Eltűnő Legendary

Hamu . Hírek 807

Vaeflare árulta el a fórumon, hogy dolgoznak a legendary itemek befesthetőségén, kezdeti lépésként elárulta, hogy a Vanishing Dye bevezetését, az 1.0.7-re tervezik, ezt remélhetőleg hamarosan a PTR-en is láthatjuk.

We’re working on getting Vanishing Dyes for Legendary items into 1.0.7. We intend for them to have the same slot restrictions as dyes traditionally have, so you’ll be able to use Vanishing Dye on say, your Legendary shoulders or helmet, but not items such as your weapons.

We hope this change will be available for testing on the PTR in a future build, but that may not possible. We’ll keep you updated. :)

We’re definitely working on making all dyes work for Legendary items. It’s not a quick-fix, though; as Fearophobias surmised, our artists actually need to go back and redo the textures on all the Legendaries in order to make them dye-compatible.

Since we know this process will take some time, we wanted to make sure that players could at least use Vanishing Dye for now (it was the most-requested dye for Legendaries that we’ve seen to date).

Forrás: battle.net

Comments (70)

 • avatar

  cdledx

  |

  a followereket is lehetne festeni legalább egyszínűre…

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Amúgy jogos! Ahhoz képest, hogy nem is nagyon kéne foglalkozniuk a kiegészítőig a játékkal sztem igen sokat foglalkoznak az emberekkel… Nekem jó volt úgy is ahogy először kiadták! Semmi bajom nem volt vele akkor is sokszor leírtam! Ne mi döntsük már el hogyan kéne kinéznie meg mi legyen benne mi azzal játszunk amit kapunk ha nem tetszik nem játszunk vele… Kijön egy új fps játék aztán írkálnátok bazd 30as tár helyett jó lenne a 35ös, ez a páncél egy szar ledobtak 107 gránáttal de meg is haltam mi ez már? Úr Isten a szomszéd épületből agyonlőtt a csávó miért nincs szél a játékban, hogy legközelebb ne találjon el? Legyen mindjárt hurrikán inkább:D Na ilyenek vagytok :P

  ez nem wow ahogy már írták is páran ezt nem kell 5 percenként megváltoztatni.. ezért nem fizetsz havonta :)

  sőt aki ügyes vagy szerencsés még keres is vele….

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author]Zsiráfnyál (#41):[/author][quote]@DarkestHour (#27): Na jó, de ehhez a hírhez pl mi mást lehet hozzászólni ?
  “Hú de örülök, végre kiegészítik a ruhafestést azzal az extra funkcióval, hogy festeni lehet a ruhákat. Bár igaz, hogy nem most, de majd valamikor, max fél év múlva… De így is jó, mert én pont eltüntetni akarom őket. Már nem azért, mert ennél még a semmi is szebb, hanem mert durván gerjedek a pucér karakterekre.”
  Szóval érted. Erről a hírről is lesüt, hogy mennyire alapvető hiányosságok vannak a játékban, és mennyire lassan pótolják őket, már ha egyáltalán foglalkoznak velük, ez most éppen egy szerencsés kivétel. Nem nagyon lehet úgy beszélni róla, hogy ez ne kerüljön szóba. A legtöbb hír ilyen, miután elolvasod, felmerül benned a kérdés, hogy “miért csak ennyi ?”, vagy “miért nem egy évvel korábban ?”, nem csoda, hogy állandóan ide lyukadnak ki az olvasók.
  De ez nem azt jelenti, hogy rossz a játék, vagy hogy ne játszanánk vele szívesen, csak hogy elég nagy hiányérzetet kelt az emberben, amit nehéz szó nélkül hagyni. Persze van olyan is aki tényleg nem játszik, és csak hobbiból fikázza a játékot, de az tenyésztett fórumtroll, 100-ból max 1 ilyen, nem ez az általános.
  +1[/quote]

  Most komolyan. Az az egyik legnagyobb hiányosság, hogy nem festhetők a legendaryk? :D ugyan már. D2-ben sem lehetett a a legendary-kat festeni se eltüntetni, az összes fullos kari szinte ugyanúgy nézett ki. Itt se volt másképp, csak itt az a különbség, hogy megint sírtak és láss csodát Blizzard meg is adja a kérést! Szóval ez nem volt alapvető hiányosság mint ahogy sok más dolog sem, csupán ismételten elégedetlen emberek nyöszörgése felé hajlottak, mint ahogy sok nerf is ennek köszönhető. Sírás, sírás meg még egy kis sírás és Blizzardék már teszik is szét a lábukat ;)

  PS.: Azért ebből is látszik, hogy a Blizzard odafigyel a playerekre. Ez nem a Blizzard védése, csupán én személy szerint elégedett vagyok a játékkal, vannak hiányosságok, de majd lesz ez így se ;)

  Reply

 • avatar

  Sniffi

  |

  Kicsit off lesz a hozzászólásom előre is bocs érte.
  Lentebb említette valaki, hogy mennyire unalmas sokadszorra ugyanazoktól az emberektől ugyanazokat az elcsépelt kritikákat olvasni, teljesen egyetértek vele.
  “De 8 hónap eltelt és nem raktak be új kontentet”
  Sokan leírták már előttem, de leírom még egyszer, hogy nem lesz új kontent. Megvetted a játékot, kifizetted érte a pénzt, miért lenne új kontent? Folyamatosan javítgatják, de milyen alapon várja el bárki, hogy új actot, vagy nemtudommit belepakoljanak?
  “De a diabló 2 ben…”
  A diabló kettővel a megjelenése óta játszottam, battle neten lodban az összes ladderben (1-4 ig aktívan), ezért elmondhatom, hogy soha, egyetlen alkalommal nem került új kontent a játékba. A meglévő elemekből legóztak (“über” tristram), esetleg egy egy új itemet raktak be (annihilus charm, hellfire torch charm.) Ide leírnám az edgamet próblémát is, mivel d2 ben az endgame a végtelen baalrunokból állt. A rúnázásról meg annyit, hogy amint sikerült kirakni az enigma chestet meg egy két cuccot ami kellett, a kutya nem foglalkozott vele, a high rúnák fizetőeszközként funkcionáltak.
  Pontosan ugyanilyen újítások érkeztek a játékhoz, mint most a d3 hoz.
  “De a régi blizzard, meg a mostani pénzéhes blizzard…”
  A wowhoz folyamatosan jön az új content, atomstabil szerverek, gm-ek mindenhol stb stb stb. Fizetsz érte havonta, a d3 ért nem fizetsz. Ez ennyire végtelenül egyszerű, de ezt is már 100x leírták itt. Lehet J Wilsont okolni, meg a csillagok állását, de ez egyszerűen így van.
  Pénzéhes… Meg hogy ennek meg annak a játékfejelsztő cégnek a játékosok a fontosak nem a pénz -omg :D. Ezen olyan jókat szoktam nevetni, szerintem ezt az sem gondolta komolyan aki leírta.
  Nem tudom elérhető-e valahol a játék cr verziójához adott így készült filmecske, de javaslom nézzétek meg, ahogy a zenét felvették, mennyi ember dolgozott rajta, mennyi meló/pénz lett belecsavarva.

  Azért írtam ezt le, mert nagyon szeretek hozzászólásokat olvasni, sőt ha kijön valami új hír szinte csak átfutom, és egyből a hozzászólásokhoz ugrok, mert szinte jobban érdekelnek mint maga a hír. Pontosan ezért lehangoló ugyanazt sokadszorra olvasni. Én sem vagyok teljsen elégedett a játékkal, de szeretem és örülök neki hogy lehet színezni majd a legendarykat, mert így nem fog minden high end gearben levő kari ugyanúgy kinézni (mint a d2 ben :D)
  Nem vitázni/beszólni akartam, minden jót!

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@AcidPapa (#45):[/reply]Nem minden cucc accboundos.
  Ott van köze az Ahhoz, hogyha te legyártasz magadnak mondjuk egy jó chestet, akkor te már Ahban nem fogsz vásárolni, tehát csökken a kereslet a chestek iránt Ahban -> esik az áruk.

  Az egész craft rendszer az AH ellen dolgozik. Simán elég lett volna a d2es rendszert áthozni, ugyanott lennénk vele.
  Kivi vagyok, h mikor jelentik be, h horadic cube be lesz téve a gameba. Fantázia hiányzik a blizznél sajnos.

  Előrébb lennénk, ha d2-re ráhúznák a d3as grafot, és az itemizációt megcsinálnák hasonlóra, h ne a bossokat kelljen csak farmolni.

  Reply

 • avatar

  AcidPapa

  |

  [reply]@Warador (#39):[/reply]Mi köze lenne a legyártott cuccoknak az AHhoz? Tudtommal accboundos lesz

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Hamu (#42):[/reply]De nem is utólag kell mindent pótolni, arra célzok hogy ennek már a megjelenés előtt kész kellett volna lennie, és így kellett volna kézhez kapnunk. Mármint a teljes legendary festéssel együtt.

  Reply

 • avatar

  thawa

  |

  LEAVE BRITNEY ALONE!!!4! :'(

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#41):[/reply]Nincs is egy éves a játék.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@DarkestHour (#27):[/reply]Na jó, de ehhez a hírhez pl mi mást lehet hozzászólni ? :D

  “Hú de örülök, végre kiegészítik a ruhafestést azzal az extra funkcióval, hogy festeni lehet a ruhákat. Bár igaz, hogy nem most, de majd valamikor, max fél év múlva… De így is jó, mert én pont eltüntetni akarom őket. Már nem azért, mert ennél még a semmi is szebb, hanem mert durván gerjedek a pucér karakterekre.”

  Szóval érted. :D Erről a hírről is lesüt, hogy mennyire alapvető hiányosságok vannak a játékban, és mennyire lassan pótolják őket, már ha egyáltalán foglalkoznak velük, ez most éppen egy szerencsés kivétel. Nem nagyon lehet úgy beszélni róla, hogy ez ne kerüljön szóba. A legtöbb hír ilyen, miután elolvasod, felmerül benned a kérdés, hogy “miért csak ennyi ?”, vagy “miért nem egy évvel korábban ?”, nem csoda, hogy állandóan ide lyukadnak ki az olvasók.

  De ez nem azt jelenti, hogy rossz a játék, vagy hogy ne játszanánk vele szívesen, csak hogy elég nagy hiányérzetet kelt az emberben, amit nehéz szó nélkül hagyni. Persze van olyan is aki tényleg nem játszik, és csak hobbiból fikázza a játékot, de az tenyésztett fórumtroll, 100-ból max 1 ilyen, nem ez az általános.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  1-2× írtam már… a craft egy buta hülye ötlet ebben a game-ben:D minden szempontól kritikán aluli ötlet:) Semmi értelme…. de semmi:D (saját vélemény)
  mondjuk nem véletlen, hogy nem is üzemeltették 100%on :D

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@thawa (#35):[/reply]Én nem látom azt, h pozitívan alakulna bármi is.
  1.0.7 semmi újat nem ad a játékhoz, ahogy az 1.0.6 se adott.

  Craft nem vonja ki a goldot, mert ha nem éri meg gyártani, akkor nem fogják kihasználni ezt a lehetőségét a játéknak :D Ha meg megéri majd gyártani, akkor meg hamar telítődik a piac és Ah meghal. (mintha most nem lenne halott :S)

  Reply

 • avatar

  thawa

  |

  [reply]@ (#37):[/reply]Easy dulifuli lesz még jobb is. Am is nemrég jött ki a BG felujított változata, amikor a szemed kocsonyás löttyé deformálódva távozik a koponyádból a 2millió leölt mob után érdemes belőni és pár órát tolni. Nekem bevált a kiégés ellen. :)

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@thawa (#31):[/reply]De kedves @thawa, az is unalmas, h azt írjátok, h unalmas a picsogást olvasni. Mert minden témánál van olyan is aki, unalmasan unja ezért azt írja uncsi… Szóval a te picsogásod a picsogásról az nem nem lehet ugyan így unalmas?

  Szidom a játékot mert többet vártam tőle. Hogy a pve-t mi a rákkal dobják fel 8 hónap után a legkevésbé sem érdekel, tőlem lehet 4 fejű Diablo is.
  Miért játszom? Mert attól még tetszik. Mert sok időm már nincs mmorpgre. És mert a single player gamék fél napot húzzák. Az fpsek pedig egy óra alatt megunhatóak ha eleget játszottál velük. Meg különben is Fantasy fan vagyok.

  Reply

 • avatar

  thawa

  |

  [reply]@oki86 (#34):[/reply]Mivel ezeknek a cuccoknak épp ez a lényege…felszívják az felhalmozódott goldot a plyerektől ezzel értékesebbé téve a valóban értékes cuccokat. Szerintem.

  Reply

 • avatar

  thawa

  |

  [reply]@Warador (#33):[/reply]300+ nál járok, örülök a patcheknek mert kellenek pozitívan alakul a játék. Anélkül is hogy a blizzard főadiszálása előtt leönteném magam kénsavval miközben egy thai k*rvákból álló lányfiú zenekar énekelné a queen től a we are a champions-t zöldre festett mellbimbóval.

  Reply

 • avatar

  oki86

  |

  Ide írok, mert ezt olvassák a legtöbben úgy is :D

  A sok új craft itemről annyit h alig kerül vmibe a legyártásuk ! és esik minden honnan a recept!
  És nem tud az olyan sok jót h megérje craftolni !
  Tök jó h fix stat +6 tulajdonság ! de ami fix az 101-115-ig str v dex v ami kell…
  Aztán legyárthatod 75k goldért a 6 szemetet hozzá !
  sikerült ollan tárgyat is legyártani ami adott 180str de mellet csk 5 tulajdonságot….ami szintén szar volt :D
  Szerintem semmi értelme nincs, a hozzá valókat meg simán kifarmolja az ember..
  1-2 damone essence kell meg 2 tome :p
  vicc :D

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@thawa (#31):[/reply]Ezzel az erővel a hozzászólás, mint opció is fölösleges volna az oldalon, mivel nem lenne egy hozzászólás sem. :D
  Én is szívesebben olvasnék csupa pozitív hozzászólást, de olyat max az ír, akinek még nincs 100 órája sem a játékban.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [author]thawa (#31):[/author][quote] Csináljatok egy picsogó pussys szobát fórumra ahol könnyben úszva meg lehet tárgyalni az aktuális patchlogot,…
  [/quote]

  Ezen a részen sírtam :D

  Reply

 • avatar

  thawa

  |

  Főleg mivel xy hónapja ugyan ezeket a sallangokat ismétlik….rohadt unalmas, még a kifogás hogy éppen miért sír az aktuális 8 hónapja kiégett játékos is ismétlődik…valami csak megragadt a játékmechanizmusból lol xD

  Általában nekiugrok, elolvasom a hozzászólás első mondatát és ha picsogás meg aggyátaralmatrmahtveddkivarrdvisszaaszüzhártyám-al kezdődik nem is olvasom tovább. Csináljatok egy picsogó pussys szobát fórumra ahol könnyben úszva meg lehet tárgyalni az aktuális patchlogot, az értelmesebbjének meg hagyjátok hogy érdemben hozzászóljon mert már a kutyát sem érdekli kinek épp mi hiányzik a gameből mindenki tiszában van a hibáival. Köszönjük Emesék.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@ (#28):[/reply]Mondjuk picit már szerintem is sok. Bár én az arénás PvP törölve témakör alatt már kiadtam minden rosszallásom. Most meg tetszik amit és ahogy csinálnak a Blizzardnál épp. Az 1.07 teljesen vállalható ötletekkel van tele, oké, lehet majd még finomhangolni őket, de az irány jó.

  Nem mellesleg picit kezd a D2 előnyös oldalára emlékeztetni 1-2 dolog.

  PvP itt is ott is… Craftolás = Horadic Cube…

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  [reply]@ (#28):[/reply]Lehet beszólásként is és építő jellegű kritikaként is értelmezni a hozzászólásomat. Van egy olyan jó (bár egyre inkább rossznak bizonyuló) tulajdonságom, hogy minden hozzászólást elolvasok. Hazaérek, látom van 1-2 új poszt, rakás új hozzászólás. Megörülök, hogy ilyen sok embernek van különböző véleménye, meglátása. Nagy boldogan elkezdem olvasni őket, bízva abban, hogy találok valami érdekes gondolatot. De nem, a hozzászólások nagy része az általam leírt, unalomig ismételt (azonban sajnos többnyire tagadhatatlanul igaz) panaszkodás.

  Nem azt mondom, hogy én elégedett vagyok a Blizzarddal a D3-mal kapcsolatban, csupán feleslegesnek érzem beállni az erről posztolók sorába.

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Bali007 (#26):[/reply]Pajtás, ha gondolod beszélj akkor az időjárásról! Esetleg Wilson borostájának szőrszál száma is érdekelne.

  De most komolyan mit gondolsz miért? Nem érzed úgy, ha valami kicsikét hibádzik a gaméból? Nem érzed úgy, h tartalmilag 8 hónapja lószart sem kaptunk? A világon elég nagy számú az elégedetlenkedés a Blizzel kapsz. A lentebb leírt igazán korrekt megfogalmazásba tett hozzáállásuk végett. Akár, hogy is legyen, akármilyen téma is legyen, akármivel akarják kiszúrni a szemedet, gyakorlatilag nincs end content. Ami lehetett volna az, és némi taktikára adott volna okot, az most csak egy szimpla free for all lesz. Remek!

  De ne hari ha csak szimplán beszólni akartál, abban az esetben igazad van. Nem is kéne hozzászólni a cikkekhez.

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author]Bali007 (#26):[/author][quote]Én csak azt nem értem, hogy minek kell minden egyes hír alatt lefutni ugyanazokat a “miért nem dolgozik a blizzard, RMAH, húzzák az időt, RMAH, nem értenek hozzá, egy 17 éves gyerek is jobban csinálná, RMAH, miért nincs még mindig PvP, RMAH, nem ezt vártam a blizzardtól, nem méltó folytatása a D2-nek” köröket?
  +5[/quote]

  True story…Én sem értem miért kell mindig mindenhol ezt nyomatni. Ez miért nincs, az miért nincs, ez miért van, az miért van? Nem értem, a hozzászólók 80% csak sír-rí állandóan ahelyett, hogy néha értékelnének dolgokat. Az is igaz, hogy ez mocskos hozzáállás a Blizzardtól, de ez van, pénz beszél kutya ugat. Ha meg nem vagytok vele megelégedve mi a ráknak ültök előtte??? O.o

  Reply

 • avatar

  Bali007

  |

  Én csak azt nem értem, hogy minek kell minden egyes hír alatt lefutni ugyanazokat a “miért nem dolgozik a blizzard, RMAH, húzzák az időt, RMAH, nem értenek hozzá, egy 17 éves gyerek is jobban csinálná, RMAH, miért nincs még mindig PvP, RMAH, nem ezt vártam a blizzardtól, nem méltó folytatása a D2-nek” köröket?

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#24):[/reply]Egyetértek veled, szerintem jó látod a dolgokat. Egy gyors kérdés? Mi a ráknak dolgoztak akkor rajta 4-5 évet? Mi tartott eddig? Kiadhatták volna 2 éve is, azzal a félkész TDM-el azt ugyan itt lennénk… :) Nekik meg szintúgy teli a zsebük. Ebben az esetben is ki tudták volna szúrni a szemünk néhány havonta ilyen eltűnő itemekkel, vagy rózsaszín csatabárdal… :)

  Költői a kérdés, sejtem, h van azért munka rendesen a game mögött. Csak ha a hozzáállás tényleg ilyen, nem értem a játék startja körüli idő húzást és az rmah hónapokig tartó pihentetését sem. De ez már mind1 is, ez van ezt kell szeretni.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Hartog (#19):[/reply]Mindez azért van, mert ez a játék egy pénzbeszedés, némi hamar lekopó cukormáz mögé rejtve. Tudták, hogy rengeteg (5-10 millió) Diablo2 rajongó van a világon, és gondolták megfejik őket egy folytatással. Megoldhatták volna ezt egyetlen játékkal kiegészítő nélkül, de miért tennék, ha feldarabolhatják 2-3 teljes árú kiegészítőre is, így lyukadtak ki a mostani hozzáállásukhoz : Azt a minimumot igyekeznek nekünk megadni, ami még élvezetes, és elég ahhoz, hogy minket a játék előtt tartson, ezen felül pedig mindent megtartanak a kiegészítőkre. Sőt, azt a bizonyos megadott minimumot is darabokban kapjuk meg, hogy ne két hónapig játsszunk vele, hanem húzzuk ki a kiegészítők közötti 1-másfél évet, vagyis minél hosszabb ideig tartsuk életben az RMAH-t, amiről a játék (nekik) szól. Nem az volt a céljuk, hogy csináljanak egy olyan folytatást, amit 10 év múlva úgy fogunk emlegetni, mint most a második részt, hanem hogy megtömjék a zsebüket. Nyilván minden játékfejlesztő pénzért dolgozik, de az ő hozzáállásuk már rég túl van azon a határon, ami ebben a szakmában egészséges.

  Ezért van az, hogy annak ellenére, hogy jó a játék, és élvezzük, szinte mindenki panaszkodik, mert nyilvánvalóan lehetne kétszer ilyen jó is. Itt a mi zsebünk kiforgatása sokkal fontosabb mint a játék minősége, és ez az ami mindenkit bosszant. Simán lekörözhetnék a konkurenciát, de nagyon ügyelnek arra, hogy éppen csak föléjük menjenek, és az így megmaradó felesleget minél többször kifizettessék velünk. A régi Blizzard nem problémázott volna azon, hogy ha mindent beraknak az alapjátékba, nem lesz mivel kiegészíteniük azt egy év múlva. Most viszont már sajnos ilyenek… Sose csináltak rossz játékot, most se, de hogy ennyire leplezetlenül legyenek a saját rajongóikkal szemben ekkora parasztok, és nézzenek minket ennyire hülyének, az azért bőven feljogosít bárkit a köpködésre. Én is imádom ezt a játékot, Május óta állandóan ezzel játszok, de ettől függetlenül a Blizzardosok seggfejek, és ez a fejlesztői hozzáállás a játékipar szégyene. Nem ebbe az irányba kéne haladni.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#20):[/reply]A Vile Ward ku@$! jól néz ki a női karaktereken, nézd meg

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@Drazse (#21):[/reply]Ha az ilyet tud, én kérek elnézést. De amiről én beszéltem az egy item volt, és ezt csinálta. Ha scill lett belőle, illetve rúna a DH-nak akkor ez van. De ez így elég off ide.

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [author] (#19):[/author][quote]@neu5 (#18): Vagy ott volt az a tekercs ami a demóban még benne volt, petet idézve szedegeti a goldot. Hol a rákban van még mindig a játékból??? [/quote]
  Demon Hunter Ferret companion?

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Végre, se Vile Ward, se Inna set, köszönöm istenem!

  Reply

 • avatar

  Hartrog

  |

  [reply]@neu5 (#18):[/reply]Miért bántod. Sajnos igaza van. Én szeretem a Diablot, a magam módján a Blizzardot is. Warcraft1 óta minden játékuk megfordult a kezemben. És valóban, mind1ik a maga idejében felejthetetlen élményt nyújtott. WoWra éveket áldoztam, ott képesek voltak zsinórban 3 kiegészítőnél is elérni nálam azt, h úgy várjam mint a messiást. Nem tudom mit csinálnak másképpen, de ennél a játéknál már a legelején kiszedték azokat az elemeket amik ha minimálisan is de feldobták volna az egészet.

  Emlékeztek? Volt szó arról, h a rúnák is esni fognak a scillekhez. Mennyivel másabb lenne, ha azzal is lehetne kereskedni, én némelyik ritkább lenne mint a fehér holló. Vagy ott volt az a tekercs ami a demóban még benne volt, petet idézve szedegeti a goldot. Hol a rákban van még mindig a játékból??? Nem nagy szám, de jó pofa kis apróság, és igen hasznos is lett volna az eddigi panaszok ellen, h a kari nem szedi fel a zsét csak átfut rajtuk… Hol az enchanter? Mintha az is készen lett volna csak nem rakták be, azóta sincs semmi hír róla. A pvp meg röhej, az egész játék a TDM-el volt reklámozva… Kuka?????? Miért?! :) Szóval tényleg, mintha erre a játékra nem koncentrálnának eléggé. Ami tényleg szomorú. Van akit bosszant. Nekem szimpla csalódás, de attól még elvagyok vele. A Mounika shownál jobb.

  Reply

 • avatar

  neu5

  |

  [reply]@MephistoiX (#15):[/reply]tőled már lehet kérdeztem más formában, de tuti hogy te ezzel a játékkal akarsz játszani?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@Dyingsoul (#14):[/reply]Mondanám, hogy nem bénák ezek, és csak marketing, hogy szép lassan csepegtetik az “újdonságokat”, hogy többnek tűnjön, de ha ránézek az achievment ablakra, ahol megvan minden coop achi, mégis 93%-ot mutat, vagy játék közben (a két percnyi szégyenteljes vinyó olvasós diavetítés után) megnyitok egy view profile-t, ami még nyolc hónappal a megjelenés után is úgy néz ki, mint valami egyetemről frissen kiszabadult zöldfülű programozógyerek első alfa próbálkozása (és ez csak három az ezernyi apróság közül), akkor mégiscsak inkább azt mondom, hogy ezt a játékot egészen egyszerűen béna programozók fejlesztik. Ezt viszont épp ésszel nem tudom összeegyeztetni azzal a ténnyel, hogy ez a világ egyik legismertebb és legsikeresebb játékfejlesztő cége.

  Én nem tudom mi folyik a háttérben, erről biztos nem is fognak minket informálni, de szerintem pár éve felvettek egy rakás friss, olcsó programozót, és összevegyítették őket a veterán tervezőkkel, designerekkel. A játék egyes elemei iszonyatosan profik és minőségiek, más elemei meg annyira amatőrök, hogy ha nem látnám, el se hinném, óriási ellentétek vannak a játékban.

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Ezaz végre nem kell néznem azt a hülye Mempo-t :D

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Dyingsoul (#14):[/reply]Ez már tényleg nagyon gáz lenne. Pl. ott a POE amit állítólag elég jó tempóban fejlesztenek/bővítenek. Itt még annyit sem tudtak megoldani, hogy az xp csík ne látszódjon, miután elértük a lvl60-at még anno, mert nem moduláris a felület.(még paragorn szintek bevezetése előtt ezen problémáztak) Az ah felületét egy kezdő programozó is jobban megtervezte volna. A Diablo3 konkrét +tartalmat nem kapott a megjelenése óta, csak a játékmenetet érte változás. Az nem +tartalom, hogy a legendary-kat megerősítik, vagy bevezetik az mp lvl-t..ez egy normális cégnek kb. max. 1-2 hétbe telt volna! Nem csináltak semmit, ami a D2 idején ne lett volna és még mindig a D3 az egyszerűbb, így unalmasabb is mivel a hangulata harmatgyenge..vizsgaidőszak után be is izzítom a POE-t. Szinte bármelyik most készülő diablo szerű játékban jobb a környezet és a pályák szerkezete. Van domborzat, vannak fák, élet. A Diablo 3 pályái sterilek, pl. a festering w.-ban is csak a háttér nevezhető erdőnek, magának a pályának köze nincs hozzá. A POE-ben ezerszer jobb az, ahogy be lehet menni a karakterrel a fák közé, vagy a Grim Dawn-ban az épületekbe..A D3-ban tényleg nincs az égadta világon semmi érdekes vagy életszerű elem a pályákon, az egész egy nagy sík felület, mintha egy A4-es lapon korcsolyáznánk. Engem a kezdetek óta zavar ez amellett, hogy a pályák nagy része mindig ugyanaz.

  A Diablo 3-nak esélye sincs a mostani vetélytársak mellett ezzel a fejlesztőbrigáddal, még ez a duel is hihetetlenül sz*r lett. Legalább megszorozták volna az EHP-t, vagy kitaláltak volna valamit, hogy ne Unreal T. legyen belőle. Kizárólag a jó társaság miatt lehet élvezni, de úgy bármelyik más játékot is. A Torchlight 2-ben is jobban bejön a duel, toltam egy ideig.

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  Hát ha ehhez huzamosabb fejlesztés és erőfeszítés kell, akkor azt kell mondjam, hogy a játék magjában több alapvető problémát is rosszul kezeltek…

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Amúgy valami biztos van Zsiráfnyál! Én abból veszem észre hogy a zöldek 90% barbár volt vagy 3 hónapig…ugye sok barbár játszott aztán ki kellett szolgálni őket:D Annyi imo setet találtam 10 barbárt felszerelnék de pl inna-t alig:D Stb stb

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Egyébként én is keveset találok mostanában. A múlt héten napi 7-8 volt az átlag, most pedig tegnap 1 esett, tegnapelőtt meg 2. Biztosan van valami loot beállításuk, amit akár napi szinten igazgatnak az RMAH forgalom szintentartása érdekében. Miért ne tennék ? Hülyék lennének nem optimalizálni a saját piacukat, ha egyszer teljes egészében a kezükben van.

  Reply

 • avatar

  DarkestHour

  |

  [author]Baro (#6):[/author][quote]Bocs, nekem tegnap este eltűnt a dropból a legendary, lehet már él ez a funkció?
  4 óra alatt 2 runban 1db nem esett … máskor meg óránként 1, ezt már nem nagyon tudom a véletlen dropra fogni.
  0[/quote]

  Sírok :D :D :D :D

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Na végre… Kb három hónapja ígérgetik, most végre eljutottunk oda, hogy valaki foglalkozott vele kb 5 percet (mert a vanishinghoz kb ennyire volt szükség). Nekem már ez is hatalmas előrelépés, inkább legyen pucér a wizardom, mint ez a lila fürdőlepedős hófehér csizmás fáraómaszkos bohócjelmez. Hála a jó égnek legalább farmolás közbe nem látszik, mert ott archon vagyok, de a városban, vagy überezéskor más játékosok előtt így mutatkozni is elég gáz. Persze ezúton is részvétem a rikító világoskék monkoknak, amit ti éltek át, azt az ember a haragosának sem kívánná.

  Gyanítom, hogy maga a színezés valamivel több munka lesz, az akár két óráig is eltarthat, szóval én bízom benne, hogy 4-5 hónapnál többet már nem kell várnunk arra sem. De kezdésnek én már ennek is örülök.

  Egyébként ráférne 1-2 legendaryra az újrarajzolás is, a Depth Diggers nadrágot pl szó szerint kiröhögtem első találkozásunkkor. Kb mintha összekente volna temperával valami hülyegyerek a karakterem lábát. Ezt sem tartana öt percnél tovább megcsinálni szépre.

  Reply

 • avatar

  olladam

  |

  “Hírhez -> Vanishing Dye – ami láthatatlanná teszi a ruhát – ergo a színezéssel egyelőre nem szarakodnak, inkább tűnjön el az egész legendary úgy ahogy van… :’D Mennyibe telhetett ez a programozóknak? 2 klikk, vagy volt 3 is? :D Mondjuk én azért egyeztetnék a bizottsággal, ez mégis egy komoly módosítás… :D”

  Majdnem, a biteket 1-ről 0-ra írták és tádám, kész is van. :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  Hírhez -> Vanishing Dye – ami láthatatlanná teszi a ruhát – ergo a színezéssel egyelőre nem szarakodnak, inkább tűnjön el az egész legendary úgy ahogy van… :’D Mennyibe telhetett ez a programozóknak? 2 klikk, vagy volt 3 is? :D Mondjuk én azért egyeztetnék a bizottsággal, ez mégis egy komoly módosítás… :D

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@pacal (#5):[/reply]D2-höz képest jelentősen megnőtt számuk a női set itemeknek :D Apropó, most néztem, érdekes, de nincs ismerősöm, akinek a fő karaktere női barbár lenne :D

  Reply

 • avatar

  Baro

  |

  Bocs, nekem tegnap este eltűnt a dropból a legendary, lehet már él ez a funkció?

  4 óra alatt 2 runban 1db nem esett … máskor meg óránként 1, ezt már nem nagyon tudom a véletlen dropra fogni.

  Reply

 • avatar

  pacal

  |

  Matthew
  “Mondjuk mindkettő női ruha. Vagy Inna nem nő? :’D DH-n cikibbek lehetnék ezek. Leszámítva Natalya is az apjától/akárkitől kapta pl :’D”

  Ezért választottam nőt a dh-hoz:)

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  De jó, hogy dolgoznak rajta, biztos nagyon kemény erőfeszítéseket végezhetnek rajta, hogy ezt a nagyon súlyos és égető problémát kijavítsák. Jay Vilson fogta valószínűleg vissza a csapatot, hiszen ez az első hír a távozása óta. Hátha mostmár ezentúl javítani fogják, hogy a banner szerkesztése mostmár akkor is lehetővé legyen téve, amikor letesszünk a tovn-on kívül ! Azért látszik, hogy összekapta magát a csapat !!!

  Reply

 • avatar

  Madness

  |

  Ez is érthetetlen, hogy miért nem volt már alapból benne a játékban, miért vártak vele 1.07-ig :P Sok legendary ruha nagyon gagyin néz ki, vagy gáz a szinezése (szerintem!).

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@Envo (#1):[/reply]Mondjuk mindkettő női ruha. Vagy Inna nem nő? :’D DH-n cikibbek lehetnék ezek. Leszámítva Natalya is az apjától/akárkitől kapta pl :’D

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  Helyes!
  Elég hülyén néz ki a női monkon, a nata csizma az inna gatyóval. Szeretném látni a csinos combját a hősömnek :P

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.