkább fogd be. Az eddigi hozzászólásaidból nekem nem jött le más, csak az, hogy nem értesz a piachoz, a játékfejlesztéshez, meg úgy kb. az élethez. Jay Wilson így Jay Wilson úgy. Ő egy retardált senki aki elbaszta az egész játékot. Az ne zavarjon, hogy dolgozott a starcraft 2-őn, a WoW-on. A blizzzard előtt pedig a relicnél hegesztette a warhammer játékokat. Szóval tényleg egy hozzá nem értő kuruzsló. Sikeres lett a játék, vagy nem? Akkor? Ha ennyire szar akkor ne játssz vele, ennyi.
  Az meg miért nem jut eszébe senkinek, hogy a hibákért, hiányosságokért, stb-ért esetleg nem a blizzardot kellene hibáztatni, hanem az activisiont, mert ők a kiadó. Ők dirigálnak, hogy mikor kell minek megjelenni, mi legyen benne, mi nem…Senkinek nem tűnt fel hogy akkor kezdtek a blizzard körül bajok lenni, amikor 2008-ban megvette a vivenditől az activision? Egy olyan profitorientált kiadó, akik évente kidobnak 2 Codot, 2 guitar herot és hagy ne soroljan. Tőlük talán csak az EA rosszabb…

  Reply

 • avatar

  Pengex

  |

  Akkor a ptr error 12-re senki sem tud megoldást? légyszi aki tud segitsen már! Előre is köszi!

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  [reply]@Beer (#17):[/reply]Hát igen, a jelenlegi játékra ráerőszakolni a D2 mehanizmusokat kb lehetetlen feladat és a Blizzardra amúgy sem jellemző ez a fajta következetlenség (de reálisan nézve is az évszázad tökönszúrása lenne egy ilyen húzás…).

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  Ne örüljetek. Lehet, hogy az expansionön dolgozik. ;)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Szerintem egyébként kamu, hogy másik projekten fog dolgozni. Szimplán kirúgták, mert annyira megutálták a játékosok, hogy egy két lábon járó negatív reklám lett ebből az emberből. Épeszű ember ezek után nem fogja semmilyen játék tervezését rábízni, vagy ha (súlyos hibát elkövetve) mégis, akkor nem fogja nyilvánosságra hozni. Egyébként nem hülye ember, csak nem az a célja hogy jó játékot csináljon, hanem hogy minél több pénzt kiforgasson a birka gamerekből. És ha megnézzük a D3 eladásokat, vagy az RMAH forgalmát, akkor ezt tagadhatatlanul egészen jól is csinálja. Más kérdés, hogy ez f*szság a vásárlókkal (velünk) szemben, és hogy hosszútávon elég hamar lerombolja azt, amit a “régi” Blizzard elég sok év kitartó munkájával felépített.

  Az “új” Blizzardtól megszokhattuk, hogy minden hírük színjáték, de én azért remélem, hogy ez most komoly, és elindulnak a jó irányba (kicsit távolabb a pénztárcánktól, és közelebb az igényeinkhez). Bízom benne, hogy végre észrevették, mennyire rossz az az irány, amibe pár éve elindultak.

  Reply

 • avatar

  Beer

  |

  Ezt a casualozást miért nem lehet elfelejteni? A Diablo III nem casual játék. A Farmville 2 az! Tessék már megérteni, hogy attól, mert ti napi 30 órát játszanátok vele, és a Blizzard olyan játékot akar kiadni, amivel a nagy többség tud játszani, tehát azok, akiknek napi maximum 1-2 órájuk van erre, attól még nem lesz casual valami.

  Casual játék az Angry Birds, a Farmville 2, meg a többi böngészős játék. Attól, mert a Diablo III könnyebb, mint a megjelenéskor, és nem a “kőkockák” igényeit elégíti ki, maximum csak mainstreamnek lehetne nevezni. Tessék elfogadni azt a tényt is, hogy ha minden cég csak a hardcore játékosok kegyeiért hajtani, nagyjából éhen halnának, mert egy hardcore játékosnak elég évente 1-2, maximum 3 játék. Nem attól vagy hardcore gamer – tisztelet a kivételek, azok ne is vegyék magukra -, mert minden friss játékot letöltesz és végigtolsz, hanem attól, ha meg is veszed őket.

  A hírhez kapcsolódva:

  A Lead Designer váltás sosem jelent jó, attól függetlenül, hogy egyesek szerint Jay Wilson miatt van RMAH, WW barb, csúnya nők és meleg sör. Ha egy csapat elveszti a vezérét, az sosem jó dolog, mert komoly negatív hatással lehet a fejlesztési process-re. Csak az idő fogja tudni megmondani (szerintem a következő 2-3 patch), hogy ez mennyire tesz jót, vagy rosszat a Diablo III-nak. Kár már most örülni, hogy akkor eljön Mekka, mert közel sem biztos.

  Mindenesetre sok szerencsét neki a következő projektjénél.

  /edit: Evoken hozzászólásához kapcsolódva, remélem nem kezdik el tömegesen visszahozni a D2-es játékmechanizmusokat. A Skill Tree és a Stat Allocation nekem kifejezetten nem hiányzik, és amúgy is maximum csak a statok elosztásának lenne bármilyen értelme jelen állás szerint.

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  [reply]@DarkestHour (#14):[/reply]Nem is feltétlen direkt casualra váltásra gondoltam, csak a kb 180 fokos fordulat akkoriban se volt egy jó omen (illetve csak részben, oh mi naivak…). Azt ugye élből kizárhatjuk hogy hirtelen visszabuffolják infernot és a D2-es design/mechanic-ra váltás se túl sanszos így vagy az lehetséges hogy látva a Blizz a játék megítélését javitandó gyökeres reformokra készül (no way!) vagy mivel megvan az alap és kvázi a saját lendülete elviszi a játékot kevesebb kreativ munkával is – ami a Blizzre amugyis jellemző hosszú ideje – kihelyeznek egy félig-meddig bábot a project élére, esetleg valami friss húst, hadd szokja az áldást. Esetleg egy pvp/e-sport gurut, ha már ugyis pár hete lőtték le a default pvp koncepciót, de ez sem túl fényes jövő. Na egy ilyen és hasonló forgatókönyv szerintem ami elképzelhető. Az fix hogy nagyágyút nem neveznek ki, azok mind a Titan-on dolgoznak, ahogy valszin’ Jay is oda kerül.

  Reply

 • avatar

  Pengex

  |

  Csak nálam irja ptr az error 12-es hobát vagy másnak is? Mit lehet tenni ez ügyben?

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author] (#9):[/author][quote]Nem szokott a Blizzard csak úgy Lead Designert cserélgetni, utoljára Burning Crusade és Wrath of the Lich King közt volt hasonló váltás. És akkor “HC”ból mentek át casualba… Szóval egyelőre nem örülök.
  +1[/quote]

  Ennél Casual-abb már nem lehetne a játék szerintem (remélem)

  Reply

 • avatar

  Norton

  |

  Fuck that Loser!

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  1.0.7-ben ez a legjobb javítás amit a játékkal csinálhattak :D:D

  Csapassuk azt a pezsgőt :D

  Egyébként viccen kívül azokból az interjúkból kiindulva amiket láttam vele….hát eléggé flegmán és olyan semmilyen módon állt a Diablohoz sztem…. nekem sokszor a viselkedéséből ez jött le….

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Nem hiszem, hogy ez bármiben is megváltoztatná a játék sorsát (bár remélem, hogy ha igen, csak jobbra :)), de az biztos, hogy ez kiváló táptalaj lesz a trolloknak (senki ne vegye magára) :D….most már a “ppl still play this game?” mellett lehet majd olvasni a sok “goodbye jay wilson!”-t is, ennyi :D.

  Reply

 • avatar

  Andrei

  |

  Elképzelem, ahogy a leköszönő megírása után összepakol, majd kedélyesen kipörög az irodából.

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  Nem szokott a Blizzard csak úgy Lead Designert cserélgetni, utoljára Burning Crusade és Wrath of the Lich King közt volt hasonló váltás. És akkor “HC”ból mentek át casualba… Szóval egyelőre nem örülök.

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  Azért én nem hinném h minden hiba az ő számlájára írható. Nem egyedül csinálta meg a játékot és a rendszert meg minden mást. Nem mintha védeni akarnám.
  Én Wyatt Cheng-et látnám szívesen a helyén mert ő azért tuti h képben van mindennel ami a játékkal kapcsolatos.

  Reply

 • avatar

  Xcam

  |

  Nem tudom szoktatok-e nezegni Moldran videoit, de bejott neki az egyik ujevi joslata:D
  Remelem a tobbi is igy bejon neki (es ilyen hamar :D )

  Itt az emlitett video: http://www.youtube.com/watch?v=-oFtee_5xec

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#4):[/reply]Az fs-ről Barnust idézve :D

  “Elmondása szerint nem lép ki a Blizzardtól, csak más projectet keres magának. Akik a Diablo III minden hibáját az ő számlára írták, azok mormoljanak el egy imát, hogy ne a Titanhoz igazoljon.”

  Reply

 • avatar

  monkymonk

  |

  húú, mi lesz itt! és pont nincs itthon popcorn.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Vajon mit értenek “másik Blizzardos projekt” alatt ? Havat kell lapátolni ? Kólát kell hozni a boltból az alkalmazottaknak ? Esetleg dobozokat kell cipelni ? Ennél komolyabb melót nem kéne neki adni, remélem nem a Titan ez a másik projekt, kár volna érte. Ha nagyon muszáj, akkor dolgozzon mondjuk a Warcraft2-n, azzal már relatíve kevés embernek tud ártani. Rakhat bele RMAH-t, havidíjat, amit csak akar, legyen 200 dollár egy peon.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#1):[/reply]Piszok vagy :D
  A legjobbat a barátomnak! De olcsó legyen ám!!

  Reply

 • avatar

  arkhon2408

  |

  Na ja negatív hatása biztos nem lesz.
  Sőt.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  ÜNNEPNAP ! :D
  Bort mindenkinek ! :D

  “… de biztosított minket, hogy a Diablo III sorozatra ez semmilyen negatív hatással nemfog járni”

  Mert amúgy megfordult valakiben ez a gondolat ? :D Ez a legjobb dolog ami az elmúlt 7 évben a játékkal történt.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.